Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nino, saj sem potem malo nižje napisala več kot 182,saj sem pozabila na visoke pete! x:Dx  Zdaj si pa predstavljaj,da obujem visoke pete imam pa take od 5-10cm,sem v trenutku visoka 185 in več! x:Dx Čeprav obstajajo tudi moški, ki jim je všeč,da je ženska malo višja! x8Dx

Na vso srečo, midva sva 168 in 182 , pa ne v običajno smer x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx , uh, čaki da zračunam še s petami x:Dx x:Dx x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

168 huhu jaz pa eno vodnarko poznam, al vsaj tolk je rekla da je visoka.. jaz pa jasno 182 ;) najboljši par ni kaj... dodaš še spodobno velike petke.... in smo že tam tam...... hm to me spominja na Blink 182, haha,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

U, ste sami velki tuki gor... Po moje sm jz najmanjša ( 158 cm) je kdo še manjši? xrolleyesx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

moja malenkost meri 163cm...

devica...žal :sori:

x:Dx x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

U, ste sami velki tuki gor... Po moje sm jz najmanjša ( 158 cm) je kdo še manjši?  xrolleyesx

Midva ima manjsega! Saj tako prav boljsa polovica. Jaz pa sem mnenja da pod soncem ni junaka, večjega od mojga korenjaka! :O:

uf...nevednost je strašna stvar... :V:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

skratka: mi2 se je javil za popolnega moškega x:Dx ...........saj res dečki, kako pa kaj vaše tekmovanje :eek: :inocent: x:o)x x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

zame ne more bit popoln...če ma strašilo v hlačah... :o|o:

x:Dx x:Dx

Ogromno takih zanimivih scen x;)x iz tega konteksta x:Dx x:Dx x:Dx . Nekak dolgih kril zame serijsko ne delajo, unih srednjih, ko ni ne ptič, ne miš, ne nosim, torej ostanejo v igri kratke. No pa prideva poleti ko sva se malo potepala v Sloveniji v en hotel v recepcijo, hočeva vzeti sobo za 1 noč. Vprašanje receptorja se je glasilo :

" A bosta celo noč ? "

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Me je skoraj pobralo od smeha, kaj je mislil,da nama jo bo oddal za 2 urci, pa 1 tuš ? Mu je bilo full nerodno, meni pa tako zelo hecno x^x x:Dx x:Xx .

Ja, so ja.

Sem si zapomnila, pa itak so same take hecne situacije, ko vsi, vključno z menoj, predpostavljamo, da so ženske nižji del para :inocent: . Še celo na poroki ga je matičarka vprašala, če je on ženin x;)x .

Jaz sem se v glavnem že navadila, da je on "ta mali" si sploh ne predstavljam enako visokega moškega ob meni, da ne govorim o višjih. Se pa zadeve majčkeno drugače živijo. Npr. ko se jaz za njim usedem v avto, moram dati sedež fuuuuuuuuul nazaj x;)x .

hecno ja kak ti pol je ena višina tko full normalna. Jst recimo mi je pa full hecno, če je kak tak tip manjši od mene al pa enak, ko pol lahk naravnost al pa dol gledam, ko vedno moram gor... x:Dx x:Dx x:Dx

(ampak zarečenga kruha se največ poje... moj mož je bil prvo všeč eni moji kolegici... pa sem ji rekla kaj boš s tak vlkim djedom, sej mu še v fris ne vidiš..-> ona je večja kot jst... x:Dx ) , no pol čez kake 3 mesce je ratu pa men fulllll všeč..... x:Ix :inocent:

Mushi

Ulala! A s kolegico sta še kolegici? x:)x x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

jez bi bla manjša sam, če bi mela pigmejca... xcivx x:Dx x:Dx

moja malenkost meri 163cm...

devica...žal :sori:

x:Dx  x:Dx  x:Dx

venera ne more biti dolga, ker se ji obline razpotegnejo...jih kar zmanjka.

x:Dx

pri nas pa vse lepo na svojem mestu x:px x:Dx

pa še nekaj... moški mora pred nami na kolena... (da nas sploh doseže) x:Dx

uf...spet sem se zaštrikala...hotla sem rečt...da bi bla večja sam...če bi mela pigmejca... (k so prst hitrejši...k moja pamet... xpolzx )

Contesa...pa včas...mi je kr žal...da vas mam na tapeti...takoj, ko objavim...se kesam... :sori:

venera ne more biti dolga, ker se ji obline razpotegnejo...jih kar zmanjka.

x:Dx

pri nas pa vse lepo na svojem mestu x:px x:Dx

pa še nekaj... moški mora pred nami na kolena... (da nas sploh doseže) x:Dx

Hehehe x:Dx :palec:

Dear Human,

uf...spet sem se zaštrikala...hotla sem rečt...da bi bla večja sam...če bi mela pigmejca... (k so prst hitrejši...k moja pamet... xpolzx )

Contesa...pa včas...mi je kr žal...da vas mam na tapeti...takoj, ko objavim...se kesam... :sori:

Sem že mislila, da imam preobremenjeno možgansko celico :inocent: x:Dx , ker nisem dojela fore, ki je ni x;)x . tudi moj jezik ali prsti včasih hitrejši od pameti, v bistvu počasnejši, ker so misli že par korakov naprej x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...