midva 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 pa še nekaj... moški mora pred nami na kolena... (da nas sploh doseže) Al pa če se ona mal uleže pol jo pa z viličarjem dvignemo , da je lažje dostopna!! Punce brez zamere!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ulala! A s kolegico sta še kolegici? ej.. seveda..njej je bil všeč, kot ji je bla všeč polovica moške populacije kjer koli smo se že nahajali... Mal zamere je pa blo ko ona ni bla njemu.. udarec za samozavest.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Al pa če se ona mal uleže pol jo pa z viličarjem dvignemo , da je lažje dostopna!! Punce brez zamere!! en taki ki rabi viličarja da me dvigne pa že ni zame... uboščka bi bilo konec ko bi se ga jaz lotila od zgoraj,...... v najboljšem primeru bi bil samo malo pogrizen in spraskan... če bi mu sploh uspelo odnesti cele kosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ..........aira Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Al pa če se ona mal uleže pol jo pa z viličarjem dvignemo , da je lažje dostopna!! Punce brez zamere!! en taki ki rabi viličarja da me dvigne pa že ni zame... uboščka bi bilo konec ko bi se ga jaz lotila od zgoraj,...... v najboljšem primeru bi bil samo malo pogrizen in spraskan... če bi mu sploh uspelo odnesti cele kosti. haha sem se fajn nasmejal, komentiral bom pa samo tole.... meni so pa všeč vegeterjanke...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 haha sem se fajn nasmejal, komentiral bom pa samo tole.... meni so pa všeč vegeterjanke......res škoda. a te ne bom smela papat?... ... drugače pa sem jaz skoraj čisti vegi x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Kaj to pomeni da ješ sam človeško meso uf ja kaj se smodi tole huhjej preveč svečk v sobi.... skoraj zanetil požar..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 mmm, obožujem svečke, lučke in podobno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Hja, že razmišljam kaj bi si staknil, kako gorivo ki ne proizvaja Co2 pa hujših stvari razmišljam od palčkah brez lubja, mam en tak kul bronast pladenj, na katermu žgem vsemogoče... večinoma pa svečke...... da je ogenj v strehi (no pravzaprav na podstrešju) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 od kdaj je pa co2 je huda stvar?... sem pa slišala da odprt plamen dela nekaj slabega v zraku, neke slabe ione proizvaja zato pa npr. ene lučke, ki jih prodajajo v Gorici tam pri SKB na levi... v tisti galeriji so kul ionizatorji zraka... nekaj takega. se mi zdi, nakladam rahlo... barvam okno od svoje sobe, tako da se mi že malo vrti od vonja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Al pa če se ona mal uleže pol jo pa z viličarjem dvignemo , da je lažje dostopna!! Punce brez zamere!! en taki ki rabi viličarja da me dvigne pa že ni zame... uboščka bi bilo konec ko bi se ga jaz lotila od zgoraj,...... v najboljšem primeru bi bil samo malo pogrizen in spraskan... če bi mu sploh uspelo odnesti cele kosti. da bi mu le dala vetra pa ne vetra-orkan go aira,go x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 se vam ne zdi,da je idealni moški tisti,ki te sprejema takšno kot si,brez pretvarjanja,da ti pusti svobodo misli in poti,te podpira,s tabo joče,stoji ob strani,ko ne zmoreš,si utrujen od poti.se s teboj smeji in res,resnično vse deli ,sprejema tebe ,ker si to TI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 se vam ne zdi,da je idealni moški tisti,ki te sprejema takšno kot si,brez pretvarjanja,da ti pusti svobodo misli in poti,te podpira,s tabo joče,stoji ob strani,ko ne zmoreš,si utrujen od poti.se s teboj smeji in res,resnično vse deli ,sprejema tebe ,ker si to TI JAAAAA!!!! je kje takšen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 JAAAAA!!!! je kje takšen? Eden je ze zaseden. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 draga aira,koj ko zvem za takega ti ga 100000%pošljem z lepo rudečo pentljo ,ker čutim da si imela bad izkušnjo z .privoščim ti ga iz srca. jaz sem že tako razočarana,da ne bi verjela,da bi lahko bil vsaj polovico od tega :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 : jaz sem že tako razočarana,da ne bi verjela,da bi lahko bil vsaj polovico od tega :xx!:Ah ne no.. Vazno je, da ohranis upanje in bos videla, da se bo tudi zate nasel popoln tip. Do takrat pa uzivaj in se zabavaj. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 se vam ne zdi,da je idealni moški tisti,ki te sprejema takšno kot si,brez pretvarjanja,da ti pusti svobodo misli in poti,te podpira,s tabo joče,stoji ob strani,ko ne zmoreš,si utrujen od poti.se s teboj smeji in res,resnično vse deli ,sprejema tebe ,ker si to TI Skwo! Si res želiš takšnega?In kje bi bile potem iskrice? Kje čarovnija.En takšen je vedno s teboj, pa se ga najbrž komajkdaj zavedaš - a žalni več samo moški.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 draga aira,koj ko zvem za takega ti ga 100000%pošljem z lepo rudečo pentljo ,ker čutim da si imela bad izkušnjo z .privoščim ti ga iz srca. jaz sem že tako razočarana,da ne bi verjela,da bi lahko bil vsaj polovico od tega :xx!:thx , takoj ko ga dobim , z rdečo pentljo okoli hmm.. ... ga s priporočeno pošiljko pošljem tebi ... ker ne morem prenesti tvojih solzic razočaranja..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Popolnega človeka ni.Ne ženske,ne moškega.To je iluzija.Iskrice morajo bit,kemija,za začetek.Potem pa,če se razvije v kaj več,je pa pomembno,kakšna sta oba partnerja.Kaj si želita v razmerju.Vsak zase in za razmerje.Če eden drugemu vedno bereta želje iz oči,ni nobenih konfliktov,v vsem se strinjata,ves prosti čas sta skupaj,imata samo skupne prijatelje.....Če to dolgo traja,ponavadi vsaj enemu začne primanjkovati zraka.In na vse načine skuša razgibati odnos,na koncu pa tisti,ki je bil ves čas zadovoljen,nenadoma ugotovi,da mu to ne ustreza več in pobegne.Torej,popolnega moškega ni,obstaja pa idealen za vsako žensko.Verjamem še vedno.Da duša dvojčica obstaja,še kakšna,ne samo ena Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Moj popolni moški živi samo v moji glavi občasno. V lajfu, ga še nisem srečala. Sem pa zadovoljna s sedanjim....sam včasih, ko ni popolen...bi ga mal čez kolen Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 se vam ne zdi,da je idealni moški tisti,ki te sprejema takšno kot si,brez pretvarjanja,da ti pusti svobodo misli in poti,te podpira,s tabo joče,stoji ob strani,ko ne zmoreš,si utrujen od poti.se s teboj smeji in res,resnično vse deli ,sprejema tebe ,ker si to TI Kaj pa ko še to ni dovolj, navsezadnje vedno ima lahko zraven še dobro plačo pa je že bolj popolen torej je tisti po defoltu majn popolen torej nepopolen.... haha, mislim da ima prav tamle popolnega moškega pač ni........ hehe pokowc, zakaj je tista slikca tako kratka...? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Nič hudega, saj vidiš, da nima nič dlak :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Nič hudega, saj vidiš, da nima nič dlak :xx!:hehe, me sam zanima če ma tolk dost zgoraj kaj ma malo nižje haha, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Nino...pa sej ne sprašuješ tega zares...an da ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.