Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ulala! A s kolegico sta še kolegici? x:)x  x:o)x

ej.. seveda..

njej je bil všeč, kot ji je bla všeč polovica moške populacije kjer koli smo se že nahajali... Mal zamere je pa blo ko ona ni bla njemu.. udarec za samozavest.. x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

Al pa če se ona mal uleže pol jo pa z viličarjem dvignemo , da je lažje dostopna!! Punce brez zamere!! x:)x  x:)x

x:Dx en taki ki rabi viličarja da me dvigne :eek: pa že ni zame... uboščka bi bilo konec ko bi se ga jaz lotila od zgoraj,...... v najboljšem primeru bi bil samo malo pogrizen in spraskan... če bi mu sploh uspelo odnesti cele kosti. :vragec: x:Dx

Al pa če se ona mal uleže pol jo pa z viličarjem dvignemo , da je lažje dostopna!! Punce brez zamere!! x:)x  x:)x

x:Dx en taki ki rabi viličarja da me dvigne :eek: pa že ni zame... uboščka bi bilo konec ko bi se ga jaz lotila od zgoraj,...... v najboljšem primeru bi bil samo malo pogrizen in spraskan... če bi mu sploh uspelo odnesti cele kosti. :vragec: x:Dx

haha sem se fajn nasmejal, komentiral bom pa samo tole.... meni so pa všeč vegeterjanke......

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kaj to pomeni da ješ sam človeško meso x;)x uf ja kaj se smodi tole huhjej :onfire: preveč svečk v sobi.... skoraj zanetil požar.....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hja, že razmišljam kaj bi si staknil, kako gorivo ki ne proizvaja Co2 pa hujših stvari razmišljam od palčkah brez lubja, mam en tak kul bronast pladenj, na katermu žgem vsemogoče... večinoma pa svečke...... da je ogenj v strehi ;) (no pravzaprav na podstrešju)

od kdaj je pa co2 je huda stvar?...

sem pa slišala da odprt plamen dela nekaj slabega v zraku, neke slabe ione proizvaja :inocent: x:o)x x?x

zato pa npr. ene lučke, ki jih prodajajo v Gorici tam pri SKB na levi... v tisti galeriji so kul :palec: ionizatorji zraka... nekaj takega. se mi zdi, nakladam rahlo... barvam okno od svoje sobe, tako da se mi že malo vrti od vonja.

Al pa če se ona mal uleže pol jo pa z viličarjem dvignemo , da je lažje dostopna!! Punce brez zamere!! x:)x  x:)x

:vragec: :vragec: x:Dx :vragec: da bi mu le dala vetra :palec: pa ne vetra-orkan xrolleyesx go aira,go x!x x;)x x:Dx :palec: :palec:

:palec: :8): se vam ne zdi,da je idealni moški tisti,ki te sprejema takšno kot si,brez pretvarjanja,da ti pusti svobodo misli in poti,te podpira,s tabo joče,stoji ob strani,ko ne zmoreš,si utrujen od poti.se s teboj smeji in res,resnično vse deli ,sprejema tebe ,ker si to TI x:)x :8):

:palec:  :8): se vam ne zdi,da je idealni moški tisti,ki te sprejema takšno kot si,brez pretvarjanja,da ti pusti svobodo misli in poti,te podpira,s tabo joče,stoji ob strani,ko ne zmoreš,si utrujen od poti.se s teboj smeji in res,resnično vse deli ,sprejema tebe ,ker si to TI x:)x  :8):

JAAAAA!!!!

je kje takšen?

x:o)x

:palec: draga aira,koj ko zvem za takega ti ga 100000%pošljem z lepo rudečo pentljo xDDx ,ker čutim da si imela bad izkušnjo z :vragec: .privoščim ti ga iz srca. :palec: :palec: jaz sem že tako razočarana,da ne bi verjela,da bi lahko bil vsaj polovico od tega :C: xrolleyesx :xx!:

: jaz sem že tako razočarana,da ne bi verjela,da bi lahko bil vsaj polovico od tega :C:  xrolleyesx  :xx!:

Ah ne no..

Vazno je, da ohranis upanje in bos videla, da se bo tudi zate nasel popoln tip.

Do takrat pa uzivaj in se zabavaj. x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

:palec:  :8): se vam ne zdi,da je idealni moški tisti,ki te sprejema takšno kot si,brez pretvarjanja,da ti pusti svobodo misli in poti,te podpira,s tabo joče,stoji ob strani,ko ne zmoreš,si utrujen od poti.se s teboj smeji in res,resnično vse deli ,sprejema tebe ,ker si to TI x:)x  :8):

Skwo!

Si res želiš takšnega?

In kje bi bile potem iskrice? Kje čarovnija.

En takšen je vedno s teboj, pa se ga najbrž komajkdaj zavedaš - a žal

ni več samo moški....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

:palec: draga aira,koj ko zvem za takega ti ga 100000%pošljem z lepo rudečo pentljo xDDx ,ker čutim da si imela bad izkušnjo z  :vragec: .privoščim ti ga iz srca. :palec:  :palec: jaz sem že tako razočarana,da ne bi verjela,da bi lahko bil vsaj polovico od tega :C:  xrolleyesx  :xx!:

thx xsrcx , takoj ko ga dobim , z rdečo pentljo okoli hmm..x:Dx ... ga s priporočeno pošiljko pošljem tebi x:Dx ... ker ne morem prenesti tvojih solzic razočaranja.

....

Popolnega človeka ni.Ne ženske,ne moškega.To je iluzija.Iskrice morajo bit,kemija,za začetek.Potem pa,če se razvije v kaj več,je pa pomembno,kakšna sta oba partnerja.Kaj si želita v razmerju.Vsak zase in za razmerje.Če eden drugemu vedno bereta želje iz oči,ni nobenih konfliktov,v vsem se strinjata,ves prosti čas sta skupaj,imata samo skupne prijatelje.....Če to dolgo traja,ponavadi vsaj enemu začne primanjkovati zraka.In na vse načine skuša razgibati odnos,na koncu pa tisti,ki je bil ves čas zadovoljen,nenadoma ugotovi,da mu to ne ustreza več in pobegne.

Torej,popolnega moškega ni,obstaja pa idealen za vsako žensko.Verjamem še vedno.Da duša dvojčica obstaja,še kakšna,ne samo ena x:Xx :vragec:

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Moj popolni moški živi samo v moji glavi občasno. V lajfu, ga še nisem srečala. Sem pa zadovoljna s sedanjim....sam včasih, ko ni popolen...bi ga mal čez kolen

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec:  :8): se vam ne zdi,da je idealni moški tisti,ki te sprejema takšno kot si,brez pretvarjanja,da ti pusti svobodo misli in poti,te podpira,s tabo joče,stoji ob strani,ko ne zmoreš,si utrujen od poti.se s teboj smeji in res,resnično vse deli ,sprejema tebe ,ker si to TI x:)x  :8):

Kaj pa ko še to ni dovolj, navsezadnje vedno ima lahko zraven še dobro plačo pa je že bolj popolen torej je tisti po defoltu majn popolen torej nepopolen.... haha, mislim da ima prav tamle popolnega moškega pač ni........

hehe pokowc, zakaj je tista slikca tako kratka...? x;)x :vragec:

Nič hudega, saj vidiš, da nima nič dlak :xx!:

hehe, me sam zanima če ma tolk dost zgoraj kaj ma malo nižje ;) haha, :vragec:

Nino...pa sej ne sprašuješ tega zares...an da ne... x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...