El Nino 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 ne mal drezam pokowca... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 slikca je tako kratka da se ne izkaže, da je popolnost v resnici bolj minimalistična pod pasom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Aira....za tisočko... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 kdo bi si mislil da lahko tehtnica čez tisočkrat nekaj pove in še vedno je nihče ne obtoži nakladanja..... keep up the good work, tam nekje pr 1200 ti bom pa že kaj rekel hehe ala bravo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 juhej, pa sem prilezla... z veliko truda, potu in tudi solze so bile vmes... zelo sem ponosna na svoje dosežke nikakor pa ne bi zmogla brez svoji gorečih privžencev ... najprej Marsa- hvala za tvojo podporo in bodrilne besede Majčka, Nino, Stane... in vsi ostali, da ne naštevam...ah, šmrc... prirasli ste mi k srcu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 se vam ne zdi,da je idealni moški tisti,ki te sprejema takšno kot si,brez pretvarjanja,da ti pusti svobodo misli in poti,te podpira,s tabo joče,stoji ob strani,ko ne zmoreš,si utrujen od poti.se s teboj smeji in res,resnično vse deli ,sprejema tebe ,ker si to TI Skwo! Si res želiš takšnega?In kje bi bile potem iskrice? Kje čarovnija.En takšen je vedno s teboj, pa se ga najbrž komajkdaj zavedaš - a žalni več samo moški.... Vojko včasih otopela dušačrna duša,brez duha,spoznala fanta dobrega,oja bil je macho pravivsaka celica telesamojegase je počutila varnega.moj varuh,oja. zloraba zlorabein varuh je moj krvnik.kje je bil ta kratek stik? moč,čar,nikomur ni marvsak objem,močneje zategne vrv.duša nemo kričipomoči niv temni dušišibek soj ugašajoče sveče-upanjele upanjedo svete sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Moj popolni moški živi samo v moji glavi občasno. V lajfu, ga še nisem srečala. Sem pa zadovoljna s sedanjim....sam včasih, ko ni popolen...bi ga mal čez kolenv LAJFU SREČAŠ SVAŠTA-sam se zdej poraja eno vprašanjekdo bi se ti pustil šeškati,pa čez kolena?Tvoj se ti se pravi je zate popolen Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 včasih otopela dušačrna duša,brez duha,spoznala fanta dobrega,oja bil je macho pravivsaka celica telesamojegase je počutila varnega.moj varuh,oja. zloraba zlorabein varuh je moj krvnik.kje je bil ta kratek stik? moč,čar,nikomur ni marvsak objem,močneje zategne vrv.duša nemo kričipomoči niv temni dušišibek soj ugašajoče sveče-upanjele upanjedo svete sreče tudi upanje je dar mocina poti preizkusenj sama hiti.ce das ji moc se sama ti, postaneta dvein k cilju iti se vredno zdi! zatone obupaj ti, ker tudi vera stabo ze zivi.njena desna roka upanje pa najbolj se srecno zdi,ce lahko stabo zivi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 v LAJFU SREČAŠ SVAŠTA-sam se zdej poraja eno vprašanjekdo bi se ti pustil šeškati,pa čez kolena?Tvoj se ti se pravi je zate popolen marsikdo bi se pustil šeškati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
midva 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 en taki ki rabi viličarja da me dvigne pa že ni zame... uboščka bi bilo konec ko bi se ga jaz lotila od zgoraj,...... v najboljšem primeru bi bil samo malo pogrizen in spraskan... če bi mu sploh uspelo odnesti cele kosti. Kaj se je pa zgodilo s zensko usmiljenostjo Ze res da ljubimo mačkice in tigrice, sam ne pa pitone da še kosti ne ostanejo x!x Viličar je pa sam erotični pripomoček, namesto lisic, usnja in verig!! Note: Vilice so obložene, viličar pa sila spreten in privlačen, napoljen z sex-ološkim nabojem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 v LAJFU SREČAŠ SVAŠTA-sam se zdej poraja eno vprašanjekdo bi se ti pustil šeškati,pa čez kolena?Tvoj se ti se pravi je zate popolen marsikdo bi se pustil šeškati grrrrrr Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 v LAJFU SREČAŠ SVAŠTA-sam se zdej poraja eno vprašanjekdo bi se ti pustil šeškati,pa čez kolena?Tvoj se ti se pravi je zate popolen marsikdo bi se pustil šeškati samo me, potem nočemo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
midva 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Če šeškaš ti,je o.k.,če si našeškan, pa ni o.k.! Še jaz se pustim našeškat sam morabit zlo nežno pa z občutkom!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ... popolni moski. .......kaksen naj bi ta bil. Torej (predvsem zenski del foruma) predloge sem.curious hauntinghypnoticunnervingsecretive boyish intensepuresexual energybeautifulchaoticlustfulangryinsatiableromanticappealingrawfree spirit cautiousaloof seveda je vsaka od zgoraj naštetih zadevščin diskutabilna...... ampak mi je všeč skupek vseh teh lastnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 huh mari....jaz pa temu ne morem parirat...ampak, če pa razmislim...on je tako popolen, da bi sprejel moje napake in pomanjkljivosti za popolnost.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 eto! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 podajam roke istomislečim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 v LAJFU SREČAŠ SVAŠTA-sam se zdej poraja eno vprašanjekdo bi se ti pustil šeškati,pa čez kolena?Tvoj se ti se pravi je zate popolen marsikdo bi se pustil šeškati samo me, potem nočemo da bi takega mela.... :xx!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 POPOLN moški, tip, človek....(ne pa popolEn)....pripomba pač, ker so me oči bolele.... Drugače pa je zame popoln moški tisti, ki mi je kos Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 3x hura za Notranjsko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Drugače pa je zame popoln moški tisti, ki mi je kos hitr zraven šalčko pristavim! Definitivno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Mal pokomentiram.... pravzaprav iz tega lahko dobimo tudi popolno žensko.... popolnost gre čez spol..... hehe očitno curious haunting :xx!: hypnotic unnerving ka je tosecretive boyish intense pure sexual energy beautiful chaotic lustful angry :xx!: insatiable romantic appealing raw free spirit cautious aloof naum komentiral da se nekatere izključujejo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 sem hotela v drugo temo copy paste pa raje nisem, ker boste rekli da se ponavljam! mešanica vsega tega: dobra hrana! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 3x hura za Notranjsko Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.