SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Kaj mislite o Bradu Pittu in Davidu Backhamu? :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Meni je bil Brad Pitt simpaticen, ko se je pojavil v filmu Jesenska pripoved in so vse zenske ponorele za njim..., nisem pa bila navdusena. Bolj mi je postal vsec, ko je bil gost na Oprah in se je videlo, da stoji na realnih tleh, da je inteligenten in, da mu slava ni stopila v glavo.. David mi pa nikakor ne potegne.. Res je, da mu "pasejo" vse frizure, ki jih je zamenjal in, da je vedno urejen, ampak mi ni vsec njegova celotna osebnost.. Pa se tista storklja Victoria je prav grozna zraven njega.. Ni cudno, da jo je prevaral, ko se pa nasmeji enkrat na 20 let.. - ceprav varanja ne odobravam, - sploh ne, ko so vmesani se otroci.. :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 []tudi upanje je dar mocina poti preizkusenj sama hiti.ce das ji moc se sama ti, postaneta dvein k cilju iti se vredno zdi! zatone obupaj ti, ker tudi vera stabo ze zivi.njena desna roka upanje pa najbolj se srecno zdi,ce lahko stabo zivi.Upati pomeni živeti. Je čar življenja v upanju? Stremeti ,hrepeneti,želeti….V upanju tudi umreti. To upanje me hromi,Obraz pod železno maskoSonca si želiVonja trave,pesmi ptic,žuborenja te narave,Kjer opoja pijejo moči.Kdaj konec bo okov?Je usoda ta ,ki pač tega mi ne da?Kam skopati rov,Da up ta obrodi sadov? In potem vse tiho je bilo….Še upanje se je skrilo…. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Drage ptičke lepotičke.............. ste kaj mislile name???? berem komentar o Victoriji Beckam.. ne vem, kaj je z njo narobe (razen da je bebasta)......... meni bi kar dobro sedla.... v naročje - za začetek. sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Drage ptičke lepotičke.............. ste kaj mislile name???? berem komentar o Victoriji Beckam.. ne vem, kaj je z njo narobe (razen da je bebasta)......... meni bi kar dobro sedla.... v naročje - za začetek. sokrat Ce ne hodis na fitnes, res.. S tistimi 20-imi kilami izgleda kot shirana gazela.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Drage ptičke lepotičke.............. ste kaj mislile name???? daš fotko gor, da jo bomo gledale in se naslajale ... ali pač tudi ne. :o|o: odvisno.... no ima socrates jajca ali jih nima,,, a? a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Hahjaj, Victoria? hm Victoria's secret mogoče..... ampak Victoria Beckham........ to pa ne ta bi meni sedla edino v fotelj nasproti mene in bi jo vprašal, no pa začnimo na začetku kakšni so vaši problemi? a tako hm a vam je kaj bolje sedaj ko ste jih povedali......... pravzaprav najbrž edina blond črnolaska...... čist bljak, nikol mi ni bla všeč njena muska, nejna postava je neglede na kile zanič, zmeraj je tam ob beckhumu, kot en psiček..... od časa do časa bi moški rad tudi žensko... ne pa take huhjej..... :xx!: torej glede na svoj okus beckham vsekakor ni popolni moški... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Drage ptičke lepotičke.............. ste kaj mislile name???? daš fotko gor, da jo bomo gledale in se naslajale ... ali pač tudi ne. :o|o: odvisno.... no ima socrates jajca ali jih nima,,, a? a? Aira...smo že obdelali...za jajca še ne vemo....za pogum smo pa prepričani, da ga še ni zbral... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 koliko besed glede Victorie ...................... ja kdo pa govori, da bi jo jaz oženu............. sej ne govorim o ženi, temveč o HAVING A GOOD TIME ............., malo večerjice, malo pijačke, malo boogie woogie, malo hop, hop in to je to.............. za to pa res ne potrebuje visok IQ oziroma globokih tem......... glede fotke........... kar sem obljubil to dobite............ čakam na software za digitalca............... rad vas mam dekline, sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 glede fotke........... kar sem obljubil to dobite............ čakam na software za digitalca............... rad vas mam dekline, sokrates glede fotke... rad imet...ma zgleda več pomenov Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ja...jaz na primer moškega, k ma večje možgane k tiča... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ja...da jih odpre tut za kej povedat, ne sam za v usta dat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 HAVING A GOOD TIME .............Z Victorio posh? Enjoy! Anoreksicna izbuljena bejba, ki je za namecek se osabna: torej ena stvar ni kul na njej.Ampak aja! Morda se bejba noro dobro zabava in je totalen zur z njo... Ejj, jej, jej, Sokrat... Tele Verone in Victorie.... a pol pravis, da so ti vsec take presusene bejbe... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Se raztresena Ally je boljsa od Victorije... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 HAVING A GOOD TIME .............Z Victorio posh? Enjoy! Anoreksicna izbuljena bejba, ki je za namecek se osabna: torej ena stvar ni kul na njej.Ampak aja! Morda se bejba noro dobro zabava in je totalen zur z njo... Ejj, jej, jej, Sokrat... Tele Verone in Victorie.... a pol pravis, da so ti vsec take presusene bejbe... :o|o: saj ne da so suhe bejbe zanič..... sam tale pa definitivno.... sicer pa bojda da je kvaliteta sorazmerna z IQjem... ala Sharon Stone sicer pa tale victoria, dvomim da jo beckham vara kar tako.... more bit kaj resno narobe.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Kolikor porocajo po spanskih TV-jih in tabloidih, baje ne skrbi za otroke in jih zanemarja in misli samo nase.. Saj se ji vidi.. Vsak dan vlaci tamala dva po trgovinah, kjer si kupuje obleke, onadva revcka pa namesto igranja gledata svojo mamo kako se preoblaci.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 kar je po freudu zelo koristno..... hja očitno beckham ni dost boljši.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 kar je po freudu zelo koristno..... hja očitno beckham ni dost boljši....beckham=baby face Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ti spet hormoni nagajajo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ej mami a boš rekla da on ni luškan...???!!! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ne... ampak pri tvojih letih je razumljivo, da gledaš na človeka z očmi...v življenju pa spoznaš, da s "sliko" ne moreš živeti...ker ta slika govori, diha, živi s teboj.... Boš že še spoznala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 ej mami a boš rekla da on ni luškan...???!!!No "mami" reči ji da ni.... nihče nima tazga babyface kot tale smeško Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ...Zdej pa teli posti gor zgledajo...k bi Taša mela namišljenega frenda... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 TAŠA SE JE DUPISVALA Z NINOTOM PA JE VSE SVOJE POSTE ZBRISU Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ...la zakaj...le zakaj....je zabrisu sled za sabo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.