Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x Meni je bil Brad Pitt simpaticen, ko se je pojavil v filmu Jesenska pripoved in so vse zenske ponorele za njim..., nisem pa bila navdusena. Bolj mi je postal vsec, ko je bil gost na Oprah in se je videlo, da stoji na realnih tleh, da je inteligenten in, da mu slava ni stopila v glavo.. :palec:

David mi pa nikakor ne potegne.. Res je, da mu "pasejo" vse frizure, ki jih je zamenjal in, da je vedno urejen, ampak mi ni vsec njegova celotna osebnost.. Pa se tista storklja Victoria je prav grozna zraven njega.. Ni cudno, da jo je prevaral, ko se pa nasmeji enkrat na 20 let.. - ceprav varanja ne odobravam, - sploh ne, ko so vmesani se otroci.. :o|o:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.
Deli na socialnih omrežjih

[]

tudi upanje je dar moci

na poti preizkusenj sama hiti.

ce das ji moc se sama ti, postaneta dve

in k cilju iti se vredno zdi!

zato

ne obupaj ti, ker tudi vera stabo ze zivi.

njena desna roka upanje pa najbolj se srecno zdi,

ce lahko stabo zivi.

Upati pomeni živeti. Je čar življenja v upanju?

Stremeti ,hrepeneti,želeti….

V upanju tudi umreti.

To upanje me hromi,

Obraz pod železno masko

Sonca si želi

Vonja trave,pesmi ptic,žuborenja te narave,

Kjer opoja pijejo moči.

Kdaj konec bo okov?

Je usoda ta ,ki pač tega mi ne da?

Kam skopati rov,

Da up ta obrodi sadov?

In potem vse tiho je bilo….

Še upanje se je skrilo….

Drage ptičke lepotičke.............. ste kaj mislile name???? :2src: x:Xx

berem komentar o Victoriji Beckam.. ne vem, kaj je z njo narobe (razen da je bebasta)......... meni bi kar dobro sedla.... v naročje - za začetek.

sokrat x^x

Drage ptičke lepotičke.............. ste kaj mislile name???? :2src:  x:Xx

berem komentar o Victoriji Beckam.. ne vem, kaj je z njo narobe (razen da je bebasta)......... meni bi kar dobro sedla.... v naročje - za začetek.

sokrat x^x

Ce ne hodis na fitnes, res.. x;)x S tistimi 20-imi kilami izgleda kot shirana gazela.. x:Dx x:Dx

Drage ptičke lepotičke.............. ste kaj mislile name???? :2src:  x:Xx

daš fotko gor, da jo bomo gledale in se naslajale x:px ... ali pač tudi ne. :o|o: odvisno....

no ima socrates jajca ali jih nima,,, a? a? x:Dx

Hahjaj, Victoria? hm Victoria's secret mogoče..... ampak Victoria Beckham........ to pa ne ta bi meni sedla edino v fotelj nasproti mene in bi jo vprašal, no pa začnimo na začetku kakšni so vaši problemi? a tako hm a vam je kaj bolje sedaj ko ste jih povedali......... pravzaprav najbrž edina blond črnolaska...... čist bljak, nikol mi ni bla všeč njena muska, nejna postava je neglede na kile zanič, zmeraj je tam ob beckhumu, kot en psiček..... od časa do časa bi moški rad tudi žensko... ne pa take huhjej..... :xx!: torej glede na svoj okus beckham vsekakor ni popolni moški...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Drage ptičke lepotičke.............. ste kaj mislile name???? :2src:  x:Xx

daš fotko gor, da jo bomo gledale in se naslajale x:px ... ali pač tudi ne. :o|o: odvisno....

no ima socrates jajca ali jih nima,,, a? a? x:Dx

Aira...smo že obdelali...za jajca še ne vemo....za pogum smo pa prepričani, da ga še ni zbral... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

koliko besed glede Victorie ...................... ja kdo pa govori, da bi jo jaz oženu............. sej ne govorim o ženi, temveč o HAVING A GOOD TIME ............., malo večerjice, malo pijačke, malo boogie woogie, malo hop, hop in to je to.............. za to pa res ne potrebuje visok IQ oziroma globokih tem......... x;)x x;)x :palec:

glede fotke........... kar sem obljubil to dobite............ čakam na software za digitalca...............

rad vas mam dekline, sokrates x^x

glede fotke........... kar sem obljubil to dobite............ čakam na software za digitalca...............

rad vas mam dekline, sokrates x^x

glede fotke... :U: :U: :U:

rad imet...ma zgleda več pomenov x:Dx x:Dx x^x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ja...jaz na primer moškega, k ma večje možgane k tiča... :inocent:

x:Dx x:Dx

Ja...da jih odpre tut za kej povedat, ne sam za v usta dat... x:Dx x:o)x

HAVING A GOOD TIME .............

Z Victorio posh?

Enjoy! x:Dx x:Dx x:o)x

Anoreksicna izbuljena bejba, ki je za namecek se osabna: torej ena stvar ni kul na njej.

Ampak aja! Morda se bejba noro dobro zabava in je totalen zur z njo... x:Dx xrolleyesx xrolleyesx x:Dx

Ejj, jej, jej, Sokrat... Tele Verone in Victorie.... a pol pravis, da so ti vsec take presusene bejbe... :o|o:

x;)x x:px x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

HAVING A GOOD TIME .............

Z Victorio posh?

Enjoy! x:Dx x:Dx x:o)x

Anoreksicna izbuljena bejba, ki je za namecek se osabna: torej ena stvar ni kul na njej.

Ampak aja! Morda se bejba noro dobro zabava in je totalen zur z njo... x:Dx xrolleyesx xrolleyesx x:Dx

Ejj, jej, jej, Sokrat... Tele Verone in Victorie.... a pol pravis, da so ti vsec take presusene bejbe... :o|o:

x;)x x:px x:o)x x:Dx

saj ne da so suhe bejbe zanič..... sam tale pa definitivno.... sicer pa bojda da je kvaliteta sorazmerna z IQjem... ala Sharon Stone ;) :2src: sicer pa tale victoria, dvomim da jo beckham vara kar tako.... more bit kaj resno narobe....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kolikor porocajo po spanskih TV-jih in tabloidih, baje ne skrbi za otroke in jih zanemarja in misli samo nase.. Saj se ji vidi.. Vsak dan vlaci tamala dva po trgovinah, kjer si kupuje obleke, onadva revcka pa namesto igranja gledata svojo mamo kako se preoblaci..

xrolleyesx

kar je po freudu zelo koristno..... hja očitno beckham ni dost boljši....

ti spet hormoni nagajajo... x;)x

ne...

ampak pri tvojih letih je razumljivo, da gledaš na človeka z očmi...v življenju pa spoznaš, da s "sliko" ne moreš živeti...ker ta slika govori, diha, živi s teboj.... x:)x

Boš že še spoznala... x:)x

ej mami a boš rekla da on ni luškan...???!!!

No "mami" reči ji da ni.... xrolleyesx nihče nima tazga babyface kot tale smeško x:)x

...Zdej pa teli posti gor zgledajo...k bi Taša mela namišljenega frenda... :eek: :eek:

...la zakaj...le zakaj....je zabrisu sled za sabo... x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...