Eko 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Zanima me, če ima gdo kakšno lepo besedilo (krajši sestavek) z dobrimi željami, ki ga lahko pošljem kot čestitko oz na čestitki ob novem letu.Ne mislim npr enega stavka. temveč malo daljše besedilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sotlerx 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Naj bo čas,ki ga bo prineslo NOVO LETO 2006,dovolj za svetle trenutke,za SREČO,ZDRAVJE in prijazno druženje.Vesele Božične praznike in SREČNO NOVO LETO 2006 vam želi ......Ja, tako je, tudi sam vsem ki boste prebrali TOLE želim enako.Zvone z VRHNIKE Citiraj DELITE SVOJE ZNANJE Z DRUGIMI, TO JE DOBER NAČIN DA DOSEŽETE NESMRTNOST! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 eko,eko,eko maš rad mleko.a si me šteku? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Eko 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 eko,eko,eko maš rad mleko.a si me šteku? da da ja mam ga tudi rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Božični in novoletni verzi-voščila Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borisz 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Zanima me, če ima gdo kakšno lepo besedilo (krajši sestavek) z dobrimi željami, ki ga lahko pošljem kot čestitko oz na čestitki ob novem letu.Ne mislim npr enega stavka. temveč malo daljše besedilo Poglej na Sončeve pozitivke, stran 8 al pa 9 - NATEČAJ ZA NAJ BOŽIČNO VOŠČILO - klikn na komentarje - tm je ene par dobrh štiklcov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 A je kdo od vas mogoče že bil v Bratislavi za novo leto?Katero katero agencijo priporočate, hotel?itd... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfinka 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Z LETOM, KI PRIHAJA, RAVNAJ KOT S ČOKOLADO..odvij, UGRIZNI..in uživaj. nAJ BO GLADKO, SREČNO IN SLADKO 2006 Citiraj Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ne me basat........ faking new year..pa poledica....pa bela nesnaga,,,,,kar na jok mi gre :OO!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 lia kaj te muči? Ma ne reci, da tele bela, bela zimaaa......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.