Skoči na vsebino

Vse lepo in se bolj lepo!

Marsa

Recommended Posts

Tko.

Skoz mamo teme o prijateljstvu, ljubezni in temle...

skoz polna usta vsega tega lepega, skratka.

pa soncke pa srcke tud znamo pritisniti. xDDx

ampak - vseen se folk krega, rovari, shtale in kaj jaz vem...

namest da bi bli prijatelji v teh praznicnih cajtih (in vedno, itak), ce ze taksno zganjamo oz. se zganja okol tega.

zakaj bi bile samo besede?

skratka, bodimo cool. x8Dx :palec:

jaz mislim, da se vsakdo super pocuti, kadar je kul.

xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Za prijateljstvo in ljubezen je potrebno samo mal ,a to MAL ne znamo in nekateri nočejo podariti ,ker sami sebe

ne spoštujejo in kako naj spoštujejo in vpoštevajo druge.

Teške misli in tema za konec leta. xsrcx :2src: :palec: xsrcx

DELITE SVOJE ZNANJE Z DRUGIMI, TO JE DOBER NAČIN DA DOSEŽETE NESMRTNOST!

Guest mačona

sem predobra, da bi mogla kogarkoli sovražiti, čeprav znam hudo zameriti, ampak se mi človek potem zasmili in pozabim na hudo. tako da mam navsezadnje vse rada, tudi če tega ne kažem prav pogosto in pretirano. x:)x

žalostna pa postanem in zelo zamorjena tudi, ko vidim, kako se ljudje prerivajo in štosajo z vozički v nakupovalnih centrih. sama tekmovalnost. :C: :sori:

...vendar ne morem biti priljateljica z ljudmi, ki ...

eh, saj ni treba da ne vem kaksna pecatna prijateljstva mamo v mislih. xDDx

preprosto - bodmo prjatli!

Prjatli obrodile pa to.... x;)x

Dokler mam dokaj mir pred folkom, sem lohk z vsemi prjatla, na tej prvi stopnji..

pol sem pa tud jaz bolj zahtevna. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

eh, saj ni treba da ne vem kaksna pecatna prijateljstva mamo v mislih. xDDx

preprosto - bodmo prjatli!

Prjatli obrodile pa to.... x;)x

Dokler mam dokaj mir pred folkom, sem lohk z vsemi prjatla, na tej prvi stopnji..

pol sem pa tud jaz bolj zahtevna. :vio:

:palec: :palec: xsrcx

Tako!

Tud jaz tako mislim. Prijateljstvo, kakršnokoli, pa dobrota pa prijaznost - to ne pomen da bom dovolil vsakemu da mi serje po glavi... x:Ix x:Dx :xx!: :vragec:

Lahko se pogovarjamo, lahko se tud mal skregamo če je treba, pa smo lahko še vedno prijatelji.

Ampak VSAKEMU bom povedal v obraz kaj si mislim o njem, tud če mi kaj ne bo všeč.

In se tud opravičil če bom krivičen...

Sem že nekje na LNF zapisal - pri men je vse OK dokler ostanemo na nivoju jaz mislim tako ti pa drugače...

In se o tem POGOVARJAMO.

Ko pa izmenjava mnenj prerase v vsiljevanje mnenja... pa ni več OK...

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Tko. ... ............................................................xcheersx
Tko:.................................................................. xcheersx
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:palec:

a s sabo tut? :inocent: x:o)x

jst ucasih sploh nism biu svoj prjatu :V:

MOJSTRICA TALIA

Mojster Serafis me je prosil za pomoc in tu sem, da z veseljem izpolnim nalogo. Zelimo vam pokazati, da nasa energija lahko tece skozi kateregakoli od vas in da ves cas tece, tudi ce nimate dovolj notranje moci, da bi lahko to energijo izoblikovali v besede na taksen nacin. Skratovo oblicje je pogoj za zabavo, palckov nos, je odgovor na vprasanje. Let angela, je znanje, ki se sprehaja okoli vas. Vilinski prah, je zavest vesolja. Vse je napisano na dlani in vse je zacrtano v zvezde. Odgovori so povsod, znanje ni nikjer drugot. Prav tam, kjer stojite, se lahko razsvetlite. Kajti ta moc, je tocno na sredini. Mi smo tu, vi ste tam, mojstri so tja. Od tu do tam se da, od tja do tu ne gre skupaj, od tam se gre tja in od tu se gre tam in se pozna tja. Tja in tu in mi smo tam. Tam, le damo tja. Tam do tja pa ne gre. Skratove nevidne stopinje so vidne dobremu sledniku, slednik pa pozna skrivnost vesolja in celo razodene tudi vam. A skratove stopinje nesigurne so, ker vodijo v neznano, a povem vam, vseeno ..... Tu je vse mogoce, tja je vse nepoznano, tam je vse namisljeno. Vse skupaj je ogromno nakovalo, kjer vsak kuje svoje obuvalo, s katerim pusca svoje sledove. A sledovi so podobni kot skratove stopinje. Za vas so sigurni, a vas sprehod vam pokaze, da niso cisto nic sigurni, da jih le take jemljete. Prav tako sigurni so kot skratove stopinje. In tja vodijo kamor skrati hodijo. In od tam do tu je le korak, ki ga vedno naredite, pa ce se ga se tako bojite.

On se rad igra in naredil je tako igro, ki se pac konca, kadar se vse lepo po vrsti odigra. In vse motnje, ki jih ustvarjate, da ne bi slisali tistega, kar vile vam zvonckljajo na usesa. Le igre je vsekakor enkrat konec. In nobeden od vas ni tak norec, da videl tega ne bi. Dovolite mi, da vam predstavim nekoga, ki je vedno z vami, ki je tukaj, da vas spomni, kadar pozabite in ki je tu, da vas zbudi, ko zaspite, in uspava, ko norite, Vi ga gotovo ne marate in se ga bojite, kot ne marate in se bojite vsega, kar ne poznate. A neznanja bi se bati morali, ne pa novega spoznanja.

Kdo je vas prijatelj stari, ki vsako noc stoji ob glavi? Smrt se mu rece, ker vedno ve, kaj hoce. Izvolite, spoznajte se z njim. Naj se vas dotakne, da ob vas se kdo ne spotakne. Naj vas prime, da ne boste mislili samo na zur. Naj vas pogladi, vas spomni, da ste...... Ceprav se ga bojite kadar se vam pribliza in bezite, da bi mu ubezali, je on vam edini zvesti prijatelj na celem svetu. Edini vam stoji ob strani in ne pozabi vas niti takrat, ko vam bije zadnja ura. Ko vam prihaja naproti bezna nula. Ko ostanete popolnoma sami, deli samoto on z vami. In pravite dostikrat kako ste sami. Pa je vedno on z vami. Sicer ne podeli vam kruha kadar ste lacni, vendar pa rad vzame, kadar ste siti. Tu je med vami, vsakomur stoji ob strani, da vas opomni. In vcasih vas malo po hrbtu popraska. Le zato, da veste, kaj vas caka. To je tam, vsakomur od vas lahko sedaj prst v srce porine in ta tika taka preneha biti in zgrudite se na tla, v pozabi. A v resnici ta trenutek za vas je pravi, a koncno spomnite se, da niste sami. Sedaj vse polno tu jih je in bozajo vas po glavi, svoj ples plesejo in vrata odpirajo. Mirno lahko vztopite, poti nazaj vec ni. In poslednji trenutki tu vam bijejo, ker vsak hipec njegovi prsti kam se zarijejo. Kadar vasa aura je sibka, takrat posebno njega mika. Oh, s kaksnim veseljem bi vas spotaknil, kadar nozi na tleh so navzgor postavljeni. A on je vas prijatelj. Edini prijatelj. Ko se je spustila iskrica zivljenja, je zacel hoditi z vami in kadarkoli, vkljucno s takrat, ko spustila se je iskrica zivljenja, jo on lahko spodi iz vas. Veliko mocnejsi je kot vi, a tega ne stori, ker je edini vas prijatelj. Vi ga pa pozabite, hm, toliko casa rabite, da se ga spomnite. A on je tu. Vedno z vami. Vas duh zacne ziveti, ko se spomnite, da vam je sojeno umreti. Kako zivljenje polno je, ce se spomnite na svojo levo stran. Zakaj ne govoris resnice, ko pa morda jutri bos odsel. Mar je tako tezko biti to, kar si, ko ves, da bo tako ali tako on poskrbel za tebe. Slej ko prej njegova roka najde mesto pravo. In zakaj bi zbezali, ce on je prijatelj. On je vedno tu, da vas spominja. Zivite, dokler zivite in boditem dokler ste. Lulajte, kakajte, ljubite se, jejte, govorite, berite, ucite se. In odpirajte in pomagajte in zivite in zivite in zivite. Ker vsak trenutek vam lahko on pritisne na ta veliko zilo. Le zakaj bi spali z grenkim okusom na ustih, ko lahko zvecite polno sladkega danes. Zakaj bi odsli v slabem spominu v umovih ljudi, ko lahko so vasa dela oznacena z ljubeznijo in belino. In angel miru naj leta nad vami in sirite ga skozi roke, usta, povsod. Tako bo on sedel na vasi desni dlani, ko rekli boste svoj adijo. In v miru odsli. Drugam zivljenje sejat. On je vas sprevodnik. Vedno z vami. In zares ne bodite posrani, ko spomnite se, da je on na vasi levi dlani. Drzite ga za roko in skupaj pojdite. Da se boste lahko sploh spomnili kaj delate, da boste vedeli, da hodite. Bolj poslusajte, morda so to zadnje besede, ki jih slisite. Tam zunaj, na cesti, vas z lahkoto poboza, tudi ce je vasa aura zelo cela. Zavest pocasi prebuja se v vas. In to je zares lep dar.

Nasvidenje. Se vidimo se kdaj tu ali pa kje drugje. Mojstrica Talia.

-----

js sm prjatlca z vsemi :inocent: :OoO:

x:Dx free itak da s sabo tud........sama seb sm tabolš družba x:Dx sploh ker se rada pogovarjam z inteligentnimi sogovorniki x:Dx a s puzabu da sm dvojčk xzobkox to je včas cela seja , zasedanje ornk, pa vsi smo prjatli x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

jaz se z vsemi razumem, samo z mano se ne vsi x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz sem tu bolj z Mysti. Z nekaterimi se enostavno niti ne trudim. In dam mir, dokler ne zatezijo men. Vidi se pa itak samo takrat, ko siknem nazaj in nikoli, ko pozrem x:Dx x:Dx x:Dx So, why bother x;)x

Pri nekaterih je pa tako, da po moje mislijo, da jih ne maram, zares jih pa prav rada berem x:Ix ( you know who you are x;)x )

Sovrazit nimam koga, se mi niti ne da...druga custva so pa prisotna x:px

Jaz sem za to, da smo taki prjatli in cool, kot pravi marsa x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Po moje se pa da bit prjatelj z vsemi, če si ful nezamerljiv in mal butast. Taka kombinacija garantira uspeh. x;)x

A to je to! Zato se mi ne uspe z nikomur skregat :xx!: :vragec: x:Ix x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ja ja, todoslava... z mano pa zihr ja x:Dx x:Dx x;)x

sej, glih v tem je fora, k ce smo s sabo, pol lahk tut z drugimi, v nasprotnem pa to ni to, pomoje :vio:

seja dvojckasta, he he!! pih pih x:Dx x:Dx

a se spomns (ce si gledala gospodar prstanov), k je biu SMAGLIY un, creature... k se je skos s sabo pogovarju.. 1 kao dobri del, k iej podlegal njegovemu slabemu... xcivx x:Dx x:o)x

----

x:Dx free itak da s sabo tud........sama seb sm tabolš družba x:Dx sploh ker se rada pogovarjam z inteligentnimi sogovorniki x:Dx a s puzabu da sm dvojčk xzobkox to je včas cela seja , zasedanje ornk, pa vsi smo prjatli x:o)x

Po moje se pa da bit prjatelj z vsemi, če si ful nezamerljiv in mal butast. Taka kombinacija garantira uspeh. x;)x

:palec: x:Dx x:Dx xsrcx

Za prijateljstvo in ljubezen je potrebno samo mal ,a to MAL ne znamo in nekateri nočejo podariti ,ker sami sebe

ne spoštujejo in kako naj spoštujejo in vpoštevajo druge.

Teške misli in tema za konec leta. xsrcx :2src: :palec: xsrcx

:palec: :palec: xsrcx

Jaz pa mislim da je tema prav primerna za ta čas xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

:8): Zadnjič sem dobila drugačen občutek. :vragec: x:Dx x;)x Torej nisi butast-

Kaj pa morem, če bi se pa drugi radi z mano kregal :o|o: Jih moram malo okrcat, da me pustijo na miru, ker to pa spet ne pustim, da me vsaka žaba pohodi :vragec: x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

xnckrivx. hehe...ste vsi za tale MAL BUTAST zapel. Ja no, sej to ni blo slabonamerno. To je sam pomenil, da včas zanalašč al pa iz lastne neumnosti spregledaš kaj in ne zameriš. :inocent: x:Ix A je zdej kej bolš al sm še bl zabluzila. :inocent: x:Dx

:eek: Zdej si zabluzila... x:Dx :vragec:

Prej sem RAZUMEL kaj si imela v mislih... x:Dx :vragec: :frog: x:Xx

xwizardx :^: xsrcbumx xcheersx

PRIJATELJSTVO

1. Jaz, jaz, jaz gradim prijateljstvo,

jaz, jaz, jaz gradim prijateljstvo,

jaz, jaz, jaz gradim prijateljstvo,

jaz gradim prijateljstvo. La, la, la

REFREN: POJDI KAMORKOLI, POJDI VSEPOVSOD,

A V SVOJEM SRCU GRADI SI PRIJATELJSTVO.

POJDI KAMORKOLI, POJDI VSEPOVSOD,

A V SVOJEM SRCU GRADI SI PRIJATELJSTVO.

2. Ti, ti, ti gradiš prijateljstvo,

ti, ti, in ti gradiš prijateljstvo,

ti, ti, pa ti gradiš prijateljstvo,

ti gradiš prijateljstvo. La, la, la

REFREN: POJDI KAMORKOLI, POJDI ….

3. Mi, mi vsi, mi gradimo prijateljstvo,

mi, mi vsi, mi gradimo prijateljstvo,

mi, mi vsi, mi gradimo prijateljstvo,

mi gradimo prijateljstvo. La, la, la

REFREN: POJDI KAMORKOLI, POJDI …

4. Ljubezen, ljubezen, ljubezen gradi prijateljstvo,

ljubezen, ljubezen, ljubezen gradi prijateljstvo,

ljubezen, ljubezen, ljubezen gradi prijateljstvo,

ljubezen gradi prijateljstvo. La, la, la

xpresentx :detelca: xsrcbumx xrainbowx

glej kaksna sem... :o|o:

a res, kok smo dvojni in taksni...

namrec, iskreno:

tole odprem (temo), v nekem odstekanem nevemkaksnem trenutku, zanosu (x:px), in pac...

... pa kaj, impulz, kwa pa ne bi bil mal custven in tko... xsrcx :vragec: x;)x

sam... :o|o: xrolleyesx xcivx

v naslednjem hipu so pa pol ze hitr lohk osladnosti in taksno....

a ni brez veze, da si tolk... muhast.. ce druzga ne... :|||

x:Dx :vragec: x:px

xcivx xcivx xcivx

med prijatelji xsingx

ce te prenasajo tacga kot si xsingx

je dbest xsingx

ce ne pa naj jih nekaj gleda xsingx

xsmx

Picasso

xcivx xcivx xcivx

med prijatelji xsingx

ce te prenasajo tacga kot si xsingx

je dbest xsingx

ce ne pa naj jih nekaj gleda xsingx

xsmx

izjava tisočletja :palec: čistoresnomislim...

ampak tole vse lepo med nami, pa ne samo tule na forumu, ampak tko v lajfu so pa ene moje misli v teh dneh... da bi bil čas da ljudje pustimo drug drugemu dihati, da dopustimo svobodo tko kot jo sami pričakujemo... da ne tekmujemo, blablabla... utopija neptuna x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...