Marsa 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 a ni hec, da si ti, totalka kozu (sem se dons spomnila, da uletavata, ti in kozelJ ), pa s 1000x bolj ribja kot ich v enih zadevah... a ni odstekana astrologija, ck, pa drugam se preusmeri, ko bi ze mislil, da si ujel, pa ck, kar nekaj desetega, a: vse ma smisel, nic ne de, ce za nazaj se posteka, saj prav tko je z izkusnjo, kar pa je saturn, no, tle bi pa skor jaz mela bolj saturnovske v nekem smislu.. no, saj, glej glej - ti mas neptun v 3., jaz pa saturn (sam da teb se vidi , men pa sam, kadar pridigam ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Osladnost... Je odvisno od tega kako gledaš...Pa kako je mišljeno... Je lahko tud mišljeno kot zajebancija...če znaš to sprejet Ne vsakemu, ne za vsakogarSamo tistim in za tiste za katere vem da znajo razumet in sprejet Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 Osladnost... Je odvisno od tega kako gledaš...jp, recimo podatek: jaz ne maram cukra... praviloma ne jem sladkarij (sam seveda, izjeme pa potrjujejo pravila ) tko da, je za razumet... da ne maram osladnosti pol - torej, osladnost, to je se hujs kot cukr.. to je saharin clo, *nadomestek*, bljek....nisem za *nadomestke*... ce mi pase prsut, mi pase PRSHUT! sicer pa blazno maram sejtan - ampak ne kot nadomestek...pac mi je vsec tko - platek ( - sojovy platki - in mi tej pripravi, pa kar je, recemo platki )... mi je pa zlo vsec grenko.. kislo... halo, a ne? sam, men je vsec cankar. in - on recimo NI osladen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Hm, zlo pogosto omenjaš to ne-maranje osladnosti. Verjetno pa je različnim ljudem različno obnašanje lohk osladnost. Ker ne boš verjela.....Mick tud ne mara osladnosti. Mara pa velik tega kar nekateri smatrajo za osladnost. Če je iskreno..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Jaz sem tu bolj z Mysti. Z nekaterimi se enostavno niti ne trudim. In dam mir, dokler ne zatezijo men. Vidi se pa itak samo takrat, ko siknem nazaj in nikoli, ko pozrem So, why bother Pri nekaterih je pa tako, da po moje mislijo, da jih ne maram, zares jih pa prav rada berem ( you know who you are ) Sovrazit nimam koga, se mi niti ne da...druga custva so pa prisotna Jaz sem za to, da smo taki prjatli in cool, kot pravi marsa ne verjamem da tko mislijo prej so mnenja da bi se real lajfu verjetn dobr zastoplja ja, todoslava... z mano pa zihr ja sej, glih v tem je fora, k ce smo s sabo, pol lahk tut z drugimi, v nasprotnem pa to ni to, pomoje seja dvojckasta, he he!! pih pih a se spomns (ce si gledala gospodar prstanov), k je biu SMAGLIY un, creature... k se je skos s sabo pogovarju.. 1 kao dobri del, k iej podlegal njegovemu slabemu... ---- ja sam da pr men je dobri del, pa slabi, pa tečn, pa zabavn, pa težek, pa flegma, pa.....eh Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 saj zato Mick, saj to tud jaz govorim, konc koncev sem jaz odprla tole temo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Okidoki. Sam opazu sm pač..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Osladnost? Ka pa je to? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Kaj se zdej delaš?! To imaš v krvi, bratec! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 prav za vse vas Sometimes in life, you find a special friend;Someone who changes your lifejust by being part of it.Someone who makes you laughuntil you can't stop;Someone who makes you believethat there really is good in the world.Someone who convinces youthat there really is an unlocked doorjust waiting for you to open it. This is Forever Friendship.This is the sacred RED ROSE Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 I have forever friend , and he is the sweetest thing I have ever known! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 yes, and his/her name is death! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Dragi prijatelji!Če ste v leto 2005 vstopili polni optimizma,zaključujete pa ga nekoliko utrujeni, z občutkom, da ste sami na svetu, z novimi gubamiin s kakšno kilo preveč,če ste pozabili na tako pomemben datum kot je taščin rojstni dan,(nesporazumov s šefom raje ne omenjamo),če vam je kakšen cilj ostal nedosegljivin, če v minulem letu niste bili najbolje razpoloženi,- veselite se novega leta, ki prihaja!Proslavite ga tako, kot se spodobi:z nežnostmi,z ljubeznijo,in z veliko zdravega humorja,kajti leto 2006 bo odskočna deska za vaš veliki skok. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.