Skoči na vsebino

na pomoč

mako106

Recommended Posts

pozna kdo kakšen naraven odstranjevalec za strelke...ne morem je odpopat od sebe.... vseeno kaj samo da deluje in ni preveč škodljivo....aja, sem pa tehtnica, če kaj pomaga xflowx

se boš že odpopoal...saj se jest tud dolgo nisem mogel od dvojčice....dokler nisem spoznal realnih dejstev, ko sem nehal gradove gradit in domine pošlihtal....bo prišel čas ne skrbi ...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

Pejd prečekirat temo Strelci v Lunine čvekarije.... x:Dx Aja Tomaž, mislim da on sprašuje kako strelko odpopat, ne njega od nje, hehehe x;)x

no ja včas se tud mim brcne....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

x:Dx eno hot škorpijo, da ti vskoči, ko ti dojadijo strelke x;)x

x:Dx maš rešen .....je ni strelke , ki neb pobrala šila in kopita :vio: ko bi ti scorpia dihala za vrat x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx eno hot škorpijo, da ti vskoči, ko ti dojadijo strelke x;)x

x:Dx maš rešen .....je ni strelke , ki neb pobrala šila in kopita :vio: ko bi ti scorpia dihala za vrat x;)x

a maš kako na zalogi...da mi jo posodiš za par dni...samo tolko, da mi strelka da mir x:Dx xflowx

Veš kwa ti povem! Bod dec, pa ji v fris povej, če ti ne sede bit z njo, ne pa neki mutit okol ovinka... :vragec:

sej nisem z njo..prijateljica mi je že dolgo....samo zdaj ko sem spet samski pa je kr navalila na mene...ja, bo treba red naredit xflowx

potem bi se pa kaka lahko žrtvovala za dobro stvar x:Dx x:Dx xflowx

xcivx ni problema 15.000,00 na uro, pa kilometrino, dnevnico ti plačaš, pa terenski dodatek x:o)x

pa premisli, če se ti splača x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xcivx ni problema 15.000,00 na uro, pa kilometrino, dnevnico ti plačaš, pa terenski dodatek x:o)x

pa premisli, če se ti splača x;)x

mama mi je scorpia...bom rajši njo vprašal x:)x ...bydevey, kaj je všteto v teh 15.000 sit..mogoče se pa splača xflowx

Koma, jst ti jo za đabe prefukam... :inocent:

x;)x x:Dx

sem mislil, da boste scorpie mene prefukale...da bom lažje strelko odfukal

pozna kdo kakšen naraven odstranjevalec za strelke...ne morem je odpopat od sebe.... vseeno kaj samo da deluje in ni preveč škodljivo....aja, sem pa tehtnica, če kaj pomaga xflowx

Oh to pa sploh ni huda fora, samo letalsko karto za Australijo ji kupi, pa je ne bo lep čas nazaj.

Vse dobro,

Mihaela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Ne bit pezdetk, pa ji lepo v faco, seveda z občutkom, povej, da med vama nič ne bo! :vragec: Pol pa povej, kaj je blo. Če boš lahko sploh še hodu. :inocent: x:Dx

nisem pezdetk, pa sem ji lepo v faco, seveda z občutkom, povedal, da med nama nič ne bo....in pol se je vstala, odšla iz stanovanja, dva dni ne duha ne sluha o njej.....zdaj sma spet prijatelja kot prej....brez napetosti xflowx

• 3 weeks later...
nisem pezdetk, pa sem ji lepo v faco, seveda z občutkom, povedal, da med nama nič ne bo....in pol se je vstala, odšla iz stanovanja, dva dni ne duha ne sluha o njej.....zdaj sma spet prijatelja kot prej....brez napetosti xflowx

prjatla kot prej? brez napetosti??? x?x :U: seveda, pol pa svizec zavije čokolado... nikoli več ne bo, kot je nekdaj bilooooo... pusti času čas, da si mal opomore od svojih sanj. xcrossfingx pa upajmo da bo nekak šlo nazaj po starem

velik sreče!

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...