mako106 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 pozna kdo kakšen naraven odstranjevalec za strelke...ne morem je odpopat od sebe.... vseeno kaj samo da deluje in ni preveč škodljivo....aja, sem pa tehtnica, če kaj pomaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 pozna kdo kakšen naraven odstranjevalec za strelke...ne morem je odpopat od sebe.... vseeno kaj samo da deluje in ni preveč škodljivo....aja, sem pa tehtnica, če kaj pomaga se boš že odpopoal...saj se jest tud dolgo nisem mogel od dvojčice....dokler nisem spoznal realnih dejstev, ko sem nehal gradove gradit in domine pošlihtal....bo prišel čas ne skrbi ... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Pejd prečekirat temo Strelci v Lunine čvekarije.... Aja Tomaž, mislim da on sprašuje kako strelko odpopat, ne njega od nje, hehehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Pejd prečekirat temo Strelci v Lunine čvekarije.... Aja Tomaž, mislim da on sprašuje kako strelko odpopat, ne njega od nje, hehehe no ja včas se tud mim brcne.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 no ja včas se tud mim brcne....Seveda sej včas se pa more mal... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Pejd prečekirat temo Strelci v Lunine čvekarije.... Aja Tomaž, mislim da on sprašuje kako strelko odpopat, ne njega od nje, hehehe ja, bi rabu en astro špohtl za strelke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 eno hot škorpijo, da ti vskoči, ko ti dojadijo strelke maš rešen .....je ni strelke , ki neb pobrala šila in kopita ko bi ti scorpia dihala za vrat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ko bi ti scorpia dihala za vrat Misliš ko bi NJEJ dihala za vrat Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 eno hot škorpijo, da ti vskoči, ko ti dojadijo strelke maš rešen .....je ni strelke , ki neb pobrala šila in kopita ko bi ti scorpia dihala za vrat a maš kako na zalogi...da mi jo posodiš za par dni...samo tolko, da mi strelka da mir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Razen Tomaža, so ti odgovorile same škorpije! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Razen Tomaža, so ti odgovorile same škorpije! potem bi se pa kaka lahko žrtvovala za dobro stvar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Veš kwa ti povem! Bod dec, pa ji v fris povej, če ti ne sede bit z njo, ne pa neki mutit okol ovinka... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Veš kwa ti povem! Bod dec, pa ji v fris povej, če ti ne sede bit z njo, ne pa neki mutit okol ovinka... sej nisem z njo..prijateljica mi je že dolgo....samo zdaj ko sem spet samski pa je kr navalila na mene...ja, bo treba red naredit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 potem bi se pa kaka lahko žrtvovala za dobro stvar ni problema 15.000,00 na uro, pa kilometrino, dnevnico ti plačaš, pa terenski dodatek pa premisli, če se ti splača Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 ni problema 15.000,00 na uro, pa kilometrino, dnevnico ti plačaš, pa terenski dodatek pa premisli, če se ti splača mama mi je scorpia...bom rajši njo vprašal ...bydevey, kaj je všteto v teh 15.000 sit..mogoče se pa splača Koma, jst ti jo za đabe prefukam... sem mislil, da boste scorpie mene prefukale...da bom lažje strelko odfukal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Po želji... tudi to se da zment... sam ne mi pol jokat... že zdej stokaš, kva bo šele pol zato pa imamo želje...da jokamo in stokamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 sm že poskusla ne pomaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 sm že poskusla ne pomaga scorpia? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 pozna kdo kakšen naraven odstranjevalec za strelke...ne morem je odpopat od sebe.... vseeno kaj samo da deluje in ni preveč škodljivo....aja, sem pa tehtnica, če kaj pomaga Oh to pa sploh ni huda fora, samo letalsko karto za Australijo ji kupi, pa je ne bo lep čas nazaj. Vse dobro, Mihaela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ne bit pezdetk, pa ji lepo v faco, seveda z občutkom, povej, da med vama nič ne bo! Pol pa povej, kaj je blo. Če boš lahko sploh še hodu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 Ne bit pezdetk, pa ji lepo v faco, seveda z občutkom, povej, da med vama nič ne bo! Pol pa povej, kaj je blo. Če boš lahko sploh še hodu. nisem pezdetk, pa sem ji lepo v faco, seveda z občutkom, povedal, da med nama nič ne bo....in pol se je vstala, odšla iz stanovanja, dva dni ne duha ne sluha o njej.....zdaj sma spet prijatelja kot prej....brez napetosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 nisem pezdetk, pa sem ji lepo v faco, seveda z občutkom, povedal, da med nama nič ne bo....in pol se je vstala, odšla iz stanovanja, dva dni ne duha ne sluha o njej.....zdaj sma spet prijatelja kot prej....brez napetosti prjatla kot prej? brez napetosti??? seveda, pol pa svizec zavije čokolado... nikoli več ne bo, kot je nekdaj bilooooo... pusti času čas, da si mal opomore od svojih sanj. pa upajmo da bo nekak šlo nazaj po starem velik sreče! Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.