Skoči na vsebino

Predlog za nov forum

El Nino

Recommended Posts

predlagam poleg oddelka za astrologijo se oddelek za numerologijo (in mogoce tarot)

Aries-Libra-Scorpio

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

El Nino...

Sem že razmišljala o tem, vendar prvič ne vem toliko o numerologiji, da bi o tem obsežneje pisala in da bi še tja odgovarjala (pa je potem malo mimo odpirati nov Forum, če že v Astrologijo komajda kdo odgovarja)..

O Tarotu sem seveda tudi razmišljala - vendar se bojim, da bi se potem notri postavljala izključno vprašanja tipa: "Pogledala sem si v karte. Pri mojem partnerju je prišla smrt - ali to pomeni, da bo umrl? Ali to pomeni, da bova nehala?"

Ipd.

In ker je nekako več povpraševanja kot ponudbe, se mi ni zdelo tako smiselno in smo pač sorodne teme odpirali kar v Astrologiji.

Tako nekako je bilo tudi s kristali (ki jih nisem hotela imeti znotraj "Zdravja") - zdaj pa bom h kristalom priključila še Eterična olja.

Predlagam, da predlagaš ime za Forum, ki pa bi nudil vse "ostalo" - kar nekako ne sodi ravno v Forum Astro, vendar pa obravnava podobne teme.

In da ne odpiramo posebej Foruma Kitajski horoskop, Numerologija, Tarot, Sanje.... Ker še vedno je možnost, da bi v imenu kaj pozabili izpostaviti, pa bi potem hotel nekdo posebej Forum za to..

Tako je bilo najbolj preprosto vse to imeti kar v Astrologiji.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Torej lahko povsem "legalno", odprem temo z naslovom numerologija, pod astrologijo ?

Aries-Libra-Scorpio

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, saj teme itak lahko odpiraš (vprašanje je včasih, če obstanejo - v tem Forumu)...

Morda se bo izkazalo za smiselno - odpreti nov Forum za te druge teme, vendar bi bilo potrebno določiti nekakšen skupni imenovalec, "naslov", tako je zaenkrat to v Astro.

*kot vidim, pa si že postavil temo... :)

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...