Skoči na vsebino

LN BLOGI

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 113
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

res je, sem ze pred casom porajtala Dianin blog in ga tud ocenila in tud pohvalila, tacga je pa res veselje pogledat! x^x x8Dx :palec:

Pridna Pujska, ko tolk srkbis okol tega (mi smo mal 'zaspal' na tem podrocju v tem obdobju xDDx) :palec:

Me veseli, ko pridno nastajajo Blogi, eni so res super, no pravzaprav je vecina fajn. xDDx

xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Sem vseeno, kljub pričakovanemu rezultatu x:Dx najprej na OS vprašala x:Dx x;)x , če ja v redu kar se vaju tiče, da se daje v osebne podatke na osebni strani link na LN bloge kot domačo stran x?x , al iz kakršnegakoli razloga ni prav? Pa sem dobila odgovor, da imaš poln kufer OSev x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sem danes razmišljala xscratchx , če je kak limit, kok lahko mi na bloge nasvinjamo. Si mislim, da fotk ne moreš kar do nezavesti limat, da se nekje ustavi, za tekste pa tudi ne vem x:)x

ne vem kako je s fotkami, za texte ga definitivno ni, pol ne bi imelo smisla, tako da si kar privoscte. :palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...

Končala projekt Telo je tvoje - Louise Hay x:Dx .

No saj, naredila ga je ona, jaz sem samo tule na blogec prenesla zadevo. Gre pa za možne vzroke, ki bi lahko povzročali določeno bolezen in za nove vzorce, ki bi jo odpravli.

Verjetno vas kar nekaj to zadevo itak pozna, no zdaj vam je dostopna od koderkoli na svetu dostop do podatkov, ne rabite več knjigice nosit s seboj x;)x .

Telo je tvoje x:)x :palec:

wow, sem ze prej debelo gledala, kok si se potrudla okol tega... :palec:

ja, da je vse na broju, pa sve pregledno, si uredila, oblikovala, skratka, hudo, nad si se potrudla. x^x :palec:

Picasso

x:Dx x;)x

Sej to v bistvu itak v prvi vrsti jaz rabim x:o)x , pa zakaj ne bi še kdo uletel, pa si postregel, je uporabno x:)x :palec: .

Drugač so pa tile blogi NAD, res nekaj prav zame xsrcx :palec:

Hvala vama še enkrat xsrcx x:Xx

fajn da je tALe tema, da lohk obvescate... ker sicer, ne sam, kako najti, ampak, a sploh iskati? x:o)x

ker saj ne mors vedet, kaj je vse.

no zato je pa kul da je tole...

saj sem razmisljala, ce bi se kam vtaknili, sam je brez veze, da je pol tolk tega, prav tko se pol nou nc naslo...

tko da naj bo kar tko...

magar mal povecajte font, boldajte, kratek opis itd...

da gremo lohk zainteresirani pol tud od tu chekirat, kaj je kaj novega, ce se bo tole prijelo.

Picasso

x:)x :palec:

Poleg tega sem pa preizkusila funkcijo iskanja na blogih tudi in super dela :palec: . Torej, če te zanima kakšna tema, recimo o Louise Hay x:Dx x;)x , napišeš v iskalnik Hay in ti pokaže vse rezultate, ne glede na to v katerem blogu je .

Tako da iskalnik tudi super funkcionira, če sploh nimaš pojma, v katerem blogu bi iskal x:)x :palec: .

pujsa...kako se že naštima, da se vsi komentarji v blogih avtomatično in takoj objavijo? sem iskala na nastavitvah, pa nisem našla.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 2 weeks later...

lustn, ja, thanx Pujsa, ko spremljas in opozoris na kaj tkole spesl. x8Dx :palec:

jaz nisem bla ze celo vecnost na blogih.

se na svojem ne...

a vse normalno dela? :8):

Picasso

Mislim da kar, vsaj jaz nisem nič nenavadnega opazila x;)x , drugač pa tudi jaz ta teden bolj blogno zabušavam x:Dx , sem na službeno na dveh stolčkih, tko da zabušavam tlele x:Dx , drug teden se bo izboljšala situacija x:)x .

Sem pa na hitro vidla, da smo počasi idejo dobili, kako naj bi naši blogi izgledali, da je en kup že zelo konkretno lušno spedenanih in morje različnih tem x:)x :palec:

Jp, sem zdajle se mal sprehodila po blogih, pa je res kar lustno. x8Dx :palec:

Lustn je ratal, res. x^x

eni majo/mate pa blazotno komentarjev!! :eek: xokx

Picasso

Ampak ena izmed fajn rubrikic je za moj okus tale:

Matejin blog - kaj je novega :palec:

Za vse, ki vas zanima - kozmične novice.

danes sem mal rošade naredila po svojem b®logcu x:Ix x:px ... da ni ves čas enako, sem mal starih novic pometala ven pa tko... imam gospodinjski dan dons, pa sem mal pometala po hiši, mal stran zmetala, pa sveže rožce v vazco dala xflirtx xDDx

fajn ja, semle javljajte novosti, jaz pa bom oznacla temo kot pomembno, da bo skoz na vrhu. :)

Moram vas pohvalit za Bloge!

ful dobre mamo! xokx

* sem vseen zdruzila obe temi, saj redko gledas temo cist od zacetka, sploh pa tako...

Picasso

danes sem mal rošade naredila po svojem b®logcu x:Ix x:px ... da ni ves čas enako, sem mal starih novic pometala ven pa tko... imam gospodinjski dan dons, pa sem mal pometala po hiši, mal stran zmetala, pa sveže rožce v vazco dala xflirtx xDDx

Sem šla gledat, si kar konkreten feng šui nardila x:px x8Dx :palec:

fajn ja, semle javljajte novosti, jaz pa bom oznacla temo kot pomembno, da bo skoz na vrhu. :)

Moram vas pohvalit za Bloge!

ful dobre mamo! xokx

* sem vseen zdruzila obe temi, saj redko gledas temo cist od zacetka, sploh pa tako...

x:)x :palec:

Lušne blogce mamo, ja x:px :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...