ananta 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Že kdaj delali horoskop za orla? Pravkar ga delam. Ta drugi horoskop katerega sem naredil je bil primarna direkcija za dobermana. Pri dobermanu se Saturn Mars direkcije lepo vide. Saj mu je potem na Gradu moj labrador ušesa odgrizel. Torej živali res reagirajo na horoskop. Kača z ascendentom Serpens ali Hydra, Ko0nj z ascendentom Centaurus, zajček z ascendentom Lepus (Lepus je od spodaj Oriona)... Celo 10ti planet imamo za kuže, muce in vse sorte 5 (pets). Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ananta živjo, sem jo delala za mojo kužo ko je bila zelo bolana. Natalka je povedala marsikaj,ki mi je prišlo prav.Pravzaprav jo zdravim ravno na podlagi tega kar sem videla v natalki(astromedicina) Eto Povej še kaj na to temo ,saj me zanima. Lep pozdrav! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 A mi to vidva prosim razlozita?Kako si cveka naredila natalko zanjo? Pa cas rojstva?Mene tudi zanima, imam namrec veliko problemov z enim od mojih psov, pa ocitno gre za prirojen feler. Na splosno imam obcutek, da mu kosti niso mocna tocka. Pa se z vezmi ima probleme... Tako kot sefica, hehehe. Enivej, kaksen info bi bil dobrodosel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Čeprav se s tem nisem nikoli nameraval ukvarjati, pa mi je vseeno padlo v oči, da naš apenceler ni nič kaj Devica (skoten 18.9.), Ko sem končno pogledal ta horoskop, sem imel kaj videti. Plutonski do zla boga. Pa imam. Da ga ob nekaterih lunacijah močno mede, smo opazili že zdavnaj - Luna v Škorpijonu. Nasploh Luna precej potegne, pri živalih je to kar jasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Tudi če ne vem,bo moja Rakica,sporočila kaj se dogaja z Luno.Če drugega ne,ob polni luni,bruha.V času mlaja se skriva,repa skoraj ne najdem. Vsekakor je obnašanje,izražanje...popolnoma spremenjeno. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Zanimivo, res! Prvic slisim, da se to lahko uporablja tudi pri zivalih. Hm, ovcarji, verjetno si imela v mislih nemske ovcarje? Namrec ovcarskih pasem je zelo veliko in sila razlicne so si po konstituciji, itd. Moj ni ovcarske pasme. Je American Staffordshire Terrier. Zdaj, vem za par psov, ki imajo podoben rodovnik kot njegov in so tudi imeli podobne tezave. Jih je pa glede na podobne kombinacije in stevilo mladicev izredno malo. Datum njegovega rojstva seveda vem, lokacijo tudi, casa pa ne.Tu bi znala imeti problem, da vem kam bi najbolje ustrezal... Drugace pa Mantis, res zanimivo si napisala o opazovanju pri govedu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Ja, ta je ze obrabljena spomladanski - zimski. Jaz pac vsakemu povem, da je nekoliko lazje imeti mladice (pasje namrec) na pomlad, ker je takrat ze toplo in lahko prezivijo veliko casa zunaj. Pri nas se z vzrejo ukvarjamo ze priblizno 20 let oziroma vec in imam precej izkusenj z obojimi, torej "spomladanskimi" in "zimskimi"... Ni razlike. Mantis, kaj potem ti konkretno gledas v karti za govedo? Moj (prej omenjeni) pes je sicer izredno trmast. Inteligenten, name sicer zelo navezan, ne kaze pa tega tako kot drugi moji psi. Trike se ga lahko nauci, vendar imam probleme, da dosezem njegovo koncentracijo za delo. Njegova koncentracija tudi ne traja prav dolgo. To je problem pri njegovem ucenju. Ni agresiven (hwallabogou, glede na pasmo) in je sila prijazen do vseh ljudi. Res ga ni cloveka, katerega ne bi bil IZREDNO vesel. Mah, en poseben model je ta pes. Ni ravno enostaven, vendar ga imam izredno rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Fino si napisala. Ja, saj itak, da so to pac zivali. Doticni ima Luno v Raku, asc je Bik, Sonce v Ribah. Kako bi si ga ti predstavljala iz tega? Pri ragiranju pa takole. Malo je odvisno tudi od pasme. Pri nas smo imeli po vec psic skupaj in ni bilo tezav. Pri eni pasmi. Pri drugi ta sistem ne bi sel. Kar se tice samcev, pa se ne bi razumeli ne pri eni in ne pri drugi pasmi, ki ju imam. Ja, lahko bi imela samca skupaj, ce bi ne imela nobene psice v blizini. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 Če ne veš rojstvo narediš horarno mapo. Seveda za nekatere živali vemo tudi uro. Pod zahodnim horiziontom je 6ta hiša, nad iztokom je 12ta hiša. Merimo ponavadi 30 stopinj altitude. Sevda za konje je možan ascendent Equulus, mali konj. Serpens izhaja na iztoku kar pomeni NATANČNO na izhodu. Ponavadi se ascendent ne meri na iztoku, kar Sonce ne izhaja na iztoku. Dokaj zapleteno. Direkcije so primarne, solar arc pa jih je še nekaj kot 300. Ponavadi primarne zadostujejo. Tranzitčke za Sonce, Mars, Jupiter, Saturn, Neptun in Uran lahko z navadnim programom. Luna, Venera, Merkur in Pluton, pa še 2003 Ub313 10ti planet so bolj ne-ekliptični, grejo daleč in so manj zanesljivi pri preciznem izračunu. Živali bojo reagirale na Luno pa (nisem experimentiral) LILIT VERA oziroma observirani Lilit Cassini. Kuža od soseda je 6ta hiša od 3je hiše, se pravi 3 + 6 = 9 potemtakem gledamo vladarja hiše v horarni obravnavi. Miaju Vuf Ssssssssss Klaudio Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Kuža od soseda je 6ta hiša od 3je hiše, se pravi 3 + 6 = 9 potemtakem gledamo vladarja hiše v horarni obravnavi. Miaju Vuf Ssssssssss Klaudio Najlepša hvala tudi za tole. Drži! Mijau,Vuf Sssssssssss Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 . Kuža od soseda je 6ta hiša od 3je hiše, se pravi 3 + 6 = 9 potemtakem gledamo vladarja hiše v horarni obravnavi. Miaju Vuf Ssssssssss Klaudio Samo majhen popravek, kar se horarne tiče: šesta od tretje je osma. 3., 4., 5., 6., 7., 8. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Naša muca, stara 13 let- devica z luno v škorpionu je tko intuitativna, da zna poslušat sebe. Dva dni pred luno nič ne je. Enostavno hoče pokazat, kaj je pravilno in kaj ne. Enostavno nisem še tako disciplinirana, da bi ji sledila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Naša muca, stara 13 let- devica z luno v škorpionu je tko intuitativna, da zna poslušat sebe. Dva dni pred luno nič ne je. Enostavno hoče pokazat, kaj je pravilno in kaj ne. Enostavno nisem še tako disciplinirana, da bi ji sledila. Prima! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.