Kabalist 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Počasi mi najedajo reklame za razne zadeve, povezane z duhovnostjo (tako bom rekel različnim stvarem na tržnici duhovne ponudbe) in nimam preveč strpnosti do njih trosenja vsepovsod po forumu.Obljubim, da se bom vzdržal sarkastičnih komentarjev, ciničnih pripomb in zajebavanja. Natrosite sem svoje EPP sporočila in pustite vtise tistih, ki so vaše umotvore na svoji koži izkusili. Hojla, Ananta, to je tema zate! Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Kaj se tiče Anante on to tko zapleten napiše, da ga noben ne razume oz vsaj jaz ga ne. Drugače se pa dobre stvari same reklamirajo. Če nekdo ima kje delavnico pa more nekako dat nekje oglas drugače ni delavnice .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Jooj, naj vas pliz ne motijo bannerji! :||| Druga 'ponudba', ki se ponuja tle, pa je nekak dovoljena, ker ne bi radi nikogar onemogocal pac.ce/ko pa je tega prevec in ko se lotim tovrstnega 'pospravljanja', pa itak dost tega leti ven. Tud men kaj ni vsec, sam... pac je.. tko kot kaj druzga. In, kot pravi Matjaz, pac... infoti...se strinjam, groza, zasipnit me s tolk njih... sam, tako je in nic drugace, kjer smo in kamor gremo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Vse je EPP, že samo to, da se pojavim tle gor. Reklamam se, reklamiram svoje misli, zato ni čudno, da včasih pride do reklamacij. Zdej pa nekdo dela reklamo za reklamacije. Med drugim tudi rad ogledujem eno spletno stran o Hrani. Najbolj všeč mi je bila ena tema Zelje. Ker sem neke stvari napisal na hitro, sem omenjal tudi želje. Malo so negodovali, pa kaj. Želja po hrani me nikdar ne mine hitro. Zeljo zabavno pa je bilo takrat, ko se je pojail Zelig in ugotovil, da je to krasna tema in da jo ima zeljno rad. Tako kot sem v svoje kuharske recepte povsod tlačil korenje, je on željno omenjal zelje. Ko so eni začeli pisati o prednostih oz. možnostih uporabe rdečega zelja in celo ohrovta, je Zelig mirno razložil, da je zeleno zelje, ki sčasoma postane rumeno zelje, edino pravo in najboljše. Zabavno je postalo, ko se je pojavila reklama za mehiški fižol. Ne vem, ali ga je poskusil ali ne, mogoče je pozabil čezenj popiti nekaj zeljnice, ampak reakcija je bila tako velika, kot bi šel nekdo s sekiro rezat ogromno zeljno glavo. Eni se fižola raje izogibajo, ker napenja, vem. Ene napenja že sama omemba imena. K sreči zelje ne napenja vedno. Razen, če se prenaješ skisanega zelja. Takrat je vmes dobro dodati nekaj kumine. A to je že za temo o začimbah. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 Jooj, naj vas pliz ne motijo bannerji! :|||Bannerji mene sploh ne motijo. Pravzaprav jih niti ne opazim, če se izrecno ne prisilim, da jih pogledam. Zavedam se, da so bannerji vir financiranja in s tem ni nič narobe.To temo sem odprl dejansko za najave, predstavitve (kratke) ipd. Saj je tudi drugje prostor, a posebna tema, kot je napr. tema www strani o duhovnosti seveda ne more biti odveč. Če hoče nekdo imeti tečaj turbo GTX čiščenja, naj pač napiše kje, kdaj in za koliko. Obljubim, da ne bom podajal komentarjev še tako navidez hecnim najavam. Naj še kdo odpre temo - IZKUŠNJE Z DELAVNICE in tam naj ljudi komentirajo, kaj se jim je lepega (ali grdega) zgodilo za njihov cekin. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 aha, no saj, to mas prav, jasno, pravzaprav bi mroal najbolj mene motit, pa, kot ti v primeru bannerjev, pac..... odmislim.... bi tud hitro prihajal do krivic, ker z nekaterimi se v temah ne srecam, pa bi enim zatezila, ker majo blazne sajze v podpisu, drugim pa ne. In podobno.Tako praviloma puscam. Speme pa pobrisem iz forumov, v katere ne sodijo. lohk me pa tud vi opozorite, v informacije o temah ali na os, kar ze pocnete, thanx. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 Jaz sem kar odprl to temo. Od sedaj te bom obveščal, če bom kje naletel na EPP, ki tja ne sodi. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ..heh EPP... mene moti ves EPP, sam jebat ga... pac zivimo v takem casu in prostoru, da je to neizbezno... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Jaz sem kar odprl to temo.aha, seveda, no pol ne rabis/te (razen ce ne zastekate, da nisem opazila - ker dam nove objave, sam ne pregledam vsega, pol pa steje, kot da je ze prebrano, pa ni vec v opciji neprebranih, pa vcas kaj zgresim pol). Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Prosim, tule bi odločno opozoril na reklame za Magi juhe!Čeprav so nekaterim všeč instant juhe iz vrečk, kot na primer fižolova juha. Instant hrana ni zdrava!K sreči zelja še predelujejo v prah, tako da naivni kupci namesto pravega zelja ne morejo uporabljati instant zelje. Pričakujem tudi, da bo Zelig napisal natančna navodila, kdaj in kako smemo omenjati še kaj drugega kot zelje, kakšne fonte in barve in zeljkone lahko zanj uporabljamo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Magi juhe!. pri nas je to? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 pri nas je to?Seveda so reklame za Magične juhe. Sem šel popravit v ležeče, da ne bi ime jemali dobesedno in zamenjali z imenom prehrambenega koncerna. Pa še to: ime Zelig sem slišal v Italiji in ne vem točno kaj pomeni. Mislim pa, da bi ga lahko prevedli v Zelist ali celo Zeljelist, Zeljar nikakor pa ne Zeljebalist. P:P: Pravkar sem jedel segedin golaž in izgleda, da je bilo notri veliko popra. Ker pa tega nisem vedel, sem ga dobro poprašil še s pekočo papriko. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 o čem se tukaj pogovarjamo? o tem, da se kabalist boji, da bi ga kdo prehitel v tekmovanju "Katera duhovna pot je najboljša in je samo za izbrane" Eni to oglašujejo direktno, brez prikritih namenov, drugi to počnejo s prepričevanjem o svojem "edinem" prav. Mene pravzaprav direkten ne moti - če mi ni všeč, ga enostavno preskočim. Priznam pa, da me pa eni včasih znajo potegniti navzdol, takšni bolj prikriti... uf, zdaj pa sem že malce hudobna. ja, vedno pa res ne moreš biti prijazen. včasih malce paše... ampak vseeno :z ljubeznijo, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 se mi je zdelo. fjuuu, hvala bogu, da jaz z nikomer ne tekmujem oz. mi ni treba. papa PS- če koga zanima magija si lahko ogleda linke v mojem pudpisu. farb, faarbhm, prepričana sem, da ti bo kdo drug znal zelo drugače pojasnit vso stvar, hi hi. no jaz jo vidim na ta način... z ljubeznijo pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ha potem se ti pa na vrata "namalajo" jehovci z biblijo in prepričevanjem njihovega prav. Mislim da ima lahko vsak od nas svojo "vero". Vsak ima svojo pot in včasih gre ali pa grem malo mimo, pa se potem spet vrnem nazaj. Je pa fajn poslušat razne variante, da si lahko izbereš tisto, ki ti največ da, oziroma ti najbolj odgovarja. Nikol ni ista stvar za vse dobra. Ljudje smo različni. Marsikdo se išče. V situaciji ko vedno nekam hitimo in hočemo več in več, je dobro imeti čim več informacij. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ha potem se ti pa na vrata "namalajo" jehovci z biblijo in prepričevanjem njihovega prav. Mislim da ima lahko vsak od nas svojo "vero". Vsak ima svojo pot in včasih gre ali pa grem malo mimo, pa se potem spet vrnem nazaj. Je pa fajn poslušat razne variante, da si lahko izbereš tisto, ki ti največ da, oziroma ti najbolj odgovarja. Nikol ni ista stvar za vse dobra. Ljudje smo različni. Marsikdo se išče. V situaciji ko vedno nekam hitimo in hočemo več in več, je dobro imeti čim več informacij. ja, seveda. se strinjam! problem je samo v ljudem (ne)prijaznem podajanju informacij in s tem zaničevanju in poniževanju mnenja drugih. drugače pa sem se jaz tukaj naučila mnogo stvari in izpopolnila svoje gledanje na svet in duhovnost. z ljubeznijopjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 EPPDonat - odpira tudi najbolj zaprte... Piko... A si ga preveč spil... Če pretiravaš povzroči drisko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Alef x!x ... ah ne bom se kregal s tabo, pa je tudi zate je bolje da se ne z mano. Danes mi je priletelo po pošti tole:Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na njegovo raven in premagal z izkušnjami! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Alef x!x ... ah ne bom se kregal s tabo, pa je tudi zate je bolje da se ne z mano. Danes mi je priletelo po pošti tole:Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na njegovo raven in premagal z izkušnjami! Saj zato se pa jaz ne kregam s tabo... Sam mal te špiknem...tu pa tam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 o tem, da se kabalist boji, da bi ga kdo prehitel v tekmovanju "Katera duhovna pot je najboljša in je samo za izbrane" Eni to oglašujejo direktno, brez prikritih namenov, drugi to počnejo s prepričevanjem o svojem "edinem" pravNajbrž slabo bereš, kar napišem. Nisem ljubitelj kar povrprek govorjenja. To je forum o duhovnosti in osebnostni rasti. Ker se ves čas praktičnega ukvarjanja z osebnostno rastjo ukvarjam s Kabalo, lahko o stvareh pišem samo s tega stališča. Mnogi omenjajo čakre ipd., pa me to ne moti. Če je govora o kabalističnih simbolih, oz. nečem, kar ima svoj rojstni list v Kabali, potem pač to jasno nakažem in PODKREPIM z dokazi. Nekajkrat sem zapisal, da o duhovnih poteh, katerih ne poznam izkustveno, ne morem govoriti in o njih tudi ne podajam mnenja, oziroma ne morem govoriti z njihovega vrednostnega stališča. Žal je tako, da je duhovna publika alergična na jasno definiranje kabale in magije. Sledim eni sami jasno začrtani poti, zato mi niti ne diši mešanje vsega z vsem. Sem se kdaj usajal na koga, ki recimo piše s simboliko joge, zena ipd.? Nisem, dokler ni prišlo do vpletanja kabalističnih simbolov. To pa storim samo zaradi verodostojne informacije.P.S. ne potrebujem nobenega tekmovanja, reklamiranja ali razprave o tem, kaj je boljše in kaj ne? Glede tega sem že nekajkrat omenil in verjetno je šlo mnogim mimo oči. Če se nekdo ob mojem pisanju slabo počuti, pač moje sožalje, če ne najde vzroka tega. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Vem kam merite, moram pa rect, da se z vami ne strinjam...menite, da kao kabalista moti, vendar pa sam kao dela 'reklamo za kabalo'.no men se pa ne zdi; jaz ne vidim v podpisu sajz 7 bold in linke na druge strani, niti ne vidim, da bi popal razna vabila na placljive zadeve, niti ne vidim, da bi odpiral teme s to svebino vsevprek... in pripravljena sem tud stavit, da ne posilja prpopagandnih osev forumovcem.kar vse se dogaja, obstaja in tega je ogromno... tko da, vsekakor pri kabalistu to ni primer. stekam pa, da se vam zdi nekoliko tog in pokroviteljski, sam v slednjega pa se nekako izoblikuje skoraj vsakdo, ki je navajen podajati snov drugim, to je pac nek nehoten nacin, vem, ker mam tud sama to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 stekam pa, da se vam zdi nekoliko tog in pokroviteljski, sam v slednjega pa se nekako izoblikuje skoraj vsakdo, ki je navajen podajati snov drugim, to je pac nek nehoten nacin, vem, ker mam tud sama to.Kar veliko forumovcev me je že pobaralo za kakšno literaturo, katero sem brez zahtev za povračilo poslal. Vsakomur razložim nejasnosti in tudi tega je že bilo nekaj. Mnogi so se navdušili nad kabalo, vendar vse mine, ko jim omenim, da je treba pri Kabali resno in zavzeto delati ne smao nekaj tednov, temveč vsaj mesecev za resen napredek. Najbrž res včasih stvari podam resnično malce togo. Žal. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Pjotra je na nek način prav povedala. Sej to je forum ne, in bistvo foruma je da vsak objavi kar hoče pa naj je uporabno ali neuporabno. Mene reklame ne motijo. Mogoče je tudi kje na svetu kašna raklama za kabalo ampak o tem nisem čist prepričan ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Vem kam merite, moram pa rect, da se z vami ne strinjam...tko da, vsekakor pri kabalistu to ni primer...Ali je to neke vrste razsodniško posredovanje? No, očitno si presodila, da ga je treba vzeti v bran alikaj. A on to ne zmore, ali pa mu delamo krivico, ki jo je potrebno poravnati? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 kaj je spet? kaj pa pol ti razsojas??????? al kako - jaz se ne smem pogovarjat pa sklepat pa zaokrozat pa tak??? moje mnenje pac, da eni tko, jaz pa se ne strinjam, to sem napisala. Kabalist men ni posiljevalski, vedno je umirjen, prenese tud katero na svoj racun in ne vem za kerga boga ne smem tko mislit? x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.