Piko 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 kaj pa pol ti razsojas???????Ob edini trditvi sem nalimal Norca (ali pa klovna saj je vseeno), ni glih rumene barve kot na tarotovi karti... vse drugo pa so bila vprašanja. Moje mnenje je, da si malo preobčutljiva za moja mnenja. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 Za razne kabalistične šole se na spletu valja precej reklam, a meni se zdi neokusno to reklamirati na tem mestu. Tega mi ni treba.Te teme nisem odprl zato, da bi se nategovali okoli tega, če imam ali nimam pravice govoriti na način, kakršen to počnem. To temo sem odprl iz enega samega razloga: KDOR ŽELI NEKAM NA TA FORUM PRILEPITI REKLAMO, NAJ JO SEM PRILEPI, DA BODO EPP SPOROČILA NA ENEM MESTU IN NE RAZMETANA TAM, KJER JIM NI MESTO. Pri tem nisem niti z eno samo besedo omenil Kabalo ali kaj podobnega. Verjetno so nekateri živčni samo ob pogledu na moj prispevek in pišejo, še preden preberejo. Drugače ne bi nekateri v tej temi napisali, kar pač ste. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Vem kam merite, moram pa rect, da se z vami ne strinjam...menite, da kao kabalista moti, vendar pa sam kao dela 'reklamo za kabalo'.no men se pa ne zdi; jaz ne vidim v podpisu sajz 7 bold in linke na druge strani, niti ne vidim, da bi popal razna vabila na placljive zadeve, niti ne vidim, da bi odpiral teme s to svebino vsevprek... in pripravljena sem tud stavit, da ne posilja prpopagandnih osev forumovcem.kar vse se dogaja, obstaja in tega je ogromno... tko da, vsekakor pri kabalistu to ni primer. stekam pa, da se vam zdi nekoliko tog in pokroviteljski, sam v slednjega pa se nekako izoblikuje skoraj vsakdo, ki je navajen podajati snov drugim, to je pac nek nehoten nacin, vem, ker mam tud sama to. in veliko znanja ima, katerega nekateri sploh nočejo razumeti in videti, ker se ne vklaplja v njihov način videnja stvari, škoda... ja epp je marsikaj, in če naj bi komu šel epp tule tudi v nos naj bi šel predvsem Marsi, in nekak tud Kabalista razumem... ker dejansko reklamiramo delavnice, knjige (to jih tudi v drugih temah temu namenjenih) pa še marsikaj drugega...primer reklame - recimo na radiu se vrtijo glasbene želje v živo, poslušalec pokliče in si zaželi pesem, sebi ali komu drugemu in v kolikor omeni podjetje, njegov glas zamre - dela reklamo podjetju, trgovini... recimo poleg banke se opira trgovina - želijo v reklami omeniti banko, ker ljudje točno vedo kje je to, ni šans... reklama... torej bi jaz tud lahko napisala tule da sem bila na tej in tej delavnici pri enmu super tem in tem, ki mi je pomagal razrešit to in to.. reklama... najboljša reklama je reklama od ust do ust (pa naj se še tko upirajo tisti ki ne mrajo mrežnega m.) ampak tule bi blo dobro da tisti, ki daje reklamo še kaj prispeva za to reklamo... moje mnenje in mi je čisto vseeno če bo kdo seciral moje besede...tko zdej grem pa naprej brat, vaše razmišljanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Znanje, znanje in znanje. Povem vam, da sem se nekoč rad vklapljal v pogovore o hrani, receptih, malih skrivnostih, detajlčkih skrivnosthih, sestavinah, začimbah, hrani iz raznih dežel, posebnosti balkanske kuhinje itd. Rad sem prebiral kuharske knjige in se iz njih veliko naučil. Marsikaj sem znal svetovati. V pravem trenutku sem znal skočiti in pokazati, da o vsaki stvari nekaj vem. To je daleč od kuhanja. Še danes pečem bolj moške torte. (Masa se prehitro dvigne in preveč upade) Saj so dodlične, izgled je na koncu v redu, a ni tako, kot bi moralo biti idealno. Premalokrat jih pečem! Ni najboljši kuhar tisti, ki obvlada teorijo v nulo. (Kako razkosavam, seciram sestavine pred samo kuho pa po novem letu. Najlažje je to početi takrat, ko nekdo recept napiše v točkah.) Za letos dovolj reklame mojih misli. Živijo v letu 2006. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 sorchy za prezvekovanje.... sam citiral si pa [vsekakor], Piko, sele zdaj sem *opazila*, da si samo to izpostavil, ces, jaz pravim, vsekakor je kabalist dbest, vi morte tud tko videt. sam te popravljam, pri kabalistu VSEKAKOR ni primer, da bi mel v podpisu sajz.... in tako dalje.. to sem rekla. in - a je primer to pri kabalistu? ni. torej JE VSEKAKOR. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 24. december 2005 Avtor Prijavi Deli 24. december 2005 Ni najboljši kuhar tisti, ki obvlada teorijo v nulo.PO mojem mnenju je potrebno ravnotežje teorije in prakse. Najprej potrebuješ navodila, narediš po navodilih in potem vidiš, kako je šlo. Na osnovi lastne praktične izkušnje zatem po potrebi dopolniš recept (ko to pišem, pečem piškote). V duhovnosti je isto. Nujno je ravnotežje. Ko imaš določeno prakso, izkušnje, precej hitro prepoznaš določene stvari. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 sorchy za prezvekovanje.... prej obratno, kot sorči! Nekje sem nekaj spregledal. Ne vem sicer kaj in kje, a sem moral. Kadar se je meni zdelo, da nekaj ne sodi na forumske strani, ker se po mojem mnenju ni skladalo z objavljenimi pravili, sem dobil napotilo: "napiši prijavo na uredništvo, če ti kaj ni prav." in veliko znanja ima, katerega nekateri sploh nočejo razumeti in videti, ker se ne vklaplja v njihov način videnja stvari, škoda... ja epp je marsikaj, in če naj bi komu šel epp tule tudi v nos naj bi šel predvsem Marsi, in nekak tud Kabalista razumem... ker dejansko reklamiramo delavnice, knjige (to jih tudi v drugih temah temu namenjenih) pa še marsikaj drugega...primer reklame - recimo na radiu se vrtijo glasbene želje v živo, poslušalec pokliče in si zaželi pesem, sebi ali komu drugemu in v kolikor omeni podjetje, njegov glas zamre - dela reklamo podjetju, trgovini... recimo poleg banke se opira trgovina - želijo v reklami omeniti banko, ker ljudje točno vedo kje je to, ni šans... reklama... torej bi jaz tud lahko napisala tule da sem bila na tej in tej delavnici pri enmu super tem in tem, ki mi je pomagal razrešit to in to.. reklama... najboljša reklama je reklama od ust do ust (pa naj se še tko upirajo tisti ki ne mrajo mrežnega m.) ampak tule bi blo dobro da tisti, ki daje reklamo še kaj prispeva za to reklamo... moje mnenje in mi je čisto vseeno če bo kdo seciral moje besede...tko zdej grem pa naprej brat, vaše razmišljanje... Všeč so ti misli, napisane med vrsticami? Žal moram povedati, da nisem razumel, kaj pripoveduje osnovna zgodba, tista ki naj bi bila vezana na to temo. Če napišem naravnost: napisati naravnost pomeni, da se ti lahko zgodi, da nekdo tudi odgovori naravnost. Sedaj bom napisal po ovinkih: nekateri ne marajo, če jim kdo kaj naravnost reče, celo od staršev tega ne marajo. Potem pa za vsak slučaj napišejo vse zamegljeno, da težko za kaj zagrabiš. Včasih misel ni enovita, pa zato nanjo ne znam enovito odgovoriti. Ampak se bom že naučil, če bom to potreboval.Naj poskusim: Škoda je avto. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 mogoče pa samo ti vidiš megleno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 mogoče pa samo ti vidiš megleno?Potem mi pa ti razjasni pogled... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
harmony 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Vem kam merite, moram pa rect, da se z vami ne strinjam...menite, da kao kabalista moti, vendar pa sam kao dela 'reklamo za kabalo'.no men se pa ne zdi; jaz ne vidim v podpisu sajz 7 bold in linke na druge strani, niti ne vidim, da bi popal razna vabila na placljive zadeve, niti ne vidim, da bi odpiral teme s to svebino vsevprek... in pripravljena sem tud stavit, da ne posilja prpopagandnih osev forumovcem.kar vse se dogaja, obstaja in tega je ogromno...tko da, vsekakor pri kabalistu to ni primer. stekam pa, da se vam zdi nekoliko tog in pokroviteljski, sam v slednjega pa se nekako izoblikuje skoraj vsakdo, ki je navajen podajati snov drugim, to je pac nek nehoten nacin, vem, ker mam tud sama to. Marsa Citiraj Ideas and not battles mark the forward progress of mankind. Individuals, and not masses, form the culture of the race. — L. Ron Hubbard, book Science of Survival Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Potem mi pa ti razjasni pogled...zakaj pa? sej megleno vidiš le moje tekste, pa res niso tako pomembni, da bi jih na vsak način moral razumeti evo tole boš pa tud od mene razumel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 zakaj pa? sej megleno vidiš le moje tekste...A zakaj pa ne? Kaj to pomeni, da ti je prav, ker vidim megleno?(Tebe sprašujem o tvojih tekstih, druge pa o njihovih.) Veliko ti. duhovnih voditeljev ovija svoje znanje v meglo, da večina ne vidi, za kaj gre. Hkrati pa taistim ljudem ponujajo svojo razlago, kaj naj vidijo. Tako se dela duhovni EPP. Vseskozi berem razlage, kako naj si razlagam to ali ono. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Marsa Sajntologinja in Kabi Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 A zakaj pa ne? Kaj to pomeni, da ti je prav, ker vidim megleno?(Tebe sprašujem o tvojih tekstih, druge pa o njihovih.) Veliko ti. duhovnih voditeljev ovija svoje znanje v meglo, da večina ne vidi, za kaj gre. Hkrati pa taistim ljudem ponujajo svojo razlago, kaj naj vidijo. Tako se dela duhovni EPP. Vseskozi berem razlage, kako naj si razlagam to ali ono.meni je vseeno kako bereš moje tekste, res... in čisto nič ni bilo megleno, pa zavito... če kakšno zadevo ne razumeš v mojem tekstu (žal mi je za moje neptunovsko pisanje) me pa lahko dotičnos tvar vprašaš je pa zanimivo naslednje... zakaj v vsakem tekstu isščeš skriti pomen, mogoče zato, ker si ti stručko an tem področju? a misliš da stvari tolk zaviješ da jih nihče ni znal razbrati... mogoče zdej ne več, v preteklosti si se pa zlo posluževal tega.izvoli, nekaj kar boš razumel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Se opravičujem ker se mešam, sam kar Ananta dela je Epp.Kar pa kabalist dela z svojo Kabalo je bol razlaga da ga razumemo.Se mi zdi razlika.In ne vidim da bi kdo delal epp za kar koli, razen Ananta. Čeprov bi bil Kabalist lahko bolj strpen do drugih...po drugi stani pa tut ima prava da glasa( E marsa spet ta ribja...vsi majo prov..hehe) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 meni je vseeno kako bereš moje tekste, res... in čisto nič ni bilo megleno, pa zavito... če kakšno zadevo ne razumeš v mojem tekstu (žal mi je za moje neptunovsko pisanje) me pa lahko dotičnos tvar vprašaš je pa zanimivo naslednje... zakaj v vsakem tekstu isščeš skriti pomen, mogoče zato, ker si ti stručko an tem področju? a misliš da stvari tolk zaviješ da jih nihče ni znal razbrati... mogoče zdej ne več, v preteklosti si se pa zlo posluževal tega.izvoli, nekaj kar boš razumel Poglej, povsem jasno te sprašujem o stvareh, katere mogoče samo jaz vidim meglene. Ne bom šel misel po misel, čeprav so si različne, da ne boš pisala o seciranju, pa o prvi osebi množine pišeš, in sam kot bralec se ne morem strinjati s tem, da bi reklamiral knjige in delavnice, če podam o tem neko informacijo, saj pri tem nimam osebnega (ali finančnega) interesa, pa tudi ne znam tega povezati s tvojo priliko o radijskih poslušalcih. Prvi stavek berem EPPjevsko, ne bom ga v tretje ponavljal, potem pa utemeljuješ:"ker dejansko reklamiramo delavnice, knjige (to jih tudi v drugih temah temu namenjenih) pa še marsikaj drugega...primer reklame - recimo na radiu se vrtijo glasbene želje v živo, poslušalec pokliče in si zaželi pesem, sebi ali komu drugemu in v kolikor omeni podjetje, njegov glas zamre - dela reklamo podjetju, trgovini... recimo poleg banke se opira trgovina - želijo v reklami omeniti banko, ker ljudje točno vedo kje je to, ni šans... reklama... torej bi jaz tud lahko napisala tule da sem bila na tej in tej delavnici pri enmu super tem in tem, ki mi je pomagal razrešit to in to.. reklama... najboljša reklama je reklama od ust do ust (pa naj se še tko upirajo tisti ki ne mrajo mrežnega m.) ampak tule bi blo dobro da tisti, ki daje reklamo še kaj prispeva za to reklamo... moje mnenje in mi je čisto vseeno če bo kdo seciral moje besede...tko zdej grem pa naprej brat, vaše razmišljanje..." Pomena nisem našel in nič ni čudno, če sem pomislil, da da ima besedilo kak skrit pomen. Zmota pač. Edini pomen celote sem našel v prvem stavku tvojega posta, kjer navajaš Škodo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 škoda da sem tako plitka ampak odgovoril pa nisi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 je pa zanimivo naslednje... zakaj v vsakem tekstu isščeš skriti pomen, mogoče zato, ker si ti stručko an tem področju? a misliš da stvari tolk zaviješ da jih nihče ni znal razbrati...Aha, 3 vprašanja.V tekstu ne iščem skritega pomena. Preprosto iščem vse pomene.Ni mogoče zato. Nisem stručko na tem področju. Moja besedila nimajo skritih pomenov, ker se ne ukvarjam z okultizmom.Ne mislim, da stvari tolk zavijem, da jih nihče ne bi znal razbrati, ker napisano ostane brez smisla. Je pa res, da je ima lahko kak splošen pomen še kakšnega dodatnega, posebnega, ki ga lahko razume celo en sam človek, ki mu je namenjen. V tem primeru splošen seveda ne sme manjkati! Se opravičujem ker se mešam, sam kar Ananta dela je Epp.Kar pa kabalist dela z svojo Kabalo je bol razlaga da ga razumemo.Se mi zdi razlika.In ne vidim da bi kdo delal epp za kar koli, razen Ananta.Ničesar nimam proti nikomur. Samo razlagam, kako vidim nekatere stvari. Kot tudi to, da je Kabi povsem enako reagiral ob Borisovem linku na osebno spletno stran vilinskih simbolov v njegovem podpisu in Anantovi očitni reklami. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 joj pikec moj, jst bom odnehala, a je ok... in nikoli ničesar ne zavijem v celofan... in vem kaj je reklama, ne reklama v duhovnosti ampak reklama in vem koliko se plačajo reklame, ok?ne bom pa tule razpravljala o tvojem celofanu, ker bi blo to nekaj, kar ne počnem v življenju... in če spet tekmuješ z menoj, evo 2-0 zate, je zmaga sladka? ampak mogoče samo zato, ker jst ne tekmujem s teboj... evo na a misliš da se jaz ukvarjam z okultizmom? no ja sej mogoče mi je pa prirojeno... lepo se imej v tem dnevu, grem jst med svečke, v penečo kopel, čarat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Oprostite ker se vmešavam v to - ampak imam vtis da prav TISTI ki je napisal da se noče prepirati (z idioti menda...? ) na vsak način hoče narediti špetir... :xx!: To je mije mišljenje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Oprostite ker se vmešavam v to - ampak imam vtis da prav TISTI ki je napisal da se noče prepirati (z idioti menda...? ) na vsak način hoče narediti špetir... :xx!: To je mije mišljenje... Alef, ali veš, kakšen je razbojnik z omiko? Tak, ki te sune na gobec, ti pobere denarnico, na koncu pa ti reče "Oprosti za vse skupaj!" in gre. A vtis si dobil? Po moje si dobro v vse skupaj vpregel svoja čustva. Kdo je že začel špetir (to temo)? In kakšne reklame imaš v podpisu, neke linke? Kakšne miši omenjaš, kaj da imaš, MIŠljenje? No, danes sem se malo napinponkal. Svoje mesto za mizo sedaj prepuščam drugim tolkačem. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Alef, ali veš, kakšen je razbojnik z omiko? Tak, ki te sune na gobec, ti pobere denarnico, na koncu pa ti reče "Oprosti za vse skupaj!" in gre. A vtis si dobil? Po moje si dobro v vse skupaj vpregel svoja čustva. Kdo je že začel špetir (to temo)? In kakšne reklame imaš v podpisu, neke linke? Kakšne miši omenjaš, kaj da imaš, MIŠljenje? No, danes sem se malo napinponkal. Svoje mesto za mizo sedaj prepuščam drugim tolkačem. Brez veze... :xx!: Včasih se sprašujem če je TEBI samemu jasno kaj hočeš povedat... Donat deluje... Aja, tisti link...Spletna stran od Robide.Poglej še tisti link ki ga ima ona v podpisuMogoče boš razumel o čem govori Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
harmony 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Sajntologinja in Kabi Piko? Jaz, in kakor sem dojela Kabalista ter njegov odziv do mene, DOPUŠČAVA vse kar obstaja, tudi NEVEROVANJA in SKEPTICIZEM in KRITIKE.Smo tisti, ki v nekaj verujemo res bolj tolerantni od tistih, ki imajo le mnenja o vsem? V temi, npr. Scientologija, se pojavijo čudne reklame od Anante in zmedejo ljudi, ki imajo že tako popačeno sliko o tem, kaj je scientologija, zato bom vedno pri takem in drugačnem EPPju dala vedit, da to nima veze z omenjeno temo. Zato se strinjam s Kabalistom. Piko, ljudje te v tej temi malo napadamo...v življenju je tako - DOBIŠ TISTO, KAR DAŠ! Te skušam razumeti, ker nekaj, kar si napisal v temi Vilinski simboli, je bilo zelo lepo, torej vem da daješ tudi dobro! Citiraj Ideas and not battles mark the forward progress of mankind. Individuals, and not masses, form the culture of the race. — L. Ron Hubbard, book Science of Survival Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2006 Kot tudi to, da je Kabi povsem enako reagiral ob Borisovem linku na osebno spletno stran vilinskih simbolovPri tistem podpisu sem se zmotil in mislim, da sem to tudi zapisal. Šlo je za mojo površnost, katero smo razčistili.EPP nekdo dela. Če želi nekaj prodati ali pridobiti kakšno korist. Mislim, da še nikoli nisem dal linka za kakšno stran, kjer bi kaj prodajali. Med linki zanimivih WWW strani sem dal link na svojo stran, kjer takisto ni moč ničesar kupiti. Seveda se marsikdaj srečamo s kakšnimi zvito zapakiranimi reklamami. Temu se reče prikrito oglaševanje in poslužujejo se ga mnoge revije. Kolikor vem, ima novinarsko častno razsodišče večkrat razpravo o tem. Značilnost prikritega oglaševanja je v tem, da avtor nekega prispevka navijaško piše o nekem izdelku ali storitvi in bralec ve, kaj reklamira in najbrž tudi najde, kje lahko tako oglaševano nabavi. Seveda nima smisla razpravljati o poklicni etiki takšnega novinarja (če mu lahko tako sploh rečemo). Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Toliko postov sem napisal, ne da bi natančno povedal, kaj mislim. Pa bi bila dovolj en sama objava. Vprašanje je le, če sem tako videl že od vsega začetka. Ja, sem! Le ozavestil nisem dovolj dobro. Niti najmanj ne bom pisal, kaj je prav in kaj ni, to so zgolj moja opažanja. Temo je Kabi odprl izključno zaradi reklam, ki jih Ananta dela v forumu D. Zlahka odpre novo temo za vsako reč in doda povezavo. Reklama? Odkrito rečeno, je. Moje mnenje je, da je celoten forum neke vrste prikrita reklama. Prve mesece sodelovanja še nisem imel tega občutka. Takrat sem naglas opažal, kako je več kot polovica Stanetovih postov ena sama reklama za zdravo sol, a je bilo vse tiho. Zaradi tihe reklame? A mislite, da se meni Anantovi posti ne zdijo odkrita reklama za njegove strani? Prav dobro sem razumel Kabijev namen, ko je odprl to temo in kaj ga žuli. Potem pa je Marsa nametala nekaj peska o bannerjih. Mogoče je koga zato čudilo, da sem spet vzel lopatko in malo razkopal po temi. Ste opazili, da Ananta niti enkrat ni komentiral te teme? Mu ni treba, brez težav gre svojo pot. Ananta dobro razume, da je tale cel forum ene vrste reklama. V njem je samo malo pristavil še svoj lonček. Torej, vse kar napišete, gre v nekem smislu ali v dobro ali v slabo, pa ne foruma, ampak tistega, kar forum potihem reklamira. Če napišem kaj dobrega, bom obenem delal dobro reklamo za tisto »nekaj«. V kolikor vsebina mojega posta nasprotuje »nekim« idejam, ki stojijo za reklamo, imenovano LNF, takrat ne pišem moralno, nisem njihov prijatelj, takrat me imenujejo celo za sovražnika. Marsa mi je že naravnost napisala, da mi bo onemogočila dostop do tega foruma. Jasno, v mojem primeru ima to moč. V Anantinem primeru lahko samo ugibam, ali nima takega interesa, ali pa nima te moči. Spomnim se še dva primera. V prvem je bil cirkus prej in je končal s Pokowcevim izgonom iz foruma. V drugem je največji cirkus nastal šele po Vrbinem umiku s foruma. Takrat so nemočni zopet začutili nekaj svoje moči. Reklampiko Če že moramo delati reklamo, pa dajmo delat reklamo ra DOBRO! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.