Mishel 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 a si upate odgovarjat na osebna,intimna... vprašanja?? No že nekaj časa spremljam forum, zdaj pa sem se tudi vpisala, zanima me marsikaj, ampak začela bom v čvekarijah imam vprašanje za BINGO-BONGO koliko se počutiš staro oziroma mlado? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 hm, ne vem glih za druge... sam jst ti ziher nebi vsega povedal po resnicni, se posebej tukaj ne! mogoce, ce bi bla ke sama... pa da bi dobu zaupanje.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Kolk se Binga pocut staro? Kolikor izgleda! Zavist, hudobija, ljubosumje drugih zensk pa me pomlajuje. Se malo pa bom dojencek ratala! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.