Skoči na vsebino

Napoved za 51. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/51/"][b]Napoved za 51. teden[/b][/url] - [b]19. - 25. december 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[color="#6600CC"]Teden bilanc x:)x :palec:

Coolsko, tudi to treba postorit, pa ne bom stroga do sebe, ne, sem dobra, da sem tko skozi dala letošnje leto, kot sem ga x:px x;)x :palec:

Hvala za napoved[/color] xflowx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='Melodie' post='596080' date='20. Dec 2005 ob 23:17']Fino, da je luna v devici pred božičem, bomo imeli vse lepo pospravljeno x:px[/quote]... hmmm xrolleyesx ... edino, če bo luna sama mal prišla pospravit xcivx :8): x:Dx

hvala za napoved, Marsa xsrcx :palec:

x8Dx :palec:

Res, hvala za voscilo! :palec:
(Kok maste dobre bloge x;)x x:px)

Jp, jedrnata, namenoma... xyesx
sam tko mal... namigov, nasvet pa pac....

ma saj sem s tako muko pisala, se mi tolk ni dal, sem cist zgazena zadnje cajte.

jp - ce bo sama luna prisla pospravit! :P ;) :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Mateja' post='596170' date='21. Dec 2005 ob 08:21']... hmmm xrolleyesx ... edino, če bo luna sama mal prišla pospravit xcivx :8): x:Dx
hvala za napoved, Marsa xsrcx :palec:[/quote]
mam jst tud takšen filing glede pospravljanja pa lune...
Marsa, tnx xsrcx

Auč, napoved!.....thanks Marsa! grem brat! :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

auch! :D :P

saj ni tolk strasna, pravzaprav je kar prijazna in simpaticna (razen nasveta x:o)x - kwa nas bo vse bolel pa tak x:px)

Picasso

Guest mačona
uu, hitro poskrbeti za kožo in lase!
good to know, da je treba paziti na strupe in svinjarijo. zdaj pred prazniki mam kar dieto, da ne bo pol želodček bolel. :sori:

JOJ SANJALICA PRED 5 MINUTAMI SEM NATE MISLILA!!!!!!!!!!!!!! :eek: :2src: x8Dx x:Xx :palec:

Picasso

Sanjalica, kako lahko sploh dvomis?

najlepsa hvala za darilce! xsrcx :palec:

In a ves da sem imela se pol litra tvojga bucnega v kleti, pa sem sla zadnjic brskat, ce ga je se kje kaj, pa sem ga z veseljem nasla! x^x
Tko da, vedno ko si polijem (mal prevevc, ker je tolk dobr x;)x) bucno olje po solati, se nate spomnim v nadvse pozitivnem smislu. x:Xx xDDx

Picasso

xDDx cool tale napoved! ....po sklepih me sicer ne trga,...upam da me še par let ne bo,....me pa zato čustveno,...sam to je itak bl elastično, tak da mobilna bom čez praznike.
Hja bilanco sem pa že nardila,....je u nulo uravnotežena,....predznak bom pa zase zadržala xDDx

aja, pospravljanje,...hm ven sem že itak vse pometala, kar sem mislila, (tist kar bi pa še mora ba noge dobit), tak da prah bom menda uspela pobrisat.

Marsa, thanks, pa lepe praznike! :palec:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest mačona
rezultat moje bilance vleče bolj v pozitivno smer. zadovoljna, ker sem se vpisala v 2. letnik, se vpisla na jogo, našparala nekaj denarja, sprejela par pomembnih odločitev, izboljšala odnos z mamo ... :palec: prebrala ogromno knjig. x^x slabo naj bo pozabljeno. xsrcx

[quote name='Sanjalica' post='596218' date='21. Dec 2005 ob 09:58']Sploh nimam razloga za "nerganje" :8): .
Marsa nam napoveduje zabavno x:Dx Življenje.

In jaz naj verjamem???
khmm... xrolleyesx :sori: xrolleyesx x^x

[color="#FFFF66"]Utopija :o|o: [/color]

x;)x[/quote]

x:Dx :palec: se podpišem...

tango z berglo for ever x:o)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

[quote name='silki' post='596234' date='21. Dec 2005 ob 10:29']xDDx cool tale napoved! ....po sklepih me sicer ne trga,...upam da me še par let ne bo,....me pa zato čustveno,...sam to je itak bl elastično, tak da mobilna bom čez praznike.
Hja bilanco sem pa že nardila,....je u nulo uravnotežena,....predznak bom pa zase zadržala xDDx

aja, pospravljanje,...hm ven sem že itak vse pometala, kar sem mislila, (tist kar bi pa še mora ba noge dobit), tak da prah bom menda uspela pobrisat.

Marsa, thanks, pa lepe praznike! :palec:[/quote]

he he...ene stvari so poznane....nima slisla pisat več.... x^x x;)x

čustveno...hm.....bi se dalo kaj odnest v kontejner.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

OOOOO,...lej k jo spisala! :yumy:
..grem xbookx
thanks Marsa :palec:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...