Marsa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Tole sem danes dobila na mail, pa postam se sem. Spoštovani, lep pozdrav Najprej prejmite iskreno opravičilo za ta prejet e-mail. V primeru, da Vas z njim kakorkoli vznemirjamo, ga lepo prosimo izbrišite, v nasprotnem pa Vas prosimo, da ga preberete in nam po svojih močeh poskušate pomagati. Smo USTANOVA - FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM, nevladna, dobrodelna ustanova za pomoč domačim bolnim in revnim otrokom ( www.fzpo.org ). Naši izključno prostovoljci, v večini starši bolnih otrok, se po svojih močeh, kot dobre mame trudimo pomagati bolnim in revnim otrokom in njihovim družinam širom domovine. Da lahko pomagamo, potrebujemo različne vrste pomoči in precej finančnih sredstev - katera smo žal primorani zbirati sami, saj smo odvisni izključno od svoje iznajdljivosti. V najlepšem mesecu leta, decembru, bomo družine bolnih in revnih otrok v stiski z obdarovanjem po svojih močeh napolnili s toplino in ljubeznijo v pričakovanju lepše prihodnosti, izpolnitve želja in načrtov. V tem obdobju je zelo pomembno, da se tudi tem družinam pokaže, da niso osamljeni, da živijo kljub vsemu med prijatelji, ki jim je mar zanje in jim želijo pomagati. Prav s tem namenom, se v tem obdobju z globokim upanjem in molitvijo v srcih obračamo tudi na vse Vas, ki nam lahko pri tem pomagate. Skupaj z radijsko Postajo Center ( www.radiocenter.si ) že drugo leto organiziramo dobrodelno akcijo zbiranja prispevkov oz. donacij za domače bolne otroke in njihove družine v stiskah, katerih prošnje vsakodnevno prihajajo v našo Fundacijo. Tako kot v lanskem, tudi v letošnjem Decembru preko Radijske postaje Center predstavljamo zgodbe bolnih otrok ( katere najdete tudi na naših spletnih straneh) , letos tudi kot pisma Božičku, za katerega naši bolni otroci upajo, da jih ni pozabil. K sodelovanju v tej akciji vabimo tudi Vas, v imenu bolnih otrok in njihovih družin v stiskah in Vas lepo prosimo, da jim s skupnimi močmi ne le polepšamo Božično Novoletne praznike, ampak življenje. To je naša želja ter cilj in namen Ustanove Fundacije za pomoč otrokom. Prosimo Vas, pomagajte nam, da bomo poleg sočutja, tople besede in prazne prijateljske roke tem staršem in njihovim nemočnim zlatim otročkom lahko dali nekaj več, kot le objem, poljub, stisk in čokolado. Pomagate nam lahko tako: - da na številko 1919 pošljete SMS z besedo POMOC in prispevate 230 SIT, - sredstva nam lahko donirate tudi na TRR 02092-0090588516 s pripisom CENTER POMAGA (vse večje donatorje bo Radio Center Ljubljana in Maribor tudi objavil), - lahko pa nam na GSM številko 041/320-637 ali na mail info@fzpo.org pošljete svoje podatke z želenim zneskom donacije in poslali Vam bomo izpolnjeno položnico, - pomagate pa nam lahko tudi v obliki igrač, prehrambenih artiklov, oblačil,… katere nam lahko pošljete na naš naslov ali nas pokličete 04/5864900. Za vaš prispevek, posluh, pomoč, naklonjenost in razumevanje stisk otrok iz naše domovine potrebnih pomoči, se Vam najlepše zahvaljujemo! Še enkrat pa se Vam opravičujemo za prejet mail! Želimo Vam lep, osebno in poslovno uspešen ter predvsem zdrav dan! V letu 2006 pa vse najbolje, predvsem pa obilico zdravja, ljubezni, poslovnih uspehov, spoštovanja in sreče! Fundacija za pomoč otrokom Ilirska cesta 1, 4270 JeseniceTel. 04/5864-900Fax. 04/5836-888www.fzpo.org Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 Na tole se sicer ni nihce odzval, nekateri ste morda videli, nekateri pa se boste. Vem da je clovek skepticen in vse tole... jaz pa pravim... rajs prevec dat od sebe (ce gre za jurja) kot premal al nic, ce je le v nasi moci, vsaj picek. Al pa magar da se opozori, dobrodelnost se upam se vedno podpira...Prevec samo sebe vidimo.... manjka socutja... v svetu.... Tole je bila moja iniciativa, da sem objavila, ker sem vedno za dobrodelnost, sploh ce gre za otroke, nemocne... ... ... Me je pa pozitivno presenetil tudi fidbek, ko sem obvestila, da sem objavila tule.Tako da verjamem in vidim, da gre res za srcnost tule in mocno upam, da se bo kdo vsaj zamislil... pa, ce drugega ne, si shranil ta podatek v sebi... za drugic... ko bo *cas* (ko se ga bo morda, zaradi tega ali onega razloga, pac to in vse taksno bolj dotaknilo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 d best! Najbrž se bo še kdo odzval. Jaz sem napokala enih daril za eno hišo otrok, **sfehtala** kar nekaj stvari, upam, da se bodo razveselili. Sem morala dobit vse vsaj po 12 ...je teta rekla, da bi morala ustanovit svoje društvo...samo kaj ko bi takoj na kant prišla, bi vse podelila....ah bo že Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Sem pogledala njihovo stran. Sam solze so mi tekle. Bova nekej nakazala. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 fino, da si objavila Marsa... bova tud sem nekaj nakazali, oblačila pa ravno pakirava za eno družino s 4 deklicami... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Nasa druzinica je pomagala s SMSji, gre najhitreje ... oblacila, igrace ( skratka pol hise, skoraj dobesedno ) smo letos poleti podarili druzini romov v sosednji vasi, ki ima tri otroke, od teh ima ena hci ze svojega otroka.Skratka mi smo celo leto bozicki , , , Objem vsem Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.