Skoči na vsebino

Indigo svetuje

Indy

Recommended Posts

Že po naravi rad pomagam ljudem in jim prisluhnem.V teh stvareh uživam čeprav v realnosti to ni moj poklic.

Zato odpiram ta topic.Tukaj lahko napišete vse svoje nerešene situacije, probleme, itd.Jaz pa vam bom v skladu z svojim časom in zmožnostmi na razpolago.Lahko tudi pošljete na osebna sporočila.

.....hja mogoče pa še bo kej iz tega x;)x

Fajn bodite in veliko ljubezni med vsemi xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 235
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

(skoraj) nihce te ne bo prosil za pomoc..

ce ti je res toook do tega.. odpri oci in pejd med ljudi!

dela ti ne bo nikol zmankal!

sej bi ti pomagu, sam deli kot je moja rita spljoh ne vidim

hehe

sam se tvoj komentar sm čakov

povej me kak naj se zresmim??? xrolleyesx

Silček povej v čem je problem.Boš mogu mal več povedat o seb.Drgač me pa PM jej če nočeš tle. x;)x

mogoce..

sam lahk ti dam pa jst enga, ce hoces! x:Dx x:Dx

ce pa us hotu dva, ti bom pa pocas ze racunat zacel! x;)x

sicer pa DA, vspodbudno, da si pripravljen pomagati!! :palec: :palec:

Ne rabm k pol boš ddv plačvov.Ko jebe....sej veš kjere hehe

Drgač pa tnx

Pa zakaj preprost ne pogledaš po forumih? x:)x ..če tko rd pumagaš..se sigurn najde kdo k rab pomoč an? :inocent:

Če ti iskren povem se mi ne da gledat vsak topic posebej.Mam rad pregledno pod eno varjanto, pa tut zadeva je bolj osebna ker Mene prašate za nasvet.Nekak bolj klin delujem tko.....uglavnem velik lažje je za mene....in velik več stisnem iz sebe ker sm 100% z vami, kar drugje nisem ker je veliko "motenj"

sam jz mislm, d tist k bi ti hotu govort o svojih problemih bi napisu temo, kar bi pomenil, da bi tud drugi lohk udguvarjal ne samo ti..tisti k p ne udprejo teme o svojih blemih pa težko vrjamem, da jih bodo zle teb povedal..vrjamem da je bol osebno..ampak razn če ne pošlš unmu k ma blem sporočilo mislm d ne boš prou uspešn..pa tud ti ni treba vsak topik posebi..dsm vidš un k ma tak naslov kliknlš vola..

sam Schoty ti ne razumes no.. a se nis nikol slisov tistga-dobro blago se samo hvali. x:Dx :vragec: x;)x

ja sej tko je....problem je v tem, da bi indigo rad pomagal, a pomagati se ne da, vdsak lahko samo sam z sabo razčisti kar ga matra, indigo ne more nič namesto nas narediti.....taka je karma, da moraš pasti in šele potem se tudi dvigneš lahko, drugače ne gre....če ne veš kako je lahko slabo sploh ne veš kako je tudi lepo, pa če ti je še tako lepo, ne veš da ti je .....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

sam Schoty ti ne razumes no.. a se nis nikol slisov tistga-dobro blago se samo hvali. x:Dx :vragec: x;)x

Nima to veze z egotom hehe..boli mene....mogoče bo pa kakšen rabu nasvet pa bo zalaufal....zaenkrat mogoče x;)x

sam jz mislm, d tist k bi ti hotu govort o svojih problemih bi napisu temo, kar bi pomenil, da bi tud drugi lohk udguvarjal ne samo ti..tisti k p ne udprejo teme o svojih blemih pa težko vrjamem, da jih bodo zle teb povedal..vrjamem da je bol osebno..ampak razn če ne pošlš unmu k ma blem sporočilo mislm d ne boš prou uspešn..pa tud ti ni treba vsak topik posebi..dsm vidš un k ma tak naslov kliknlš vola..

Eh bomo vidl...ne se sekirat....iz majhnega raste veliko....celo Seal je nekej nakazov x:Dx

ja sej tko je....problem je v tem, da bi indigo rad pomagal, a pomagati se ne da

da da x;)x

:palec:

kljub temu. vedno so bili svetniki in vedno bodo. vedno so prostovoljci, ki delajo dobro in vedno bodo. vedno je luc in vedno je tema dokelrje dvojnost. skozi vsakega tece visji jaz... ker imamo razlicne poti, veckrat nismo razumeli ali smo sodili poti drugih.

Kar izgleda neumno morda ni neumno. Kar je nam nesmiselno, je morda drugim potrebno. Vsak se uci na njemu primeren nacin.

Recimo reakcije, ki so se zgodile ob odprtju tele teme!? x;)x Zakaj tule komenitramo? Zakaj zelimo o tem govoriti!? x;)x xcivx

---------

ja sej tko je....problem je v tem, da bi indigo rad pomagal, a pomagati se ne da, vdsak lahko samo sam z sabo razčisti kar ga matra, indigo ne more nič namesto nas narediti.....taka je karma, da moraš pasti in šele potem se tudi dvigneš lahko, drugače ne gre....če ne veš kako je lahko slabo sploh ne veš kako je tudi lepo, pa če ti je še tako lepo, ne veš da ti je .....

:palec:

kljub temu. vedno so bili svetniki in vedno bodo. vedno so prostovoljci, ki delajo dobro in vedno bodo. vedno je luc in vedno je tema dokelrje dvojnost. skozi vsakega tece visji jaz... ker imamo razlicne poti, veckrat nismo razumeli ali smo sodili poti drugih.

Kar izgleda neumno morda ni neumno. Kar je nam nesmiselno, je morda drugim potrebno. Vsak se uci na njemu primeren nacin.

Recimo reakcije, ki so se zgodile ob odprtju tele teme!? x;)x Zakaj tule komenitramo? Zakaj zelimo o tem govoriti!? x;)x xcivx

---------

Ah pust free.V takmu svetu (zaenkrat) živimo.Gre samo za prevlado enaga nad drugim.Čim en pokaže določeno stvar bolšo od nas ga potolčemo in spravimo pod nas ali na našo valovno.Tko (zaenkrat) je in tko tudi bo še nekej časa, čeprav gre zadeva počas naprej na bolj x;)x ..

Sej veš klasična slovenska...."lej kva ma... jest morem zdej še bolšo kupt"....al pa:" ma dej nima pojma....idiot je...kva se pa gre butl"....čeprov nočjo to delajo

tko je in je zmeraj bilo

čauči ljudeki xsrcx x:Dx xsrcx

Indigo, a še nisi ugotovil?

Ljudje niso vajeni prositi za pomoč. Oni čejo in zmorejo tisto sami... znajo samo vprašati, kaj se jim bo zgodilo. Zato grejo vedeževalne teme ko dež. Malo se jih predstavlja kot kreatorja svojega življenja, na katerega imajo vpliv vsak trenutek, pa naj bo še tako splošno začrtano, delno prepoznavno v zvezdah.

Navajeni so, da jih stane, če prosijo za pomoč, ker ne poznajo tiste brezplačne pomoči. Pozabljajo, da so svobodni in da se jim zato svoboda tudi priznava in jim nihče ne bo nič vsiljeval v njihovo dobro, če si tega ne želijo.

N i s o v a j e n i ! ! !

(Saj tudi sam nisem vajen. A ker to vem, se sedaj v tem vsaj vadim)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Indigo, a še nisi ugotovil?

Ljudje niso vajeni prositi za pomoč. Oni čejo in zmorejo tisto sami... znajo samo vprašati, kaj se jim bo zgodilo. Zato grejo vedeževalne teme ko dež. Malo se jih predstavlja kot kreatorja svojega življenja, na katerega imajo vpliv vsak trenutek, pa naj bo še tako splošno začrtano, delno prepoznavno v zvezdah.

Navajeni so, da jih stane, če prosijo za pomoč, ker ne poznajo tiste brezplačne pomoči. Pozabljajo, da so svobodni in da se jim zato svoboda tudi priznava in jim nihče ne bo nič vsiljeval v njihovo dobro, če si tega ne želijo.

N i s o v a j e n i ! ! !

Hja smi dau za mislt...če bi blo tole ene 10 let nazaj bi naredu expreriment in bi nabil tarifo kjer se plačuje.Odziv bi bil neverjent gotov....hehe keš,keš,pare,pare,euri, zaston pa nima kvalitete...hehe

Sm se spomnu na enga gospoda (tipičnga gorenca) k mi je razlagov k ma pr bajt ful mačkov.Pa sm ga prašov kaj z njimi nardi k se pogonjo pa upov da nau reku da jih vse pobije.Pa prav možakar:"eh ne.ne ubijam tamlade kje.dam jih v salaomnaca pa jih prodajam po 20 jurjev in vsi grejo" neverjetn....

Ok naj ti bo x;)x i pardone you x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...