Skoči na vsebino

Indigo svetuje

Indy

Recommended Posts

Hm ljubusumen.Hja no.Neb niti reku.Seveda mi je za mojo žensko.Sam če ona hoče it naj gre.Jest ji ne branim pa h krati mi je hudo.Sam ne bom jo držov z vsem štirim če hoče it, (sm mel poj probleme z nekaterim zarad takega razmišlanja češ do mene ti pa nč ni....jest pa čist zaljubljen vanjo)ji pa seveda povem da jo imam rad ampak naj gre če hoče.Samo povratka poj ni.Isto velja če je z drugimi kolegi, tipi.Naj bo.Jest se zarad tega ne sekiram ker ji do neke mer zaupam in ji hočem dat dihat.Sicer pa tko čas pokaže al me vara al ne, ker se takoj vid po obnašanju in ne rabjo vrabci čivkat na veji o tem.Sicer pa nisem imel izkušenj na tem področju da bi me kjera prevarala.Bi pa 100% tko reagiral kot sem napisal.

Ja sej cajt pokaže kakšen je partner.Ponavad je kakšen mesec v povprečnih okoliščinah kr taprava merca.

Reševanje sveta x:Dx x:Dx x:Dx .Nenehno.Samo na najbolj nevsiljiv način kot je možno, oziroma da je pri tem najmanj ljudi prizadetih čeprav je včas tut čez rob treba it.

Uf muzka.Mi je pol življenja bi loh reku za hec.Nimam ene zvrsti ki bi mi bila všeč.Všeč mi je vse kar se dobro sliši meni osebno od metala do orkestralne muzike v neki dvorani.Če je ritem pravi me čist prevzame, me pomirja,mi da zagon, me osreči, mi v težkih trenutkih da tisto noto po otožnosti....skratka muska je moja duša, čeprov ni moj poklic.

Tut egoist znam bit.Vendar se tega zavedam in ponavad ko se stvari malo umirijo nardim vse da to nism.Mogoče včas v neki hitri situaciji in seveda mi je pol žal.Če si drugi zasluži, mora to dobiti in tle morem ego skenslat, ker znam bit zlo uzvišen, sam mi kr ratuje bit nekak uravnotežen.Vzvišen pa znam bit 100% do ljudi ki si to zaslužijo in takrat stojim na svojem 100% kot skala.

Čudak x:Dx x:Dx x:Dx Tko se počutim že cev življenje x:Dx x:Dx x:Dx .Zgleda sva že dva.Sicer se mi pa to ne zdi nič posebnega drgač da sva dva taka patrona.Pač vse je možno ne x;)x

No,zdj sem pa res vse zvedla,kar me je zanimalo..Ma,preveč si mi podoben ,tud glede muske in reševanje sveta..

Tk,da ne bom več spraševala.. x;)x x:Ix

Men je pa to ,kr posebna sreča, da sem odkrila nekoga,ki ima skor čist ist natalni horoskop kot jz.Ni velik ljudi na svetu,ki imajo zelo podobne natalne horoskope.Tako,da ne jemam tega kot samoumevnega..

Ko bom rabla spet kak nasvet se pa spet javim v to temo.. x^x

Lp xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 235
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

.Ni velik ljudi na svetu,ki imajo zelo podobne natalne horoskope.Tako,da ne jemam tega kot samoumevnega..

Ko bom rabla spet kak nasvet se pa spet javim v to temo.. x^x

Lp xsrcx

No vidš to pa nism vedu da ma zlo mal ljudi tko podobno natalno karto x:)x .Zanimiv.

Valda ulet k ti sede x:Dx x:Dx x:Dx

lp tut teb xsrcx x;)x

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
PA KAJ NAJ ZDAJ Z NOŽEM TO REŠJO :O:

NČ KAJ DOBRO NE KAŽE,,,

in kje si stres najdu?

Hja kilometrina stresa; starina.Nepravi gibi in drža zarad stresa.In leta in leta tega in kamen na kamen....

no ja ,,,,,sm pa drugim kaj tegob pršparal k sm stres nase vleku,,, :o|o:

sam spet ne štima,,,

živeti stresno ni prijetno-trpjenje

pol pa ta stres-trpljenje- še enkrat ven udar in to vsenaenkrat

da niti najmočnejši protibolečinski pripravki ne primejo

čemu dvakrat bolečina...

ki naj se ji po tvojem prepustim,,,

bemtisunce :vragec:

no ja ,,,,,sm pa drugim kaj tegob pršparal k sm stres nase vleku,,, :o|o:

sam spet ne štima,,,

živeti stresno ni prijetno-trpjenje

pol pa ta stres-trpljenje- še enkrat ven udar in to vsenaenkrat

da niti najmočnejši protibolečinski pripravki ne primejo

čemu dvakrat bolečina...

ki naj se ji po tvojem prepustim,,,

bemtisunce :vragec:

Bemtisucne ja.K se nabere pa boli ja.Če boš mal spremenu svoj način življenja in se nehov sikirat za 1000 nepomembnih stvari se bo tut na tvojmu zdravju poznal x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...