Skoči na vsebino

Indigo svetuje

Indy

Recommended Posts

xDDx xDDx Sem letos začela izr. po spletu okoliščin, študirat Socialno delo, tam bi te bli zlo veseli x;)x

Sem že :inocent: med drugim izvedela, da ta poklic sodi v pomagajoče poklice, poleg drugih seveda x;)x Sama tudi že več kot 10 let na različne načine pomagam ljudem, si izbiram tud take službe oz. me takšne službe najdejo. Drug teden začnem novo službo in bo ponovno v zdravstvu x;)x (okulistična ordinacija)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 235
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xDDx xDDx Sem letos začela izr. po spletu okoliščin, študirat Socialno delo, tam bi te bli zlo veseli x;)x

Sem že :inocent: med drugim izvedela, da ta poklic sodi v pomagajoče poklice, poleg drugih seveda x;)x Sama tudi že več kot 10 let na različne načine pomagam ljudem, si izbiram tud take službe oz. me takšne službe najdejo. Drug teden začnem novo službo in bo ponovno v zdravstvu x;)x (okulistična ordinacija)

Verjamem Amber.Sam moje srce je predano Arheologiji in iskanju starih kultur(načinu življenja ljudi takrat),mitov,okultov in skrivnosti.Zato bije moj srček.To mi je btw ker ne morem brez tega x;)x

Super! Vidiš mene zanima tudi veliko stvari, ta študij je že drugi po vrsti x;)x Sem med drugim slikarka (to sem diplomirala). Zanima pa me delo z ljudmi na splošno, najbolj zanimivo in pri srcu mi je delo z otroki (še posebej v vrtcu) xDDx

ja sej tko je....problem je v tem, da bi indigo rad pomagal, a pomagati se ne da, vsak lahko samo sam z sabo razčisti kar ga matra, nihče ne more nič namesto nas narediti

xyesx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ja, sej, tko je to... vcasih pomagamo drugim, pa v bistvu pomagamo sebi. gremo pomagat drugim, pa gremo pravzaprav sebi.

Vsak mora sam, toda pomoc je dobrodosla. Velikokrat je lazje, ce je nekdo tukaj z nasvetom ali vsaj toliko da poslusa.

Vse je prav. :palec:

ja, sej, tko je to... vcasih pomagamo drugim, pa v bistvu pomagamo sebi. gremo pomagat drugim, pa gremo pravzaprav sebi.

Vsak mora sam, toda pomoc je dobrodosla.

:palec: Npr. jaz sem nagnjena :inocent: k temu da pomagam, delala sem v zdravstvu in še bom (čeprav, ko sem končala zdravstveno, nisem mislila da bom kdaj delala v tem področju, pa evo... x:Dx ). Med tem delom sem doživela marsikaj, predvsem pa sem doživela življenje v vsem razponu. Karma...

Moja sestra pa končuje medicino x;)x in je npr. poleti delala prostovoljno v Afriki :palec:

Ji je spremenilo življenje.

kako je to zanimivo...Indigo bi pomagal z nasveti, pa mu ostali dajete nasvete x;)x ...pa jih potrebuje :inocent:

Tudi sama rada pomagam...pa sem jih prevečkrat dobila po glavi...oz. ja ljudje nimajo mere pa izkoriščajo. Zato hm...ja pomagaj samo ne se iztrošit. x;)x

Pa jaz ti ne verjamem, da ti to delaš zastonj... x:Dx :P

Se pa strinjam ja....vsak lahko samo sebi odpira poti pa si pomaga sam. Je pa veliko, če mu kdo pokaže prometni znak al pa smernico...ovinek bo moral itak prevoziti sam.

je bilo to tako mišljeno :inocent: ....sama sem tako razumela.

xsrcx

kako je to zanimivo...Indigo bi pomagal z nasveti, pa mu ostali dajete nasvete x;)x ...pa jih potrebuje :inocent:

xsrcx

x:Dx

Tudi sama rada pomagam...pa sem jih prevečkrat dobila po glavi...oz. ja ljudje nimajo mere pa izkoriščajo. Zato hm...ja pomagaj samo ne se iztrošit. x;)x

Pa jaz ti ne verjamem, da ti to delaš zastonj... x:Dx :P

xsrcx

Gre predusem za čustveno zadovolstvo.Jest temu pravm "egoizem v dobro".Za nasvete morš met občutek.Doskrat kakšnemu raj (v realonosti) nič ne svetujem ker je lahko še slabš vse skupej al pa da jih sam ne dobim po glavi hehe.

Dnar ti ne da tazga filinga kot to.Varnost ja....ne pa topline...

Se pa strinjam ja....vsak lahko samo sebi odpira poti pa si pomaga sam. Je pa veliko, če mu kdo pokaže prometni znak al pa smernico...ovinek bo moral itak prevoziti sam.

xsrcx

Bravo.. :palec: :palec: :palec:...na to jaz ciljam....odpiranje zavesti

Prav vsak ki pomaga rabi to zaradi tega, da pomaga sebi, če je pri tem razočaran se nauči na tem in je za stopničko višje. Sam sem velikokrat dvomil in vse bolj me je gnalo k tistemu pregovoru...dobrota sirota....a ugotovil sem, da sem jaz tista sirota, rabil sem to, da nisem več tako velika sirota.....

Tudi tu na LN se pogovarjamo, ker se hočemo, ker to rabimo, ker veliko tudi tistega med vrsticam najdemo, kar nam manjka. Tudi Indigo je že v drugih temah pomagal pa sploh ne ve da je, tu je odpru novo, ker je pričakoval odziv, a ni krivda v tem kar je nekaj kvadratkov nazaj napisal, krivda je v tem, da se je ponudil kot "strokovnjak". Indigo ti ostani v tistih rubrikah kjer si bil in največ boš za druge naredil, istočasno pa še zase.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Prav vsak ki pomaga rabi to zaradi tega, da pomaga sebi, če je pri tem razočaran se nauči na tem in je za stopničko višje. Sam sem velikokrat dvomil in vse bolj me je gnalo k tistemu pregovoru...dobrota sirota....a ugotovil sem, da sem jaz tista sirota, rabil sem to, da nisem več tako velika sirota.....

Tudi tu na LN se pogovarjamo, ker se hočemo, ker to rabimo, ker veliko tudi tistega med vrsticam najdemo, kar nam manjka. Tudi Indigo je že v drugih temah pomagal pa sploh ne ve da je, tu je odpru novo, ker je pričakoval odziv, a ni krivda v tem kar je nekaj kvadratkov nazaj napisal, krivda je v tem, da se je ponudil kot "strokovnjak".

trn v peti...he he....branjenje teritorija..štekam tomaž

ma boli me tomaz...evo iskreno...še zmer upam do bo kej iz tega...če ne...pač ne bo...tommorow is another day

. Indigo ti ostani v tistih rubrikah kjer si bil

napaka tomaž....tle smi dau bust(zagon)hehe

veš tko je, lahko imaš še tak dober namen, nimaš pa slave, pač ljudje resno upajo da bo nekdo namesto njih naredil tisto, kar ne upajo sami, ker si sploh ne upajo verjeti, da je tako...če bi bil ti Braco ali pa kaka Sara si že na konju, tud odgovarjat neb mel časa vsem.

Tri dni sem spremljal in analiziral zdravilca Bracota iz Zagraba, imam tudi dokumentirano. Sploh ne veš koliko "cepcev" je prišlo, da ti ne povem koliko miljonov keša je pokasiral, brez davka..a vsi so se bolje počutili, verjeli so da so na konju, čeprav so morali drugič spet tja, ker v resnici prav nič niso naredili na sebi. Da ti ne naštevam še drugih primerov. Indigo, zato sem rekel, da ostani indigo, sodeluj tako, kot si dosedaj in največ bo koristi...je pa tko, probati ni greh.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

veš tko je, lahko imaš še tak dober namen, nimaš pa slave, pač ljudje resno upajo da bo nekdo namesto njih naredil tisto, kar ne upajo sami, ker si sploh ne upajo verjeti, da je tako...če bi bil ti Braco ali pa kaka Sara si že na konju, tud odgovarjat neb mel časa vsem.

Tri dni sem spremljal in analiziral zdravilca Bracota iz Zagraba, imam tudi dokumentirano. Sploh ne veš koliko "cepcev" je prišlo, da ti ne povem koliko miljonov keša je pokasiral, brez davka..a vsi so se bolje počutili, verjeli so da so na konju, čeprav so morali drugič spet tja, ker v resnici prav nič niso naredili na sebi. Da ti ne naštevam še drugih primerov. Indigo, zato sem rekel, da ostani indigo, sodeluj tako, kot si dosedaj in največ bo koristi...je pa tko, probati ni greh.....

Dobr si to napisov Tomaž in asociatira na to kar sm jest napisal na prejšni strani v tem topicu:Sm se spomnu na enga gospoda (tipičnga gorenca) k mi je razlagov k ma pr bajt ful mačkov.Pa sm ga prašov kaj z njimi nardi k se pogonjo pa upov da nau reku da jih vse pobije.Pa prav možakar:"eh ne.ne ubijam tamlade.kje pa.dam jih v salomonca pa jih prodajam po 20 jurjev in zraven še mal naloži in vsi grejo" neverjetn....... cena jih nardi pomembne, so pa isti kot vsak domač maček...ljudje jejejej

x;)x

ja probat ni greh...sploh če misliš dobro x;)x

Kar se tiče okol takozvanih zdravilcev sm tut že enkrat napisal svoj mišljenje.Če to delajo zato da doma povnejo z tem krožnike potem niso pravi.Če to delajo iz potrebe ker enostavno to morajo...brez da bi kej zahtevali za uslugo...potem je to to. x;)x Malo je takih...so pa pravi

ok indigo mam zate eno resno težavo..zakkaj me usi zamenjujejo za tipa na tem forumu x:Dx

Hehe...tis tut pojava.Sej sm te jst tut drgač v začetka, pol sm pa vidu:..."sm mislila, sm dalala"....hehe.Nick maš tak pa ful me spomina( sam ti si mlajša ne vem če boš vedla) na prve nadaljevanke Star treka kjer je bil na vesoljski ladji Enterprise glavni inženir Schoti, pa muj kapitan Kirk zmer reku legendarni stavek:....."Bim me up Schoty"...hehe

Nick te zajebava nick x;)x

Hehe...tis tut pojava.Sej sm te jst tut drgač v začetka, pol sm pa vidu:..."sm mislila, sm dalala"....hehe.Nick maš tak pa ful me spomina( sam ti si mlajša ne vem če boš vedla) na prve nadaljevanke Star treka kjer je bil na vesoljski ladji Enterprise glavni inženir Schoti, pa muj kapitan Kirk zmer reku legendarni stavek:....."Bim me up Schoty"...hehe

Scotty je bil.

Scio mi nihil scire

hehe..ej nism vedla x:Dx ..hvala za pomoč..zj prou nav več žalvala nkol k si mi tok dobr pumagu x:px ..torj me zamenjujejo z enim inženirjm hmmm.... :ermm: x:Dx ..moj namen je biu drgačn..mene ta nick spuminja bl na škote-schotland p to..zto schoty..sam učitno tega nben nav pušteku..vupsi x:Dx ..p še usi so neki feni tega star treka tko d yeeeeessss zamenjaval me bodo z moškim, ki je čustven, p še ribica povrhu..kaka sreča x:px

in kaksni so obcutki ob prvi pomoci socloveku v tejle temi? x:o)x

vsaj en se ga je usmilu x:px

Scotty je bil.

Ma ja no....Bim al Beem me up Scotty hehe

hehe..ej nism vedla x:Dx ..hvala za pomoč..zj prou nav več žalvala nkol k si mi tok dobr pumagu x:px ..torj me zamenjujejo z enim inženirjm hmmm.... :ermm: x:Dx ..moj namen je biu drgačn..mene ta nick spuminja bl na škote-schotland p to..zto schoty..sam učitno tega nben nav pušteku..vupsi x:Dx ..p še usi so neki feni tega star treka tko d yeeeeessss zamenjaval me bodo z moškim, ki je čustven, p še ribica povrhu..kaka sreča x:px

vsaj en se ga je usmilu x:px

Sej drgač je bil ta lik u Star treku (Scotty) škot...

sej bogomolka ni riba, to je žuželka....ali pač je res riba? :ermm:

In Schotty, men si se vedno zdela dekle, zarad avatarja, k je tolk "nežen"

ooooo..x;)x..sj res..ker tip bi dou p medija s srčkom xsmx :love:

Hehe kaj še vedno imate problem glede spola x:Dx Saj mene so tud nazivali z on, vcasih pa še nalasc, ko je en sekiral v astrologiji, mi je še naprje pisal, kot da sem moski, kljub temu, da sem glagole koncevala na A x:Dx Meni je to tako smesno. In ne samo to! Enkrat mi je Valkira rekla BOGOMOLJKA. Pa sem gruntala in gruntala, od kod ji to...Pol pa vtipkam na net MANTIS in vidim, da se gre za neko odurno ribo z velikimi ocmi, vrsta bogomolke. Ojej ojej, torej mantis=riba, jaz sem pa bla tak ponosna, kaj za eno poemmbno vesoljsko ime da imam xsmx

lpo, d je nekdo na istem..ista iskušna x:px ..povj mi kako si preživela vse to x:Dx x;)x ..če je p riba bogomolka je p to ful čudno ime zanjo, k mene vedno spomn na uno žuželkico x:)x kaj p pumen tvoj nick?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...