Skoči na vsebino

Indigo svetuje

Indy

Recommended Posts

• Komentarji 235
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hm, mislm da nis razmislu preden sto napisu! :sori:

ker se lahko veliko naucimo tudi od najsibkejsih in najmanj mocnih!

terapvt nam je lahko skoraj vsak, ce smo odprti za zdravljenje! vcasih drugih niti ne potrebujemo, ali ap enostavno v drugih vidimo sebe in skozi to procesiramo, sprejemamo ipd...

------------

Terapetv psihe je lahko le tist človek ki ima u glava pošlihtan, ne un k še sebe nima v vajeteh.Pomaga ti lahko samo un k je močnejši od tebe ne un k je še večji bolnik k ti.

Zdrav človek dela zdrave ljudi

Deli na socialnih omrežjih

hm, mislm da nis razmislu preden sto napisu! :sori:

terapvt nam je lahko skoraj vsak, ce smo odprti za zdravljenje! vcasih drugih niti ne potrebujemo, ali ap enostavno v drugih vidimo sebe in skozi to procesiramo, sprejemamo ipd...

------------

hehe zej pa ti nis mene štekala...jest ti govorim o človeku ki bi zdravil človeško psiho...defenitivno ne more to kr vsak kej "faks" naredu.Toj tamal problem narest.Štekaš

To bi mogl bit ožji izbor pravih ljudi.Dosledno bi itak pršlo do tega da bi to vsak delov.

zakaj ne!!??

ali si opazoval bioenergetika, ki zdravi cloveka?? vrjetno nisi ali pa pac nisi bil pozoren na nekaj zadev ali pa pac nisi o tem razmisljal... eno je svetovati (iz uma), drugo je spuscati skozi sebe energijo zdravljenja!!

energija zdravljenja lahko tece skozi vsakogar, ki je vsaj toliko zdrav, da jo lahko skozi sebe tudi spusti naprej v svet, v druge, v nekaj in pac zdravi... kar se tice njegovih lastnih problemov, pa seveda se vedno ob tem lahko ostajajo.... ker, kljub temu da je mnogo bioenergetikov, ki dejasnko zdravijo ljudi, pomagajo, spusacjo energijo skozisebe... so se vedno samo ljudje, ki imajo tudi osebne taksne ali drugacne probleme, sicer ne bi bili tu. kadar spusca skozi sebe energijo, tudi njega v neki meri prezema.

Bil sem na terapiji pri eni frendici parkrat... in omaje bila cistodruga med terapijo kakor po njen oz. v privat pogovorih.

Res pa je, da ce nam osebni probelmi preprecujejo delo v toliksni meri, da to vpliva na spuscanje energije skozi sebe, se pac tudi to neha in se lahko v zdravilno energijo vmesava tudi nepotreben balast, ki skoduje in ne zdravi.

----------

Eeeeeee...tle se pa ne ujemava.... x;)x

------------

Sicer je pa že to narobe govort kdo je močjejši kdo je šibkejši....bedarija.Vsi mamo isto vrednost ne glede na to.

Hočem rečt...to more počet oseba od katere poslanstvo to je....

da, ocitno se ne razumeva... ti govoris o poklicu psihiater, jaz pa ti govorim o zdravljenju psihe na katerikoli nacin!!

--------

hehe zej pa ti nis mene štekala...jest ti govorim o človeku ki bi zdravil človeško psiho...defenitivno ne more to kr vsak kej "faks" naredu.Toj tamal problem narest.Štekaš

To bi mogl bit ožji izbor pravih ljudi.Dosledno bi itak pršlo do tega da bi to vsak delov.

zakaj ne!!??

ali si opazoval bioenergetika, ki zdravi cloveka?? vrjetno nisi ali pa pac nisi bil pozoren na nekaj zadev ali pa pac nisi o tem razmisljal... eno je svetovati (iz uma), drugo je spuscati skozi sebe energijo zdravljenja!!

energija zdravljenja lahko tece skozi vsakogar, ki je vsaj toliko zdrav, da jo lahko skozi sebe tudi spusti naprej v svet, v druge, v nekaj in pac zdravi... kar se tice njegovih lastnih problemov, pa seveda se vedno ob tem lahko ostajajo.... ker, kljub temu da je mnogo bioenergetikov, ki dejasnko zdravijo ljudi, pomagajo, spusacjo energijo skozisebe... so se vedno samo ljudje, ki imajo tudi osebne taksne ali drugacne probleme, sicer ne bi bili tu. kadar spusca skozi sebe energijo, tudi njega v neki meri prezema.

Bil sem na terapiji pri eni frendici parkrat... in omaje bila cistodruga med terapijo kakor po njen oz. v privat pogovorih.

Res pa je, da ce nam osebni probelmi preprecujejo delo v toliksni meri, da to vpliva na spuscanje energije skozi sebe, se pac tudi to neha in se lahko v zdravilno energijo vmesava tudi nepotreben balast, ki skoduje in ne zdravi.

----------

Oprosti Free ampak nehej mi tako zvanimi bioenergetiki...sej kul..vidu,začutu,analizirov, šu....keš pa v njihov žep...hvala lepa

da, ocitno se ne razumeva... ti govoris o poklicu psihiater, jaz pa ti govorim o zdravljenju psihe na katerikoli nacin!!

--------

ja

Sm pa slišov za ene par k to delajo iz potrebe.NO to so pravi...nič nočjo v zameno, ker k začutjo tvojo energijo hvaležnosti jo majo več kot prej

narobe ni 0.

kljub temu obstajamo bolj in manj mocni! ; moc in vrednost nista isto!

more tudi ne, je pa priporocljivo, vsaj zanjo! x:Dx

---------

Sicer je pa že to narobe govort kdo je močjejši kdo je šibkejši....bedarija.Vsi mamo isto vrednost ne glede na to.

Hočem rečt...to more počet oseba od katere poslanstvo to je....

to je pomoje ze za v drugo temo, kajne! mislim, da sta odprti vsaj dve z tematiko o primernosti dela bioenergetikov ipd...

tako, da morda ne zaideva iz tvoje teme.

sicer ap, in kaj potem ce so pobrali denar? mislim, da je za nekatere ze to pravi proces, da morajo za zdravljenje dati denar! ves koliko je obsodb do placevanja takih uslug!! nekateri morajo placati da cenoji in se samoaktivirajo v zdravljenje! sicer bi bili prevec apaticni in ne bi niti verjeli, da jim kdorkoli lahko pomaga!

Nkedo lahko dela iz potrebe in zato tudi racuna!

---------

Oprosti Free ampak nehej mi tako zvanimi bioenergetiki...sej kul..vidu,začutu,analizirov, šu....keš pa v njihov žep...hvala lepa

ja

Sm pa slišov za ene par k to delajo iz potrebe.NO to so pravi...nič nočjo v zameno, ker k začutjo tvojo energijo hvaležnosti jo majo več kot prej

kaj ma to veze s tem, da se nekdo ne bi mogel nauciti in zdraviti od sibkejsega? to ne spodbija tega!

pa ceprav je moc iluzija.

---------

Zakaj ne bi bili bolj ali manj dobri.... x?x...moč je iluzija ki ni konstantna

to je pomoje ze za v drugo temo, kajne! mislim, da sta odprti vsaj dve z tematiko o primernosti dela bioenergetikov ipd...

tako, da morda ne zaideva iz tvoje teme.

sicer ap, in kaj potem ce so pobrali denar? mislim, da je za nekatere ze to pravi proces, da morajo za zdravljenje dati denar! ves koliko je obsodb do placevanja takih uslug!! nekateri morajo placati da cenoji in se samoaktivirajo v zdravljenje! sicer bi bili prevec apaticni in ne bi niti verjeli, da jim kdorkoli lahko pomaga!

Nkedo lahko dela iz potrebe in zato tudi racuna!

---------

Nima veze.Rad mam debate k se razvijajo iz ene stvari v drugo.

Denar je energija pohlepa,egota,lažnega zadovolstva in meče slabo luč na alternativo in naravno zdravstvo.

Zdravi se iz potrebe in osebnega zadovolstva ne zaradi denarja.

Al počneš to zarad denarja al pa zarad osebnega zadovolstva.Vmesne poti ni.

...Indigo mene pa moti, da jaz ne morem gledat podnaslovljenega filma, brez da bi bral podnapise... tut ce vse razumem... torej vprasanje se glasi: kako se odvadit branja podnapisov?? :sori:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

kaj ma to veze s tem, da se nekdo ne bi mogel nauciti in zdraviti od sibkejsega? to ne spodbija tega!

pa ceprav je moc iluzija.

---------

Sej šibkih ljudi sploh ni..so samo zateptani....vsakega človeka lahko postaviš za kralja če ga znaš pozdravit.

...Indigo mene pa moti, da jaz ne morem gledat podnaslovljenega filma, brez da bi bral podnapise... tut ce vse razumem... torej vprasanje se glasi: kako se odvadit branja podnapisov?? :sori:

Vprašej hudička na desni rami kva delaš tle...

...je reku, da je to resno vprasanje... a ti sploh ves v kaxne osebnostne krize lahko to vodi... :C:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

a dej no, nakladas! x;)x

ce pride brdaus pa te 2x ukol uses, bos reku da ni nis sibkejsi al kaj!!!?

ce bos preteku 2 km prej kot on, bos reku da nis mocnejsi v teku'

ce bos z mislijo ukrivil zlico in jaz ne, bos reku da nis mentalno mocnejsi?

ce bos napisu 500x vec besed in zanimivih rim kot polde, bos reku da nisi besedno ipd.. mocnejsi?

ce bos preguru svetski rat in ostal se vedno optimist, in dobre volej ipd... bos reku da nis mocnejsi kot un, k se je zlomu ze ob prvi exploziji!

ves, za vsako teorijo se lahk spodbijamo do nezavesti! najtezje pa je sprejet!

hudicek je prosu povedat da se ne strnija s tistim kar se ti nisi strinjal! x:o)x

--------

Sej šibkih ljudi sploh ni..so samo zateptani....vsakega človeka lahko postaviš za kralja če ga znaš pozdravit.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...