Skoči na vsebino

Indigo svetuje

Indy

Recommended Posts

Zanimiva branja, tudi ocene sem opazil, kako dobre/slabe nasvete naj bi dajal...

Indigo, vprašanje, ki sem ga zastavil že sebi, postavljam še tebi. Potrebujem nasvet.

Zakaj težko nekoga prosim za pomoč? Kako pravilno prositi za pomoč?

(Mogoče tvoj odgovor utrdi ali pa oslabi neka moja dognanja v zvezi s tem.)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 235
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a dej no, nakladas! x;)x

ce pride brdaus pa te 2x ukol uses, bos reku da ni nis sibkejsi al kaj!!!?

ce bos preteku 2 km prej kot on, bos reku da nis mocnejsi v teku'

ce bos z mislijo ukrivil zlico in jaz ne, bos reku da nis mentalno mocnejsi?

ce bos napisu 500x vec besed in zanimivih rim kot polde, bos reku da nisi besedno ipd.. mocnejsi?

ce bos preguru svetski rat in ostal se vedno optimist, in dobre volej ipd... bos reku da nis mocnejsi kot un, k se je zlomu ze ob prvi exploziji!

! x:o)x

--------

Ne močnejši ampak zavestnejši.Vsak lahko pride do te stopnje ki jo furaš ti....ko mislimo da smo močenjši...zato tega zame ni in zato gledam na to tko.Čisto vsak je lahko vse če odpre oči x;)x

Zanimiva branja, tudi ocene sem opazil, kako dobre/slabe nasvete naj bi dajal...

Indigo, vprašanje, ki sem ga zastavil že sebi, postavljam še tebi. Potrebujem nasvet.

Zakaj težko nekoga prosim za pomoč? Kako pravilno prositi za pomoč?

(Mogoče tvoj odgovor utrdi ali pa oslabi neka moja dognanja v zvezi s tem.)

Hm zanimivo vprašanje.

Tle je zej miljon varjant lahko.Če bi te videl bi mi blo več jasn.

Ampak vseeno.To lahko izvira iz tega ker hočeš biti neodvisn, neomajan skratka človek ki fura svoj stil in ga nič ne more zmotit ker je prepričan da lahko naredi vse sam,to prošenje pomoči pa ruši to prepričanje.Lahko da je to strah da bomo nekomu potem večno nekaj dovžni in nas ima potem na štriku in smo prisiljeni bit z njim vedno dobri, čeprav si to ne zasluži.Lahko je to strah da nas bojo meli potem za slabiča.

Kako nekoga pravilno prositi za pomoč.Mislim da se je prvo treba postavit v kožo tega človeka.Kaj on je, kakšen je njegov namen?Nam pomaga is koristi ali dobrote? Moja nasvet:Za pomoč sprašuj ljudi ki to počnejo zaradi TEBE in ne koristi ki jo bo pridobil s tem.Seveda tudi kontra.Da si ti za njega pripravljen narditi veliko kadar bo rabil.Tle pride do ravnotežja zarad česa ti potem te uredu osebe ni teško prosit za pomoč, ker veš da ti rad pomaga ti pa njemu.

hm, ne vem komu je zadnje namenjeno, ker je biu tisto pikov post. :inocent:

sicer pa men tut ne. konc koncev itak debatiramo ane x;)x

pac ma vsak svoje mnenje! xcivx

uzivi in pomagi se naprej! :palec:

Ja prehitr sm prebral post xrolleyesx paj bla reakcija taka.Sej sm popravu xrolleyesx

enako free enako

Ej Indigo, k sm bla mejhna mi je ena prijateljica rekla, po tem ko sem prdnila, da ona nikoli ne prdi, ampak da te potrebe opravi čez usta (se pravi rigne)... Kaj ti misliš, a pol ji iz ust smrdi po prdcu? xnckrivx

..svašta

...pomeje daj odvisn kaj je jedla

...ja ti se kr smej... sam k bi vedu kakšne frustracije sm jst doživljala čez celo otroštvo k sm prdela, ona je pa sam rignla pa je blo isto... zakaj eni lahk sam rignejo, drugi mormo pa prdnt? :sori:

Veš punce ne smejo prdet/rigat, ni lepo.A te ni mama učila.To lahk sam mi tipi x;)x

Indigo, še lahko meni kaj poves, a si ti kaj slisal o tem, da je treba starsem ob obletnici poroke cestitat in po moznosti, glede na staz, kupit bogato darilo? Je kje taksna navada sploh?

Kokr jest vem razen čestitk in nazdravljanja ne razen če gre za okrogla leta 20,30.40 ali celo 50.Če ti iskreno povem ne vem kakšen je čist točen običaj v tvoji situaciji.Vem pa da je obletnica poroke bolj običaj slavljencev in ne okolice razen če gre za okrogle cifre in sploh 50 let.Sicer nekateri iz tega naredijo tut kr velko zadevo...naprimer za 30 let skupnega zakona-sam to ponavad organizirata poročenca sama(rečmo nekej podobnga eni mini after poroka partyju) ali pa eni celo potrdijo ponovno predanost en drugemu pred oltarjem-nekaka ponovna poroka z povabljenci.Jaz bi jima v tvojem primeru(ob okroglih cifrah in če ne mislita proslavljati v širšem krogu) iz srca zaželel čestitke in nazdravil v njihovem imenu (kar ne dvomim da ne boš tut ti naredila)in mogoče priskrbel kakšno plaketo ali obeležje(naprimer:sliko z njunimi porterti,manši kipec z njunima podobama)...nekej v tem smislu kar obeležuje ta dogodek...to se mi nekako zdi najbolj razumno.Za neokrogle cifre je proslavljanje bolj njuna zadeva.

Sej bo verjetn to še kakšen vidu pa ti bo kej več povedov.

Izhajam iz okolja kjer dolgi zakoni dlih niso vrlina x;)x

Indigo, za odgovor čista petica (bi rekla šefica) :palec: :palec: :palec:

(da ne bo kdo mislil, da se hecam. Čisto resno uporabljam hecne primere.)

sedajle mi je prišlo na misel, da tvoja tema ne bo enako oblegana kot Bongina. Ne vem kako je z drugimi. Sam moram prej pomisliti, kaj sploh čem. Včasih že s tem dobim odgovor. Saj no, nekatera vprašanja se da naučiti na pamet (kaj bo s punco/fantom, kakšno bo zdravje, koliko denarja in kdaj itd.) ampak verjetno nisi mislil na takšno pomoč! x:o)x

Indigo, za odgovor čista petica (bi rekla šefica) :palec: :palec: :palec:

(da ne bo kdo mislil, da se hecam. Čisto resno uporabljam hecne primere.)

Hvala....si mi pognal mravljince (pozitivne) po telesu(...toj ta moja nagrada zarad katere to delam)

He he...ne nism šlogarca čeprav mam karte doma hehe.

Vesel sm že če vsaj razmislite o tem kar sm napisal...drugo je itak (hvala bogu) vaša svobodna volja.

Ciljam na odpiranje zavesti...novih pogledov na svet okoli nas x;)x

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Že po naravi rad pomagam ljudem in jim prisluhnem.V teh stvareh uživam čeprav v realnosti to ni moj poklic.

Zato odpiram ta topic.Tukaj lahko napišete vse svoje nerešene situacije, probleme, itd.Jaz pa vam bom v skladu z svojim časom in zmožnostmi na razpolago.Lahko tudi pošljete na osebna sporočila.

.....hja mogoče pa še bo kej iz tega x;)x

Fajn bodite in veliko ljubezni med vsemi xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

kak lepo

:2src: xsrcx

sam men se nekot vse težave same od sebe rešujejo in mi rešitve ponavadi 'padejo' v naročje x:Ix

tak da se ti nekot ne morem potožit :inocent: xrolleyesx

za tebe pa tudi elja, da tud je znam prisluhnit :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

sam men se nekot vse težave same od sebe rešujejo in mi rešitve ponavadi 'padejo' v naročje x:Ix

tak da se ti nekot ne morem potožit :inocent: xrolleyesx

kva pa delaš poj tle....bejš stran k mi kvariš biznis....hehe x;)x

Hoj!

Rabim tvojo pomoč.

A bi ti morda vedel, kam in kdaj greva na drink? :palec: x:o)x x^x

Tale tvoja pomoč se zdi nezanimiva. Ker nič ne skrivaš za svojo ponudbo. Ničesar ne obljubljaš.

Kot gledam po drugih temah: ljudi bolj vleče, če imajo občutek, da je zadaj še nekaj več, da se bodo lahko še nekam zapletli, da bodo lahko bolj osebno zabredli v ponujeno smer.

Hoj!

Rabim tvojo pomoč.

A bi ti morda vedel, kam in kdaj greva na drink? :palec: x:o)x x^x

Tale tvoja pomoč se zdi nezanimiva. Ker nič ne skrivaš za svojo ponudbo. Ničesar ne obljubljaš.

Kot gledam po drugih temah: ljudi bolj vleče, če imajo občutek, da je zadaj še nekaj več, da se bodo lahko še nekam zapletli, da bodo lahko bolj osebno zabredli v ponujeno smer.

Zanimiv razmišljanje.Ja nažalost je tko...bol trpijo bolje je x;)x...ker jim je dovgčas v vsakdanjiku..

Ful dobra ikona Indigo

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

• 5 months later...

Hm to temo sem odpru že prejšnič pa je zarad neljubega dogodka šla u maloro.Odpiram jo zopet ker sem dobil kar nekej varjant na svoj OS in tudi zmeraj naletel na hvaležen odziv.Nekaterim kot trn v peti še večim v veselje zopet odpiram to temo....

Hit me with your problems....... x;)x http://www.rosieshomes.com/images/Rose%20flowers/Red_Roses.JPG

A misliš da ti jo bo Indigo dal x:px masažo mislim x:Dx

To bi moral dat v Lunine male oglase - iščem nekoga, ki bi me zmasiral, dam se zmasirati brezplačno x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...