Skoči na vsebino

Indigo svetuje

Indy

Recommended Posts

ne indigo.. xrolleyesx

bi me ti? :8): pa ne brezplačno! se bom že odkupil - sigurno imaš kakšno željo? če nič drugega dobiš masažo nazaj..

boli me hrbet, roka.. revček sem :sori: x;)x xDDx

Hmm ma kaj pa vem xrolleyesx a si kej fajn pobč?

No sej men bi tut kaka masaža pasala x:Ix so me profesionalni maserji tko nategnili da so me mišice še par dni orenk bolele, če si kej bolj nežen je deal x:Dx :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 235
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mene. če mi častiš tiramisu in če ne boš ves čas tih in bom mogla jaz skoz govort. :vragec: xrolleyesx baje da dobro masiram. x:px x:Ix

zmenjeno! samo..naslova pa se dej nobenga ne vem :sori: oz. kje pa kdaj.. častim tiramisu, veš da! xDDx ves čas tih? :inocent: kaj bi mi pa ti razlagala umes? xDDx

no kakšne vzdihljaje ugodja bom že spustu x;)x

x:Dx joj zdej mi pa še mačona v zele hod. Ja dbest čist, pomoje bo nols totalno zadovoljen s kar DVEMA maserkama x:Ix

Anyway - hotla rečt še da mačona je itak men čokoladno savno obljublja tko da lupči, mal boš moral počakat da na vrsto prideš x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

neznancu?! :C: in to mi reče sošolka.. :V: xDDx jah..vsak znanec je bil kdaj neznanec x:o)x x;)x

aja veš pa prej sem narobe prebral..sem razumel, da bom med masažo moral bit ves čas tih.. ker js bi tud kej pravu umes.. no tak, da.. pol je pa itak vse v najlepšem redu.. x:)x

čokoladno savno? :eek: js bi tud! x:px gremo lahk kr vsi trije? :inocent: da ti nam v zele hodu x;)x xDDx

indigo: ali ves vzrok za nastanek alergije?

Kot sm že reku je neposredni vzrok alergij nepravo psihično počutje,nepravo življenje itd.Sam osebno sem bil kot otrok alergičn kr na nekej zadev:mačja dlaka,pršice,prah.Z tem se nikakor nisem hotel sprijaznit ker mi nikol ni blo jasno zakaj sosedov "Janez" ni na nč alergičn jest pa.Pa ni bil v osnovi čist nč drugačen.Dlih tko je človek kot jaz torej jest lahko dosežem isto.To sem imel v glavi in ugotavljal kr nekej let.Pri 18 sem začel kadit in imel zlo velike probleme z cigareti.Spet sm se vprašov: koji kurac mene to jebe, drugi pa lahko kadijo pa jim je fajn brez problemov(pa da nav kdo mislu da zej promoviram čike...hehe....stran od njih, ker men so bli le neko merilo da se z menoj nekej dugaja narobe....le kaj)in hkrati mel v glavi če ne bom tega odpravil ne bom nikol živel življenja po temelju ampak bom zmer bolan.Potem sem ugotovu da imam Hiperventilacijski sindrom katerega razlog je bila moja zelo občutljiva narava v mladosti ker sm vsako stvar začutil 100 krat bolj kot drugi in tudi bolj trpel posledično ker še nism znal definirat le tega, kaj sem kaj nisem zakaj.

Uglavnem v 20 letih svojega življenja sem po razočaranju ob nasvetih različnih zdravnikov daj to pač krivo trenutno nepravo življenje(ina da je zato odgovoren strah oziroma neke travme v mladosti kar so imeli prav) in ob smešnih tehnik in zdravljenju le tega se odloču da poizkusim po svoje.Trajalo je nekej let in sem razvil samostojno tehniko za zdravljenje hipervetilacijskega sindroma in postopoma ozdravel.Ob tem so izginile tudi vse druge bolezni od rdeče srbeče kože,pretiranega potenja,vrtoglavic,napadov panike,tesnoba,nespečnost,nekoncentracija,nemir,socialna fobija,požrešnost,razbijanje srca,aritmija(ki so posledica hiper.sindrom) in alergije.Imel sem celo napade v spanju kar je bila posledica neuravnovešenega neenakomernega dihanja v spanju podobne epileptinčnemu napadu.

Seveda lahko pa bi takrat pri 17 rekel: čiki mi škodujejo ne bom jih kadil, alergije mam torej se morem pazit 1000000 stvari.Ne to je narobe.Bežanje pred problemom ne reši situacije ker bolezen ostane.Treba je najdet neposredni vzrok zakaj je to.Ko sem premagal ta sindrom se se lahko sprostil v polni meri in ozemjil 100% kar mi je bilo prej onemogočeno in se tudi počutim zdrav.Pri zdravniku nisem bil že 4 leta.Prej pa skos vsake 3 mesece ker niso vedl sploh kva bi.Pošiljal so me do doktoraj za živčne bolezni(ker je obstajala možnost epilepsije) do psihiatrov(kar sploh nism šu in se je tut doktorca za živčne bolezni strinjala čeprav je bil moj osebni doktor drugega mnenja)Nažalost je dons tko če plačaš maš popolno oskrbo drgač si pregledan le površinsko zato je treba sam ugotovit neposredni vzrok bolezni ker drug ne bo noben.Če boš čakov na medicijo je več možnosti da boš prej gavznu k da te ozdravjo.Pa še to površinsko ker se ne poglbljajo dovolj v temelje bolezni ampak samo površinsko.

Če bi imel moj otrok astmo bi kar je znak da ga svet okol njega tesni in da se ne počuti varnega bi vse svoje napore napel v to da naredim nasprotno.Čudeže nardiš že z tem da ga objameš in mu daš vedet da je varen.Močnejši so tvoji temelji,bolj živiš po naravnem ritmu,debelejša je tvoja koža in bolj odporen si do vsega.Če se človek avtomatsko zaveda da je zelo močan brez siljenja potem je res.In to bo namen mojih delavnic v prihodnosti.

http://www.clicksmilies.com/s0105/tiere/animal-smiley-073.gifhttp://www.clicksmilies.com/s0105/tiere/animal-smiley-073.gif x:Dx x:px :inocent:

ja, kok si ti že iatk fajn, pa še razumevajoč si. xDDx xsrcx

Ja itak jest sm res dbest x:Dx

avša....

smotko, jaz te hvalim, talam komplimente, ti pa men avša! :vragec: čaki, da ne bom šla k nasprotnemu taboru in ti bom trn v peti. :vragec: sej ne, dobra mera samozavesti ne škodi. ampak preveč pa spet ni OK. x;)x

Jah morš met merco ne.Noben ni allmighty.TAko kot smo ponosni smo tudi ponižni

ti avšika... x:Dx x:Dx x:Dx :vio:

Ojla, ena stara nova tema, pa na njej stara nova ljubav, hehe! x:o)x

Drgač pa nič ne gre v maloro, saj bi ti to moral vedeti.

Pa včasih imamo (dobimo) možnost, da kakšno reč začnemo znova, tudi drugače.

Tak trn pa spet ne moreš bit, kot misliš.

Mej se! :palec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

pomoje prevec vkalupljas in predalckas zdravnike! dandanes se zdravniki vedno bolj ukvarjajo tudi s psihicnimi tezvami in odpravlajnjem bistvenih vzrokov. kakor so tudi sami zdravniki razni terapevti, taksni in drugacni, ponekod se spremembam uklanjajo, nekje pac v manjsi meri in vsekakor se.

Recimo pri zdravljenju alergij, ti informacijo izbrisejo iz mozganov, ko je le ta po nekaj mesecih prenese do celicnega nivoja in se informacija spremeni tudi v celicah, enostavno nismo vec alergicni na neko zivilo! Ob tem a ni bilo nikakrsnega zdravljenja psihe na tak nacin da bi prislo do nekih blaznih umskih sprememb ali dela na sebi pri posamezniku, ki se mu to dogaja. Torej danes obstajajo tudi ze enostavnejse medode.

tko da oseba, bolnik pri sami ozdravitvi dejansko ni imel skoraj nic, razen, da je placal terapijo x;)x Glede na izkusnje pri bolnikih, se alergija ne ponovi nikoli vec, oz. ima celo 98% uspesenost zdravljenja! Brez sprememb psihe v smislu kot ga navajas!

Verjetno pa je veliko se taksnih ali drugacnih primerov, ko se oseba zdravi s pomocjo zdravstvenih uslug, znanja, medicine etc.. in se pozdravi dokocno!!

Nivo zavesti ljudi ni na ravni da bi opustili medico povsem! Zato je tudi taksno predalckanje pomoje odvec! Medicina kljub temu naredi tudi veliko dobrega za ljudi.

Ce pa se ti kot posameznik lahko zdravis in pozdravis povsem odvojeno od medicine oz. zdravstva pa super, hvala bogu gremo v tej smeri! sicer pa, cas vedno pokaze svoje, tudi odvisnosti x;)x

Evo sm sm dal da ne bova smetila tm.Zej si pa reku kokr daj moj način zdravljenja(če temu loh sploh tko rečem hehe) ena gestapo metoda pranja možganov hehe...

Ni.Je sam obujenje dalno pozabljene zadeve in nima nč veze z nekej novim in z siljenjem novih varjant.

To kar si gor napisov je tipičn primer avtosugestije.Kaj dela tvoja prepričanost v nekej.

Kar se medicine tiče seveda priznavam na njo in ko imam probleme ozriroma ko sem jih imel se obrnem na njo,sm se, vendar z ke nekej rezerve ker sm skeptičn do mnogih metod od tega da dohtor ne zna sočustvovati z pacienti do kompleksov boga.Itak da če si bom zlomu nogo mi nobena psiha ne bo pomagala da se mi zacel sama od sebe x;)x

Jest bom pa usput še celo kakšen nasvet dal hehe x;)x

Ja? xrolleyesx O čem? xrolleyesx Kaj si pa takega iskusil? xrolleyesx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Marsikej Robida marsikej.Pa vem da ti tut marsikej med peklom in rajom

oooo seveda, zato pa tudi lahko povem moje iskušnje okrog določenih stvari, ki jih lahko ljudje uporabijo pri sebi in delovanju na sebi, seveda če hočejo, pa sem samo ena x:o)x bodeča zadeva. xsrcx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

oooo seveda, zato pa tudi lahko povem moje iskušnje okrog določenih stvari, ki jih lahko ljudje uporabijo pri sebi in delovanju na sebi, seveda če hočejo, pa sem samo ena x:o)x bodeča zadeva. xsrcx

Ja sej jest sm pa sam en navadn "indigo" al kvaj že pakunga.....sej sploh nima veze kva tmle nad mano piše x;)x

Ja to imaš prav, ni važno kaj na pakungi piše, važno je kaj je noter.

Glej, tole z nasveti okrog zdravja - ni nobene jeze.

Saj ti verjamem da imaš dober namen, ampak to je hudičevo občutljivo področje.

Sva sprobala z Robido...

Med peklom in rajem, ja...

In točno pri tem kar je njo doletelo se ljudje oklepajo vsake misli, vsake rešitve.

Iščejo, upajo, pričakujejo čudeže...

Ampak čudežev ni...

Mnogo je poti do zdravja, tudi ta ki jo opisuješ ti.

Ti si šel po njej, uspešno. :palec:

Še kdo bo, verjetno...

Ampak ne vsi.

Zaradi strahu, zaradi neznanja, zaradi tega ker je bolezen že predaleč...

So stvari ki jih lahko pozdravi le medicina, žal...

In šele potem lahko pride na vrsto ostalo.

Bodi previden.

Ker nasvet pomeni tudi odgovornost.

Srečno! :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ja to imaš prav, ni važno kaj na pakungi piše, važno je kaj je noter.

Glej, tole z nasveti okrog zdravja - ni nobene jeze.

Saj ti verjamem da imaš dober namen, ampak to je hudičevo občutljivo področje.

Sva sprobala z Robido...

Med peklom in rajem, ja...

In točno pri tem kar je njo doletelo se ljudje oklepajo vsake misli, vsake rešitve.

Iščejo, upajo, pričakujejo čudeže...

Ampak čudežev ni...

Mnogo je poti do zdravja, tudi ta ki jo opisuješ ti.

Ti si šel po njej, uspešno. :palec:

Še kdo bo, verjetno...

Ampak ne vsi.

Zaradi strahu, zaradi neznanja, zaradi tega ker je bolezen že predaleč...

So stvari ki jih lahko pozdravi le medicina, žal...

In šele potem lahko pride na vrsto ostalo.

Bodi previden.

Ker nasvet pomeni tudi odgovornost.

Srečno! :palec:

Ne Alef čudežev ni.Je samo realnost.Samo zdrava realnost.Medicina je prva pred vsem drugim čeprav ni perfect.

To kar pišem so itak moje misli,moja spoznanja in moje metode in so mišlene v razmislek ne da se jih kdo drži kot pjanec plota.Itak pa veš da je za zdravljenje potrebno zaupanje in zadeve na 4 oči, kar pa jest tle gor ne morem nudit zato se tudi zavedam da bodo ljudje to jemali z rezervo kar je tudi prav in kar bodo počeli vedno in zato si tudi dovolim te pravokativne in revolucionarne zadeve.

Srečno tut teb x;)x

• 3 weeks later...

vsi že vse vedo,,,

razen tega ne, kaj jim ti lahko poveš,,,

jebiga menda sem med njimi,,,

al pa ne zaupam,,,

vendar sem postal radoveden.

TOREJ?

trenutno nas je na zemlji enih 6 milijard utelešenih duš.

in naj bi se učili oz. nabirali izkušnje ter razreševali karmo.

trenutno z našim delovanjem uničujemo planet in sami sebe.

rabimo to šolo uničevanja al smo samo kot duše v teh nebesih preveč neučakani da tko sem silmo

in se moramo v teh nebesih naučiti lekcije potrpežljivosti da bomo lahko tam šli v nebesa?

in seveda itd.

SKRATKA MUČI ME: SM NOR AL NE?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...