Skoči na vsebino

Indigo svetuje

Indy

Recommended Posts

Stari,sj ne morem verjet ..jz tud vodnarka po ascedentu... :eek: :palec: Super!!

No luno mam pa v škropijonu...Blizu sva tud pri lunah... :vragec: x:Dx

Očitno x:Dx x:Dx x:Dx mam pol še razne scene od sončnega znamenja,venere,merkurja v prvi bajti pa tko x:Dx x:Dx x:Dx .Sej una Ksantipa 007 ma tut roj. dan na isti dan k jest-27.2

uh,pa ja nam ne bosta že dva težila :vragec:

Nč bat x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 235
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

IN DIGO:

"kaj in kdo" ter zakaj in čemu pripravi ljudi do tega da lažejo in prikrivajo resnico?

čemu ljudje, ki s svojimi zahtevami pripravijo druge do tega da lažejo in grešijo samo zato da si zagotovijo pogoje za lastni obstoj tega ne sprevidijo, in čemu se ljudje kljub temu zavedanju poslužujemo laži in prikrivanja,,,

in našteto sprejemajo čeprav vedo da je neresnično,,,

Očitno x:Dx x:Dx x:Dx mam pol še razne scene od sončnega znamenja,venere,merkurja v prvi bajti pa tko x:Dx x:Dx x:Dx .Sej una Ksantipa 007 ma tut roj. dan na isti dan k jest-27.2

Nč bat x;)x

Ma jz isto... :eek: x:Dx Sonce ,merkur in mars mam v prvi bajti..Aja ti maš venero v 1.bajti..No,jz jo mam pa v 2.bajti..

A maš saturna v levu v 7.hiši???

Aja,nisem vedla ,da ma Ksentipa tud na isti dan roj.dan kot ti..Jz ga imam 9.3....

Sam pri teh zadevah je nabolj pomembna ura rojstva,ne tolk datum..... x;)x

Morš met kr podoben značaj kot jz... x;)x x^x

uh,pa ja nam ne bosta že dva težila :vragec:

Jz sploh ne znam težit neznancem..Težim sam tistim ki jih dober poznam..Tu in tam..

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

IN DIGO:

"kaj in kdo" ter zakaj in čemu pripravi ljudi do tega da lažejo in prikrivajo resnico?

čemu ljudje, ki s svojimi zahtevami pripravijo druge do tega da lažejo in grešijo samo zato da si zagotovijo pogoje za lastni obstoj tega ne sprevidijo, in čemu se ljudje kljub temu zavedanju poslužujemo laži in prikrivanja,,,

in našteto sprejemajo čeprav vedo da je neresnično,,,

Zaradi strahu Zvezani.Če lažeš, lažeš zaradi strahu pred nečem in v večini je to predusem če furaš masko,imidž.Če si tak si,če se z tem ne obremenjuješ in ljudem ne lezeš v rit kajti tvoj prijatelj je un k je tvoj prijatelj zarad tebe takega kot si, ne tvoje glume, potem je ta strah odveč in laganje nepotrebno.

Bodi to kar si in delaj kar ti paše ne glede na to kaj drugi pravijo.Tisti ki te majo radi bodo ostali pri tebi, lažni pa odpadli ker si pošten,iskren.Veš kuko je to lažnivci privlačijo lažnivce.

Ma jz isto... :eek: x:Dx Sonce ,merkur in mars mam v prvi bajti..Aja ti maš venero v 1.bajti..No,jz jo mam pa v 2.bajti..

A maš saturna v levu v 7.hiši???

Aja,nisem vedla ,da ma Ksentipa tud na isti dan roj.dan kot ti..Jz ga imam 9.3....

Sam pri teh zadevah je nabolj pomembna ura rojstva,ne tolk datum..... x;)x

Morš met kr podoben značaj kot jz... x;)x x^x

Jz sploh ne znam težit neznancem..Težim sam tistim ki jih dober poznam..Tu in tam..

Tako situacijo mam:

Planet Znamenje Stopinje Hisa

Sonce Ribi 08°15`29 1

Luna Tehtnica 28°14`12 8

Merkur Ribi 08°20`55 1

Venera Ribi 16°57`19 1

Mars Rak 22°20`35 6

Jupiter Dvojcka 26°09`37 4

Saturn Lev 26°14`57 7

Uran Skorpijon 16°22`56 8

Neptun Strelec 18°11`28 10

Pluton Tehtnica 16°16`21 8

Ja mam saturna v levu v 7 bajti.

Tako situacijo mam:

Planet Znamenje Stopinje Hisa

Sonce Ribi 08°15`29 1

Luna Tehtnica 28°14`12 8

Merkur Ribi 08°20`55 1

Venera Ribi 16°57`19 1

Mars Rak 22°20`35 6

Jupiter Dvojcka 26°09`37 4

Saturn Lev 26°14`57 7

Uran Skorpijon 16°22`56 8

Neptun Strelec 18°11`28 10

Pluton Tehtnica 16°16`21 8

Ja mam saturna v levu v 7 bajti.

Jz mam pa tako situacijo::

Sonce-ribi-1.hiša

Luna-škropijon-8.hiša

Merkur-ribi-1.hiša

Venera-oven-2.hiša

mars-vodnar-1.hiša

jupiter-bik-3.hiša

Saturn-lev-7.hiša

Uran-škropijon-8.hiša

Neptun-strelec-10 hiša

Pluton-tehtnica-8.hiša

Vse planete mava skor isto postavljene-glede na znamenje in hišo,edino mars,venera in jupiter so drugače postavljeni..ma,skor ne morem verjet..Zanimivo .. x:o)x

Richard Bach

Jz mam pa tako situacijo::

Sonce-ribi-1.hiša

Luna-škropijon-8.hiša

Merkur-ribi-1.hiša

Venera-oven-2.hiša

mars-vodnar-1.hiša

jupiter-bik-3.hiša

Saturn-lev-7.hiša

Uran-škropijon-8.hiša

Neptun-strelec-10 hiša

Pluton-tehtnica-8.hiša

Vse planete mava skor isto postavljene-glede na znamenje in hišo,edino mars,venera in jupiter so drugače postavljeni..ma,skor ne morem verjet..Zanimivo .. x:o)x

Zanimiv ja x:Dx x:Dx x:Dx

Zanimiv ja x:Dx x:Dx x:Dx

A drugač te kaj zanima astrologija??Mene kr .. x^x

A veš,da je full slabo za ljubezen, če imaš saturna v 7.hiši?? :xx!: Najhujši položaj nama je dodeliv tale saturn.. :xx!:

x;)x x:)x x:o)x

Richard Bach

A drugač te kaj zanima astrologija??Mene kr .. x^x

A veš,da je full slabo za ljubezen, če imaš saturna v 7.hiši?? :xx!: Najhujši položaj nama je dodeliv tale saturn.. :xx!:

x;)x x:)x x:o)x

Ja me kr zanima sam mi to uno k bi se nekak prov obešov gor če razumeš.Bol gledam na njo kot sprostitev.Je pa morm priznat kr velik res če greš v temelje svoje astro karte.Pr ljubezni tut ja.So kr problemi skos in ta saturn to potrjuje je le nekej na tem .

Sam jebat ga.Je tko k je x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx .Čet je usojen pač je.Se ne sekiram zarad tega preveč.Horoskopa se rad poslužujem pri ljudeh ki jih poznam in jih tako bolje spoznam in tut mogoče na ta način delno razumem njihove hibe,talente ki mi pač čeprav redko uidejo na vizualni ravni ko sem v stiku z njimi.Dobim popolnejšo sliko o njih.

Drgač pa prej zabava kot kej druzga, čeprov priznam je velik res x;)x

Ja me kr zanima sam mi to uno k bi se nekak prov obešov gor če razumeš.Bol gledam na njo kot sprostitev.Je pa morm priznat kr velik res če greš v temelje svoje astro karte.Pr ljubezni tut ja.So kr problemi skos in ta saturn to potrjuje je le nekej na tem .

Sam jebat ga.Je tko k je x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx .Čet je usojen pač je.Se ne sekiram zarad tega preveč.Horoskopa se rad poslužujem pri ljudeh ki jih poznam in jih tako bolje spoznam in tut mogoče na ta način delno razumem njihove hibe,talente ki mi pač čeprav redko uidejo na vizualni ravni ko sem v stiku z njimi.Dobim popolnejšo sliko o njih.

A to drži? Misliš, da jih potem spoznaš bolje?

A jih ne spoznaš skozi pogovor, druženje..........skupno preživljanje prostega časa.....itd x:Dx

Ma men je astrologija ful zanimiva veda..In včasih se full čudim,kolk vse to drži..No,vsaj pri men,ker sem svoj horoskop dost fajn preučila..

Ja,saturn men tud dela težave..sam ,jz se tud kj dost s tem ne obremenjujem,pač kar bo pač bo...taka sem...

Ej,Indigo upam, da ti nisem tečna ..ko ti s to astrologijo in planeti težim...Mi je dost zanimivo ,ko vem,da imaš podobno astrološko karto kot jz..In pol razmišljam, če ti tud to -tako,pa ono-tako...Pa ne vem a bi te vprašala,al ne.. xnckrivx

Kaj se dost ukvarjaš sam z sabo?Rabiš svoj mir?Ti ni dolgcajt ,če si sam z sabo??

Ker polna prva hiša in sonce v prvi hiši naj bi nakazovalo samozavestno osebo, ki se dost ukvarja sama z sabo...

Pri men to kr drži,čeprav mi samozavesti velikokrat primankuje...

In ti full samozavestni ljudje,ki hočejo bit non*stop v središču pozornosti in imajo vedno kao prav ,me full odbijajo..

x;)x x:)x x;)x

Richard Bach

Ma men je astrologija ful zanimiva veda..In včasih se full čudim,kolk vse to drži..No,vsaj pri men,ker sem svoj horoskop dost fajn preučila..

Ja,saturn men tud dela težave..sam ,jz se tud kj dost s tem ne obremenjujem,pač kar bo pač bo...taka sem...

Ja itak prepustiš se toku pa bo kar bo x:)x .

Ej,Indigo upam, da ti nisem tečna ..ko ti s to astrologijo in planeti težim...Mi je dost zanimivo ,ko vem,da imaš podobno astrološko karto kot jz..In pol razmišljam, če ti tud to -tako,pa ono-tako...Pa ne vem a bi te vprašala,al ne.. xnckrivx

Ne ne težiš.Mam rad debate pa naj bojo ne vem kakšne :vio:

Kaj se dost ukvarjaš sam z sabo?Rabiš svoj mir?Ti ni dolgcajt ,če si sam z sabo??

Ker polna prva hiša in sonce v prvi hiši naj bi nakazovalo samozavestno osebo, ki se dost ukvarja sama z sabo...

Pri men to kr drži,čeprav mi samozavesti velikokrat primankuje...

In ti full samozavestni ljudje,ki hočejo bit non*stop v središču pozornosti in imajo vedno kao prav ,me full odbijajo..

x;)x x:)x x;)x

Zlo velik se ukvarjam sam s sabo ker sm mnenja da smo za vse kar se dogaja okoli nas krivi pač sami v poz. al neg. smislu.Če mi gre kej narobe spreminjam na seb zadeve ne na svetu okol mene in vedno deluje.Tut dovgcajt mi ni nikol ker zmer najdem kej tut če sam sedim na stolu.

Rabm velik mira ja, samoto da prepucam sam sebe ko je to potrebno na način razmišljanja,meditacije ki me ozemljita.Seveda če me kdo potrebuje sm zmer na razpolago če je razlog tak.

Morm rečt da sm zlo samozavesten in me dostkrat briga x:Dx kva si misl kdo o men ker sam točn vem kok je ura.Pač furam svoje, seveda na način da ni noben prizadet in toj to.

Tisto kar si napisala tazadnje o teh ljudeh ki so samozavestni je pa znak njihove nesamozavesti in ne obratno.Taki ljudje neprestano potrebujejo to energijo potrjevanja da se sami v seb počutijo uredu ker če tega "fixa" ne dobijo potem so v depresiji.Odbijajo te zato ker so "glumci" ker niso to kar so.Skrivajo svojo pravo bit nekje not v sebi.Tebi so pa všeč naravni ljudje ki ne igrajo ki se ne silijo.Tut z klošarjem bi se lahko pogovarjala lažje kot z njimi ker so to kar so brez maske.

Samozavestna oseba je tista ki tega ne obeša na velik zvon, ki zna živet sama z sabo če je to potrebno, ki ni odvisna od nobene stvari in ki zna bit srečna no matther what x;)x

Ma,ko berem tale tvoj post ,vidim,da sva si res najbrž dost podobna po karakterju.. x:)x

Jz se tud full dost ukvarjam sama z sabo,rabim svoj mir,ajd sam samozavestna pa nisem tolk kot ti.Po mojem.Je pa res,da ne rabim pretirane pozornosti in sploh ne rada,karkoli obešam na velik zvon.Sovražim pa te ljudi,ki se pretvarjajo,da so nekaj ,kar niso in ,da se skoz hvalijo in izhajajo vedno iz sebe.Jz se full ne znam pretvarjat,včasih še sama sebe zajebem,ko sem tolk odkrita.Pa direktna znam bit..Najbrž si tud ti direkten ...Pa sigurno si dost odgovoren in resen,spet po drugi strani pa tud nasmejan ,včasih mal otročji...Pa čustven si tud sigurno full...A mam prav??

Kaj pa tvoja najljubša barva??

Full sem si smešna,ko te tolk zaslišujem..A si to,a si ono..Ma kaj naj,kr direktno vprašam,če me pa zanima.... x;)x x^x

Nima vsak sreče,da odkrije nekoga ,ki ima skor isto natalno karto kot on sam.. x:o)x x^x x;)x

Richard Bach

Ma,ko berem tale tvoj post ,vidim,da sva si res najbrž dost podobna po karakterju.. x:)x

Jz se tud full dost ukvarjam sama z sabo,rabim svoj mir,ajd sam samozavestna pa nisem tolk kot ti.Po mojem.Je pa res,da ne rabim pretirane pozornosti in sploh ne rada,karkoli obešam na velik zvon.Sovražim pa te ljudi,ki se pretvarjajo,da so nekaj ,kar niso in ,da se skoz hvalijo in izhajajo vedno iz sebe.Jz se full ne znam pretvarjat,včasih še sama sebe zajebem,ko sem tolk odkrita.Pa direktna znam bit..Najbrž si tud ti direkten ...Pa sigurno si dost odgovoren in resen,spet po drugi strani pa tud nasmejan ,včasih mal otročji...Pa čustven si tud sigurno full...A mam prav??

Jest se pa ubistvu znam pretvarjat in znam bit prvovrstan glumac za dosego nekega cilja vendar to sovražim početi z dna duše kot ti praviš ne maram pretvarjanja.Tega se poslužujem le v skrajni sili.Drgač pa moje prvo pravilo mi pravi da bodi kar si ne glede na situacijo.

Ne maram da me teptajo, ne maram da me hvalijo.Nekje vmes se počutim odlično x:)x .Kar se da direkten pa sem zmerej.Glumci so itak avt na mojem zelniku in čim jih vidim grem stran.Tisto kar je v rdečem drži kot pribito :palec: :palec: :palec: x:Dx .Mam en tak mal frajerski look in noben mi ne verjame da sem loh tko čustven h krati.Seveda za une govorim ki me ne poznajo tok dobr. x:Dx x:Dx x:Dx Pa še ena taka karasteristika: na vse ljudi gledam enako in jih selekcioniram glede na njihovo energijo,obnašanje,naravo.Pol pa taki šoki ko se z nekom ki je zelo visoko tko pogovarjam kot z nekim iz ulice....seveda z strani tistih ki me opazujejo x;)x

Kaj pa tvoja najljubša barva??

Hm naljubša barva.Defenitivno zelena pa včasih tut purple vijolčna

Full sem si smešna,ko te tolk zaslišujem..A si to,a si ono..Ma kaj naj,kr direktno vprašam,če me pa zanima.... x;)x x^x

Nima vsak sreče,da odkrije nekoga ,ki ima skor isto natalno karto kot on sam.. x:o)x x^x x;)x

Ni pene x:Dx x:Dx x:Dx .Zanimiv vse skup ja.

Pa še ena taka karasteristika: na vse ljudi gledam enako in jih selekcioniram glede na njihovo energijo,obnašanje,naravo.Pol pa taki šoki ko se z nekom ki je zelo visoko tko pogovarjam kot z nekim iz ulice....seveda z strani tistih ki me opazujejo x;)x

To karakteristiko mam jz tud.Men so vsi ljudje enaki.se lahk pogovarjam z enim preprostim delavcem ali pa z zdravnikom pa sem čist ista.Vse ljudi spoštujem,ni važno kaj je kdo.Važno, da je ok človk..No,edino v službi mam probleme pri komunikaciji s šefom..Ma,ne morem se čist sprostit.Ne morem biti to kar sem,vedno mam neko tremo pred njim.In to mi gre full na živce ..

No,pri tej zadevi bi mi pa lahko mogoče svetoval.. x;)x x?x x;)x Kako lahko to spremenim,izboljšam ta odnos.Ker se mi zdi, da vedno full čudno izpadem.Na srečo ne komuniciram pogosto z njim. :xx!:

Drugače ,a deluješ zaprto,se hitro odpreš neznacu.?Znaš bit tud skrivnosten??Po mojem si kr skrivnosten,ker tako deluješ.Na svoj način si sigurno skrivnosten .. x;)x

Jaz sem bla svoj čas full zaprta ,sam zdj kake 2 leti nazaj sem se pa full spremenila in sem dost bolj odprta.Sam nimam pa rada nekih velikih družb.Mi je najljubše kr v dvoje ali troje klepetat ali kaj podobnega počet. x:Dx x^x

Richard Bach

To karakteristiko mam jz tud.Men so vsi ljudje enaki.se lahk pogovarjam z enim preprostim delavcem ali pa z zdravnikom pa sem čist ista.Vse ljudi spoštujem,ni važno kaj je kdo.Važno, da je ok človk..No,edino v službi mam probleme pri komunikaciji s šefom..Ma,ne morem se čist sprostit.Ne morem biti to kar sem,vedno mam neko tremo pred njim.In to mi gre full na živce ..No,pri tej zadevi bi mi pa lahko mogoče svetoval.. x;)x x?x x;)x Kako lahko to spremenim,izboljšam ta odnos.Ker se mi zdi, da vedno full čudno izpadem.Na srečo ne komuniciram pogosto z njim. :xx!:

Jest pa nimam dlih tremo bol probleme xrolleyesx sploh če je bedak po domač povedan.Da na mene gleda z viška oziroma da ne opravlja dela kot bi mogel jest morm pa vse narest kot iz škatlice.Tle poj znajo bit problemi.Drgač na mam pa kr na splošno srečo z šefi ker me zmer sprejmejo na svoj nivo kljub hirearhiji ker vidijo da to ne izkoriščam in da spoštujem njihovo avtoriteto.Gre za nek velik prijetnejši odnos.Sej nismo roboti al v vojski.

Ponavad je tko: najprej me ne marajo mogoče gledajo mal z distance na mene in si mislijo: kva se pa ta gre???, čez čas ko me spoznajo pa je uredu.Tle se še zmer držim načela: bodi kar si ne glede na situacijo in to upam biti ker se zavedam tega pač če jim kaj ni všeč bom šu pa drugam; jest vem da sm uredu človek.Itak se pa nočem nikjer štult kjer nism zaželjen in ko to ugotovim grem že prej stran brez da bi mi kdor kol rekel.Je pa res da se mi to zadnja leta ne dogaja in se kr ufuram posod brez enih večjih problemo.Kaj bi ti svetovov.Bodi to kar si.Problem je edin če se bojiš za svojo službo ker potem morš glumi včas.Jest se ne, ker vem da bom kje drugje našel,če ne bo tm take klime.

Drugače ,a deluješ zaprto,se hitro odpreš neznacu.?Znaš bit tud skrivnosten??Po mojem si kr skrivnosten,ker tako deluješ.Na svoj način si sigurno skrivnosten .. x;)x

Ja res je.Najbolj se počutim nekje kjer nobenga ne poznam(hodm po mestu med ljudmi) in kr hitr padem v debato z pač z nekim domačinom o marsičem.Tut o najbolj osebnih stvareh.Nekako se počutim free za razliko nekje kjer me vsi poznajo pa naj bo to samo na videz.Zlo sm dojemljiv na razpoloženje okolice in tle kr dostkrat mešam "zrak" da pride mogoče do bol pozitivnega ozračja če je to negativno.

Sm skrivnotstn ja x:Dx x:Dx x:Dx Ponavad zarad tega ker potrebujem svoj mir in nobenmu ni jasn zakaj.Men se pa tut ne da večkrat razlagat to ker ljudje tega ne razumejo, ker niso tok navajeni bit sami, jest pa naravnost uživam takrat x:Dx x:Dx x:Dx .Pol pa šoki pri nekaterih ki me ne poznajo dobro in mislijo da sm tak bol sam zase in ko užgem sproščeno debato z njim o marsičem, lahko tut po par ur,kao češ: jest sm pa mislu da sti bol tak sam zase pa to x:Dx x:Dx x:Dx .Ja jebat ga, združujem pač obe te zadeve: družabnost in samoto.LJudje pa veš kakšni so drgač na splošno, al so ful družabni al pa se zapirajo vase.Vmesnih tipov je bol malo.Velikokrat se mi tut ne da nekej razlagat in tut zarad tega ostajam mal skrivnostn.

Jaz sem bla svoj čas full zaprta ,sam zdj kake 2 leti nazaj sem se pa full spremenila in sem dost bolj odprta.Sam nimam pa rada nekih velikih družb.Mi je najljubše kr v dvoje ali troje klepetat ali kaj podobnega počet. x:Dx x^x

Ja jest tut mogoče mal delujem zaprto, sam vsak ki se je kdaj pogovarjov z mano vid da to ni res.Ubistvu bol čakam folk da pride do mene kot da jest hodim do njih.Tut prijatelje sm dobival in še zmer dobivam na ta način.Pa ne mislim zej da sm ne vem kva.Pač počutim se dobro ko sm sam in tko pač tut marsikdo pristop do mene ne jest do njih.Ubistvu mij vseen al je velka družba al je mala.Pri velkih me edin to moti ker ne morem vsakemu posvetit svojega časa da bi se pogovarjvo z njim, ga spoznal.Kar pri manjših družbah do tega ne prihaja.

Kar se pa odprtosti pri pogovoru tiče pa zlo hitr preideva na domač način in tut tak filing dobim kot da bi se poznala cev življenje že ne sam par minut.

Jest pa nimam dlih tremo bol probleme xrolleyesx sploh če je bedak po domač povedan.Da na mene gleda z viška oziroma da ne opravlja dela kot bi mogel jest morm pa vse narest kot iz škatlice.Tle poj znajo bit problemi.Drgač na mam pa kr na splošno srečo z šefi ker me zmer sprejmejo na svoj nivo kljub hirearhiji ker vidijo da to ne izkoriščam in da spoštujem njihovo avtoriteto.Gre za nek velik prijetnejši odnos.Sej nismo roboti al v vojski.

Ponavad je tko: najprej me ne marajo mogoče gledajo mal z distance na mene in si mislijo: kva se pa ta gre???, čez čas ko me spoznajo pa je uredu.Tle se še zmer držim načela: bodi kar si ne glede na situacijo in to upam biti ker se zavedam tega pač če jim kaj ni všeč bom šu pa drugam; jest vem da sm uredu človek.Itak se pa nočem nikjer štult kjer nism zaželjen in ko to ugotovim grem že prej stran brez da bi mi kdor kol rekel.Je pa res da se mi to zadnja leta ne dogaja in se kr ufuram posod brez enih večjih problemo.Kaj bi ti svetovov.Bodi to kar si.Problem je edin če se bojiš za svojo službo ker potem morš glumi včas.Jest se ne, ker vem da bom kje drugje našel,če ne bo tm take klime.

Pa sj jz sem vedno to kar sem,..drugega ne znam...Ne znam se neki kao fino delat,pa se glumit ..Čist preprosto bitje sem..Tud takrat , ko govorim s šefom..Sam ,kaj jz vem,ne morem se full sprostit,vsaj na začetku ne..

Pa zadnič sem se že full dober pogovarjala z njim in pol sem pač neki povedala,kar mu ni pasalo in me je full zabil..Sem kr brez besed ostala..Ma ,ta naš šef je tk pretirano samozavesten in men gre po mojem zato na živce..Ne vem..Sj bo,sam,da ga čimanjkrat vidim... x:Dx

Richard Bach

Ja res je.Najbolj se počutim nekje kjer nobenga ne poznam(hodm po mestu med ljudmi) in kr hitr padem v debato z pač z nekim domačinom o marsičem.Tut o najbolj osebnih stvareh.Nekako se počutim free za razliko nekje kjer me vsi poznajo pa naj bo to samo na videz.Zlo sm dojemljiv na razpoloženje okolice in tle kr dostkrat mešam "zrak" da pride mogoče do bol pozitivnega ozračja če je to negativno.

Sm skrivnotstn ja x:Dx x:Dx x:Dx Ponavad zarad tega ker potrebujem svoj mir in nobenmu ni jasn zakaj.Men se pa tut ne da večkrat razlagat to ker ljudje tega ne razumejo, ker niso tok navajeni bit sami, jest pa naravnost uživam takrat x:Dx x:Dx x:Dx .Pol pa šoki pri nekaterih ki me ne poznajo dobro in mislijo da sm tak bol sam zase in ko užgem sproščeno debato z njim o marsičem, lahko tut po par ur,kao češ: jest sm pa mislu da sti bol tak sam zase pa to x:Dx x:Dx x:Dx .Ja jebat ga, združujem pač obe te zadeve: družabnost in samoto.LJudje pa veš kakšni so drgač na splošno, al so ful družabni al pa se zapirajo vase.Vmesnih tipov je bol malo.Velikokrat se mi tut ne da nekej razlagat in tut zarad tega ostajam mal skrivnostn.

Ej,Indigo,,tole zdj je pa tk ,kot ,da bi sebe brala..Čist ista sem. :onfire:

Ma tale horoskop,jz sploh ne morem verjet... x:Dx

Ker tole kar si napisal..da se najbolje počutiš nekje ,kjer dobenga ne poznaš.. :eek: Jz tudi..Takrat sem najbolj free.

Pa rada sem full sama,vendar nisem nek samotar v bistvu..mam tud rada družbo,sam men res paše bit sama ,pa rada imam osamljene kraje,kjer ni dosti ljudi..

Pa ne prenesem ljudi ,ki te dušijo in ti ne dajo dihat..Ki non-stop klicarijo in bi radi bli z mano..Do takih mi takoj mine..Na srečo jih ni veliko.. x;)x

Ja jest tut mogoče mal delujem zaprto, sam vsak ki se je kdaj pogovarjov z mano vid da to ni res.Ubistvu bol čakam folk da pride do mene kot da jest hodim do njih.Tut prijatelje sm dobival in še zmer dobivam na ta način.Pa ne mislim zej da sm ne vem kva.Pač počutim se dobro ko sm sam in tko pač tut marsikdo pristop do mene ne jest do njih.Ubistvu mij vseen al je velka družba al je mala.Pri velkih me edin to moti ker ne morem vsakemu posvetit svojega časa da bi se pogovarjvo z njim, ga spoznal.Kar pri manjših družbah do tega ne prihaja.

Kar se pa odprtosti pri pogovoru tiče pa zlo hitr preideva na domač način in tut tak filing dobim kot da bi se poznala cev življenje že ne sam par minut.

Ja navidez jz tud delujem zaprto,sam pol se pa lahk tud s komu full fajn zapričam.Sam energija more bit prava..

Prijateljce tud dobim na tak način kot ti..Ponavadi itak dobim največ prijateljev v službi,ker tam sem res non -stop v njihovi družbi in se fajn spoznamo..drugač pa ostajajo prijateljice iz otroštva in najstniških let. xsrcx

Ti si čist ,sam res čist podoben meni..Karakternoo.Jz sploh ne morem verjet..Bi me mogu videt,ko berm tvoje poste,kk gledam.. x;)x x:Dx Si ja nor x;)x

:eek: enaka kot jst x;)x

:palec: fajn..

Richard Bach

Pa sj jz sem vedno to kar sem,..drugega ne znam...Ne znam se neki kao fino delat,pa se glumit ..Čist preprosto bitje sem..Tud takrat , ko govorim s šefom..Sam ,kaj jz vem,ne morem se full sprostit,vsaj na začetku ne..

Pa zadnič sem se že full dober pogovarjala z njim in pol sem pač neki povedala,kar mu ni pasalo in me je full zabil..Sem kr brez besed ostala..Ma ,ta naš šef je tk pretirano samozavesten in men gre po mojem zato na živce..Ne vem..Sj bo,sam,da ga čimanjkrat vidim... x:Dx

Pol ti pa zgleda šef energetsko ne odgovarja pa ti to čutiš.Je pa kurac k je pač tvoj šef in ne morš it mimo njega v vsakdanjiku kot pri drugih ljudeh.Ja jebat ga, takle maš.Za ugodje dveh ljudi morta oba narest tisto ne sam en.Sam jest tut takim nekak eventuelno zlezem pod kožo in če že ne tko, sodelujeva sproščeno vsaj v unem kar imava skupno-to je delo.

Ej,Indigo,,tole zdj je pa tk ,kot ,da bi sebe brala..Čist ista sem. :onfire:

Ma tale horoskop,jz sploh ne morem verjet... x:Dx

Ker tole kar si napisal..da se najbolje počutiš nekje ,kjer dobenga ne poznaš.. :eek: Jz tudi..Takrat sem najbolj free.

Pa rada sem full sama,vendar nisem nek samotar v bistvu..mam tud rada družbo,sam men res paše bit sama ,pa rada imam osamljene kraje,kjer ni dosti ljudi..

Pa ne prenesem ljudi ,ki te dušijo in ti ne dajo dihat..Ki non-stop klicarijo in bi radi bli z mano..Do takih mi takoj mine..Na srečo jih ni veliko.. x;)x

Hehe čist se podpišem tle udspodej.LJudje ja eni.Maš filing k das pijavko dobu na sebe pa kr energijo ti črpa.Najraj bi mu reku: ej dej se tle mal vsed,umir....no zdej kej pa minil nekej časa zej pa povej u miru x:Dx x:Dx x:Dx .

Problem je dostkrat ja.Si z enmu neverjetno prjazn pa kr misl, zej bom pa bandov z njemu skos x:Dx x:Dx x:Dx .Po maš pr tipih tut probleme k si do koga mal preveč odprta pa kuj misl da ga zapenaš.Men se to dogaja pr ženskah non stop.

Ja navidez jz tud delujem zaprto,sam pol se pa lahk tud s komu full fajn zapričam.Sam energija more bit prava..

Prijateljce tud dobim na tak način kot ti..Ponavadi itak dobim največ prijateljev v službi,ker tam sem res non -stop v njihovi družbi in se fajn spoznamo..drugač pa ostajajo prijateljice iz otroštva in najstniških let. xsrcx

Ti si čist ,sam res čist podoben meni..Karakternoo.Jz sploh ne morem verjet..Bi me mogu videt,ko berm tvoje poste,kk gledam.. x;)x x:Dx Si ja nor x;)x

:palec: fajn..

x:Dx x:Dx x:Dx Zanimiv.Kolegov mam jest tut cev kup.Najtrše so pa vezi z unimi iz otroštva.In zanimiv je to da tut če se ne vidva po več let, takoj ko se vidva padeva v un tok k da se neb vidla sam par dni x:)x .Zanimiv ja horoskop pa to x:Dx x:Dx x:Dx

Da nadaljujem intervju.. x:Dx

A si kdaj ljubusumen , ko si v vezi??

Rabiš čas,da zaupaš partnerju?

Kaj ti je najbolj pomembno v življenju?

Maš kdaj feeling,da bi rad rešil cel svet??

Ti dost pomeni muzka..?

Si tud ene vrste egoista??

Sj ,če ne želiš ti ni treba na vsa vprašanja odgovorit..

Mal še preverjam,kolk si mi podoben..

Do zdj sem ugotovila,da preveč.. x:Dx x;)x

Sicer sem si pa tud oddahnala,zdj,ko vem,da je še vsaj en tak čudak,kot sem jz na tem planetu.. x;)x x:Dx

Richard Bach

Da nadaljujem intervju.. x:Dx

A si kdaj ljubusumen , ko si v vezi??

Rabiš čas,da zaupaš partnerju?

Kaj ti je najbolj pomembno v življenju?

Maš kdaj feeling,da bi rad rešil cel svet??

Ti dost pomeni muzka..?

Si tud ene vrste egoista??

Sj ,če ne želiš ti ni treba na vsa vprašanja odgovorit..

Mal še preverjam,kolk si mi podoben..

Do zdj sem ugotovila,da preveč.. x:Dx x;)x

Sicer sem si pa tud oddahnala,zdj,ko vem,da je še vsaj en tak čudak,kot sem jz na tem planetu.. x;)x x:Dx

Hm ljubusumen.Hja no.Neb niti reku.Seveda mi je za mojo žensko.Sam če ona hoče it naj gre.Jest ji ne branim pa h krati mi je hudo.Sam ne bom jo držov z vsem štirim če hoče it, (sm mel poj probleme z nekaterim zarad takega razmišlanja češ do mene ti pa nč ni....jest pa čist zaljubljen vanjo)ji pa seveda povem da jo imam rad ampak naj gre če hoče.Samo povratka poj ni.Isto velja če je z drugimi kolegi, tipi.Naj bo.Jest se zarad tega ne sekiram ker ji do neke mer zaupam in ji hočem dat dihat.Sicer pa tko čas pokaže al me vara al ne, ker se takoj vid po obnašanju in ne rabjo vrabci čivkat na veji o tem.Sicer pa nisem imel izkušenj na tem področju da bi me kjera prevarala.Bi pa 100% tko reagiral kot sem napisal.

Ja sej cajt pokaže kakšen je partner.Ponavad je kakšen mesec v povprečnih okoliščinah kr taprava merca.

Reševanje sveta x:Dx x:Dx x:Dx .Nenehno.Samo na najbolj nevsiljiv način kot je možno, oziroma da je pri tem najmanj ljudi prizadetih čeprav je včas tut čez rob treba it.

Uf muzka.Mi je pol življenja bi loh reku za hec.Nimam ene zvrsti ki bi mi bila všeč.Všeč mi je vse kar se dobro sliši meni osebno od metala do orkestralne muzike v neki dvorani.Če je ritem pravi me čist prevzame, me pomirja,mi da zagon, me osreči, mi v težkih trenutkih da tisto noto po otožnosti....skratka muska je moja duša, čeprov ni moj poklic.

Tut egoist znam bit.Vendar se tega zavedam in ponavad ko se stvari malo umirijo nardim vse da to nism.Mogoče včas v neki hitri situaciji in seveda mi je pol žal.Če si drugi zasluži, mora to dobiti in tle morem ego skenslat, ker znam bit zlo uzvišen, sam mi kr ratuje bit nekak uravnotežen.Vzvišen oziroma egoist pa znam bit 100% do ljudi ki si to zaslužijo in takrat stojim na svojem 100% kot skala.

Čudak x:Dx x:Dx x:Dx Tko se počutim že cev življenje x:Dx x:Dx x:Dx .Zgleda sva že dva.Sicer se mi pa to ne zdi nič posebnega drgač da sva dva taka patrona.Pač vse je možno ne x;)x.In skor bi loh reku da me zlo mal kjera stvar loh presenti na tem svetu.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...