Skoči na vsebino

ženske težave

gala

Recommended Posts

Predvsem se mi zdi pametno, da organizem razstrupis in uzivas predvsem prehrano, ki dela bazicno okolje in ne kislo okolje!

Iz tega vidika (kislo-bazicno) je zelo dobro, da si opustila meso, mlecne izdelke, beli sladkor, ipd...

tema o acidozi-zakisanosti organizma se nahaja tukaj

Kkašna dieta? Kakšna glina? Kje dobim tavžentrožo? Verjetno v zeliščni lekarni? Rman imam. Uporabljam ga tudi pri bolečih menstruacijah. Kako bi najhitreje ustavila rast tega nepotrebnega tkiva?
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Miom se po zatrditvah onkologov in kirurgov nikoli ne spremeni v rakasti tumor. Miome ima ogromno žensk, pa ni važna starost. Pri mlajših običajno operirajo, posebno pri takih ki še niso rodile. Pri starejših pa pustijo, ker ko ženska pride v meno oziroma izgubi menstruacijo, se običajno zmanjša, tako da ne dela težav. Pri starejših operirajo, če miom začne kam pritiskati in zato povzroča težave. Govorim iz lastnih izkušenj xsrcx S prehrano se da vplivat nanje, posebno s tako ki uravnava delovanje hormonov, npr. brokoli, ohrovt..., olje pšeničnih kalčkov oziroma E vitamin.... Kkšno literaturo je potrebno vzeti v roke in malo preštudirati prehrano, pa bo. Pa uspešno.

Se strinjam z Robido...miom je največkrat le "lepotna napaka"..

me veseli da samo lepotna napakica žre moje železo ;)

Ksenia....miom ti lahko podaljša menstruacijo in s tem povzroči deficit železa.Rešitev so kapljice za hitrejše krčenje maternice....

Po mojih izkušnjah......(HB 65....)...miomi in dolgotrajnejše men. skoraj ne morejo povzročit deficit Fe....išči drugje!

Glavni razlog vidim v odtujitvi od zakonov življenja, od narave. Med moškimi in ženskami ni več spoštovanja in prijateljstva, drug drugega se obtožuje, kdo je kriv za zatiranje koga, poleg tega pa je način življenja, ko je treba prodati dušo delodajalcem, firmi, karieri in svojim praznim ambicijam, totalno neživljenjski. In seveda kdor deluje proti življenju, jih faše na življenjskih organih. Zdaj ne trdim, da so vse ženske, ki so zbolele, bile protiživljenjske; celo obratno je bilo (primer moja pokojna nona). Tu bolj mislim, da gre za skupen pojav, za delovanje celotne družbe -- posledično slabša hrana, kar se nedvomno pozna na telesu. Ampak to ni nič novega. Saj tako zjebani ne moremo zagotoviti ustreznega potomstva -- potem pa se rojevajo debili in razno prizadeti.

:palec:

žalostno vendar resnično.

xrolleyesx Vskocil sem ob branju Alana, se strinjam z njegovim mnenjem in dodajam. Ce bi bilo obratno in bi moski imeli zenske organe in bi nekdo v nas metal energijsko svinjarijo in agresijo, bi bili vsi bulasti. Ta del telesa je zelo obcutljiv in ranljiv za razne vplive, naj to ze nekdo pove na GLAS in prosim vas, poglejte temo o FRIGIDNOSTI, tam so mnenja, da je punca, ki ji ni do sexa bolana, seveda se s tem ne strinjam, se enkrat, pazite nase in na svoje telo, saj je le eno. LP AleO

sem imela dolg post napisan, pa se mi ne da. Itak je brez veze.

Enja kaplice so povzročale dolgotrajnejše krvavitve (pojma nimajo zakaj), razmišljam pa da bi lahko bila težava za slabokrvnost v presnovi (le kakšno je strokovno mnenje za to). Danes teden imam UZ v Ljubljani, dopuščam možnost da je moj ginekolog mal kiksnil... veš pa kako se počutiš s takšnimi vrednostmi HG.

janko, a lahko razložiš svoj post?

aja kaj pa strokovno mnenje za težave s prostato?

xrolleyesx Tezave s PROSTATO

so po mojih izk. preveliko izcrpavanje tega organa, preveliko trosenje in odvisnost od sexa.

Lahko da se motim, a kar nekaj je bilo primerov povecane prostate in raka na njej ( zanimivo, prostata je zenskega spola in z zensko je treba ravnati lepo in z obcutkom) , in psiholoski profil cloveka s temi tezavami je bil, prevec DEJAVEN. Priporocam mesec do pol leta

celibata, tudi samozadovoljevanje na OFF, dietno hrano, da si telo pridobi energije, in solato s Bucnim oljem.

LP AleO

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...