Marsa 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Nimam smisla za humor, so mi rekli tud na delu. Kar je res, je res. (no tko hudo pa spet ni ) No, Nina Osenar je zame ze vizualno lepotička. Veliko lepša od Miše, če že primerjam.Ima simpatičen obraz, lepo polt, jamice, ko se nasmeje , odlično postavo. Je za štose, je komunikativna, samozavestna, ima svoje cilje in ji uspeva na njenem področju Kar se mene tiče, so izbrali žensko, zaradi katere bo gledanost še višja. Kar se tiče njenega poziranja za Playboy, nisem staromodna, ženska se trži, tako kot ona hoče. Očitno hoče biti medijsko prepoznavna in to ji uspeva. Poleg tega ima pa nekaj lastnosti in mišljenj, ki jih totalno spoštujem ( za tisto, kar se najbolj zavzemam, tisti, ki me poznate že veste ). Torej, men je všeč Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 http://24ur.com/bin/sz2/players.php - tukaj vidiš te fante Veš, da si mel prav Mi niso všeč Samo pes mi je od enga ful simpatičen (je na slikci zraven) Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Meni so pa ti fantje kar cool. Tisti lani so bili obup, skoraj vsi. Nina je pa simpatična. Gledala pa nisem in tudi ne bom verjetno. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2006 Veš, da si mel prav Mi niso všeč vem ja Samo pes mi je od enga ful simpatičen (je na slikci zraven) a tale? http://24ur.com/furniture/sz2/kandidati_slike/22.jpg sem speu uganu ne Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Nina je pa simpatična. Gledala pa nisem in tudi ne bom verjetno. (*morda bolj 'proti koncu', ko je bolj pestro... tele *izbore* bomo pa preskocil.. pa tud brez veze je gledat, ce je se prva v igri, ti pa itak ves, da bo ena druga, torej, se pocaka, da bo ona, ki pol res bo - razen ce ne bo se kaksna rezerva padla, ce se se ta vmes ne zaljubi ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2006 sej M spol bo pa tak sam zatar Nine gledau! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ja sej je kaj za vidt... ne res... dobra izbira... mislim ker za tak status sploh ni nujno, da bi morala bit Zajcica (hocem rect, so lohk pojmi tele 'sanjskosti' sirsi), vendar pa je to gotovo vec kot dobrodoslo in nadstandard tule. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2006 tista je bla prvo mišlena, pa je pol odstopla... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Zakaj pa je odstopila? Kaj se ni zaljubla v tretji oddaji ze v enega in je zato prenehala? Al imam napacen info?Pr teb je tu ful cutiti neko obsojanje.Baje da zato, ker se je zaljubila pac izven oddaje. Vec pa ne vem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 sem prebrala, da niso našli ravno skupnjega jezika med snemanji z ekipo, potem pa da je videla scenarij ene oddaje, kjer so baje konji, ji je pa vse dol padlo, da smrdela po konjih pa že ne bo ampak časopis prenese vse, tko da mi tole ravno ni verodostojen podatek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2006 ja baje ja da se je zalubla in odjelala pol bvse z odojo vret pa kaj sej bolš če se res zalub da gre čim prej vn s tega, fantu bo bol všeč in bol fer bo do vseh, ker v odajo bi to tak se takoj zvedl in bi blo vse brez veze... pa še bolšo so našl... - nino Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Zakaj pa je odstopila? Kaj se ni zaljubla v tretji oddaji ze v enega in je zato prenehala? Al imam napacen info?Viš jaz pa sem gledala začetek in zdajle v dvomih? Kakšna Nina??' Ni bilo govora o neki Katrini??Tisti babnici v črnem? Dolgi temni lasje?? (kako se počutiš kot sanjska ženska? Pa jaz sem vedno sanjska....) nekaj v tem stilu...A je bila še katera druga v igri??? tipa ne bi imela nobenega...jaz(ampak saj nisem sanjska kaj se torej menim nekaj)Potem sem šla v mižule.. No, sicer mislim, da lahko kar nekaj časa zdržiš brez seksa..pač vibrator in takšne reči...koristiš...saj vsega tudi ne predvajajo po tv..mogoče se bo kje na hitro dol dala Očitno bi morala gledati do konca Aha - očitno bi res morala gledati do konca... Katrina je torej odletela in prišla je sanjska Nina?? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2006 točn tako... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 sem speu uganu ne Spet Sej je pomoje edini s psom Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2006 Spet Sej je pomoje edini s psom ne, zihr ma pomoje še ker pesa doma! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ne, zihr ma pomoje še ker pesa doma! Na slikci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Sm slučajno učeri ujel. Pa k vidm une tipe.. eni 3je so se mi zdel vredi, ostali adijo. Pa tud komentarje so mel ****. Kakšni se zdijo šele ženski potli. No, potli pa vidm uno deklco, taprvo. In tko - ful cool ženska, simpatična, zgledala pametna pa tko, pa tud luštna - valda. In sm že mislu, da bom doskrat gledu. Potli pa - zarad tega, ker se je prva zaljubila - dajo eno drugo. Čist nasprotje. Taka je sam za pof**** bi nekateri rekli. Torej bo to še ena PRIMITIVNA oddaja za primitivne gledalce... Oziroma ena oddaja, nad katero se bo spet cela Slovenija zgražala, ampak gledal bodo pa vseen. Tko de... Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2006 jiiiihaaa http://www2.shrani.si/pics/ninc1dkgljs.jpg Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Jst sm dons zvedla, da bom mogla to po službeni dolžnosti gledat, k sta ostala dva preveč deca, da bi, pol morm pa jst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 moje sožalje, upam da se ti ne bojo preveč možgani skravžlal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Jst pa nisem gledala v petek ... kaj sem zamudila? Po mojem mnenju čist nič,sicer pa imaš ponovitev ob 15:05 na POP tv! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Posnem si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 in kak se vam je zdela druga oddaja? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Boring zenska. Glas mi ni vsec.Do Osenarce ne bom gledala. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.