Skoči na vsebino

Sanjska ženska (2)

svizec

Recommended Posts

Nimam smisla za humor, so mi rekli tud na delu. Kar je res, je res.

x:Dx :palec:

(no tko hudo pa spet ni x;)x x:px)

No, Nina Osenar je zame ze vizualno lepotička. Veliko lepša od Miše, če že primerjam.

Ima simpatičen obraz, lepo polt, jamice, ko se nasmeje x;)x , odlično postavo. Je za štose, je komunikativna, samozavestna, ima svoje cilje in ji uspeva na njenem področju :palec:

Kar se mene tiče, so izbrali žensko, zaradi katere bo gledanost še višja.

Kar se tiče njenega poziranja za Playboy, nisem staromodna, ženska se trži, tako kot ona hoče. Očitno hoče biti medijsko prepoznavna in to ji uspeva.

Poleg tega ima pa nekaj lastnosti in mišljenj, ki jih totalno spoštujem ( za tisto, kar se najbolj zavzemam, tisti, ki me poznate že veste x:px ).

Torej, men je všeč :palec:

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 78
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nina je pa simpatična. xDDx Gledala pa nisem in tudi ne bom verjetno.

xyesx :palec:

(*morda bolj 'proti koncu', ko je bolj pestro... tele *izbore* bomo pa preskocil.. pa tud brez veze je gledat, ce je se prva v igri, ti pa itak ves, da bo ena druga, torej, se pocaka, da bo ona, ki pol res bo - razen ce ne bo se kaksna rezerva padla, ce se se ta vmes ne zaljubi x:o)x x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja sej je kaj za vidt... x8Dx

ne res... dobra izbira... xyesx

mislim ker za tak status sploh ni nujno, da bi morala bit Zajcica (hocem rect, so lohk pojmi tele 'sanjskosti' sirsi), vendar pa je to gotovo vec kot dobrodoslo in nadstandard tule. xDDx :palec:

Picasso

Zakaj pa je odstopila? Kaj se ni zaljubla v tretji oddaji ze v enega in je zato prenehala? Al imam napacen info?

Pr teb je tu ful cutiti neko obsojanje.

Baje da zato, ker se je zaljubila pac izven oddaje. Vec pa ne vem.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

sem prebrala, da niso našli ravno skupnjega jezika med snemanji z ekipo, potem pa da je videla scenarij ene oddaje, kjer so baje konji, ji je pa vse dol padlo, da smrdela po konjih pa že ne bo ;) ampak časopis prenese vse, tko da mi tole ravno ni verodostojen podatek

Zakaj pa je odstopila? Kaj se ni zaljubla v tretji oddaji ze v enega in je zato prenehala? Al imam napacen info?

Viš jaz pa sem gledala začetek in zdajle v dvomih? Kakšna Nina??' Ni bilo govora o neki Katrini??

Tisti babnici v črnem? Dolgi temni lasje?? (kako se počutiš kot sanjska ženska? Pa jaz sem vedno sanjska....) nekaj v tem stilu...A je bila še katera druga v igri???

tipa ne bi imela nobenega...jaz(ampak saj nisem sanjska kaj se torej menim nekaj)

Potem sem šla v mižule..

No, sicer mislim, da lahko kar nekaj časa zdržiš brez seksa..pač vibrator in takšne reči...koristiš...saj vsega tudi ne predvajajo po tv..mogoče se bo kje na hitro dol dala x:Dx

Očitno bi morala gledati do konca :vragec:

Aha - očitno bi res morala gledati do konca... x:Dx Katrina je torej odletela in prišla je sanjska Nina??

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Sm slučajno učeri ujel.

Pa k vidm une tipe.. eni 3je so se mi zdel vredi, ostali adijo. Pa tud komentarje so mel ****. Kakšni se zdijo šele ženski potli.

No, potli pa vidm uno deklco, taprvo. In tko - ful cool ženska, simpatična, zgledala pametna pa tko, pa tud luštna - valda. In sm že mislu, da bom doskrat gledu.

Potli pa - zarad tega, ker se je prva zaljubila - dajo eno drugo. Čist nasprotje. Taka je sam za pof**** bi nekateri rekli. x:)x

Torej bo to še ena PRIMITIVNA oddaja za primitivne gledalce... Oziroma ena oddaja, nad katero se bo spet cela Slovenija zgražala, ampak gledal bodo pa vseen. Tko de...

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Jst pa nisem gledala v petek :C: ... kaj sem zamudila? :ukid:

Po mojem mnenju čist nič,sicer pa imaš ponovitev ob 15:05 na POP tv!

x;)x

A guardian Angel

Who will guide what you do,

Her pure essence is love,

Sent to watch over you

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...