majica 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Svizec...sej veš, kaj sem mislila glede jošk in nog... To me ne zanima... :xx!: Ne, ni mi še... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. april 2006 Avtor Prijavi Deli 3. april 2006 Svizec...sej veš, kaj sem mislila glede jošk in nog... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Zame je sanjska ženska sam tista, k je bogata,... v končni fazi si vse ostalo lahko kupiš,.. od lepote dalje,... npr. v hoolywoodu... po moje ni ženske ki ne bi bila na lepotni operaciji,.... razen kake hišne pomočnice,... Najbolj ironično pa je, da se ženska, ki je bila parkrat na plastični operaciji bori za naraven videz ljudi v hoolywoodu,.... bogati ja, ni kaj. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 fantje so kot opice - luškani a neumni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.