Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Selfcontrol..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ......je neopazno opazna Samson.....pa ne opaz take kul bejbe.... ...po mojem jo Marsa skriva pred mano... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 lovis ga tako ja, da ga ne lovis.......hm, po moje skorpijonka tega ni sposobna....ker prevec rada takoj in res takoj kaj naredi.....ampak potem gre vse rakom zvizgat...zatorej a obstaja kaksen dober ampak zares dober recept??Lej jz sm mela bika, sm pa škorpijonka... Nima veze kdo lovi. Bik in škorpijon se pritegneta v momentu... če ne druzga zarad seksualne privlačnosti.... Sam mal mu s škorpijonsko magnetičnostjo (rdečo rutko ) pomigaj pred očmi, pa bo skočil! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Tinka... z roza slonom... pa strelka je sam ena! Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hm.....ce me kaj ribjega muci ne bi vedla....joj, samo zanimalo me je kako bi sla skupi bik in skorpijon z lunama v dvojcku, potem pa je nastala cela frka..... Huuu, a si škorpija z luno u dvojčku? Jz tud! Mi smo ta bolš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 saj sem tud sama na kaj tacga pomislila, sam ne tolk to konkretno (ker bi pa pac kaj druzga <ti> zakuhala - tko da bi te slej ko prej opazla), kot da - je ze prav, da si TOCNO TKO uletela... al kaj... cist odstekan.. ko je ze TAKOJ blo *vse narobe* - tud stil, ne glede na to, da jasno ne morem v milijoninki sekunde za vsacga forumovca takoj vedet, da en podatek pac ni pravi, ce ga je pa sam podal, torej bo ze on vedel... ampak, mam en duh nekak nekje, da prec opazim... napako, odklon, vzorec, razliko... in to je to. no tko. Hehe, jaz pa pred dnevi v Pogrešane napisala, da Tinko pogrešam, pol mi pa zdele med nove objave na forumu vn vrže objavo od Tinke "sem škorpijon...": Takoj mi ni štimalo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ...po mojem jo Marsa skriva pred mano... Mogoče pa sam rabš očala...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tam 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ze, ze selfcontrol....samo, da ne mine pol stoletja vmes in pol ugotovis, da sploh ne bi slo.....hm, ja imam casovne tezave zgleda,ja Citiraj Put cliches in museums Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 lovis ga tako ja, da ga ne lovis.......hm, po moje skorpijonka tega ni sposobna....ker prevec rada takoj in res takoj kaj naredi.....ampak potem gre vse rakom zvizgat...zatorej a obstaja kaksen dober ampak zares dober recept??glej jo, ob postekanju tega, da je to pac najboljsi mozen recept, reces, a maste se kaksnega boljsega?ne nimamo. ok, cesna ne maras...torej opcije - razen brez, je najboljs riba s cesnom..ampak ti bi jih pa rada s cebulo... :||| (kot nemci kaksni, severnjaskejsi ) kaj pa zdaj?mi ti pa recemo - riba je najboljsa sam tko, brez vsega, na zaru, ce pa ze, pa ajde mal cesencka (in pol obvezno mal petersiljcka).ti pa hoces tlacit pol 1/2 cebule, kot za golaz. :|||||||| pol pac ne furat rib. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Lej jz sm mela bika, sm pa škorpijonka... Nima veze kdo lovi. Bik in škorpijon se pritegneta v momentu... če ne druzga zarad seksualne privlačnosti.... Sam mal mu s škorpijonsko magnetičnostjo (rdečo rutko ) pomigaj pred očmi, pa bo skočil! Hahahaha To že....sam ona bi verjetn rada, da bi dolg migal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Hahahaha To že....sam ona bi verjetn rada, da bi dolg migal.... hehe, pa a misliš, da bi ona (sco + luna dvojček) tud v neskončnost njemu mahala z rutko? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hehe, pa a misliš, da bi ona (sco + luna dvojček) tud v neskončnost njemu mahala z rutko? ..z luno v dvojckih... prov dolg ne... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ..z luno v dvojckih... prov dolg ne... I knew it! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 mahala z rutko? no s tem recimo ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 To ne vem. Pa itak mi nič ni jasn.......samo tema pa laufa, ha... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tam 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 a se nisi slisala, da cesen ustvarja prevec ognja v tebi?? raje bi uporabljala ingver, pa te ne bi tolk ostrilo.....je pa res, da na eno dobro postrv pase edinole cesen in nic drugega Citiraj Put cliches in museums Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 a je to kuharski krozek al astrolski forum!!! ..dejte pol svaj metafore o sportu govort, da bom vsaj vedu za kaj se gre... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Samson, dej mi plis povej okvirno katero znamenje bi se najbolj ujemalo z osebo, ki ima sonce v dvojčkih, asc.. v dvojčkih, luno v tehtnici? (sorry, mal offtopic) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tam 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 no, prav, stvar je zalaufala, jaz pa zej grem......vse je v nas in mi smo tamimejte se skrajno lepo, tvegajte in se ljubite...... konstruktivno jaajde klapa Citiraj Put cliches in museums Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Kaj pa vem. Men se to (neastrološko) zdi ful simpl. Mnogo bolj simpl kot tipu odgovorit kako "jo" ujeti Kak pogled preveč, tolk da mu pritegneš radovednost.......pol pa je tak sam pitanje a bo preskočlo al ne......No, sam bik dolg rabi, tak da.....no, sam če rata pa je to, da dolgo rabi v marsičem tud fajn.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Samson, dej mi povej okvirno katero znamenje bi se najbolj ujemalo z osebo, ki ima sonce v dvojčkih, acs. v dvojčkih, luno v tehtnici? (sorry, mal offtopic)...jest sm bodibilder, kaj mene take neumnosti sprasujes... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Ma ja če je taprav bik, dolg časa rab. Moj je bil v podznaku še rak, pa ni dolg rabil. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Vodnar z luno v dvojčkih Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ...jest sm bodibilder, kaj mene take neumnosti sprasujes... Hahaha, ta ti je dobra Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ...jest sm bodibilder, kaj mene take neumnosti sprasujes... Vodnar z luno v dvojčkih Astra hvala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.