Skoči na vsebino

kako naj ga ujamem?

tinka

Recommended Posts

:o|o: :C:

..heh... bi mogu cel chart videt... drgac pa

sonce vodnar

luna v dvojckih

asc. strelec

ta je po mojem najboljsa... da sta asc. v opoziciji-en druzga dopljnjueta...je neno sonce na nj. luni sonca sta pa v trigonu da ni dolgcajt..

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 111
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

..heh... bi mogu cel chart videt... drgac pa

sonce vodnar

luna v dvojckih

asc. strelec

ta je po mojem najboljsa... da sta asc. v opoziciji-en druzga dopljnjueta...je neno sonce na nj. luni sonca sta pa v trigonu da ni dolgcajt..

hvalaaaa x:Dx x;)x

Scio mi nihil scire

Kaj pa zameeeeeeee???? x:px x:Dx

..kerkol, ki zna dobr bic vihteti... :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

bomo mel kar avkcijo!! x;)x

da kdo 100Sit??? x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Jaz tudi berem - tinka škorpija?? od kdaj?? :eek:

No ja..jaz tudi ne bi marala, da se bilo kdo z mojim nickom pojavlja.

Sicer pa sem med tistimi, ki menijo, da morajo biti moški tisti, ki ujamejo..ali vsaj morajo imeti filing, da so ujeli. So le lovci. Ok..malo pomoči pri lovu še nikdar ni škodilo

x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

A za stotko bi me ti daw?

..ce bo slo skozi... drgac sem te prpravljen dat tut za pol manj... :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

..sej bi jest tut sodeloval, da ti mal zvisamo ceno...sam me je strah da bom na konc jest s tabo obtical... x;)x

Frank Zappa

jao, dva gobca efekta pa nobenga x:o)x

..ne tko grdo o pikici govort, plosim... ma pac malo vecja usta... :inocent: :inocent:

Frank Zappa

:lol: Ok, minuto pustim tale napis, kdor vidi, vidi:

SAMSON JE CAR!

..ovekoveceno na veke vekov!!!

Frank Zappa

samsonova x:Dx

...heh, jaz jih za razliko od tebe se nucam... x:Dx x:Dx

Ja, kar je res, je res. Priznam, da si faconar....eden največjih kle gor...takoj za mano, seveda. x^x x:o)x

...heh... to pa ni res... jaz sem najvecja faca... tko vsaj pravi moja mami... x:Dx x;)x

Frank Zappa

xrolleyesx Mamina maza. x:Dx x^x

..sploh ne... samo, kadar ma pa prav ma pa prav, to ji pa gre priznat... a ne mami??? :inocent: :inocent: x:Dx x;)x

Frank Zappa

mantis, slabe volje zarad TEBE, men je vseen, kere crke so v replaju na 're: D clan'. al so to mant al so tnam.

jaz sem te sam obvestila.

ce pa lohk sklenem, da je kak OS dobljen na kako drugo ime, pa mi ni vsec, normalno.

ne zarad sebe, jaz ne izlivam okol cesa tacga, cesar ne tud tule, tko da, kot receno, zase mi dol visi, sam ne pa tud za vas.

da kar eni *zlahtniki* se pojavijo, ko se pojavi OS v osebnih folderjih,.

nc vsec blo.

ne ker bi JAZ kaj tacga, pac pa ker je sploh varianta, da NEKDO DRUG se vmesa v te stose.

jasno pa je, da komur pac dajete, da kdor vse dostopa, da od koder vse dostopate, je pac v stosu tud. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx

ej tule vas berem....

kaj naj recem? me je tam obvestila, da se je z mojim nickom nehote prijavila, pa da je bil cel kazin!

da so takoj punce skocile, in se cudile, od kdaj sem jaz skorpijon x:Dx x8Dx

lepo, da ste se tako potegnile zame xcivx x:Xx x:Xx

nic, bo treba malo bolj pogosto prit, da ne bo zlorab in zamenjav s tino in se kom... x:o)x

samson xflirtx

lep dan in leto vsem .... tinka ( originalna verzija )

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

xcivx x:Xx x:Xx

x:Dx

nic, bo treba malo bolj pogosto prit

jp, x;)x xyesx

.... tinka ( originalna verzija )

ja, po tem schtraufenpachtu je menda jasno. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

drugace pa tudi tam ni slaba...

ja, ja, ok je. :palec:

vsakdo ima en tak svoj poseben nacincek kako uleti (al pa odleti x;)x) dol... pac... kul. :)

hec pa je, da jaz ne bi sla pogledat tega, ce ne bi ravno ti odprla, no mroda zarad hecnega naslova, 'ujamem' xDDx... pol kasnej kdaj

ampak pac... tko je blo, saj je bil hec, pa hecna epizodica. xDDx x:px

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...