Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ..heh... bi mogu cel chart videt... drgac pasonce vodnarluna v dvojckih asc. strelec ta je po mojem najboljsa... da sta asc. v opoziciji-en druzga dopljnjueta...je neno sonce na nj. luni sonca sta pa v trigonu da ni dolgcajt.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ..heh... bi mogu cel chart videt... drgac pasonce vodnarluna v dvojckih asc. strelec ta je po mojem najboljsa... da sta asc. v opoziciji-en druzga dopljnjueta...je neno sonce na nj. luni sonca sta pa v trigonu da ni dolgcajt..hvalaaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Kaj pa zameeeeeeee???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Kaj pa zameeeeeeee???? ..kerkol, ki zna dobr bic vihteti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ..kerkol, ki zna dobr bic vihteti... A se ker jav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 bomo mel kar avkcijo!! da kdo 100Sit??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 bomo mel kar avkcijo!! da kdo 100Sit??? Pack. A za stotko bi me ti daw? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Jaz tudi berem - tinka škorpija?? od kdaj?? No ja..jaz tudi ne bi marala, da se bilo kdo z mojim nickom pojavlja. Sicer pa sem med tistimi, ki menijo, da morajo biti moški tisti, ki ujamejo..ali vsaj morajo imeti filing, da so ujeli. So le lovci. Ok..malo pomoči pri lovu še nikdar ni škodilo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 A za stotko bi me ti daw?..ce bo slo skozi... drgac sem te prpravljen dat tut za pol manj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ..ce bo slo skozi... drgac sem te prpravljen dat tut za pol manj... Pujs. Jao, če ne bom pa jst dala kej zraun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ..sej bi jest tut sodeloval, da ti mal zvisamo ceno...sam me je strah da bom na konc jest s tabo obtical... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ..sej bi jest tut sodeloval, da ti mal zvisamo ceno...sam me je strah da bom na konc jest s tabo obtical... Ja, ne klič hudiča! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jao, dva gobca efekta pa nobenga Pa še ta tret je pršu! No, bobi, a daš 100 sit zame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jao, dva gobca efekta pa nobenga ..ne tko grdo o pikici govort, plosim... ma pac malo vecja usta... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ..ne tko grdo o pikici govort, plosim... ma pac malo vecja usta... Ok, minuto pustim tale napis, kdor vidi, vidi: SAMSON JE CAR! dam jurja, če boš ispecla kafu.Ah, ni problema. Lohk ti tud jajca spečem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Ok, minuto pustim tale napis, kdor vidi, vidi: SAMSON JE CAR! ..ovekoveceno na veke vekov!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 samsonova Lohk tud, če bi njegova rad papu? ..ovekoveceno na veke vekov!!!Ja, s pa rabu pol ure! Ja, kar je res, je res. Priznam, da si faconar....eden največjih kle gor...takoj za mano, seveda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 samsonova ...heh, jaz jih za razliko od tebe se nucam... Ja, kar je res, je res. Priznam, da si faconar....eden največjih kle gor...takoj za mano, seveda. ...heh... to pa ni res... jaz sem najvecja faca... tko vsaj pravi moja mami... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ...heh, jaz jih za razliko od tebe se nucam... ...heh... to pa ni res... jaz sem najvecja faca... tko vsaj pravi moja mami... Mamina maza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Mamina maza. ..sploh ne... samo, kadar ma pa prav ma pa prav, to ji pa gre priznat... a ne mami??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 mantis, slabe volje zarad TEBE, men je vseen, kere crke so v replaju na 're: D clan'. al so to mant al so tnam.jaz sem te sam obvestila.ce pa lohk sklenem, da je kak OS dobljen na kako drugo ime, pa mi ni vsec, normalno.ne zarad sebe, jaz ne izlivam okol cesa tacga, cesar ne tud tule, tko da, kot receno, zase mi dol visi, sam ne pa tud za vas. da kar eni *zlahtniki* se pojavijo, ko se pojavi OS v osebnih folderjih,.nc vsec blo. ne ker bi JAZ kaj tacga, pac pa ker je sploh varianta, da NEKDO DRUG se vmesa v te stose.jasno pa je, da komur pac dajete, da kdor vse dostopa, da od koder vse dostopate, je pac v stosu tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2006 ej tule vas berem....kaj naj recem? me je tam obvestila, da se je z mojim nickom nehote prijavila, pa da je bil cel kazin!da so takoj punce skocile, in se cudile, od kdaj sem jaz skorpijon lepo, da ste se tako potegnile zame nic, bo treba malo bolj pogosto prit, da ne bo zlorab in zamenjav s tino in se kom... samson lep dan in leto vsem .... tinka ( originalna verzija ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 nic, bo treba malo bolj pogosto pritjp, .... tinka ( originalna verzija )ja, po tem schtraufenpachtu je menda jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2006 ja saj .... drugace pa tudi tam ni slaba...za skorpijo.... ima asc v strelcu.... (ful bolj strelec kot jaz, pogosto, v bistvu....fajn, da je prisla! ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 drugace pa tudi tam ni slaba...ja, ja, ok je. vsakdo ima en tak svoj poseben nacincek kako uleti (al pa odleti ) dol... pac... kul. hec pa je, da jaz ne bi sla pogledat tega, ce ne bi ravno ti odprla, no mroda zarad hecnega naslova, 'ujamem' ... pol kasnej kdajampak pac... tko je blo, saj je bil hec, pa hecna epizodica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.