Skoči na vsebino

kako naj ga ujamem?

tinka

Recommended Posts

• Komentarji 111
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

He he, cel kažin. xDDx

Glede astrološkega aspekta te teme... Jaz bikica, on škorpijon. Pa sem se kar fejst morala pomatrat, da je on zagrabil, pa da sem se potem pustila ujet...

Sem potem kot tista kura iz štosa še ene dva kroga pretekla pred vdajo, da ne bi rekel, da sem k****... x:Dx x:Dx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.
Deli na socialnih omrežjih

samson xflirtx

..a to je ta tinka?... me likes it... me feels butterflies... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx x:Dx x:Dx

ej tule vas berem....

kaj naj recem? me je tam obvestila, da se je z mojim nickom nehote prijavila, pa da je bil cel kazin!

da so takoj punce skocile, in se cudile, od kdaj sem jaz skorpijon x:Dx x8Dx

lepo, da ste se tako potegnile zame xcivx x:Xx x:Xx

nic, bo treba malo bolj pogosto prit, da ne bo zlorab in zamenjav s tino in se kom... x:o)x

samson xflirtx

lep dan in leto vsem .... tinka ( originalna verzija )

:wOOt: Tinč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x:Dx :palec: Kje si ti!?! pa mi smo te pogrešal........ xredx

Scio mi nihil scire

Jaz sem škorpijonka, on bik... Spoznala sva se na party-ju, kjer se je zdel kar zainterisiran, pol sva šla pa na kavo, pa mu nisem bla všeč, je rekel, da ni kemije... Jaz pa sem se po tej kavi v njega totalno zaljubila in ni mi šlo v glavo, da me je zavrnil, totalno me je obnorel... Vendar pa sem ga pustila pri miru, zame je bilo zaključeno, vedela sem,da ga bom prebolela (globoko v sebi pa sem vedela, da ga bom enkrat imela :)... Nakar mi čez en teden piše SMS... brezveze, kaj delam, mu odgovorim, pa nič... Zato sem naslednji dan zbrala pogum in ga poklicala, dolgo sva se pogovovarjala... Nato je sledilo še par sms-ov, nekaj klicov, dokler se nisva spet dobila...in tako se je začelo... Skupaj sva dobro leto, tudi živiva skupaj že od vsega začetka in super je...

Moj nasvet bi bil, da biki so nekoliko nezaupljivi oz. rabijo miljon potrditev, da je to to, zato ne hiti, naj te spozna in če se mu boš zdela kul, bo steklo samo od sebe, če pa mu ne boš kul, pa itak nimaš kaj brskat, ne se mu vsiljevat...

Veliko sreče, če sta si usojena, bosta itak prišla skupaj :)

• 1 month later...
Moj nasvet bi bil, da biki so nekoliko nezaupljivi oz. rabijo miljon potrditev, da je to to, zato ne hiti, naj te spozna in če se mu boš zdela kul, bo steklo samo od sebe, če pa mu ne boš kul, pa itak nimaš kaj brskat, ne se mu vsiljevat...

Jaz bi rekel, da Biki niso toliko nezaupljivi, kot drži, da rabijo nekaj časa, da se jim vsede. Amapk ko ENKRAT SO za stvar, so orenk. In potem nanje lahko računaš.

Če hočemo hiter odziv (hm, zakaj ga pa hočemo?! :vragec: ), potem pri Biku nimamo kaj iskati. Bo Oven boljši za to. V petih minutah bo vse jasno. Skensla nas v eni sami ... x:Dx

Dobro se imejta. Kemije bo dosti, brez skrbi. Pa krožnike si kupita tu in tam, pa trdo posteljo za prepire poglihat ...

x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...