smajcica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Prazniki so tu.Božič je že mimo.Do Novega leta je le še kakšen dan in nekaj sladkih zasneženih ur. Na Forumu nas je veliko.Čez celo leto si izmenjujemo mnenja.In ker ste mi prav vsi pri srcu in žal vas je preveč,da bi vsakemu posamezniku voščila,sem si zamislila voščilo,ki bi vsakemu izmed vas prinesel žarek sončka v srce ob vstopu v leto 2006. Mir v družini,lepa beseda in skromne mislinaj vas združujejo s svojimi najdražjimi.Naj obsije radost v vašem domuIn vaša srca obišče družinska sreča in ljubezen. Naj vas soj prazničnih luči spominjana vse lepe trenutke v preteklostiin naj vam pomaga najti vse tisto,kar si v bodoče želite. Na nekaj pa le ne pozabite.Iskrenost srca je bogatstvo duše,je smisel življenja in moč človeške miselnosti,je sreča ,ki jo veš delitiin se veseliti sreče drugih. Vsem na LUNINEM FORUMU IZ SRCA ŽELIM ♥ SREČNO 2006 ♥ lp...SMAJCICA-ESTER ************************************************************************* Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Schoty 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 oooo lpo lpo..srečno novo leto tudi tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 HAPPY NEW YEAR TO ALL OF YOU! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 HAPPY NEW YEAR TO ALL OF YOU! a lahk po slovensk? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 a lahk po slovensk?SREČNO NOVO LETO 2006 VSEM! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Srečno vsem forumašeicam, jaz pa sprejemam voščila na silvestrski večerji http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=34&ID=7084 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 srečno in zdravo vsem in da bi se našli... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Vse reke tečejo, tako tudi reka življenja.Naj vam v Novem letu prinese čimveč lepega!Drobne pozornosti naj vam lepšajo dneve, zbujajte se z nasmehom... VSE NAJLEPŠE V NOVEM LETU VAM ŽELM! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 VSE NAŠE SANJE SE LAHKO URESNIČIJO - ČE IMAMO LE DOVOLJ POGUMA, DA JIM SLEDIMO. (W. Disney) Sledite sanjam tudi v prihajajočem letu! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Ojla lunatiki! Vsem želim lepo silvestrovanje in srečno 2006 Ne pozabite, da boste srečni tudi, če nekomu samo polepšate dan.... Myrjam Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 V letu 2006 se mejte še bolj fajn , še več ljubezni , sreče in lepih dni ! Puhica Pa ne preveč pit, da nau ! Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Prepusti stvarem, naj prihajajo same. Kakor pride večer, kakor noč, jutro in dan.Počakaj, da potrkajo pri tebi.Kakor dež, kakor lačna ptica,kot izgubljen popotnik. Prepusti stvarem, da odtečejo,kakor voda in čas.Prepusti, naj se te same dotaknejo. Vse naj vsem lunatikom.Hypnerotomachia Poliphili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Lunatiki, naj se vam vsem novo leto suka tako, da boste z njim tako zadovoljni, da si boste želeli, da se ponovi Veliko , nasmehov do ušes in čim manj zoprnih dni :xx!: Srečno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ŽELIM VAM VSE NAJ NAJ V PRIHAJAJOČEM LETU KI PRIHAJA.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 V letu 2006 vam vsem želimveliko širokih objemov,sončnih sprejemov,toplih občutkov,razigranih trenutkov,spontanih dejanj insladkih spoznanj!! Vam želi Aiša-Zona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 SREČNO 2006 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 srečno, velik zdravja, polno ljubezni in dost denarja v 2006! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 srečno, velik zdravja, polno ljubezni in dost denarja v 2006! Tooooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Pa je tu.......naj Vam prinese veliko lepega... SREČNO 2006 http://www.shrani.si/pics/234214201.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Vsem skupaj čestike za novo leto: PRAV VSEM NAJ BO TO LETO V VSEH POGLEDIH POZITIVNO, PRINESE NAJ NAM MIR, VESELJE, UŽITKE, USPEHE IN SEVEDA ZDRAVJE....... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Vsem želim velik sreče, zdravja in izpolnitev vseh želja, pričakovanj, upov .... skratka, naj bo leto 2006 pravljično!!!!! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Z rahlo zamudo, ampak vseeno iz VSEM SKUPAJ ŽELIMOBILO MATERIALNEGA IN DUHOVNEGA BOGASTVA, PAMETNIH ODLOČITEV IN SRČNOSTI NA VSEH PODROČJIH TER VSEGA POZITIVNEGA V LETU 2006! Sem komaj našla temo, kam naj vam tole napišem. Se vidi, da me že dolgo ni bilo tukaj... Ufffa! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Tamara Wb Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Lej jo. Glih en dan sm se menu z nekom kam si zginila, Tamara. Kul, živa torej. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ojlala, Astra, Mick! Živa in zdrava sem! Sem pa manj na internetu, od kar imam povezavo preko kabla. Lol! Prej sem jo namreč imela preko Volje (telefona)... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.