Behemoth 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ok, mene samo zanima kako se pečejo 800MB cdji v neroju, ker sva z bratrancem probala skoraj vse in ne gre Dala sva na zapis cd-ja preko meje na 90minut in še vedno ne dela, pol sma dala rdeči mejnik čist na konec pa še vedno piše da je premalo prostora. Zapeči hočem 745MB datoteko in mi ne gre Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ok, mene samo zanima kako se pečejo 800MB cdji v neroju, ker sva z bratrancem probala skoraj vse in ne gre Dala sva na zapis cd-ja preko meje na 90minut in še vedno ne dela, pol sma dala rdeči mejnik čist na konec pa še vedno piše da je premalo prostora. Zapeči hočem 745MB datoteko in mi ne gre Mislm, da lohk sam za 70 minut nafilaš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. december 2005 Avtor Prijavi Deli 30. december 2005 700MB cd je velik 80min Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Vem, da je, lupčk, sam men na burrrn sam do 70 min napeče, drgač sploh noče pečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Jaz sem imel enak problem...pa mi še zdaj ni jasno, zakaj oz. kako to, da noče !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 firmware probaj upgradeat, pa boš vido če gre. če ne pa kupi dvd pekač pa je stvar rešena. ni to več neka draga stvar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Men rata, če dam do 70 min! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 poglej če je cd prazen am nevem pojt na jokerjev mn3njalnik prašat ti bojo znal bol pomagat jst nč ne pečem... sorry Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. december 2005 Avtor Prijavi Deli 30. december 2005 Vem, da je, lupčk, sam men na burrrn sam do 70 min napeče, drgač sploh noče pečt. Aja Jaz sem imel enak problem...pa mi še zdaj ni jasno, zakaj oz. kako to, da noče !! firmware probaj upgradeat, pa boš vido če gre. če ne pa kupi dvd pekač pa je stvar rešena. ni to več neka draga stvar Čaki, koga, kaj zakaj? Daj bolj po simpl povej Pa dvd pekač si ne morem nabavit, je malo predrag vseeno poglej če je cd prazen am nevem pojt na jokerjev mn3njalnik prašat ti bojo znal bol pomagat jst nč ne pečem... sorrycd je ziher prazen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Jebemti dede...probi 70 minut!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ok bolš da firmwarea ne greš upgradeat, kr vidim, da se ti niti ne sanja. keri pekač pa maš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. december 2005 Avtor Prijavi Deli 30. december 2005 ok bolš da firmwarea ne greš upgradeat, kr vidim, da se ti niti ne sanja. keri pekač pa maš?Emm, saj ni tisti fajl na mojem pc je na bratrančevem. Čak da vprašam Philips sam ne ve modela Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 kurc philips dela tud tv, kasetofone itd itd... če poznaš kakega računalničara mu reči, da je tvoj pekač potrebn nadgradnje firmware-a. če se kolkkaj spozna bo zrihtal srečno 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. december 2005 Avtor Prijavi Deli 30. december 2005 kurc philips dela tud tv, kasetofone itd itd... če poznaš kakega računalničara mu reči, da je tvoj pekač potrebn nadgradnje firmware-a. če se kolkkaj spozna bo zrihtal srečno 2006 Saj bratranc je računalničar, verjetno bo vedel Srečno 2006 vsem :!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 V Nerotu se da, sam je treba neki nastavitve spremenit.. sam ne bi vedla v detajle, ne delam tega.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. december 2005 Avtor Prijavi Deli 31. december 2005 Ja v nerota greš pa pod nastavitve>razširjene možnosti>zapis cdja čez mejo>in pač nastaviš kolko minut bi rad čez. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Ne, neka druga fora je.. Ker na to ne deluje, da mu sam rečeš, da je daljši CD.. Bom probala brata dobit pa vprašat, sam dvomim danes.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 NeroNastavitve - Splošno: tam kjer piše vodoravna povečava(če imaš slovenski) ne sme biti na SamodejnoPod razširjene možnosti: označi Vključi disk naenkrat(disc at once) za zapisovanje čez mejo.Preberi opombe!Upam da ti bo uspelo!Srečno 2006! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 pish bozhichku al pa sibirskemu strashilu (dedku mrazu) za DVD pekach zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ja overburn morš naštimat , tuki maš lepo prikazano KLIK Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.