Ruby72 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Vsem sodelujočim na temu forumu; maestrom, navdušencem, ljubiteljem astrologije, radovednežem, učencem, zvedavim, provokantom, anarhikom, vsevedom, mimoidočim, nejevernim Tomažem, sitnežem, skeptikom, zvezdogledom,zlomkom in vsem, ki se v nobeni izmed kategorij ne najdete želim v Novem letu 2006 uspešno premagovanje napetih aspektov in predvsem, kar si sami najbolj želite Ruby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 se pridruzhujem... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomaz 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO VSEM NA FORUMU LN Dons je polna Luna merkjte narod moj al pa ne, he, he!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Ruby, ultrasuper poteza!! sem razmisljala, da bi odprla kaj cist spesl, ne da se sam prikljucim kam al pa v dnevnik, kjer se izgubi cist, pa ceprav pase in tud, se izgubi, kot cas in tko.. vse. Jp, tud jaz zelim vse tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. december 2005 Avtor Prijavi Deli 31. december 2005 Sem še eno kategorijo dodala, kar malo pozabla... Danes, oz ravnokar se je MLAJ zgodil! Bomo boljše startali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO VSEM NA FORUMU LN Dons je polna Luna merkjte narod moj al pa ne, he, he!!prazna, mlaj je (mensezdi ob 4:13...) in pol sam se enako!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ...cimvec jupitrovih tranzitov vsem skupi(sam brez prenaziranja!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. december 2005 Avtor Prijavi Deli 31. december 2005 Saj, lani smo odpirali kar nove teme za čestitke, pa dajmo še letos. Tule sem pa še najbolj 'doma' Šla na osrednjo stran preverit... 0b 4.13 minut je bil mlaj... še dobro, da smo Lunin net... ...med polno luno in mlajem, oz. kdaj....glavno, da smo neprekosljiva ekipa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 tud jst želim vsem vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Izpijmo en glaž za vse tiste duše, ki so se pred par tisoč leti spomnile, da bi bilo dobro prenesti nebo na zemljo - in še en glaž za vse nas, ki njihovo znanje cenimo, uporabljamo ali prenašamo naprej. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Da bi vam in tranziten in Jupiter v paketu z venero prošetal čez ASC, da bi bila vaša PRO venera v konjunkciji z lunco in da bi vam sonce vsem delalo same lepe aspekte vse leto! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Radi se mejte! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Tudi moje lepe želje še tule, nimam kaj dosti pojma o astrologiji še, me dostikrat jezi, ampak včasih je pa ziher boljš, da ne vem, kaj me lahko s kako kombinacijo čaka. Naj se vam planeti lušno postavljajo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ...in naj vam/nam bodo pluton, neptun in saturn milostni..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ...in naj vam/nam bodo pluton, neptun in saturn milostni..... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Srečno, zdravo, veselo in debelo 2006!!! Naj bodo zvezde (nooo, planeti) na vaši strani! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 http://www.krska-vas.net/sone0907.gif Sreče,zdravja,miru in seveda uspehov polno leto 2006,želim. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Srečno, vse dobro VSEM v "2006"... http://www.gifs.ch/Festtage/weihnachten/schneemann/images/a3a.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Vsem želim eno lepo, prijetno leto, polno modrosti, spoznanj, učenosti in spontanosti. Želim pa si, da bi bila v prihodnjem letu astrološka scena bolj povezana in da bi se znanje delilo nesebično in s pojmom spoštovanja. Kajti delenje; jaz sem predsednik, ti pa učenec, žal ne vodi nikamor. Srečno 2006! Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ČEPRAV SMO ŽE V NOVEM LETU, ŽELIM VSEM VELIKO ZDRAVJA, MIRU IN ZADOVOLJSTVA IN SE PRIDRUŽUJEM ŽELJAM BELEGA VRANA, ZNANJE JE POTREBNO NESEBIČNO DELITI, KAJTI VSE KAR DAJETE, DOBITE NAZAJ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Tudi jaz želim, da pametno izkoristite vse aspekte, ki se bodo vam postavili. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Srečno in navihano leto 2006 želim vsem skupaj xrosex Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Leto 2006 naj bo še lepše, še boljše in še več ljubezni v zraku Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.