tasi 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Pozdravljeni vsi skupaj in srečno novo leto, še največ koristnega astro znanja. Sama sem se veliko tukaj naučila, še bolj intenzivnoi pa se učim, ko sem za roj dan dobila nekaj astro knjig. Sedaj se lahko že nekoliko vpletem v debato. Zanima me kdo je predsednik tega foruma, kot je napisal Beli vran, ali je to Marsa ali Mantis, ki jo zelo rada berem, saj ogromnoooo zna. Učenčki pa smo tako ali tako vsi.Lepo se imejte in naj vam planetki kažejo pravo pot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Nekaj čisto drugega tule pod "2006". Zelo zanimivo je, koliko različnih zgradb, predvsem streh!!!, se je že zrušilo v 2006, pa smo ga komajda začeli?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. december 2006 Avtor Prijavi Deli 30. december 2006 Vsem sodelujočim na temu forumu; maestrom, navdušencem, ljubiteljem astrologije, radovednežem, učencem, zvedavim, provokantom, anarhikom, vsevedom, mimoidočim, nejevernim Tomažem, sitnežem, skeptikom, zvezdogledom,zlomkom in vsem, ki se v nobeni izmed kategorij ne najdete želim v Novem letu 2006 uspešno premagovanje napetih aspektov in predvsem, kar si sami najbolj želite Ruby Evo, pa je leto že naokoli !! Da ne odpiram nove teme, si voščimo astro ljubitelji dobro 2007 kar tukaj.Zadnji post pred mojim je Bernov , pa še prej Astrotalismanov ......precej se je naš astroforum razredčil zadnje leto ...tudi Oone ne zasledim več, Šefica komaj kaj pošpega sem Naj vas super astrologe, če ne prej- vrne rMerkur! Torej, velja zgornja čestitka, popravljam le letnico - 2007 Ruby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Tudi jaz želim, da bi nam astrologija še naprej služila in bi z njeno pomočjo pridobili tiste pomembne odgovore in spoznanja, ki jih bomo potrebovali v novem letu 2007 za naše polnejše sprejemanje življenja. S R E Č N O - TUKAJ IN ZDAJ in vsak dan tako! Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 OJla! Tud jaz vsem zelim obilo dobrih aspektov in vsega lepega v 007! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Vsem astroholikom tudi moje dobre želje..in vse dobro v 2007 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 naj bo čarobno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Vsem sodelujočim na temu forumu; maestrom, navdušencem, ljubiteljem astrologije, radovednežem, učencem, zvedavim, provokantom, anarhikom, vsevedom, mimoidočim, nejevernim Tomažem, sitnežem, skeptikom, zvezdogledom,zlomkom in vsem, ki se v nobeni izmed kategorij ne najdete želim v Novem letu 2006 uspešno premagovanje napetih aspektov in predvsem, kar si sami najbolj želite Ruby Se pridružujem čestitkam in želim veliko osebnega zadovoljstva v novem letu. Izpijmo en glaž za vse tiste duše, ki so se pred par tisoč leti spomnile, da bi bilo dobro prenesti nebo na zemljo - in še en glaž za vse nas, ki njihovo znanje cenimo, uporabljamo ali prenašamo naprej. Velik glažev za take kot si ti Astrotalisman. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Srečnga, zdrauga vsem skupaj pa radi se imejte Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Srečnga, zdrauga vsem skupaj pa radi se imejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 xrosex Sami taki, ki jih imam rada, super, novo leto se je pričelo lepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 O Boris pa smo tud, v sedmici... zanimivo kako sem zjutraj opazovala tiste črne ptice prav glasne so bile... in bilo jih je kar precej... gremo v pravljico življenja in ne nisem rekla, da je pravljica samo osladna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 No, dobro luč, mirno morje, ugoden veter,... ... pa predvsem velik zdravja, veselja in uspešnih pozitivnih izidov vsega, kar si resnično zelite uresničiti v naslednjem letu želim vsem, ki zahajate tu gor. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ..... xrosex ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.