Skoči na vsebino

Astro čestitke- za 2006!

Ruby72

Recommended Posts

x;)x

Pozdravljeni vsi skupaj in srečno novo leto, še največ koristnega astro znanja. Sama sem se veliko tukaj naučila, še bolj intenzivnoi pa se učim, ko sem za roj dan dobila nekaj astro knjig. Sedaj se lahko že nekoliko vpletem v debato. Zanima me kdo je predsednik tega foruma, kot je napisal Beli vran, ali je to Marsa ali Mantis, ki jo zelo rada berem, saj ogromnoooo zna. Učenčki pa smo tako ali tako vsi.

Lepo se imejte in naj vam planetki kažejo pravo pot.

x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...
  • 11 months later...
Vsem sodelujočim na temu forumu;

maestrom, navdušencem, ljubiteljem astrologije, radovednežem, učencem, zvedavim, provokantom, anarhikom, vsevedom, mimoidočim, nejevernim Tomažem, sitnežem, skeptikom, zvezdogledom,zlomkom :vragec: in vsem, ki se v nobeni izmed kategorij ne najdete x:o)x

želim v Novem letu 2006

uspešno premagovanje napetih aspektov in predvsem, kar si sami najbolj želite

Ruby

xsrcx :flower: xgoldfishx

Evo, pa je leto že naokoli !! :wOOt:

Da ne odpiram nove teme, si voščimo astro ljubitelji dobro 2007 kar tukaj.

Zadnji post pred mojim je Bernov :sori: , pa še prej Astrotalismanov :sori: :C: ...

...precej se je naš astroforum razredčil zadnje leto :o|o: ...tudi Oone ne zasledim več, Šefica komaj kaj pošpega sem :O: :C:

Naj vas super astrologe, če ne prej- vrne rMerkur! x:)x

Torej, velja zgornja čestitka, popravljam le letnico - 2007

Ruby

Tudi jaz želim, da bi nam astrologija še naprej služila in bi z njeno pomočjo pridobili tiste pomembne odgovore in spoznanja, ki jih bomo potrebovali v novem letu 2007 za naše polnejše sprejemanje življenja.

S R E Č N O - TUKAJ IN ZDAJ in vsak dan tako!

Besede imajo vrednost.

Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih.

Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem.

Vsem sodelujočim na temu forumu;

maestrom, navdušencem, ljubiteljem astrologije, radovednežem, učencem, zvedavim, provokantom, anarhikom, vsevedom, mimoidočim, nejevernim Tomažem, sitnežem, skeptikom, zvezdogledom,zlomkom :vragec: in vsem, ki se v nobeni izmed kategorij ne najdete x:o)x

želim v Novem letu 2006

uspešno premagovanje napetih aspektov in predvsem, kar si sami najbolj želite

Ruby

xsrcx :flower: xgoldfishx

:palec: :palec: :2src: x:Xx Se pridružujem čestitkam in želim veliko osebnega zadovoljstva v novem letu.

Izpijmo en glaž za vse tiste duše, ki so se pred par tisoč leti spomnile, da bi bilo dobro prenesti nebo na zemljo -

in še en glaž za vse nas, ki njihovo znanje cenimo, uporabljamo ali prenašamo naprej. xsrcx

:palec: :palec: Velik glažev za take kot si ti Astrotalisman. x;)x x:Xx

O Boris :2src:

pa smo tud, v sedmici... zanimivo kako sem zjutraj opazovala tiste črne ptice ;) prav glasne so bile... in bilo jih je kar precej...

gremo v pravljico življenja x;)x in ne nisem rekla, da je pravljica samo osladna x:Dx

:party:

No, dobro luč, mirno morje, ugoden veter,... xyiyax xcrossfingx

... pa predvsem velik zdravja, veselja in uspešnih pozitivnih izidov vsega, kar si resnično zelite uresničiti v naslednjem letu želim vsem, ki zahajate tu gor. x;)x xrosex

xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...