Skoči na vsebino

Napoved za 1. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/1/"][b]Napoved za 1. teden[/b][/url] - [b]2. - 8. januar 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

ampak se ni nasveta, sam drugac ne morem objavit (hocem pa da je vsaj to gor, da se ne odpirajo prazne strani skoz).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 68
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Hvala, Marsa! x:Xx

Končno se kaže nekaj luči na obzorju... Če prav razumem, bo šlo počasi na bolje? :palec: xupx

Ali pa sem se uspela tako prepričat, kar je tudi ok... x:px
Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

[color="#993399"]Oho, nekaj na N x:px :palec: .

Neugodno vreme, ja, sneg pa tako - kidali bomo x:Dx .

Se bom držala doma, čimbolj, pa se do nezavesti izležavala, sploh ni videt tko švoh[/color] x:)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[b][color="#CC33CC"][i]"Začeli pa ga bomo še vedno nekoliko pod vtisom praznikov, morda bomo nespečni in se bomo prebujali utrujeni, za delo in vsa opravila pa ne bomo tako vneti, kot smo si morda zamislili; sanjavi bomo in odsotni, pa tudi zelo občutljivi[/i]." --> čist res x:Dx

Čeprav ... žalosti na mojem obrazu pa ni .... verjetno sem še preveč pod vtisom super praznikov x:Dx Itak je bla pa moja novoletna zaobljuba, da ne bom več slabe volje x:Dx Zaenkrat mi uspeva x:Dx :palec: x:px x;)x [/color][/b]

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

o pih, ze tolk odziva, thanx! xDDx, pozabla sem na sanje oz,. jih psoebej izpostavit, pa jih nimam kam stlacit, ko mam vsaj priblizno formo ze - je pa zdaj tud nasvet ze gor. :) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Huh, tist kar piše pod "sonce je v kozorogu" zna bit veri veri importnt for me...... x:px No, torej bi naj bil pravi čas za napredovanje, utrjevanje položaja, moči itd., če prav razumem? :inocent: Dober, sam zame bo to pomembn še kakih 2-3 mesece, tko da..... :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja saj, zato pa so strategije Mick - koraki, ki jih zdaj naredis, ki vplivajo pac na prihodnje dogajanje. Pomembno, ja. :)

ja, tud mars ni vec retro (sam je v neugodnem aspektu z neptunom), sam je pa zato venera, zato se bolj poudarjeno custvovanje, pa cutimo zalost in podobno...

Picasso

[quote name='Marsa' post='608871' date='3. Jan 2006 ob 12:33']ja saj, zato pa so strategije Mick - koraki, ki jih zdaj naredis, ki vplivajo pac na prihodnje dogajanje. Pomembno, ja. :)[/quote]

Mhm, ja, saj sm zdej mal razmišljal o tem in prišel do točno tazga zaključka.......Bom pazljiv. Bližam se k zadnji točki (kar se mojega dela tiče), ki se mi jo zdi še nujno opravit, doseč.........Vse nadaljnje mi je pol nekak vseen, vsaj iz današnje perspektive gledano.......

K. Čapek

potem pa sploh ne smes bezljati..

"vsaka zmaga pomeni zmago manj... tisto, ki je ne bo vec mogoce doseci..."
(mensezdi da remarque)

Picasso

[quote name='Marsa' post='608880' date='3. Jan 2006 ob 12:43']potem pa sploh ne smes bezljati..

"vsaka zmaga pomeni zmago manj... tisto, ki je ne bo vec mogoce doseci..."
(mensezdi da remarque)[/quote]

Saj ne. x;)x Za zmage (in poraze) pa me ne skrbi, glede na moj job, poklic, bo teh še zelo velik. x8Dx Mah, mam jst glede tovrstnih bojev svojevrstno filozofijo, za moje poklicne kolege, če jim jo kojim slučajem razodenem, mal čudno. Vsi boji, tekme (al karkoli so že bli), ki so bili predhodnica tej, so bili dobljeni, zanesljivo in občutno je rezultat v meni v prid, spremenita ga lahko, v prispodobi rečeno, še samo "huda poškodba" ali "zelo pristranski sodniki".......Če je ne dobim, osebno ne bom kaj dost zgubil (mogoč le materialno in položajsko, to pa ni nekaj kar bi me zlo prizadel), sam men bo to pomenilo predvsem znak, da moram spet na kakšno drugo pot, nič novga torej......Imam pa že izkušnjo kako ne po svoji krivdi izgubiti nemogoče, tko da.......sem pripravljen na vse. x^x In tud napovedi bom pozorno bral..... x;)x

K. Čapek

ni za kaj, saj se nisem razpocla, pac.... nekaj. :)

mick, tud ce mal manj pozorno, vcasih je cist ok nc vedt, vcasih je pa cist ok vedet. :)

Picasso

:blink: ne štekam, jaz se hočem imeti dobro!
Ko te šiša, Marsa? ;) pa slabo vreme in kr neki .....
Sicer pa hvala za napoved, zdaj vem, česa se moram izogibati x:Xx

xzobkox

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jah saj.... lohk da nou nic od tega Cosma... x8Dx pac, moznosti so...
verjamem, saj jaz sem tud cist dobre, pa soncek se je pokazal pa vse...
sam je tolk aspektov pa prehodi pa retro pa tak, da skor ni sans, da ne bi na teh custvenih podrocjih vsaj vplival, mislim pa, da bo tud na naravo.

saj lohk bi napisala, potreba po neznosti in take stvari, sam ce bi razvlekla pa bila bolj podrobna, bi pa 'morala' tud histerijo pa popivanje pa nesrece pa tak... sem pa pac tko ovila, da je to vse lohk pac posledica, nisem pa hotla spesl strasit, poplave pa pac ('visja sila').... no, lohk tud plazovi, lohk tud 'sam' *domace poplave*, ciscenje pac na vecih nivojih...

Picasso

:yumy:

thanks Marsa! :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Marsa' post='608906' date='3. Jan 2006 ob 13:15']ni za kaj, saj se nisem razpocla, pac.... nekaj. :)

mick, tud ce mal manj pozorno, vcasih je cist ok nc vedt, vcasih je pa cist ok vedet. :)[/quote]

Jaz sm tiste vrste strelc, k vedno hoče vse vedet...... x:px :vragec: x:Dx Kar ni nujn glih prijetno, sam se boljš počutim..... x;)x Ma ja, jst bom svoje naredu, pol pa se naj zgodi kar se mora........

K. Čapek

ja to je tud strelc, je pa tud sco - hoces VEDET, kaj pa kako, poznat 'sovraznika'.
jaz sem tud taka, zato pa pisem [i]take[/i] napovedi. xnckrivx

Picasso

[quote name='Marsa' post='608931' date='3. Jan 2006 ob 13:31']jah saj.... lohk da nou nic od tega Cosma... x8Dx pac, moznosti so...
verjamem, saj jaz sem tud cist dobre, pa soncek se je pokazal pa vse...
sam je tolk aspektov pa prehodi pa retro pa tak, da skor ni sans, da ne bi na teh custvenih podrocjih vsaj vplival, mislim pa, da bo tud na naravo.

saj lohk bi napisala, potreba po neznosti in take stvari, sam ce bi razvlekla pa bila bolj podrobna, bi pa 'morala' tud histerijo pa popivanje pa nesrece pa tak... sem pa pac tko ovila, da je to vse lohk pac posledica, nisem pa hotla spesl strasit, poplave pa pac ('visja sila').... no, lohk tud plazovi, lohk tud 'sam' *domace poplave*, ciscenje pac na vecih nivojih...[/quote]
no tole mi je pa že bolj podobno začetku tega tedna... :palec:

[quote name='Pika Pikica' post='608925' date='3. Jan 2006 ob 13:30']Kva zdej, a je dobra napoved al ne? :o|o: Eni neki hvalte, cosma je penila....zdej pa res ne vem, če čem sploh brat...ah, kok je zakompliciran lajf. xrolleyesx x:Dx[/quote]

hehe, sem se za trenutek počutila, kot Sanjalica x;)x .... ona je vedno prerešetala napoved v detalje x:Dx kar pogrešam malce te komentarje.

Jaz preberem vse, pol pa itaq vse pozabim x:Dx (blagor meni)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[quote name='Marsa' post='608938' date='3. Jan 2006 ob 13:34']ja to je tud strelc, je pa tud sco - hoces VEDET, kaj pa kako, poznat 'sovraznika'.
jaz sem tud taka, zato pa pisem [i]take[/i] napovedi. xnckrivx[/quote]

Mhm. Bom mal ugibal, če temu dodaš še asc devica si pa kompleten....... :vragec: x:o)x x:Dx Ma ja, če mi je pomembn hočem vedet vse, če mi ni - ne rabim vedet nič. Velja za vsa področja lajfa.....

x^x

K. Čapek

[quote name='Mick' post='608952' date='3. Jan 2006 ob 13:41']Mhm. Bom mal ugibal, če temu dodaš še asc devica si pa kompleten.......[/quote]
sem ze postnila, pol se pa nekje drugje znajdla, pa pozabla, ja, se pol se not ufuras cist, razseckas do fundamentov, kar doda mal onemu, kar sva pisala (hoteti vedeti), ampak je pa mal 'prevec hotet vedet', pa prevec s skrbjo, to pa ni dobro oz. ce na ta nacin se soocas s 'sovraznikom', pa spet ni cist ok... :)
ker mas tud tole ti...

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...