Skoči na vsebino

Napoved za 1. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 68
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' post='608956' date='3. Jan 2006 ob 13:44']sem ze postnila, pol se pa nekje drugje znajdla, pa pozabla, ja, se pol se not ufuras cist, razseckas do fundamentov, kar doda mal onemu, kar sva pisala (hoteti vedeti), ampak je pa mal 'prevec hotet vedet', pa prevec s skrbjo, to pa ni dobro oz. ce na ta nacin se soocas s 'sovraznikom', pa spet ni cist ok... :)
ker mas tud tole ti...[/quote]

Mhm. :inocent: Saj zdaj že kar precej reduciram kje se mi to da in kje ne, kje je res potrebno (tud za moj filing) in kje ne.......Če pa gre za kak "boj" potem pač poskusim ne izgubiti po svoji krivdi, pol pa seciram :vragec: Se pa včasih vprašam, če je res potrebno tudi sebe "razcefrat" do fundamenta, da sem lahko pol zadovoljen......se mi včasih zdi, da se tudi temu ne bom zmogel izogniti.......No, v aktualnem primeru me ne tarejo skrbi........sm že vse zanaliziral v nulo x:o)x x:Ix .....postoril vse kar je v mojih močeh in sposobnostih........sedaj se bom samo prepustil toku x;)x Ziher pa kmal pride kak teden, ko bo me napoved posebej zanimala.......tako, informativno, firbec pa to..... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

:inocent: fajn, zdaj vsaj vem da nisem sama kriva da sem tako strupena danes in te dni, da mi malo od zgoraj pomagajo :vragec: x:o)x

skratka nič novega...agonija v nadaljevanjih :o|o:

smo pogrešal tole na n....... , da vemo kdaj lahko vsekamo po uranovsko in kdaj se ga lahko napijemo po neptunovsko x:o)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Napoved zame "nekako ne drži".....delamo veliko, skok v leto 2006 smo zaradi utrujenosti trdno prespali( si domišljamo, da se zato ne staramo).....

Ves teden imam na obisku najboljšo prijateljico.....smeh, čvek, pozitivna energija......ta teden mi je res lepo xDDx

[quote name='coccinelle' post='609417' date='3. Jan 2006 ob 22:04']heh... kakor sem leto končala, sem ga tudi začela... ful našponano v službi :o|o:
mi je pa nekdo, ki sem ga danes srečala po kakšnem letu in pol, polepšal dan x:)x[/quote]

Kok si ga šele ti njemu x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[quote name='Marsa' post='608938' date='3. Jan 2006 ob 13:34']ja to je tud strelc, je pa tud sco - hoces VEDET, kaj pa kako, poznat 'sovraznika'.
jaz sem tud taka, zato pa pisem [i]take[/i] napovedi. xnckrivx[/quote]
Jaz pa SEM predvsem takšen strelec.
hočem vedet, kaj kako in poznati sovražnika... x;)x in ko tole spoznam mi pade breme z ramen. Tak. Se potem počutim kot prerojena.

Hvala Marsa za napoved. Ja sanjamo tudi bolj intenzivno.
In napoved že drži - tam poplave v ZDA in to..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='nataly' post='609841' date='4. Jan 2006 ob 11:08']Jaz pa SEM predvsem takšen strelec.
hočem vedet, kaj kako in poznati sovražnika... x;)x in ko tole spoznam mi pade breme z ramen. Tak. Se potem počutim kot prerojena.[/quote]

Hm, zanimiv. To torej ipak strelc varianta..... x:px Sicer menim, da nimam glih sovražnikov, vsaj sam jih ne čutim glih tako, teh raznih modelov.......Enga nedavnega sem tako in drgač mal bolje spoznal, skužil, pa je ok to, ja, zdej se mi zdi predvsem smešen, glede na njegova dejanja vizavi mene sam.....pomilovanja vreden.......pa mal prezira :vragec: x:px x:Dx Pih..... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

oj, bod vesela, Enja. x;)x
uh, en teden... x:o)x x:px

zame pa kar drzi, vsaj ta custveni del pa tole...
sem pa dons boljs, kar se tice energije, sem ze ful naredila dons pa super se pocutim. x^x

O Oona, kako kaj neptun (da o saturnu ne govorimo x:px x;)x)?

Cocci, na kolk strelca mas pa ti aasc?

ja, poplave, sem vidla zvecer, thanx Nataly, joj sanje, dons spet ful, pol mi je pa timova budilka v glavo civkala, me je pa zmotilo, tko kot zadnje cajte skoz. :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aha pol si glih cez oz. odhajas iz konjunkcije...
ja, ce je, je kaka stopinja pol sam, ampak saj itak pri asc lohk jemljes vecje orbise...
no spomnila sem se, ker si imela kar obdobje, da saj res, da ti pluto gre cez asc, a ves da je sele zdaj prisel v mojo drugo hiso!!!!!!!!!! pravzaprav pride jutri al kdaj! xDDx
13 let sem ga imela v 1.!! (al pa pac tik pred, pac na asc ze ful let, ko je skoz bil retro glih na mojih stopinjah), tko da ni sans da ga ne bi cutil <tranzitov> (vsaj konj.), pa cetudi ni vladar.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, je kakšno dobro leto, kar je PL zapustil konjunkcijo...vpliv pa itak traja še nekaj časa... se je kar dogajalo v tistem obdobju, samo nič zares dramatičnega... predvsem štale v službi... bo pa še nekaj časa ružil po prvi bajti xcivx
imam pa nekaj 'zanimivih' tranzitov, samo se mi ne da preveč poglabljat, da se ne bi čisto zapsihirala x:Dx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

ja zakaj pa sam slabe isces?
kaj pa haiku epizoda?????????????

ko je sel men pluto cez:
LK
Tim
slike
LN

:palec: x;)x

Picasso

Sem že zanč gledala, pa pol pozabla rečt..
Kok smešno mi zgleda.. Napoved za 1. teden... x:)x mi najprej čist nič ni blo jasno, kak prvi teden to... x:o)x

Jaz pa kul, ful čvekasta, dobre volje, všeč sem si, ko se v špegu pogledam.. kaj bi človk še lahk lepšga x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

bod vesela, no saj je pa ze pravzaprav sredina tedna. ;) :)

Picasso

[quote name='Marsa' post='610029' date='4. Jan 2006 ob 13:40']ja zakaj pa sam slabe isces?
kaj pa haiku epizoda?????????????

ko je sel men pluto cez:
LK
Tim
slike
LN

:palec: x;)x[/quote]
saj pravim, da se ravno zato nočem poglabljat... da ne bi preveč slabega vidla... se raje pustim presenetit... v vseh pogledih x;)x

*aja, pa sploh nisem govorila o 'slabih', ampak o 'zanimivih' tranzitih... mislim, da je tu razlika v pristopu x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

[quote name='coccinelle' post='610096' date='4. Jan 2006 ob 14:19']na 25 st. strelca x:)x[/quote]

ups...blizu mojega marsa v 5 hiši...aha.... xscratchx
thx cocci.... x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

in natancno na osi moje druge hise. :)

to bo zdaj schtraufenpacht na podrocju casha pr men, jasno v smislu: :vtz:

x;)x x:px

Picasso

saj bo, mam -hec- kar kul filing. x8Dx
thanx! x:Xx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...