Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 kr vidim s čim se bom oz. se ne bom ukvarjala.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2006 sem pa hotla glih osvezit pa napisat, da se ful vid, da je retro venera, a ne no? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ahhhhh...sej res....seveda...lepo, da si me spomnila...sej pol pa res ne more bit drgač.....točno tako.....pa ne sam zarad planetov..... thx, marsa.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2006 saj pr teb bi moral bit tud kar aktivno, saj ti tranzitni pluton, vladar sonca, v bistvu tvori T kvadrat z natalnima luno in asc... se kar drzis torej. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 zdajle šele sem si končno v miru prebrala napoved... nekam čustveno živahno je tele dni hvala, Marsa funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Utegnemo izvedeti za kakšno onesnaževanje in večja bo nevarnost alergij in zastrupitev ali pa se bo pojavila kakšna nova bolezen ali nekakšen nov val že poznane. [color="#6600CC"]Evo, nova zadeva že poznane, rajš ne bi, ampak drži [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 [quote name='Marsa' post='609852' date='4. Jan 2006 ob 11:20']O Oona, kako kaj neptun (da o saturnu ne govorimo )?[/quote] Neptun... inkonjunkcijo na Merkur pravkar zaključuje, zdaj dela 150 na Sonce. pa pol na Mars... aja, da ne pozabm..Neptun gre na Saturna..kva se bo zgodl? Jest mislim, da bom fajn zaslužla, ker bankrotirat ne morem več. Sem že. Saturn je čist priden zaenkrat... ne dela nobenih aspektov, sam tam u 7. čepi... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ... marsa a maš tud zame kakšen .... special... nasvet... ] zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 [quote name='Mateja' post='610494' date='4. Jan 2006 ob 20:23']... nekam čustveno živahno je tele dni [/quote] to pa to! [quote name='Pujsa' post='610626' date='4. Jan 2006 ob 21:48']Utegnemo izvedeti za kakšno onesnaževanje in večja bo nevarnost alergij in zastrupitev ali pa se bo pojavila kakšna nova bolezen ali nekakšen nov val že poznane. [color="#6600CC"]Evo, nova zadeva že poznane, rajš ne bi, ampak drži [/color] [/quote] aha, pa res, nisem povezala najprej, hmm... no k srec pa si ti spodbijala tisti del napovedi, ki pravim, da bomo zmedeno delovali, kajti si super bla prisebna! Upam da ni kaksno onesnazevanje se tud zgodilo?? da ne bo spet selene kake teme tecne tam osvezevala... :||| [quote name='oona' post='610730' date='4. Jan 2006 ob 22:39']Neptun... inkonjunkcijo na Merkur pravkar zaključuje, zdaj dela 150 na Sonce. pa pol na Mars... aja, da ne pozabm..Neptun gre na Saturna..kva se bo zgodl? Jest mislim, da bom fajn zaslužla, ker bankrotirat ne morem več. Sem že. Saturn je čist priden zaenkrat... ne dela nobenih aspektov, sam tam u 7. čepi... [/quote] hm, ti mas pa zmeri kej.. ja, pestro, je tolk dinamicno na nebu, da vsakmu kaj dogaja tkole (mislim ze brez merkurjev pa plutonov pa retro vener in podobnega stafa ) neptun na saturn? ne smes sam tko jemat, glej za priloznostmi, ki lohk uletijo cist iz nenavadnih koncev oz. po odstekanih poteh, plus lahko se ti zgodi pravzaprav tud kaj custvenega, tud lepga, odvisno kake aspekte pol tvorita oba z drugimi pomembnimi za tole, lohk pa da se ti zgodi kak biznis, projekt v zvezi z umetnostjo al pa astro in podobnimi zadevami, bos porocala. [quote name='zaspanko' post='611131' date='5. Jan 2006 ob 11:27']... marsa a maš tud zame kakšen .... special... nasvet... ][/quote] ves da mam! Dobrodosel! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 [quote name='Marsa' post='611152' date='5. Jan 2006 ob 11:55']aha, pa res, nisem povezala najprej, hmm... no k srec pa si ti spodbijala tisti del napovedi, ki pravim, da bomo zmedeno delovali, kajti si super bla prisebna! [/quote] [color="#6600CC"]Saj jaz tudi nisem vedla, da si tole napisala, ampak sem bila pa ziher, da mora kje kej o tem pisat in najdla . Na srečo sem pa bla prisebna takrat, ko je blo treba, ja [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 [quote]Dobrodosel! [/quote] .... in potem ... kaj bo.. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 No glede razne vožnje planetkov....a vas lohka mal "potolažim"? .....čist prisebna in uravnovešena.....ne glede na to da mi "ždi" saturn na MC, "ždi" neptun na natal saturnu v 4. bajt,....heh očitno mu je saturn uspešno dopovedal da ne bo nobenga mutenja,..po pravilih in konc....pluton se fura po 2.bajti (uspela zgleda + prpelat h koncu neke fin.zadeve,....kaže ok), torej priden upam,.....mars se fura pa po 7 bajt....no ta je tud lepo počistu......sam tok v tolažbo!! p.s. ....vodnarska polovica doma ma več dela s plutonom na MC ( lepo ga šola) Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 [quote name='zaspanko' post='611170' date='5. Jan 2006 ob 12:23'].... in potem ... kaj bo.. [/quote] Najprej se ornk naspi, da ne boš tak zaspanko tuki bluzu.... No, dobrodošel... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 [quote name='Pujsa' post='611164' date='5. Jan 2006 ob 12:14'][color="#6600CC"]Saj jaz tudi nisem vedla, da si tole napisala, ampak sem bila pa ziher, da mora kje kej o tem pisat in najdla [/color][/quote]ti kar kul povezujes tole vedno, thanx za fidbek! jp, saj si nisem mislila, da ne bi bla prisebna, sam vcas je treba se posebej hitro ukrepat, vcas pa se clo kaj odlocit zlo na hitro, kar je tud odgovorno, pa tud zato ob takih priloznostih dost folka nekak zakrkne. [quote name='zaspanko' post='611170' date='5. Jan 2006 ob 12:23'].... in potem ... kaj bo.. [/quote] ziher kej ful dobrega! [quote name='silki' post='611180' date='5. Jan 2006 ob 12:33']No glede razne vožnje planetkov....a vas lohka mal "potolažim"? .....čist prisebna in uravnovešena.....ne glede na to da mi "ždi" saturn na MC, "ždi" neptun na natal saturnu v 4. bajt,....heh očitno mu je saturn uspešno dopovedal da ne bo nobenga mutenja,..po pravilih in konc....pluton se fura po 2.bajti (uspela zgleda + prpelat h koncu neke fin.zadeve,....kaže ok), torej priden upam,.....mars se fura pa po 7 bajt....no ta je tud lepo počistu......sam tok v tolažbo!! p.s. ....vodnarska polovica doma ma več dela s plutonom na MC ( lepo ga šola) [/quote] saturn na mc? pih, jaz ga mam pa ze v 9., ja pluton pa je pr men tud glih prisel v drugo.... mars tud pr men v 7. (v opp. z neptunom in v konjunkciji z venero, ki je retro, torej nc fajn :||) hje pa zato v eksaktnem trigonu z mojim natalnim plutonom, to je pa tud neky vredno. sam slednji pa kvadrira steliju s 4 planeti, no mars je vsaj ze ven.... tko da se svasta najde, sam jaz tranzite zlo redko gledam pr seb, al pa da bi prav jih prcakvala, se jih bala in podobno.. brez veze.. pac kar zivim, pa bo. sam vcas pa je fajn mal za... potrditev al pa tolazbo, da vidis, da se ni teb ze cist utrgal, ampak da je pac spet sam pluton.. al pa pac kaj tacga. a sem napisala, da mormo ustvarjat, no ker sem se namrec ufurala in grem zdajle risat (mal zato, ker itak mroam , mal pa, ker me prijemlje spet mal, koncno..) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 lepo....oz "dobr" riš jest grem pa računat Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 ah kje, ves kok predpirprav moram se... hecam se, zdaj sem nekaj druzga, ampak bom, sem si ze prpravla. Thanx, ti tud! sam da jaz se lohk zmotim, ti pa ne, hehehe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 [quote name='Marsa' post='611254' date='5. Jan 2006 ob 13:26']Thanx, ti tud! sam da jaz se lohk zmotim, ti pa ne, hehehe. [/quote] ježeš....k bi vedla kok maš prov tole ....na srečo se ne.....potrkam Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 saj sem se hecala, ti a ves da jaz se tud ne motim velik, mam rpesenetljivo koncentracijo, glede na to, kolk sem lohk odbluznjena. (neptun do daske nasponan).. to pa mam, lohk hkrati clo vidim drevo, skorjo, pa se ves gozd. sam se vseen tud zmotim, sploh mam eno disklekticno finto al pa ene par... recimo pri 29 ali 92* se ogromnokrat zmotim, vem kako je, si ponovim, ko napisem, napisem pa narobe, cist odstekano. * zdajle sem sla recimo popravit, ker je pisal 29 ali 29 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ja štekam.....no jest sem ciferski ziheraš......tak, da me clo včasih mot, ker jemljejo zdravo za gotovo vse kar napišem.....včas se nekak prileže feeling, da še kdo kej pogleda.....tak pa vedno na max 100 procent ziher v sebe...pa se navadiš sam sebe "lovit" .... no če dajo mene za risalni pult.....ježeš.....bi blo vse črn, siv, pa kak packa maralčne al pa rozik...to je vse kar bi skup spravla.....da neb še o kakem dizajnu blo govora..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.