Skoči na vsebino

Kako lahko nastajajo zvezde brez vsakega znanja?

maticml

Recommended Posts

Zdaj sem gledal E+ in vidim kdo so zvezde v tem svetu medijev, nek zavaljeni Tom Jones z popolnoma zgrešenim spotom in komadom, Coldplay z svojim izumetničenim rockom z vsemi možnimi efekti, potem se v medijih pojavljajo še obupni glasbeniki v stilu Zlatko Dobrić z nekim spotom Policajka in režijo spota slabšo od cvetače. Še večji obup je funk playboy Rudi Gas z nekim zehanjem, ker ne vem če je kaj pel.

Ni mi jasno kako lahko nekdo zapravlja denar za tako glasbo ali se da res tako lahko manipulirati ljudmi?!

Počasi mi gre tako na jetra, da bom še sam šel za glasbenika, da si dokažem ali imam prav. :8):

Kako se lotiti zadeve in priti v čimkrajšem času v glasbene kroge?

Sem takšen, ker sem živ.
Deli na socialnih omrežjih

formula je zelo enostavna:

denar + zveze pri urednikih, producentih in menedžerjih.

preizkušeno na lastni koži.

...pr kerem boybendu pa pojes??? :vragec: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pa tudi okus je razlicen...

Ko si ze omenjal Coldplay, meni ta "izumetniceni rock" neverjetno sede, torej 2 albuma, ki jih imam sta mi pisana na kozo, videla sem pa po moje 2 spota v zivljenju njihova in mi je cisto vseeno, kako se predstavljajo vizualno.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Coldplay z svojim izumetničenim rockom z vsemi možnimi efekti

ti pojma nimaš!! Coldplay so pa zakon, prva liga, umetniki!!!! pa ne govor takih traparij, konec koncev smo v 21. stoletju, kaj misliš da bomo večno v 80' letih oz. še bolje v 60' ?!?!? Coldplay so carji, in muska in besedila in ritem, svaka čast! :palec: :palec: :palec:

honor and respect

matic, to je tko kot ce bi rekel za trgovine, zakaj vsa ta plasticna jajca prodajajo?

preprosto - zato ker jih folk kupuje.

to je vecji problem kot sam tkole, da gre temu ali onemu na jetra.

gre za nivoje, s cim se vse zadovoljimo... itd.

ne sam da se zadovoljimo z brezveznarijami, se clo deremo, drug po drugmu gazimo zarad njih.

sem pa sama nekoc tkole razmisljala podobno in razburjeno odprla temo slovenska glasba in se blazno razjezila, pa potem postekala, da sem bla mal krivicna, ker mamo, k sreci, se vedno kar nekaj dobrih glasbenikov v nasih logih.

to je sirsi problem, kot receno; mnogi glasbeniki bi delal boljso muzko, sam pool je za folk prevec umetniska al kaj jaz vem, pa tega nihce ne kupuje, pa pol glasbenik ne more se prezivet sam s tem... pa je zacaran krog.

vseen pa je tud subjektivno, men je recimo Tom Jones vsec, sam jasno ne vse od njega iz vseh obdobij.

mene predvsem moti, da so sam se sledilci, da ni originalov vec skor, razen izjem...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

formula je zelo enostavna:

denar + zveze pri urednikih, producentih in menedžerjih.

preizkušeno na lastni koži.

predvsem denar, če ga imaš velik, imaš vse poti odprte!!

denar so veze xrolleyesx to tko je...

honor and respect

sem mal po netu gledou, pa je enkup teh triov Adiov x:Dx

tisti iz Bara, potem pa en klasični, kjer so 3 punce na harmoniki, čelu in flavti, pa še kak bi se najdu x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Kaj sem se zdej jest spomnla..... Ko sem se zjutraj 6:10 vozila z busom do Kranja za v solo je bil vedno en in isti komad :xx!: In to tako ogaben komad, da sem se vedno na vse zgodaj zjutraj sprasevala, kako lahko nekdo posname tak komad? Ampak ok.... avtor komada je itaq ponosen na to kaj je on naredu in to, samo kako zaboga je lahko to ena zalozba sploh posnela :wOOt: , pa kako neka radijska postaja sploh vrti tako musko :wOOt:

Pa ne mi rect spet, da je kes kriv xrolleyesx x:Dx :vragec:

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...