free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 kul! fajn, k si lahk mal preberemo dejasnko! sam... hm, tisocletja.... hrana pred 1000 leti al pa zdej! opozorilo: uzivaj cimbolj biolosko prdelano cebulo! tako, ki je niso sprical s pesticidi! men je mlada cebula in rdeca cebula naj!! --------- Že tisočletja velja .... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mavrica2005 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Tukaj še ena ljubiteljica čebule.Pa še en recept za lajšanje zamašenega nosa.V vrelo vodo damo polovico olupljene čebule in postavimo na omarico ali mizo. Zelo olajša dihanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Pri nas damo tud čebulco povsod kjer se la da. Sam sem pa vidu že, da jo dajo na zeleno solato. To pa ne gre zraven, saj men se tko zdi. :xx!: Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Res me zanima, koliko časa vam ostaja okus sveže čebule v ustih? Meni tudi po cel dan, kar me zelo moti poleg tega, da je ne maram preveč. Je kaj narobe z mano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Jst bi šla na tvojem mestu po strokovno pomoč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Prav, pa ko bom šel te spustim v čakalnici naprej, ker si tako kul! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Dober si me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Sam česen mi je pa najboljši! (Kva je dobr bit samski!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Sam česen mi je pa najboljši! (Kva je dobr bit samski!)a ne , no? jst zmer na pici tržaško ubodem...mmmmmmmm, to mi deli! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 6. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2006 Evo spet sem po naključju odkril to temo in ugotovil da mi spet blazno paše čebula, mal sem jo že kar na tešče pojedel, zdaj pa si prirpavljam rjav riž v čebulo, čilijem, origanom, peteršiljem. Mogoče bom še tabasko dodal da me res prepuca. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 men pa zadnje case tolk ne pase cebula, drugac sem bla pa kar fan. Valkira, jaz pa mroda skor rajs cesen pol... cebula ma en tak sladkast priokus, vonj, ki mi skor lohk spotencirano mal gnilkast deluje, cesen pa pac bolj smrdi, je bolj rezek, sam mi je ljubsi vonj in tud okus, v bistvu. je pa cebula zlo jang, cesen pa zlo jin, tko da je tud s tem povezan, kaj ti pase bolj od tega.cesen naj bi zmerneje uzival (antibiotik pa to, alicin in vse zivo), cebulo pa lohk redno in v vecjih kolicinah. drugace pa Mtic je to zdaj normalno, saj je zdaj obdobje cebulce.zato pa se jo je s paradajzom, ker je paradajz blazno jin, pa so ze nase babice to vedle, brez da bi v lajfu vidle kako tabelco o jin pa jang hrani. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Par dni nazaj sem prvic jedla kao "stajerske lignje"... Cebula na kolobarcke narezana v mesanco jajce-moka namocena pol pa lepo vrzes na olje. In to je to.Dobro pa tako,takoj za pojest . Dokler si se nor na cebulo le poskusi to aja, "to" ima celo ZE ime???? sm enkt neki ekspirementirala, narezala cebulo na "obrocke", jih "spohala" ne samo z jajcki in moko ampk se z drobtinami...ful njami za tam pa tam al pa tam pa se je zacelo sirit "domace" ime: cebulini obrocki! kaki stajerski lignji neki :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Jz sem pa že kake dve leti velik fan čebule.Povsod pretiravam z njo.Pa rada jo jem samo ,si jo posolim pol pa hama-hama,, Včasih je pa nisem mogla..Kaj bolj ogabnega kot čebula in česen.Kjer koli je bila dodana čebula,sem pol tisto čebulo vn iz hrane devala.Vsi so bli živćni,ko so mene gledali kako prčkam to čebulo .Zdj,jo pa obožujem..Sploh ne morem verjet.... Česen je pa še vedno full bljak..Pa preveč smrdi... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 hehe, sem ti hotla ze 'tam' napisat, da bogve, morda pa bos cele kile oliv pa paradajza enkrat jedla. namrec, men se je paradajz vcas kar skor mal grauzal, zdaj sem pa ze vec let totalen norc, vec mescev (maj junij julij avgust september). jaz tud maram cebulo, sam zdaj nimam obdobja, kar ne naseckam si je pac.tud cesna ne, mroda zato k tok mal jem, mi je pa pol vse skup premocno al kaj. pac, mi ne zadisi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 hehe, sem ti hotla ze 'tam' napisat, da bogve, morda pa bos cele kile oliv pa paradajza enkrat jedla. upam,da ne..sam nikol ne veš... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Čebula....no thanks spada med radža hrano - se ne sme In še moji doši ne ustreza. Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Čebula....no thanks spada med radža hrano - se ne sme In še moji doši ne ustreza. kaj je to radža hrana? Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 pa še kaj druega?Ena čebulca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Jst nisem fan presne čebule al ša bognedaj česna ok, ne rečem poleti, mogoče tu pa tam kak obroček, ampak da bi jo pa kot jabolko grizla ni u ludilu Edin toplotno obdelana (kuhana, pečena) mi je pogojno sprejemljiva; takisto je s česnom Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Sej temu se jaz ravno čudim, ker tudi jaz nisem fan presne čebule in bognedajinupomagaj česnatko da domnevam, da gre za kako patološko spremembo v mojem životu če se mi čebula tolk lušta, pa ne vem kaj le bi to lahko biloPopolnoma normalno, c vitamin, ki ga imata čebula in česen veliko, se veže na sol in organizem se čisti in uravnoteža. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Sam upam, da me bo hitro minilo, še sreča da trenutno nimam socializacijskih stikovKar počakaj, da te kakšna Štajerka nanjuši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Bog ne daj Stane :xx!: :xx!: Ma on ogledano ravno na drugmu koncu Slo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 - oživlja spolno poželenje pri kom točno? tistmu, ki jo je, al tistmu, ki jo mora vohat pol? jaz okus in zadah po čebuli še naslednji dan čutim (pa zadnje čase manj, v bistvu..), sam jo mam pa rada, jo tud povsod vtaknem, sploh toplotno obdelano.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Bog ne daj Stane :xx!: :xx!: Ma on ogledano ravno na drugmu koncu Slo Eh, eno, kaj pa drugo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Jaz jo jem le surovo in vložene čebulce, najraje imam šalotko. Zelo rada jem čebulo, ponavadi pol povprečno velike, z riomare konzervo, kruhom in malo soli. To ljubezen do čebule sem podedovala po očetu, in zgleda da se je ne bom rešla. Še sreča da nimam fanta. ^^ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.