5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Nora na čebulo sploh imam pa zelo rada mlado čebulo in vloženo šalotko navadno pa lahko jem skoraj povsod surovo ali tko kot pravi Aliana toplotno obdelano Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Tud jaz sem nor na čebulo, sploh zraven pasulja in prebranca. Noro paše tudi zraven skute zmešane s kislo smetano in pa polite z bučnim oljem uh, mi že tečejo sline Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 tudi jaz mam rada čebulo in sicer vsepovsod (solate, namazi, omake...) ni važno, sam da je !! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.