El Nino 30. junij 2002 Prijavi Deli 30. junij 2002 666-the number of the beast? niti ne, 666 je 9 (6+6+6=18, 1+8=9) ->9 pa je bozje stevilo, zelo interesantna zadeva, ane, sicer pa je stevilka 6 tudi stevilka ega, sebe... Torej Me, Myself and I (v slovenscini se slabse slisi) torej kdo je hudic po bibliji, clovek ki biva v soncu 666 ali mi sami 6, 6 in 6. Tole je nekaj na mlin satanistom in antisatanistom Potem pa se pentagram, splosno znano je kao da je to znak zlobe, niti ne to je znak dobrega, in naj bi nas obvaroval pred zlobo, ima pa obraten ucinek, ce ga obrnemo za 180 stopinj... Sicer pa je pentagram sestavljen iz 5 stvari, 4 elementov in duha, nase ali bozje duse. Z njim v mislih naj bi meditirali in poizkusali doseci ravnovesje med vsemi petimi stvarmi. Poleg tega pa je v njem se veliko matematicnih skrivnosti (pi, zlati rez, ...) Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. julij 2002 Prijavi Deli 1. julij 2002 ..pravjo, da je Hudič po Bibliji padli Angel iz Nebes, nekako se je uprl nebeškim pravilomVse ostalo kar navajaš to očitno moraš prehoditi´veš spada zraven k zanimanju in potešitev radovednega tvojega učenja. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2002 Padli angel ja, amapak 666 je stevilo moza ki biva v soncu. Torej vsi narodi, ki so castili sonce, (na tone jih je) so castilci hudica?? zanimive stvari se dobi,.. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2002 Prijavi Deli 1. julij 2002 "Hudič je bog, ki so ga slabiči narobe poštekali"... Marsa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čveka 1. julij 2002 Prijavi Deli 1. julij 2002 Človek svojo svobodo dolguje prav ravnovesju med nebesi in peklom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Ne vem, ali je kdo kledal film, ki je bil v petek, zadnji dnevi, ene tak je imel naslov.In tam duhovnik reče, da v resnici številka hudiča ni 666 ampak 999, ker je tisti, ki je videl št 666, to videl v sanjah, v sanjah pa je vse zrcalno. In kaj mislite vi? Meni se zdi logično. Po drugi strani pa ne vem če bi sploh verjela, da ima hudič svojo številko, če hudič sploh obstaja. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 obstaja. Tukaj po forumu skače. Njega vprašaj, gotovo ti bo o tem vedel kaj povedat. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 obstaja. Tukaj po forumu skače. Njega vprašaj, gotovo ti bo o tem vedel kaj povedat. no dej no, povej no, ti še zapojem eno, če bo treba ampak če ti jaz začenm pet, ne boš več hudiček, ker boš začel molit, da neham Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Sem mislil, da je debata o kaksni poziciji 69 Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 ja no, http://www.click-smilie.de/sammlung/liebe/love-smiley-076.gif v resnici pa govorimo o Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 jooooj kako lepa teeeeeemaaaaa drage dame....biblijo v roke....apokalipso (razodetje) brat, pa bste nashleshtevilo zveri je 666 v magiji pa je ogledalo osnovno sredstvo, tako da je lahko shtevilo tudi 999 pa je.....brez dvoma Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Odspredi manjka števolka 090.... to pa bo to on lain v živo Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Jaz se s tem ne bi preveč obremenjevala! 6 ali 9 vse je ENO = VSEENO 69 je tudi meni O, jAAA Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Sem mislil, da je debata o kaksni poziciji 69 Hmm... to bi bil pa grupni 666999! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 666 je številka človeka Sicer pa naj bi bil Hudič - Padli angel - tisti, ki je enako popoln kot Bog, saj ga je bog naredil sebi enakega. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 A veste, da je vsota vseh števil na ruleti = 666 x!x Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 A veste, da je vsota vseh števil na ruleti = 666 x!xzdaj vem Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 saj to vpr. sem postavila iz enega razloga.včasih sem se zafrkavala, da če je 666, št hudiča, mora biti pol 999 številka angelov in da bi si jo jaz dala na tablice avtomobila. lucifer, nosilec luči, padli angel, a vseeno angel. kakorkoli, na moji tablice ne bo 999 mogoče samo angel seveda, ko bom imela jajca za volan se vsedit Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 sem šla šele sedajle brat komentarje in sem dva zanimiva stavka našla. the number of the beast? niti ne, 666 je 9 (6+6+6=18, 1+8=9) -> 9 pa je bozje stevilo in Padli angel ja, amapak 666 je stevilo moza ki biva v soncu. Torej vsi narodi, ki so castili sonce, (na tone jih je) so castilci hudica?? zanimive stvari se dobi,.. Aries-Libra-Scorpio jaz pa ko sem pisala, da je lucifer, nosilec luči, mi je v glavo padla povezava z soncem, bogom sonca. joj, kako se men dopade,...... roka njena ko me boža, debela deklica. http://www.click-smilie.de/sammlung/engel/angel-smiley-007.gif Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
the_unborn 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 malo matematike (o 666, 777 in 999, pa se kej) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 (popravljeno) Gre se za 333 (Pluton, DA'aTh) Horonzon. 666 je denimo angel anahata cakra-e. 999 ni pomemban. Gre se za 37 krat ... Seveda ta "duhovnik" samo prodaja film... P.S. Seveda nasprotnik (voladero, hudich, anorganski intruder) ni kodiran gematrijski. On pash kodira um katerega vsi imajo za lastni. V tem je problem, duhovnik... Popravljeno 16. junij 2003 -> intruder Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 JE ŽE, ČE PRODAJA SAMO FILM, AMPAK A NI RES, DA V SANJAH VIDIMO VSE ZRCALNO? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 obstaja zrcalnost...sanje so zdaj in mi na en nacin vidimo vushje nivoje v ribniku......tebe pravzaprav ta prave sanje zanesejo?... to je vech kot vredu! Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.