emanuel 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 naj počakajo do žetve.Se mi pa zdi, da se ta čas žetve hitr bliža. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 En tak Pikaso stil.no, men se zdi kar marsa stil. sem bla vcas kar slabe ob taksni primerjavi (ker to iz mene pride, Picasso mi se posebej vsec ni), pol pa sem postekala, da je to necimrno in prepotentno in zdaj pravzaprav rajs jemljem to kot kompliment. (se nekaj slik - da bos lohk mel sirso sliko o mojih slikcah - ce te seveda zanima, no saj morda pa si ze videl, pa itak vidis dnevno moje slikce tu okol, ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Saj nism strokovnjak za likovno umetnost, ampak asociiral ma je na Pikasota. Mogoče pa se bo nekoč uveljavil "marsa stil". Bojo rekl, to pa spominja na Marso, ko bo kdo podobn risu. Je pa tvoje risanje zanimivo, tko izrazno. Čeprav mi je nekako bolj všeč, če zna nekdo lepo narisat naravno, sam dones so tko fotografije, si lahko vsak kaj fotografira. Se v umetnosti bolj išče ustvarjalnost in izraznost. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Čeprav mi je nekako bolj všeč, če zna nekdo lepo narisat naravnose strinjam v bistvu, na nek nacin tud men. sam to pac iz mene privre, a ves...recimo obozujem akvarel, celo sem nekaj 'vadila' tud to tehniko... vendar preprosto - ni zame oz. se ne morem tko dobr izrazit.ker imam ostro linijo in odlocno, te spominja na picassa.pa tud jaz imam mal predrznosti pa neke tele... hm, morda samozavesti, sam da on je moski pa je bil bolj krut in resen njegov izraz, moj pa je bolj zabaven, kot sodim, kar je tezko (sebe ocenjevat ali primerjat)....drugac mi je pa seveda dali neprimerno bolj vsec, Car... al pa dost mi jih je vsec, van goghove roze morda ne bi bile nic psoebnega, ce ne bi ZHIVELE. roze je tko tezko risat, ce so se tko nazorne, so lohk mrtve. van gogh pa je delal ZIVE slike. sam moje slike ne kazejo lepih oseb, takih ki so vsem vsec, blond kodrcki, lustkani uchki modri pa tak...mene to ne zanima....mam rajs drugacne face za obravnavo, v bistvu pa risem portrete tipov ljudi. *sory vsem v temi za moj likovni intermezzo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 as kero sliko se posebej mocno cutila, k si jo risala? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 v glavnem vse, se je pa veckrat zgodil, da sem se recimo clo naglas smejala zraven, ko sem dodala kaj.. recimo kake zobe al kaj tacga.v bistvu se blazno zabavam, no.. v tem je catch. UZIVAM. to je predvsem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 kul. v zivo so se dost bolse ane! mas res en tak tvoj stil , mislm, ne poznam drugih, ki bi imeli podoben stil sploh Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 awa.... pa glih 6.700 objavo sn meu sicer pa verjetno folk kr kupuje tvoje slike a ne! kdaj bo spet rastava? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 niti ne, ker jih v bistvu nikjer ne prodajam. ti hvala za tvoje zanimanje (), sam da ne bluzim in dolgocasim tu po temi s temi svojimi divjimi stosi, tu me je ful, pol pa se ke pades in bomf! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 Hm, kako asociacije šibajo - naprej imamo duhovnost, pa gremo na plevel in pristanemo pri slikarjenju... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 no ampak, pravzaprav... men je moja likovnost odprla blazotne razseznosti, sploh nsiem vedla, da mam to.. mislim da lohk stopnjujem do tolk... mislim ok, sem bla kao do neke mere (mal, v bistvu) 'nadarjena' v tej smeri, likovni.... sam nekak nikol nic od nic...zdaj vem zakaj - gre za jajca in pogum, TUD, namrec ker je rekla frendica (ki ma tud smisel), ko sem ji rekla, ja pa mal ris, nenazadnje za dusho...je rekla: ja kako, ne morem KAR RISAT.. al nekaj tacga.. ces... kao, zdaj pa da bi bla ona kao neka slikarka (da *bi se sla to*) in to pa ne, ker mamo skromnost... saj stekam..sam saj gre zame.. pa kaj pol kaj jaz tam prckam s svojimi listom papirja in barvicami. in evo - POL pa nekaj nastane. "Preden zacnes slikati, moras imeti v konici copica srce, roko in misli."(kitajski pregovor) in ce to NI duhovnost, mi naj en pove, kaj JE. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 Slika pač pove več od 1000 besed! Tarot je recimo ena najpopolnejših likovnih upodobitev nezavednega človeške rase. Mnoge duhovnosti uporabljajo sliko kot pomembno sporočilno sredstvo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 saj, saj res... itak.. (mislim saj res to, da je teb to tud lohk tolk mocen jezik, ker sem prej mislila ko sem vidla tvoj komentar, da me bos 'nazjal', kwa cvekam pa vse taksno, ko sem kao *skrenila* s teme, no sam v bistvu pa nisem.. ker smo prisli spet na tale imenovalec... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 tocno to! ravno prizemljenost - pšrizemljevanje tiste luci, tistega svetega, svetlobe, ki jo dobimo 'zgoraj' je tisto kar naredi duhovnost verjetno uporabno, na nek nacin. Kajti takrat se svetloba manifestira v svet materialnosti. Mar ni to ravno eden od namenov!?---------no ampak, pravzaprav... men je moja likovnost odprla blazotne razseznosti, ......in ce to NI duhovnost, mi naj en pove, kaj JE. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 aha se nekaj... ko z egom dost opletamo in ga hocmo izvzet iz duhovnosti... kaksno hecno debato sem mela pred kakimi 4 leti v chatu (ko se ni blo foruma, a si je to sploh mogoce zamisliti )...z nekom sem se zapricala o tejle umetnosti oz. pac, slikarstvu pa potem o mojem... viru, o navdihu, o... tem, da sam *vzames iz vesolja*..no in mi je *hotel odvzet* moment mojega doprinosa, nekak.. ja vem, je blo tud borbeno pa tekmovalno pa pretirano custveno odzivno z moje strani, sam sem imela vseen **prav** .. namrec mi je ocitnil, da je 'itak iz vira', torej da to nekako sploh nisem jaz... da sem se skanalizirala na vesolje in zdaj sprejemam to. in sem razmisljala sam sekundo, pa sem rekla: ja vem sam... zakaj pa pol sai baba, vsi, vsi vsi vsi, ki so tud *povezani*, ne izrazajo tega, ne znajo?ok, morda jih res sam ni zanimal, da ce bi jih, da bi tud blo tko..sam kaj pa ce je vseen MOJ (pa ego gor al pa dol, saj nisem cifra sam, saj sem jaz) doprinos tole...kaj ce sem vseeen jaz... in ne sam vesolje in jaz not.kaj pa ce je vesolje v men.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tam 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 aha se nekaj... ko z egom dost opletamo in ga hocmo izvzet iz duhovnosti... kaksno hecno debato sem mela pred kakimi 4 leti v chatu (ko se ni blo foruma, a si je to sploh mogoce zamisliti )...z nekom sem se zapricala o tejle umetnosti oz. pac, slikarstvu pa potem o mojem... viru, o navdihu, o... tem, da sam *vzames iz vesolja*..no in mi je *hotel odvzet* moment mojega doprinosa, nekak.. ja vem, je blo tud borbeno pa tekmovalno pa pretirano custveno odzivno z moje strani, sam sem imela vseen **prav** .. namrec mi je ocitnil, da je 'itak iz vira', torej da to nekako sploh nisem jaz... da sem se skanalizirala na vesolje in zdaj sprejemam to. in sem razmisljala sam sekundo, pa sem rekla: ja vem sam... zakaj pa pol sai baba, vsi, vsi vsi vsi, ki so tud *povezani*, ne izrazajo tega, ne znajo?ok, morda jih res sam ni zanimal, da ce bi jih, da bi tud blo tko..sam kaj pa ce je vseen MOJ (pa ego gor al pa dol, saj nisem cifra sam, saj sem jaz) doprinos tole...kaj ce sem vseeen jaz... in ne sam vesolje in jaz not.kaj pa ce je vesolje v men....sigurno je vesolje v teb al pa si kanal za stik med tem in tistim kar se mora skozi tebe pretolci do tu Citiraj Put cliches in museums Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 saj, tko kot vsak. sam jaz sem si pac prizgala tole luc.sem na svoj nacin verna... ze od majhnega vidim *Boga* kot eno nekaksno 'matico' skor... vsi so 'prikljuceni'.point je pa v tem, da se kar sam prikljucimo. ck.in pol smo prikljuceni.to je nekaj naravnega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 jah, glej... tvoja karma, tvoja naloga je eno. njegova je drugo. ce se ti odpers kot kanal doloceni energiji inimas osebnost temu prilagojeno, ti je blizu dolocena energija in jo TI lahko skozisebe spustis, jo pac bos in bo dobro tako zate, kakor za druge. ce ti tega ne bos storila, bo nekdo drug. pravijo, da imajo vedno 'rezervne' kanale. in tako je morda to.a ves, ne bo pa spustil nekdo, ki nima blage veze o risanju in je povsem brez talenta za risanje, temvec bo pa spustil energijo v cem drugem... recimo, bo izumil aparat za ciscenje vode, na zelo enostaven in ekonomicen nacin. ali pa bo zelo dobro znal zdruzevati ljudi... ipd. a ves, a ves, a ves.--------...kaj pa ce .... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 tako je free! (najbrz, 'mora' bit ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 kaj pa ce je vesolje v men....Tud na intervalu od 0 do 1 je "enak" šteliv, kot na celi realni premici, torej na intervalu od -neskončno do +neskončno ... Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 sm pa razmislu, ce bi dal na Iskro gor namest ure, temperature in datuma, kr napis: MARSA je prkljucena!! a ne bi blo hecn no ja, sej, vcasih verjetn niti ne vedo ljudje, ce so prkljuceni ane al pa tut. sploh se mi zdi po en stran butast o tem govort no. pac si, al pa pac nisi. k pol se itak clovk hoce vezat na neko stanje... mogoce ma celo smisl, da se zna potem ponovno povezat z sorsom al kaj ---------...in pol smo prikljuceni..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Tud na intervalu od 0 do 1 je "enak" šteliv, kot na celi realni premici, torej na intervalu od -neskončno do +neskončno ...nisem zastonj petek 13 pa O negativ. aja in nimam dvojk. aja to ni duhovnost, sam je pa zanimiv. a ni no? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 ko z egom dost opletamo in ga hocmo izvzet iz duhovnosti...Ego je DEL duhovnosti. Pravzaprav je ego prvi del osebnosti, skozi katerega gre duhovno delo. Ego je ta, ki podatke iz okolja sprejema in jih pošilja na ustrezne "naslove". Kdor nima ega urejenega, ta se ne more iti duhovnosti. Kako boš letel, če imaš težave s hojo? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 saj zato sem se pa spomnila pa spesl poudarila se tole, ce nimas ega si sam ovca, to pa nocem bit.hocem bit lev in iz njega otrok kot v oni zgodbici zenovski. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.