Ksenia 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 jst bi tud mela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 la! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 o čem pa govori O tem, kako obvladovati sebe in okolje, oziroma lajf na vseh ravneh. Manj je filozofije in več praktičnih vaj. To je ena izmed knjig, s katerimi sem jaz "začel" in v slovenščino sem jo spravil zato, ker sem preprosto hotel, da je na knjižnem trgu. Ko namreč zračunaš stroške prevoda, avtorskih pravic, oblikovalca, tiska in jezikovne ureditve, je namreč povsem jasno, da se izdaja takšne knjige "kot posel" absolutno ne izplača. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 O tem, kako obvladovati sebe in okolje, oziroma lajf na vseh ravneh. Manj je filozofije in več praktičnih vaj. To je ena izmed knjig, s katerimi sem jaz "začel" in v slovenščino sem jo spravil zato, ker sem preprosto hotel, da je na knjižnem trgu. Ko namreč zračunaš stroške prevoda, avtorskih pravic, oblikovalca, tiska in jezikovne ureditve, je namreč povsem jasno, da se izdaja takšne knjige "kot posel" absolutno ne izplača. la knjige same ne....ampak ko zachnesh s predavanji nategvat folk za kesh... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 knjige same ne....ampak ko zachnesh s predavanji nategvat folk za kesh... x:Dx zlomk....tralala Zabaven komentar. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Zabaven komentar. sam det je ushech.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Ene par osnovnih informacij o Bardonovi prvi knjigi: INICIACIJA V HERMETIZEM TEČAJ MAGIJSKE TEORIJE IN PRAKSE ©Copyright za slovensko izdajo: Tadej Pretner s.p., Grumova 4, 1270 Litija Cena, ki vsebuje ddv: 24,95 EUR Format: 14,8 x 21, število strani: 304, mehka vezava, broširano Kmalu bo na voljo v večjih knjigarnah (na Čopovi Lj je že), nakup pa je mogoč tudi preko moje spletne strani. Gre za priročnik nemškega okultista F. Bardona, ki je avtor specifičnega magijskega sistema, v katerem obravnava magijo kot znanost, ki proučuje zakonitosti narave. V biti gre za vsebino celostnega programa osebnostne rasti. Iz spremne besede: Prav v tem času se je Božja Previdnost odločila pomagati vsem takšnim iskalcem, ki so tako vztrajno iskali načine in poti za svoj duhovni razvoj. S to knjigo je najvišji posvečeni, ki ga je za to izjemno nalogo izbrala Božja Previdnost, dal v roke človeškega rodu univerzalne metode za duhovno rast. Brez pretiravanja bi lahko dejali, da javnosti nikoli do sedaj niso bile dostopne tako popolne magijske metode. Otti Votanova Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mcmurphy 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 Mam knjigo in je v redu, ampak prevedena iz angleške verzije, ki že sama po sebi ne velja za preveč posrečen prevod.Priporočam nemški original: "Der Weg zum Wahrem Adepten" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. februar 2011 Prijavi Deli 9. februar 2011 študiramo..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.