Schoty 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Ste romantične dušice? radi gledate filme al berete knjige, k so povezane z ljubeznijo in romantiko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 sem romantik, samo take literature pa ne berem, nikoli je nisem, in me tudi ne zanima preveč...če pa me kdaj udari pomanjkanje domišljije, si bom pa privoščil kak nasvet ali idejo iz nje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Moja romantika je cel filem&knjiga ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 lustna tema, cudno da je se nimamo... ( ) mensezdi da jaz nisem zlo romanticna.po drugi strani pa naj mi nekdo pokaze enga, ki se mu ne zdijo mega soncni zahodi pa rajske plaze recimo. ne maram pa romanticnega stafa, niti za brat, nit za gledat, romanticnih komedij ne maram, praviloma, se pa pustim presenetit, hocem rect, sem gledala ze tud lustne. ne, ljubezenskih filmov ne maram, bolj so mi vsec taksni o prijateljstvu pa vrednotah pa taksnem. sicer pa bolj padam na akcije pa tud na kaksne zatezhene mal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Schoty 8. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2006 jz pa ful mislm da sm prou tist nepobušlivi rumantik-mugoče učasih še preveč..in k berm kako tako knjigo al pa tak flm, kr tist filing "ohhhhhhh" ..love mi je lajf ..pa čeprou se ful blesov sliš, pa mugoč utročji..sam tko je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 lustna tema, cudno da je se nimamo... ( ) Sem že hotla z linkom uletet , pa ga ni . Hm, jaz pa filme čist rada pogledam, sam ne ono pocukrano čist . Sicer pa mi srce vedno bolj ob presenečenjih zaigra, ono, ko sploh ne pričakuješ kakšna totalno odštekana fora - sploh ni treba da je romantična, tista bi bil v bistvu še najbolj predvidljiva. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Ko se zaljubim mi je vsak trenutek romantičen ! Ahm, naprimer, ko sva skup sedela ob enem lepem sončnem dnevu na pomolu s knjigo (nemščina)...in tako...mal nemščina, mal sonček gledala, mal se stiskala... ...pa mal filozofirala o nemščini :xx!: ...pa tak...neopisljiv dogodek, kar je men oz. nama blo prav romantično. Lepi trenutki, ki žal jih ne bova več skup doživljala... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Nasplosno nisem romanticna ne vem kolk. Tudi teh filmov ne maram prevec s parimi svetlimi izjemami ( pri The Notebook sem jokala, ko dež ). Najboljsi je pa definitivno Love Actually. Kar se tice literature...da bi sla v knjiznico in iskala romanticne oz. ljubezenske romane, to nikoli. Te predvideni zapleti in logicni konci, ki so v 90% teh romanov, mi gredo na zivce. Brala sem jih edino v nemscini in anglescini en poletje, da sem malce vadila besedisce Ko se zaljubim, sem malce bolj romanticna, ampak prevec romantike me dolgocasi More biti lih prav. Kar se tice muzike...tudi ne prevec, Celine Dion me pa vedno mal zmehca ( moj cukrck je ona ). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 O, ja, romantika ... Obožujem vse, kar vsaj malo diši po romantiki .... bolj ko diši po romatiki, bolj mi je všeč Če je pa romantično dogajanje povezano še z morjem .... je pa sploh Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 romantika je spontana predigra Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 romantika je spontana predigra zelo modro free , kje si to prebral, da bom še js Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 O, ja, romantika ... Obožujem vse, kar vsaj malo diši po romantiki .... bolj ko diši po romatiki, bolj mi je všeč Če je pa romantično dogajanje povezano še z morjem .... je pa sploh Jaz in morje oddaljena le 100m !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 zmislu sm si ---------zelo modro free , kje si to prebral, da bom še js Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 zmislu sm si --------- no fajn, mogoče pa iz tebe še nekaj bo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 sej res, jst tut upam da! prouzaprou mislm da bo. neki pa je ze tut blo iz mene, od mene! res pa da ne kej prevec! prouzaprou... merkur v vodnarju, luna v ovnu in mal poudarjen uran upam, da si ti tut in bos na dobri poti! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 romantika je spontana predigra Men je tut ful všeč tale stavek! Jaz in morje oddaljena le 100m !! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ................ Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 meni pa se zdi najbolj romantična kaka prava muzika (phill collins, recimo) v jesenskem večeru ki ima vonj po vročini hkrati pa ti ni preveč vroče ... mmm nit naum začenjal s tem..nek malga at the top of my head... Sheakspeare Love Sonnet 130 My mistress' eyes are nothing like the sun;Coral is far more red than her lips' red;If snow be white, why then her breasts are dun;If hairs be wires, black wires grow on her head.I have seen roses damasked, red and white,But no such roses see I in her cheeks;And in some perfumes is there more delightThan in the breath that from my mistress reeks.I love to hear her speak, yet well I knowThat music hath a far more pleasing sound;I grant I never saw a goddess go;My mistress, when she walks, treads on the ground.And yet, by heaven, I think my love as rareAs any she belied with false compare. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Schoty 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 meni pa se zdi najbolj romantična kaka prava muzika (phill collins, recimo) v jesenskem večeru ki ima vonj po vročini hkrati pa ti ni preveč vroče ... mmm nit naum začenjal s tem..nek malga at the top of my head... Sheakspeare . kaj pa ženska zravm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Jaz in morje oddaljena le 100m !! O blagor teb, jst bi tud ob morju živela, sem čist drug človek, ne pa v Ljubljani Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 men tut! kwa sn faca ej!!! xg:Dx --------- Men je tut ful všeč tale stavek! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 js tud nism glih en romantik če bi se moški do mene sila romantično obnašu bi se mi trapast zdel najbolj romantična stvar k jo je za mene kak djed naredu je pa tud grozn trapasta........z narciso med zobmi je šov po ograji od mosta in si nogo zlomu ne maram osladnosti in tko tud ne teh filmov in bukev........svet ni tak, čist nč romantičen in js sm prevč realist da bi na take stvari padala sm pa penla zmeri k se je kad djed najdu pa me osvaju.......prvič sma se vidla, on pa men srce na mizo vrgu.....pa kok me ljubi js sm pa zjala nad njimi če me majo res tok za prfukjeno da bom nasedala takim budalaštinam...........zlo romantično so zgledali pol......kt politi cucki eh jebi ga........ men več pomen če mi djed odrito pove da bi rad položu k me prvič vid, kokr pa vsi izlivi ljubeznski :xx!: mal čudno mogoč, sam vsaj pošten je, namen je pa tk pr obeh isti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 ola vidim da govorite velik o osladnosti, k po moje nimam nobene zveze z romantiko al pa bolj bi rekla odvisn kako gledaš...jaz sem totaln romantik sam osladnosti pa ne prenesem, joj sam ne mi s takimi tipi k nabijajo buče, češ kaj bi on vse zate naredu itd...Drugač pa obožujem romantične filme....eden najboljših romantičnih filmov teh časov mi je sigurno Cold mountain, prov nič pocukran ampak ful močna zgodba-vsaj men....to je bil edini film po dolgem času da sem ga v dveh dneh 2x gledala, kar večina še enkrat ni vredna ogleda...Romantični so mi tud sprehodi z ljubijem...ko se sprehajava ko sneg rahlo naletava...pa sprehodi v zimskih mesecih po Ljubljani, še predvsem decembra...pa ob obali itd...pa kakšna rožica vsake toliko časa...to je zame romantika... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 ...sem romanticen, kar ja... vsec mi je Magnificova izjava:"Meni se zdi blazno romanticno, ce zena pripelje v posteljo se kaxno prijateljico." Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 kaj pa ženska zravm točno in še ena ženska da me mal "čoha"... (Andrej.in.Jasna.press) ...sem romanticen, kar ja... vsec mi je Magnificova izjava:"Meni se zdi blazno romanticno, ce zena pripelje v posteljo se kaxno prijateljico." icon_smile_cool.gif haha Samson vidiš to ti je romantika... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.