Kylie 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 nisem pretirano romantična in mi tako kar paševšeč so mi sprehodi, pa morje, všeč mi je tudi, ko se z mojim kao mlativa in se ob tem smejiva, kot dva norcaniso mi pa všeč svečke, pocukrane besede.... jah, takle mam....mlatim s s svojim, ane Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Pa da zaspim ob majici, ki diši po njem ... ....sploh če diši po rahlo prešvicanem telesu.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Ste romantične dušice? radi gledate filme al berete knjige, k so povezane z ljubeznijo in romantiko Hmm...Včasih sem bla bolj romantična..zdj ne več toliko... Romantičnih knjig ne berem več...mam raje kako bolj hard varianto...ali pa kaj poučnega... Ja...romantični filmi pa še vedno pašejo...čeprav so mi tudi ljubše drame in psihološki trilerji... Rada pa se sprehajam v dežju brez dežnika...in sanjam...(poleti predvsem)Pozimi mi je pa prav romatična zimska idila in sprehajanje v njej...sama ali v dvoje... Pa tudi ,ko dežuje mi je nenormalno romantično se vozit z avtom...lepo počasi...pa kako nežno muziko zraven.... Zgleda ,da sem še vedno romantik...ki hrepeni po sorodni duši.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Romantičost ... Vedno sem bila in bom sentimentalna. Chopin, Schumann, svečke, jesensko listje, oblaki, voda, živali ... Nabolj romantične trenutke užijem sama ... To ne znam opisati ... Nekaj boemskega je v tem. Minljivost ali kaj ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 ja jaz sem bolj romanična dušca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.