lauragreat 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Kaj predlagate 27 let stari, tisti, ki me poznajo pravijo luštni inteligentni samostojni punci, ki je po enem letu in malo velikega vlaganja v vezo naenkrat dobila odgovor "Rad bi bil sam- tokrat se ne bom premislil" kako naj začne živeti na novo?Kako pozabiti neko idealno sliko moškega, kako biti dejansko nekaj časa sam, kako se osrečiti s stvarmi, ki naj bi jih počeli le zase, kako se naprimer razvedriti s penečo kopelijo, ko pa bi ti veliko bolj pomagal njegov objem? Kje najti moč, ko veš, da si sicer dal vse od sebe, ampak si nekajkrat ravnal s sitnarjenjem narobe, da se je to zgodilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Sprijazni se, da si zahtevala večno ljubezen sebičnega človeka. Ne bodi odvisna od drugih ljudi, ker si s tem samo pripravljaš depresijo. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Laura, najprej se navzemi malo optimizma, da ti bo malo predaha koristilo, ko boš lahko analizirala svojo bivšo zvezo, njene dobre in slabe lastnosti, trenutke. Nato pa si zamisli, kaj bi pravzaprav rada od zveze in kakšen fant je potreben, da lahko s tabo tako zvezo fura. In nauči se aktivno živeti tudi kot samska, da uživaš vsak trenutek življenja, hkrati pa se oziraj tudi za potencialnimi ustreznimi fanti. Ker jih boš veliko bolj privlačila, ko bodo uvideli, da ti niso nujno potrebni, da znaš uživat lajf tudi sama in da ti čisto ničesar ne manjka. veliko sreče pri prebolevanju Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 ni odgovora, draga Laura, tako kot ga tedaj ni bilo oz. ga nisi hotla slisat.zdaj pa je to kot je, kot smo rekl, kot si vedla.in zdaj prav tko ves, a vseen rines, bezas, odpiras ponovno. vendar, nesmiselno je rect - sem nekaj narobe naredila.ce je blo tist lohk narobe, potem je ze prav. drzi se! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 laura, pozdravljena. se pridružujem cashyjevemu nasvetu. ne gledati preveč črnogledo. sčasom bo bolje. verjemi. jaz že vem. tudi jaz še vedno nisem popolnoma prebolela 6.5 dolge veze. bodo dobri, pa tudi slabi dnevi. in ko pridejo ti slabi dnevi, ne se predajati malodušju. naredi nekaj zase. pojdi na sprehod; zbristril ti bo misli in te napolnil s pozitivno energijo. najdi si kak hobi. morda nekaj, kar si si vedno želela, pa nekako ni bilo pravega časa ali trenutka. pojdi v kino. oglej si kak dober film. na začetku bo malce čudno iti sama v kino... BODI SAMOZADOSTNA. odkrij srečo v lepih malih trenutkih, ki jih vse prepogosto spregledamo. pozitivno razmišljaj. če pa boš v nekem trenutku čutila, da moraš jokati, zjoči se. pomaga. nato pa spet z optimizmom dalje.bodi, kar si. bodi svoja. kljub vsej žalosti in izničenim sanjam je svet vendarle čudovit!če pa boš potrebovala koga samo za pogovor- imaš nas vse tukaj! uživaj v trenutkih, ki so samo tvoji! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 imela si izkušnjo z vsemi plusi in minusi, ki zraven spadajo.....in verjetno si živela tudi pred njim....torej ...poišči stvari, ki te zabavajo in so ti všeč. za začetek je čisto dovolj. pa vso srečo.... ...itak, da zmoreš... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 ... BODI SAMOZADOSTNAse strinjam, vendar to je najtezje, saj to pravi Laura sama, kako naj bom - samozadostna (pac kako naj se imam fajn s sabo)? samo nekaj je: imej se rada. to ni afirmacija ali fraza, puhlica, nekaj kar ti jaz recem in pol zaprem stran.'imej se rada' pomeni tudi - ali je tebi pa to kul? taka zveza, ki je vse odvisno ssam od enga? ki je lohk vse narobe kar naredis? si ti to zelis?a bi se zelela cist spremenit zarad nekoga, si odvzet sebe, da bos ustregla, da bo tko kot je neka utvara?mislim da ne, da se ne bi pocutila dobro. ja, uzivaj v trenutklih s sabo, kot pravi druidka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 - idealizem!?- pricakovanja o moskih in partnerstu!?- biti sam!' (vedno smo sami, celo zivljenje, sprejmi to, postavi se na svoje noge!)- osreciti sebe, bodi kar si in si dopusti biti to kar si! - kje najti moc? v sebi! Zivljenje je DRUGI ampak je zivljenje je tudi JAZ jz ni izvzet iz drugi in drug niso izvzeti iz jaz... zivljenje je pretok energij med nami in drugimi... razen, ce gres zivet na samotni otok, pa se takrat bos imela spomine. Vse ob svojem casu.----------Kaj predlagate 27 let stari, tisti, ki me poznajo pravijo luštni inteligentni samostojni punci, ki je po enem letu in malo velikega vlaganja v vezo naenkrat dobila odgovor "Rad bi bil sam- tokrat se ne bom premislil" kako naj začne živeti na novo?Kako pozabiti neko idealno sliko moškega, kako biti dejansko nekaj časa sam, kako se osrečiti s stvarmi, ki naj bi jih počeli le zase, kako se naprimer razvedriti s penečo kopelijo, ko pa bi ti veliko bolj pomagal njegov objem? Kje najti moč, ko veš, da si sicer dal vse od sebe, ampak si nekajkrat ravnal s sitnarjenjem narobe, da se je to zgodilo? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 cist mozno. verjetno ap vsak deluje na svoj nacin. nekomu pomaga, da se zave in ze spremeni... nekdo pa potrebuje cas... razlicni smo. in na forumu smo. bo ze pobrala tisto kar najbolj slisi in ji je najblizje! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Kaj predlagate 27 let stari, tisti, ki me poznajo pravijo luštni inteligentni samostojni punci, ki je po enem letu in malo velikega vlaganja v vezo naenkrat dobila odgovor "Rad bi bil sam- tokrat se ne bom premislil" kako naj začne živeti na novo?Kako pozabiti neko idealno sliko moškega, kako biti dejansko nekaj časa sam, kako se osrečiti s stvarmi, ki naj bi jih počeli le zase, kako se naprimer razvedriti s penečo kopelijo, ko pa bi ti veliko bolj pomagal njegov objem? Kje najti moč, ko veš, da si sicer dal vse od sebe, ampak si nekajkrat ravnal s sitnarjenjem narobe, da se je to zgodilo? Enostavno včasih, tudi če si dala vse od sebe, ni dovolj.......Tako da ni treba iskati kaj bi še eventuelno lahko storila. Ker verjetno tud maksimum od maksimuma ne bi spremenil stvari. Ne želi biti več s tabo, zanj nisi tisto "ta pravo", tisti dodatek "rad bi bil sam" je verjetno sam olepšava.....Kaj storiti? Nič, počakati, da čas pozdravi rane, odstrani bolečino.......in tako odpre vrata naslednjemu v katerega objemu boš spet uživala. Koliko časa bo pa za to potrebno je pa res odvisno od posameznika......deloma pa seveda tudi od tvojih ravnanj, predvsem koliko boš s svojimi dejanji in "negovanju, ohranjanju misli nanj" kot nenadomestljivemu sama prispevala k "dolgemu življenju" žalosti......Sam včasih znam bit ekspert za to. Ma ja, saj je sranje to, drži se.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 po eni strani ja, me veseli, lepo da si tko toleranten Boby do stisk.. vendar po drugi strani pa je to negovanje beda, v katerem je ze en let. ce je tko, da ne gre in ne gre in da se skoz v istem krogu vrtis, v istem vzorcu, je treba pocas ven iz tega vzorca.ZAVESTNO.volja pa to. tle pa je tezje svetovat, bit kul, ker te volje ni, vnaprej si se pusca moznosti za furanje istega neplodnega tripa. * a bi isto govoril nekomu, ki se tezko odvad kadit?tko bi se nanjga spravil, naj ze neha, naj zbere voljo da je to STRESNO in NEZDRAVO zanj?to je pa prav tko skodljivo in nezdravo - pac skodljivo razmisljanje za osebo in naj cimprej konstruktivno se vrze iz tega. ce napise; nic ne deluje, hkrati pa sprasuje za nasvet, je slednjega ze zavrgla apriori...ker jasno, svetovali ji bomo afirmacije, sam te pa ne delajo, sam to pa zato, ker ni dost vztrajna, sam to pa ni, ker si hoce pustit odprto moznost, kar pa je sam vecanje in poglabljanje bolecine.... ce nekdo postavi vprasanje, ne more dobit sam tega, kar si zeli in ne more slisati sam tistega, kar si zeli slisati; ce se ukvarjam, se po svoje. ce bom lacnA, se ne smem jezit, ce mi bo oni dal klobaso, in rect, sem vegi. pol pa nic, pol pa bod lacna, si bo mislil, oba bova zadovoljna. on je dal vse od sebe, jaz pa sem sprejel, kar sem hotel. Enostavno včasih, tudi če si dala vse od sebe, ni dovolj.......morda si nerodno postavil, no v glavnem ne strinjam se.ce si dala vse od sebe, je dovolj, sam preprosto ocitno NE DELUJE.torej ce bi dajala se vec, tudi ne bi delovalo, najverjetnejeres da si mroda dajala prevec, sam tud to ni narobe, to si tud ti in ce naj bi bla v katerikoli zvezi srecna, moras bit ti sama, taka kot si. ce pa je tolk enih pogojev, pa to ni to. po enem letu bi bila ze zdavnaj iz tega. morda imate tko prav, da je treba se jokat pa tak, osebno pa menim, da je cas, ko je treba nehat obupovat in si rect - to ni dovolj dobro zame. Torej - ZAME. x!xin ne - zakaj jaz nisem dovolj dobra ZANJ? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 morda si nerodno postavil, no v glavnem ne strinjam se.ce si dala vse od sebe, je dovolj, sam preprosto ocitno NE DELUJE.torej ce bi dajala se vec, tudi ne bi delovalo, najverjetnejeres da si mroda dajala prevec, sam tud to ni narobe, to si tud ti in ce naj bi bla v katerikoli zvezi srecna, moras bit ti sama, taka kot si. ce pa je tolk enih pogojev, pa to ni to. po enem letu bi bila ze zdavnaj iz tega. morda imate tko prav, da je treba se jokat pa tak, osebno pa menim, da je cas, ko je treba nehat obupovat in si rect - to ni dovolj dobro zame. Torej - ZAME. x!xin ne - zakaj jaz nisem dovolj dobra ZANJ? Tako je, ti si napisala "pravilneje". Se povsem strinjam sicer s teboj, nisem pa vedno sposoben zelo kmalu tako misliti, izpeljati tega, je potrebno nekaj časa ipak. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 ne, Diana, zakaj zakaj je ostajanje v preteklosti.. No, Laura, da ne bomo sam pri besedah ostal, pa se tkole 'nespodbudno', pa mas tu primer enih parih afirmacij, ki si jih ponavljaj: "Preteklost in vse pretekle dogodke puscam za sabo.Svobodna sem.Vsak trenutek, ki ga dozivim, je dober."Rada se imam in se cenim, zato se zadovoljim samo s tistim, kar je najboljse zame."V svoj svet privabljam le ljubece posameznike, ki so ogledalo mene.vsi moji odnosi so harmonicni".Sem super clovek in si zasluzim ljubezen. In tako dalje.Morda ti najprej ne bo nic pomenilo, se ti bo zdelo 'vse narobe' in prisiljeno, neresnicno, kasneje pa bos ugotovila, da je zelo resnicno. Point je tud v tem, da si zdaj CIST 100% v tem, torej program tvojih misli vsebuje sam en predmet...ti pa moras zamenjat program. dokler se tvoje misli in zelje se vedno vezejo na to situacijo, se ne bos mogla otresti, ker si prevec notri. Sory, ce sem negativna, sam dlje bos negovala to, slabse bo, tezje ti bo prit nazaj, tezje se ti bo nastelat nazaj v pozitivo. svetujem ti tud, da ne preusmerjas te svoje ljubezni na drugo zvezo na vrat na nos, ker potem tud tista ne bo imela dobrih temeljev. Vprasaj se - zakaj si zelim glih tega cloveka, ce mi ocitno iz bilokaterega razloga ne more nuditi tega kar je zame dobro, kar si zelim?si sploh to res zelim? Srecno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 treba je pac nehat mislit nanj, se bolje na vaju.. men je to se najenostavneje ratal, da sem se na hitrico zacev mal ozerat okrog sebe in si poiskal eno lusno, simpaticno punco-ampak ne na silo! men sta bli tisti dve punci (s katerima sm to prakticerov) zlo simpaticne in ne sam za zapolnit cas.. je pa res, da ni predolg trajal.. obe sta me se kr hitr odpikale.. sm en dan jokcov za njo pol pa spet za taprvo.. ampak ze micken mn. sm se ze bl navadu na utecen prejsn zivlene-pa prjatli so ugotovil, da sem spet med zivimi pa tko.. cimbolj si zafilaj dan. men je najbol pasala zenska druzba pa ceprov povecini punce od prjatlov.. tko, da se en mal zafrkavamo pa, da lahk drazm prjatle. u glavnem moj ego more bit u sredini zenske pozornosti pa je za tist trenutek kr kul sam se je treba skos zavedat, da mas nekje ob seb tud svoje prjatle.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 "Preteklost in vse pretekle dogodke puscam za sabo.Svobodna sem.Vsak trenutek, ki ga dozivim, je dober."Rada se imam in se cenim, zato se zadovoljim samo s tistim, kar je najboljse zame."V svoj svet privabljam le ljubece posameznike, ki so ogledalo mene.vsi moji odnosi so harmonicni".Sem super clovek in si zasluzim ljubezen. Srecno! se strinjam z marso js si nism lih besed ponavlu..sm si pa nekak ustvaru podobno misljenje. ja treba je bit optimist, sam tud neki nardit za to! mogoce se bols kot, da si ponavlas te besede je, da zacnes zivet po njih. ja zdele.. spoki svojo rit iz pred racunalnika pa poklic kolegico..se bols kolega. pejte z druzbo nekam.. sam to jutr, dele bi biv pa en sprehod cist fajn.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Laura Ni lahko, vem. Predvsem, ker razmišljaš, da je bilo idealno...pa ni bilo, verjemi.To se da razbrati že iz teh nekaj vrstic, ki si jih napisala. Ni druge, treba se bo vzeti v roke.Postopki so sledeči. Če te zgrabi jok in obup, si to dovoli.Obleči se v svojo staro pižamo, zavij v posteljo in joči, joči.Ampak dovoljen je samo en dan...ali pa celo samo del dneva...tu in tam. Drugače pa...izbriši sms-je, izbriši maile, odvrži vse stvari, ki te spominjajo na njega.Tista roža, ki ti jo je podaril, tisti kamenček, ki ti ga je dal...vse to je samo navlaka.Kar boš tako ali tako sama spoznala...nekega dne to ne bo pomenilo nič, zato stran s tem ZDAJ...če želiš kaj ohraniti, morda fotke in podobno, spakiraj in pospravi. Z vsemi ostalimi malenkostmi neusmiljeno stran... x!x In čisti. S tem, ko boš čistila stanovanje ali prostor, kjer prebivaš, boš čistila tudi sebe. Z vsako odstranjeno pajčevino, z vsako odstranjeno staro, neuporabno stvarjo, bo bolečina manjša. Posebej dobro počisti okoli in pod posteljo.Razstavi, če je potrebno in posesaj in obriši.Če imaš možnost, potresi malo soli po kotih sobe, pusti par ur, posesaj in odnesi IZ stanovanja... Najprej je treba odstraniti staro...potem pa so na vrsti afirmacije, kot je napisala Marsa... Razmišljaj ne o tem, kako oh in ah je bil...pač pa povleči na dan stvari, ki pa ti niso bile tako zelo všeč, pa si samo potrpela....počasi boš spoznala, da pa ni bilo vse tako idealno.Verjemi, ko jočemo za nekom in si govorimo...ah, ampak TAKEGA pa nikoli več ne bom spoznala....pozabimo, da bomo nekega dne dodali...hvalabogu, da ne takega Druži se samo s frendicami, ki ga niso marale....ki ti bodo na tvoje besede o mr.Idealnem rekle, no, ja, saj čisto tako pa ni bilo... Pojdi med ljudi, kjer ne boš mogla govoriti kar naprej o njem, čeprav je prav to zdaj tvoja želja... Pojdi na sprehod in se pogovarjaj...z oblakom, ki ga vidišNagovori smreko, ki jo srečaš... In dihaj ...Goloboko vdihuj...potem pa izdihuj svinjarijo, ki se je nabrala v tebi...vizualiziraj si negativna čustva in jih izdihni z zrakom... in ne misli, da nisi naredila dovolj...verjetno je problem v tem, da si naredila preveč...in ker praviš, da si TOKRAT ne bo premislil...sta vijavaje že imela. In potem si se ti še bolj trudila... Preprosto je...nehal te je imel rad taksno kot si.In bolj si čutila, da ljubezen v njem izginja, bolj si ga želela obdržati... Čim manj padaj v filme.Tako kot sem napisala na začetku, lahko si dovoliš, ampak samo skoncentrirano...ne kar ves čas...in vse dni... Afirmacije so pomembne.Že zaradi naslednje zveze, da ne boš padla v isto sceno. Z njimi boš v svoje življenje pripeljala ljudi, ki te bodo imeli radi... Drži se bejba Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Kaj predlagate 27 let stari, tisti, ki me poznajo pravijo luštni inteligentni samostojni punci, ki je po enem letu in malo velikega vlaganja v vezo naenkrat dobila odgovor "Rad bi bil sam- tokrat se ne bom premislil" kako naj začne živeti na novo?Kako pozabiti neko idealno sliko moškega, kako biti dejansko nekaj časa sam, kako se osrečiti s stvarmi, ki naj bi jih počeli le zase, kako se naprimer razvedriti s penečo kopelijo, ko pa bi ti veliko bolj pomagal njegov objem? Kje najti moč, ko veš, da si sicer dal vse od sebe, ampak si nekajkrat ravnal s sitnarjenjem narobe, da se je to zgodilo? hudo po enem letu in pol vlaganja.... kaj si pa vlagala...a vse svoje premoženje....ves svoj čas..... a ti je ves kapital splel..... če so samo čustva ajnfoh ko pasulj....nardiš novo sliko idealnega moškega in jo sprojiciraš na novo žrtev in živiš svojo pravljico dalje *** Ma hvala bogu...daj za ene tri maše, da je šel..... ena mama pr šestdesetih se je pobrala....ko ji je dedc pomolil ločitev pod nos, skupaj sta pokopala sina , ki je umrl za multiplo sklerozo, preživela sta skupaj heroinsko odvisnost hčere in njeno zdravljenje....istočasno jima je pogorela družinska obrt.....dedc si je pa omislil ljubico mlajšo od hčere.... **** Vem ja nič pametnega ti nisem napisala.....Lauragreat....sam asocijacija na tvojo vnebovpijočo tožbo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lauragreat 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 hudo po enem letu in pol vlaganja.... kaj si pa vlagala...a vse svoje premoženje....ves svoj čas..... eno leto se mi je zdel da sem našla kar sem iskala sam to jea ti je ves kapital splel..... če so samo čustva ajnfoh ko pasulj....nardiš novo sliko idealnega moškega in jo sprojiciraš na novo žrtev in živiš svojo pravljico dalje ni lahko nardit novo sliko*** Ma hvala bogu...daj za ene tri maše, da je šel..... ena mama pr šestdesetih se je pobrala....ko ji je dedc pomolil ločitev pod nos, skupaj sta pokopala sina , ki je umrl za multiplo sklerozo, preživela sta skupaj heroinsko odvisnost hčere in njeno zdravljenje....istočasno jima je pogorela družinska obrt.....dedc si je pa omislil ljubico mlajšo od hčere....**** Vem ja nič pametnega ti nisem napisala.....Lauragreat....sam asocijacija na tvojo vnebovpijočo tožbo če vas zanima je dones boljš, učeri sem šla s frendi in nekom, ki mi je od nekdaj "pihal" na dušo na drinko.Je lažje, vse kar ubistvu pogrešam ni on, ampak odnos, ki sva ga imela. In je na trenutke hudo, povem pa po pravici, da ga nisem klicala in ga nimam namena (če bi le šlo). Vem sicer, da se bo verjetno on zlomil, ker je bil navajen da sem vedno jokala in prišla ga prosit in rotit nazaj, tokrat pa ni tako in verjetno bo mogoče pri njemu veljal zakon Ja te volim, ti mene bacaš- to je dejstvo kot gravitacija, ko bo vsega konec bom dala za mašo na Brezjah da sem se rešila in da lahko sama živim naprej. In da lahko rečem JAZ. in ne ti, midva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ej, carica si Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 :Ma hvala bogu...daj za ene tri maše, da je šel..... Si me spomnla, za mašo dat, ne smem pozabit Laura, a nismo imel iste teme že ene pol leta nazaj? Saj smo že tm vse napisal, se mi zdi....pa itaq veš kaj narest! Mal se zjokcat, pa pogumno naprej Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Eh, saj pol smo vedno vsi pametni... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Kaj predlagate 27 let stari, tisti, ki me poznajo pravijo luštni inteligentni samostojni punci, ki je po enem letu in malo velikega vlaganja v vezo naenkrat dobila odgovor "Rad bi bil sam- tokrat se ne bom premislil" kako naj začne živeti na novo?Kako pozabiti neko idealno sliko moškega, kako biti dejansko nekaj časa sam, kako se osrečiti s stvarmi, ki naj bi jih počeli le zase, kako se naprimer razvedriti s penečo kopelijo, ko pa bi ti veliko bolj pomagal njegov objem? Kje najti moč, ko veš, da si sicer dal vse od sebe, ampak si nekajkrat ravnal s sitnarjenjem narobe, da se je to zgodilo? kako bi ti pomagal njegov objem, če veš da noče bit s tabo in zakaj nekateri mislite da je v zvezi treba dat vse od sebe.......če te partner sprejema takega kot si, ti ni treba dat nič od sebe, dovolj je da si....tak kot si........če te pa ne, lohk ti gore prestavljaš pa se na trepalnce mečeš, še zmeri te ne bo imal rad......lohk da bo vztrajal s tabo in podalšval agonijo zarad občutka krivde.....lej jo kok se trudi, vse bi lohk nardila zame, vse bi dala, res me mora met rada, nimam srca da bi jo pustil :xx!: in to vzbujanje občutka krivde velik ljudi zlo uspešno obvlada......zato sprejmi že končno to, ne želi biti s tabo, ne glede na to kaj vse nardiš, kok se trudiš, očitno nisi ti to, kar on pričakuje in želi.....in vprašaj se ali je on res to......ker kok bi ti lohk bla sploh srečna v eni zvezi, če veš da si je on ne želi, da hoče stran........se pravi da ti je vseen ča te nima rad, samo da je s tabo......in da te vsake tolk z odporom in prisiljeno objame......ker v taki situaciji to drgač pač ne gre...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Eh, saj pol smo vedno vsi pametni... Astra več ko je takih pol...manj maš težav..... Razen, če skoz ponavljaš isto lekcijo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 V šolo se hodi, dokler se ne naredi... jeb*ga, včasih je treba kak izpit tut ponavljat... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Je lažje, vse kar ubistvu pogrešam ni on, ampak odnos, ki sva ga imela. . te je pustu pa si ka primoledovala nazaj....pa spet pa spet pa spet punca ne mi rečt da to pogrešaš.......ker če je, pol najbolš da ga začneš klicart pa gnjavit in ponovita vajo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.