Skoči na vsebino

Kako se izvleči?

lauragreat

Recommended Posts

itak da so sam zaka ma pa folk pol tolk problemov.....predvsem sami s sabo

Zato ker so neuravnovešeni sami s seboj in ker podlegajo pritisku okolja, namesto da bi enstavno bli kar so in fural to kar res so.

Klasična fora: ...končav sm srednjo šolo zej pa ne vem a bi šu na medicinski faks, ab šu na fdv ne ne raj grem na Eknomijo toj bol....klasičen primer neravnovesja in nepoznavanja semega sebe

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 83
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zato ker so neuravnovešeni sami s seboj in ker podlegajo pritisku okolja, namesto da bi enstavno bli kar so in fural to kar res so.

Klasična fora: ...končav sm srednjo šolo zej pa ne vem a bi šu na medicinski faks, ab šu na fdv ne ne raj grem na Eknomijo toj bol....klasičen primer neravnovesja in nepoznavanja semega sebe

:inocent: čudno to, če so pa stvari tok simpl........očitno sami zblojenci pa degeneriranci po svet bluzjo :o|o:

blagor tebi ki si doživev razsvetljenje.....že med spočetjem zgleda x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Stvari v odnosih nikoli in nikdar niso kristalno jasne...vedno je preplet vsega.

Astra

Stvari so jasne sam ljudje jih delajo prepletene ker niso v ravnovesju samim s seboj.

Stvari v odnosih nikoli in nikdar niso kristalno jasne...vedno je preplet vsega.

In indigo, res sori no, sam mal pa boš moral še žgancev papt, da boš poštekal...

Astra

x;)x

In takšni svetovalci delajo samo škodo, če mene vprašaš... :xx!:

Astra

to je pač tvoje svobodno (hvala bogu) mnenje x;)x

Bog nas reši nemogočih moških, še bolj nemogočih nas samih...in raznih svetovalcev, ki jim je vse kristalno jasno...

Astra

Sej bo Astra..vse bo x;)x

:inocent: čudno to, če so pa stvari tok simpl........očitno sami zblojenci pa degeneriranci po svet bluzjo :o|o:

blagor tebi ki si doživev razsvetljenje.....že med spočetjem zgleda x;)x

...in združile sta moči in se spravile na ubogega Indigca..hehe

...ja blagor meni ja x;)x ..kar se tiče "degenerirancev" in "zblojencev" se to vse da spremenit in usmert na prava samostojna pota x;)x

Sej bo Astra..vse bo x;)x

...in združile sta moči in se spravile na ubogega Indigca..hehe

...ja blagor meni ja x;)x ..kar se tiče degenerirancev in zblojencev se to vse da spremenit x;)x

x:Dx božček bogi :sori: kake smo tud x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Stvari so jasne sam ljudje jih delajo prepletene ker niso v ravnovesju samim s seboj.

x;)x

Uh, men se tudi ne zdijo najbolj jasne, že itak smo vsak zase preprlet neštetih elementov - izkušenj, lastnosti, vsega skupaj, pa če 2 združiš s takšnimi aspekti, se mi sploh ne zdi simpl. Niti nimata obadva enakega vpogleda v situacijo, niti nima en prav za obadva, na srečo je vse malo zakomplicirano, kakšen dolgčas bi bi sicer xcivx :P

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Strah me je le tega, da žal v svetu katerem živim, ne vem kdo me je tega naučil in od kje izvira, toda ves čas nekaj iščem. Nekoga. Pred njim sem bila 2 leti sama in ves čas so me oblegali sami neperspektivneži. Strah me je tega, da bom zdaj brezglavo iskala spet nekoga, komur bom lahko nudila pozornost. Očitno bo treba to preusmerit na družino, na prijatelje, vse ostalo bo prišlo samo od sebe.

Veliko sem brala o tem, kako je treba bit sam, kako moraš imeti najprej sam sebe rad, kako si sam lahko zase, toda še vedno si želimo verjetno vsi neko varnost.

Draga Laura!

Res si sredi hude spremembe določene življenjske okoliščine - tudi sama sem dala čez ločitev, pa še dva otroka imam... - vendar se zavedaj, da če nosiš ljubezen v sebi, jo vedno tudi najdeš - tega si nisem jaz izmislila - drži pa, kot pribito. Ne išči, pa boš našla. Najti namreč pomeni ostati odprt, biti prost, neodvisen od ciljev, oblik, itd. Ne pričakuj, da te bodo drugi osrečili - srečo poišči v sebi. Ti si v prednosti, če znaš ljubiti in če ljubiš!

Najlažje začneš, če se osredotočiš na točno tale trenutek, tukaj in zdaj! Življenjske okoliščine ti sicer niso najbolj naklonjene, vendar pa ti ta trenutek - predvidevam - nič ne manjka. Imaš sebe, zaznaj vse kar je okrog tebe, poglej kako mirna je morda roža na polici, kako diši čaj, ki si si ga skuhala....Dovoli si vpogled od zunaj na svoje negativne misli, sprejmi jih, pa bodo izgubile moč. Dovoli si bolečino, vendar ne hrani misli z njo, ker potem jo bodo tvoje misli ohranjale pri življenju. Saj vem, kako je težko to vse narediti. Vem pa tudi, da deluje! In učinki so neverjetni!

Sama s sabo boš od tod do večnosti, zato je nesmiselno pričakovati od drugih, da bodo skrbeli za tvoj duševni mir, zadovoljstvo,......

Verjetno imaš rada veliko različnih stvari. Posveti se jim in jih počni 100%. Vse ostalo bo kar prišlo.....

Želim ti vse dobro xsrcx x;)x

C xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

hejj!!

saj vsi vemo da je vse za nekaj dobro.. :inocent:

pac vsak konec prinese nov zacetek.. zacetek necesa lepsega..

glede svetovalcev.. kaj se mene tice je to cist gut, da kakega obisces.. samo se mi vseeno zdi, da mores sam prit do dolocenih zakljuckov, pa ce ti je se tako hudo in se ti zdi da rabis pomoc.. dobis jo, tisto pravo, itaq samo od samega sebe.. kr dokler sam pri sebi ne spoznas dolocenih stvari, oz se z njimi sprijaznis, ti nihce ne more pomagat..

ajdek x:Xx

ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. :)

xDDx x;)x

sem ti glih hotla napisat, da smo ze cist drugje, pa si sam vidu, da bi blo tumach za scitirat.. ;) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj predlagate 27 let stari, tisti, ki me poznajo pravijo luštni inteligentni samostojni punci, ki je po enem letu in malo velikega vlaganja v vezo naenkrat dobila odgovor "Rad bi bil sam- tokrat se ne bom premislil" kako naj začne živeti na novo?

Kako pozabiti neko idealno sliko moškega, kako biti dejansko nekaj časa sam, kako se osrečiti s stvarmi, ki naj bi jih počeli le zase, kako se naprimer razvedriti s penečo kopelijo, ko pa bi ti veliko bolj pomagal njegov objem?

Kje najti moč, ko veš, da si sicer dal vse od sebe, ampak si nekajkrat ravnal s sitnarjenjem narobe, da se je to zgodilo?

Vse mine.

Possible—but highly unlikely.

ja to vsi vejo, najbolj pa razni svetovalci x;)x

Dr dan x:Dx se strinjam s Todiko, Astro in Lio, če je še kdo tulil v isti rog, se opravičujem sem bolj preletela vse skupaj... bi pa samo repliko dala na svetovalce....da ja itaq niso vsi za vse, pa še vedno se spreminjajo, ker tudi oni rastejo.....

Starejši, zelo izkušen gospod psiholog, ki sem ga kovala včasih v zvezde, še vedno ga, ker je res avtoriteta na svojem področju, po izkušnjah in znanju je v nekaj letih spremenil **mnenje** o partnerskih odnosih.... in kadarkoli sem z njim imela to temo ali kaj drugega, sem rasla in se učila v teh dragocenih momentih, sem se jaz spreminjala, za njega se mi je pa samoumevno zdelo, da vse že ve x:Dx ... no njemu je seveda bilo jasno da ne...ampak mi je bil hecen ta moment, ko mi je povedal, do kakšnega spoznanja je prišel, kao ...wow lej kakšna sprememba, pa toliko let je zagovarjal eno teorijo :vio: ... tko, da še tudi tako izkušeni ali samooklicani svetovalci se lahko vedno motijo...ecola...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hvala vam za vse naklonjene besede, sicer ste na koncu malo zasli, ampak v toliko, da vam povem, kako sem in kaj je novega:

Zadeva se je res zaključila, tip je tudi bolan, je neke tablete proti depresiji, sicer sem želela preko tega, ampak zdaj če realno pogledam, bolje, da je po enem letu tako kot po treh. Tudi sam je pripomogel k temu, ko se je zlagal in šel z neko "prijateljico" za en dan smučat.

Sem seveda žalostna, čutim pa po drugi strani neke vrste olajšanje, ker znalo bi se zgodit, da bi me čez čas pridobil nazaj, ker me pozna in ve na kaj se občutljiva. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo kakšna ženska prišla vmes. Verjamem pa iskreno, da ne bo srečen, ker bo ves čas nekaj iskal.

Strah me je edino v toliko, ker sem spet sama in še 100x bolj sumničava do moških, ki me znova in znova razočarajo in prizadanejo. In strah me je, da bom sama, ker bom ves čas oddajala tisto negativno energijo v stilu "Želim si nekoga imet".

Ali ima kdo kakšen predlog, kako naj si pomagam s kakšno terapijo, delovno skupino, s knjigo ali naj preprosto ostanem močna, ostanem takšna kot sem, s vso svojo nagajivostjo in iskrenostjo in naj pač nekoč stavim na nekoga drugega, ki bo prišel v življenje?

Ali ima kdo kakšen predlog, kako naj si pomagam s kakšno terapijo, delovno skupino, s knjigo ali naj preprosto ostanem močna, ostanem takšna kot sem, s vso svojo nagajivostjo in iskrenostjo in naj pač nekoč stavim na nekoga drugega, ki bo prišel v življenje?

Ostani taka kot si... x:)x :palec: za pomoč pa knjiga; Michael Duff Newton : Potovanje duš.... Boš ugotovila, da ma vse svoj namen, vse si izberemo zato, da se nekaj naučimo, nič ni zaman, še najmanj takele izkušnje...

Drži se! xsrcx :palec:

Scio mi nihil scire

Hvala vam za vse naklonjene besede, sicer ste na koncu malo zasli, ampak v toliko, da vam povem, kako sem in kaj je novega:

Zadeva se je res zaključila, tip je tudi bolan, je neke tablete proti depresiji, sicer sem želela preko tega, ampak zdaj če realno pogledam, bolje, da je po enem letu tako kot po treh. Tudi sam je pripomogel k temu, ko se je zlagal in šel z neko "prijateljico" za en dan smučat.

Sem seveda žalostna, čutim pa po drugi strani neke vrste olajšanje, ker znalo bi se zgodit, da bi me čez čas pridobil nazaj, ker me pozna in ve na kaj se občutljiva. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo kakšna ženska prišla vmes. Verjamem pa iskreno, da ne bo srečen, ker bo ves čas nekaj iskal.

Strah me je edino v toliko, ker sem spet sama in še 100x bolj sumničava do moških, ki me znova in znova razočarajo in prizadanejo. In strah me je, da bom sama, ker bom ves čas oddajala tisto negativno energijo v stilu "Želim si nekoga imet".

seveda, saj si mocna, prikljucevanje skupinam in taksno bi pomenilo lohk tud, da se rabis to, da se nisi cist ok, plus da potem spet podozivljas to, to 'bi morala' prej, zdaj si se ze sama pac sla tole terapijo. :)

ma ne bo tko, no, bos vidla.... tko je brez veze razmisljat.

ves cesa se sam nauc, da bos bolj v sedanjosti, da bos steknila, da ja ZDAJ najbolj pomemben...

ker glej - ti vse tole stekas, duhovito celo gledas na to in zelo samoiskreno, kar je dbest, si ze bolj na zemlji, ampak ne betonsko...

mal te je pac to izmucilo, normalno, custvene zadeve so frka, te cist sesujejo lohk, se posebej pa take negotove pa take scene....

bo ze tud zate se fajn, bos vidla. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Predvsem glej na to, da boš vedno v družbi prijetnih ljudi in predvsem takih, ki te bodo razumeli če boš naenkrat hotela biti sama, saj ti v takem obdobju razpoloženje verjetno zelo niha. Saj veš, sediš z prijatelji, se zapleteš v zanimiv pogovor, za malenkost pozabiš na neljube dogodke, pa pride mimo nekdo ki enako diši kot on, pa se ti zavrti film z neljubo vsebino... žal...

Boš videla da bo minilo, meni je tudi.

Tko no, če čutiš da rabiš kakšno terapijo, potem pojdi. Če čutiš, da ne rabiš, ni treba it.

Je že res, da moreš v seb najdet mir in zadovoljstvo, sam to ni glih najbolj enostavno. Dost lažje je, če ti nekdo pokaže pot, če ti nekdo pokaže načine, kako se tega lotit. Al pa če kje prebereš.

Besede, kot so "Ne pričakuj, da te bodo drugi osrečili - srečo poišči v sebi. Ti si v prednosti, če znaš ljubiti in če ljubiš!" lahka nekomu pomenijo vse, nekomu pa nič. Moreš mal poznat zadeve, da lahka potli dojameš bistvo v tko poenostavljeni različici. Tko da, beri knjige, meditirej, joga, udeleži se kake delavnice/tečaja, karkoli ti paše... Seveda v določeni meri..

Je pa tko, da terapije so tko tko, kurk naletiš, eni blefirajo eni ne. Lahka ti pa povem, da je tole zlo fina zadeva - mal draga, ampak je fajn: http://www.napovednik.com/dogodek42687_izk...ikend_delavnica

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

P.S. "Ne jokaj za Soncem, ki je zašlo. Zaradi solza ne boš videl/a zvezd" Parra

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

:palec: fajn odgovor.

res je, kot cutis.

pa se tole: markomark je dal tud dober nasvet - prijetne ljudi..

sam se mi ni dal bit negativna, a vendar: kje pa so, ti prijetni ljudje? x;)x xDDx

hocem rect, kje jih bos spoznal, ce si v badu, tvoji frendi pa tud ne morejo te bodrit pa skoz ne vem kaj zganjat plus da te spominjajo na svojo tezavo, ce zanjo vejo oz. se o tem z njimi pogovarjas.

tko da, valjda, mi tu recemo: saj bo! :palec:

sam.. jasno, to ni nic.

no nekaj pa najbrz ze je. :) :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...