Skoči na vsebino

Kako se izvleči?

lauragreat

Recommended Posts

kako bi ti pomagal njegov objem, če veš da noče bit s tabo x?x in zakaj nekateri mislite da je v zvezi treba dat vse od sebe.......če te partner sprejema takega kot si, ti ni treba dat nič od sebe, dovolj je da si....tak kot si........če te pa ne, lohk ti gore prestavljaš pa se na trepalnce mečeš, še zmeri te ne bo imal rad......lohk da bo vztrajal s tabo in podalšval agonijo zarad občutka krivde.....lej jo kok se trudi, vse bi lohk nardila zame, vse bi dala, res me mora met rada, nimam srca da bi jo pustil :xx!: in to vzbujanje občutka krivde velik ljudi zlo uspešno obvlada......

x:Dx :palec: a nje, bol ko ga brcneš , prej pride nazaj x:o)x

res je brez veze karkoli modrovat.....

partnerstvo je biznis....pogodba..... deal..... x;)x

če se ti lih vse sladko đebe....tut ni lih zdravo x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 83
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Astra, ful lepo si napisala. :palec:

Todika, tud všeč. :palec:

Za mašo dat...ta je dobra. :palec:

Ma ja, to so težki trenutki, k smo jih, po moje, že vsi čez moral dat. Težko je, samo jst ponavad pol tko mislm...če ni šlo, že ni bil ta pravi...sej boli, ko svina in jokam ful, samo si pa mislim...kaj, če bi nekdo mene silil bit v vezi, pa mi ne bi blo... :o|o: In to mi pomaga, da nikol ne gnjavim, da bi šla nazaj, ne kličem, ne pišem msg-ev...dam popoln mir. Ne vem, a je to ponos al kaj, ampak res, še nikol v življenju nisem nobenmu scen delala zarad tega in moledovala in se po kolenih metala...konc koncev vedno pride drugi (in tud gre), mogoče bo pa nekoč le prišel nekdo, ki bo ostal. x:Ix

Nimaš kej...zdej sm se že naučila, da kokrkol je že bolel in blo težko, je čas vedno prinesel olajšanje in novo simpatijo, ljubezen. In pol se počas začneš veselit tistih novih iskric, zaljubljenih pogledov, prvega poljuba, metuljčkov v trebuhu in vsega vznemirjenja, ki te čaka. In da maš spet možnost izkusit to. :2src:

Joj, jst bi bla pa zaljubljena. :2src: x:)x No, sej, pa še bom, ne? x;)x

V šolo se hodi, dokler se ne naredi... :o|o:

jeb*ga, včasih je treba kak izpit tut ponavljat...

Astra

:palec: ja, to pa že skoz ponavljam, fakultete ne naredijo najbolj pametni, ampak najbolj vztrajni x;)x x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ena bolših idej kok obdržat djeda je da zanosiš......in zravn med vrsticami zagroziš z vratolomno preživnino če bi prasec samo v sanjah pomislu da bi te pustu, zdej k ti je revi froca naredu x:Dx

js nism prpravlena narest ama ništa da bi ostal.......če hoče bit bo, če pa ne pa lohk gre......kok bo men hudo pol je moj problem, ne njegov

in se tud nom sprašvala ka sm narobe nardila......ker karkol delam sem jaz in to ne more bit narobe.....zame.....za njega pa je lohk x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ena bolših idej kok obdržat djeda je da zanosiš......in zravn med vrsticami zagroziš z vratolomno preživnino če bi prasec samo v sanjah pomislu da bi te pustu, zdej k ti je revi froca naredu x:Dx

:o|o: ni ne....so šli dečki svojo pot....tud preživnini se znajo izognit x^x

slaba ideja, morm rečt :xx!:

Strah me je le tega, da žal v svetu katerem živim, ne vem kdo me je tega naučil in od kje izvira, toda ves čas nekaj iščem. Nekoga. Pred njim sem bila 2 leti sama in ves čas so me oblegali sami neperspektivneži. Strah me je tega, da bom zdaj brezglavo iskala spet nekoga, komur bom lahko nudila pozornost. Očitno bo treba to preusmerit na družino, na prijatelje, vse ostalo bo prišlo samo od sebe.

Veliko sem brala o tem, kako je treba bit sam, kako moraš imeti najprej sam sebe rad, kako si sam lahko zase, toda še vedno si želimo verjetno vsi neko varnost.

Povem tudi vam, a sebi še bolj v tolažbo, da sem pred nekaj leti bila v podobni zadevi, in zdaj, po 5-ih letih, tistega fanta nebi skorajda prepoznala če bi stopil čez vrata, kaj šele, da bi se spomnila kakšnih trenutkov z njim. Stvari se vedno zameglijo. Samo pustijo pač posledice in zdaj bom morala res trdo delat in vlagat svoj čas v to, da postanem bolj močna osebnost, brez njega. Žal bom moralo navidezno urejeno in mirno življenje zdaj malce počakati in visoko bom morala skakat čez skale, da ne padem. Ne bo več lagodnega odhoda iz službe in brez razmišljanja rutinsko skuhat kosilo in se ne sekirat kaj bo če vikend, kam bom šla, s kom. Zdaj moram res vsako uro organizirat, da se ne predajam ravnodušju in melanhoniji.

Naredila sem sicer izjemno stvar, brez katere ne vem kako bi: Obdržala sem namreč ves svoj krog prijateljic, hobijev in stvari, ki me veselijo.

To pa je največ. Največjo vrednost ima prijateljica, ki prespi pri tebi iz razloga, da ga nebi klicala, da nebi bila sama.

Res, je naredila sem vse. In bila sem, kakršna sem. S sitnarjenjem, z razdajanjem, z vsem.

lahko je vse skupaj preveč jamranja, moram pa pisat in povedat, kako se počutim.

In res je, nekaj stvari mi ni bilo všeč, pa sem jih zatrla v sebi, se prilagodila njemu.

Zaslužim si tisto pravo, brez odrekanja. In to bom dobila!

js nism prpravlena narest ama ništa da bi ostal.......če hoče bit bo, če pa ne pa lohk gre......kok bo men hudo pol je moj problem, ne njegov

in se tud nom sprašvala ka sm narobe nardila......ker karkol delam sem jaz in to ne more bit narobe.....zame.....za njega pa je lohk x;)x

Ja pa kaj še, da bo moj otrok sirota, jz pa razočarana gospodinja.

Nej ima on otroke sam s sabo al pa s svojo namišljenjo imaginarno sanjsko žensko.

Ja, zdaj je na POP-u drugi del, lahko se dripec prijavi. Mogoče bo izbran za naj bleferja.

VI IMATE VSI NEZNANSKO MOČ.

ZELO MI POMAGATE.

PO DVAJSETIH MINUTAH, KO MI JE ŠLO NA JOK, STE KOT OLAJŠANJE, KOT NAJDRAŽJA KREMA ZA SUHE ROKE, KI TE OD MRAZA GRIZEJO. IN ZDAJ SE POČUTIM KOT CARICA. IN MI NIČ NE MANJKA.

HVALA

lia, velik se jih žal ne strinja s tabo :o|o:

:o|o: itak, to je že od malega tak....da se ne strinja folk z mano....nimam lih črednega nagona dobro razvitega...je malo zakrnel zgleda ..tekom evolucije...

sam pol probajo pa na lastni kožži občutijo ka je mela lia praf x^x

*

ko pridejo otroci se zadeve v partnerstvu še napnejo ne pa izboljšajo :OO!:

če je že prej posrano je pol sam še bolj.....

Ja pa kaj še, da bo moj otrok sirota, jz pa razočarana gospodinja.

Nej ima on otroke sam s sabo al pa s svojo namišljenjo imaginarno sanjsko žensko.

Ja, zdaj je na POP-u drugi del, lahko se dripec prijavi. Mogoče bo izbran za naj bleferja.

VI IMATE VSI NEZNANSKO MOČ.

ZELO MI POMAGATE.

PO DVAJSETIH MINUTAH, KO MI JE ŠLO NA JOK, STE KOT OLAJŠANJE, KOT NAJDRAŽJA KREMA ZA SUHE ROKE, KI TE OD MRAZA GRIZEJO. IN ZDAJ SE POČUTIM KOT CARICA. IN MI NIČ NE MANJKA.

HVALA

:palec: tisto je blo mal zlobno mišljeno, bohnedaj mojih nasvetov takih upoštevat :O:

:o|o: itak, to je že od malega tak....da se ne strinja folk z mano....nimam lih črednega nagona dobro razvitega...je malo zakrnel zgleda ..tekom evolucije...

sam pol probajo pa na lastni kožži občutijo ka je mela lia praf x^x

*

ko pridejo otroci se zadeve v partnerstvu še napnejo ne pa izboljšajo :OO!:

če je že prej posrano je pol sam še bolj.....

lia x:Dx črednega pa tud js nimam.....hvalabogu :switz:

Bora

če vas zanima je dones boljš... ...

...

xokx

x8Dx :palec:

xokx :vtz:

xrosex

IN ZDAJ SE POČUTIM KOT CARICA. IN MI NIČ NE MANJKA.

x^x :palec:

:vtz:

*

Glej, to si vse TI napisala, tko si mislila, ko te bo stisnil, si prit prebrat.

xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj predlagate 27 let stari, tisti, ki me poznajo pravijo luštni inteligentni samostojni punci, ki je po enem letu in malo velikega vlaganja v vezo naenkrat dobila odgovor "Rad bi bil sam- tokrat se ne bom premislil" kako naj začne živeti na novo?

Kako pozabiti neko idealno sliko moškega, kako biti dejansko nekaj časa sam, kako se osrečiti s stvarmi, ki naj bi jih počeli le zase, kako se naprimer razvedriti s penečo kopelijo, ko pa bi ti veliko bolj pomagal njegov objem?

Kje najti moč, ko veš, da si sicer dal vse od sebe, ampak si nekajkrat ravnal s sitnarjenjem narobe, da se je to zgodilo?

Jest bi reku da bod vesela da si vidla njegov taprav sebičn obraz.Lahko bi te nategoval še mnogo let in te tako pustil na cedilu rečmo pr 40 ko težje najdeš novega partnerja kot danes.Razmilsi, preprodi (kriv je itak on) in si najd človeka ki je normaln, ker to kar si mela ni.

Takim stvarem jest pravim blagoslov in na tvojmu mestu bi se mu zahvalu kej je pokazov kaj je....neresno,nezrelo bitje ki kljub svoji starosti ne ve kaj hoče. x;)x

Strah me je le tega, da žal v svetu katerem živim, ne vem kdo me je tega naučil in od kje izvira, toda ves čas nekaj iščem. Nekoga. Pred njim sem bila 2 leti sama in ves čas so me oblegali sami neperspektivneži. Strah me je tega, da bom zdaj brezglavo iskala spet nekoga, komur bom lahko nudila pozornost. Očitno bo treba to preusmerit na družino, na prijatelje, vse ostalo bo prišlo samo od sebe.

Veliko sem brala o tem, kako je treba bit sam, kako moraš imeti najprej sam sebe rad, kako si sam lahko zase, toda še vedno si želimo verjetno vsi neko varnost.

Povem tudi vam, a sebi še bolj v tolažbo, da sem pred nekaj leti bila v podobni zadevi, in zdaj, po 5-ih letih, tistega fanta nebi skorajda prepoznala če bi stopil čez vrata, kaj šele, da bi se spomnila kakšnih trenutkov z njim. Stvari se vedno zameglijo. Samo pustijo pač posledice in zdaj bom morala res trdo delat in vlagat svoj čas v to, da postanem bolj močna osebnost, brez njega. Žal bom moralo navidezno urejeno in mirno življenje zdaj malce počakati in visoko bom morala skakat čez skale, da ne padem. Ne bo več lagodnega odhoda iz službe in brez razmišljanja rutinsko skuhat kosilo in se ne sekirat kaj bo če vikend, kam bom šla, s kom. Zdaj moram res vsako uro organizirat, da se ne predajam ravnodušju in melanhoniji.

Naredila sem sicer izjemno stvar, brez katere ne vem kako bi: Obdržala sem namreč ves svoj krog prijateljic, hobijev in stvari, ki me veselijo.

To pa je največ. Največjo vrednost ima prijateljica, ki prespi pri tebi iz razloga, da ga nebi klicala, da nebi bila sama.

Res, je naredila sem vse. In bila sem, kakršna sem. S sitnarjenjem, z razdajanjem, z vsem.

lahko je vse skupaj preveč jamranja, moram pa pisat in povedat, kako se počutim.

In res je, nekaj stvari mi ni bilo všeč, pa sem jih zatrla v sebi, se prilagodila njemu.

taprvo morš pr seb razpucat, kake so tvoje želje in pričakovanja od ene zveze, od moškega....in ko boš mela to pošlihtano, ne smeš bit nikol zadovoljna z manj.....pa ne zdej živet v strahu da boš itak vedno naletela na same bambusarje, k pol se ti lohk zgodi da boš vse lepo in pravo zamudila......ampak če veš kaj hočeš, se ziher ne boš vsakemu cepcu k bo pršu mim v naročje metala

x;)x

pač probaš, če ne rata, greš z dvignjeno glavo naprej, ker veš da si kljub vsemu ostala to ti.....in da pač to ni to.......

Jest bi reku da bod vesela da si vidla njegov taprav sebičn obraz.Lahko bi te nategoval še mnogo let in te tako pustil na cedilu rečmo pr 40 ko težje najdeš novega partnerja kot danes.Razmilsi, preprodi (kriv je itak on) in si najd človeka ki je normaln, ker to kar si mela ni.

Takim stvarem jest pravim blagoslov in na tvojmu mestu bi se mu zahvalu kej je pokazov kaj je....neresno,nezrelo bitje ki kljub svoji starosti ne ve kaj hoče. x;)x

no tkole sodit pač ne gre.....ker njega ne poznaš, ne veš kok on razmišlja, kaj si on želi in kaj on pričakuje......ne veš kako sta mela, kaki pritiski so se vršili tako z ene kot z druge strani.....tko da....mal mim tole :o|o:

Bora

Sicer si pa ženska in ženskam v tvoji starosti je naklonjeno da one zbirajo.Prepusti se in opazuj kaj se dogaja okoli tebe.Zdi se mi da preveč planiraš vse v naprej.Ljubezen ni "5 letni plan" ampak spontanost, trenutek.To so čustva.Verjamem da boš tapravega dobila, sam zele si ga mal zabedirana pa te mori vse skupej.Sej bo :palec:

no tkole sodit pač ne gre.....ker njega ne poznaš, ne veš kok on razmišlja, kaj si on želi in kaj on pričakuje......ne veš kako sta mela, kaki pritiski so se vršili tako z ene kot z druge strani.....tko da....mal mim tole :o|o:

Ni ni.Vse je tle pokazov"Rad bi bil sam- tokrat se ne bom premislil" .Ni tle nobenga mogoče, pa sorči pa ne vem...to je to.

xrolleyesx dobro si jo potolažo...ni kaj.....

ha...za dobre bejbe ni problem tud pr petdesetih x:o)x

morm še kej dokaznega materiala prpopat x:Dx

Sicer si pa ženska in ženskam v tvoji starosti je naklonjeno da one zbirajo.

xcivx Sine, ženske zmeraj zberejo...tud če so 80 x;)x

Ni ni.Vse je tle pokazov"Rad bi bil sam- tokrat se ne bom premislil" .Ni tle nobenga mogoče, pa sorči pa ne vem...to je to.

si v eni zvezi recimo....pa ti ne odgovarja, ni to to, rad bi šov, pa se počutiš krivga, ker se ona ful trudi okol tebe, vse nardi, v vsem ti ustreže.....pa vseen veš da to ni to kar si želiš.....mogoč te celo duši vse skup......in film pokne in greš......in te kliče, ti joka, ti obljublja vse mogoče, mogoč celo grozi s samomorom ker brez tebe pač ne more živeti......maš slabo vest, spet se počutiš krivga, si misliš mogoč pa res nism prov naredu, lej kok me ma rada, a bom še najdu kdaj kej tajga.....probaš še enkrat.......in tud dejstvo da kakorkol že se navežemo na enga, tud če to no to, ratamo nekak otopeli in vdani v to zvezo.....sam če je želja po nečem drugem premočna......

ne pravim da je blo tuki tko, to sama najbolj vesta.....sam tko je....marsikje, zato ne gre posplošvat in lapat na pamet......vsaka medalja ma dve plati in on je lohk čist ok drgač, tko kt ona, sam za skup pač nista

Bora

si v eni zvezi recimo....pa ti ne odgovarja, ni to to, rad bi šov, pa se počutiš krivga, ker se ona ful trudi okol tebe, vse nardi, v vsem ti ustreže.....pa vseen veš da to ni to kar si želiš.....mogoč te celo duši vse skup......in film pokne in greš......in te kliče, ti joka, ti obljublja vse mogoče, mogoč celo grozi s samomorom ker brez tebe pač ne more živeti......maš slabo vest, spet se počutiš krivga, si misliš mogoč pa res nism prov naredu, lej kok me ma rada, a bom še najdu kdaj kej tajga.....probaš še enkrat.......in tud dejstvo da kakorkol že se navežemo na enga, tud če to no to, ratamo nekak otopeli in vdani v to zvezo.....sam če je želja po nečem drugem premočna......

ne pravim da je blo tuki tko, to sama najbolj vesta.....sam tko je....marsikje, zato ne gre posplošvat in lapat na pamet......vsaka medalja ma dve plati in on je lohk čist ok drgač, tko kt ona, sam za skup pač nista

Todika preveč razmišljaš.Stvari so tko kristalno jasne pa enostavne x;)x

jao, Indigo...in ti bi rad bil nek svetovalec... :xx!: xrolleyesx

S tem, kar si napisal, sam dokazuješ, da pojma nimaš...o tem kako se svet vrti...

Lia...itak x:Dx

Todika :palec: :palec: :palec:

Astra

x:Dx folk ma na splošno rad take svetovalce ki jim kimajo, jih božajo po glavi in jim govorijo kok so bogi in kok so vsi drugi vsega krivi.....tko da mogoč bi bil kr uspešn x;)x

js definitivno za sol neb zaslužla x:Dx

Todika preveč razmišljaš.Stvari so tko kristalno jasne pa enostavne x;)x

itak da so sam zaka ma pa folk pol tolk problemov.....predvsem sami s sabo

Bora

Stvari v odnosih nikoli in nikdar niso kristalno jasne...vedno je preplet vsega.

Todika, se zelo strinjam, kar pišeš... :palec:

In indigo, res sori no, sam mal pa boš moral še žgancev papt, da boš poštekal...

In takšni svetovalci delajo samo škodo, če mene vprašaš... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...