Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu


free

Recommended Posts

Ja, sej ne pravim, da mora bit terapevtska, sam da je boljs, da bolj nacin tak, da se folku ne bo trgal, ker slisjo mnenje o sebi. Zato.

Jasno da nismo terapevti, pa tudi smo nekak... pogovarjanje, pisanje, izrazanje ima lahko velik terapevtski ucinek, in tudi mislim da je na tem forumu tega ogromno. Eden od sami smislov tega foruma, hote al nehote.

Kljub temu, mogoce nism primernega izraza, stavka uporabil.

 

Edino bistvo ki sem ga hotel izpostavit je to, da se clovek, ki tule pise zave samega sebe in svojih obcutkov - zato pisanje v tretji osebi. To je vse.

Sicer bi tema lahko postala taksna kot katere, kjer se ljudje ne morejo kontrolirat, svojih reakcij in zalijo ter ponizujejo ljudi. - To pa mislim, da ni zazeljeno ane.

 

Zanimivo je to, da v tej temi se ni blo nekih vecjih crashov.

 

Ja, sej zato pa pise, ne beri, ce ne zelis slisat mnenja o sebi!

 

Obenem pa, a ni boljs da se samo ali predvsem tukaj pise, ostale teme pa (upajmo) ostanejo vsaj tolk na nivoju, da jih lahko bere nek napol redni clan tukaj in po moznosti vsaj malo razume se kdo, ki ni ravno pogosto tu.

Torej, navadit folk, da se lahko odveze, iztrga iz teme, custva poda tukaj, in se vrne v temo z vsebino in nadaljuje konstruktiven pogovor. - Ok, vem, utopija; ampak ce bi nam ratal 10% je ze kr neki ker bi teh 10% preraslo v vec in vec.., v konstruktiven nacin komunikacije, ki bi se naposled uporabljal tudi v osebnem zivljenju.

 

Tudi v osebnih odnosih cloveku vedno ne pove vse kar nam pase, temvec vcasih izberemo besede, posicemo primeren trenutek, itn. Se torej obnasamo z malo razumnosti in spostovanja. - Zato gre.

Egoisticno je, da si vedno dopuscamo izrazati svoje obcutke ne glede na situacijo izven nas in na stanje ljudi okoli nas. Ne do partnerja, ne do starsev, ne do otrok, uradnika, policista, trgovca, sodelavca, znanca ali mimoidocega se ne obnasamo brez razumnih okvirjev, ki smo si jih postavili, da lahko funkcioniramo. Ce teh okvirjev v tej premalo zdravi druzbi ne bi bilo, bi se ukvarjali predvsem z zdravljenjem in poslusanjem drug drugega. No, to niti ne bi bilo slabo x;)x samo potrebujemo se kar precej vec zavesti in socutja.

 

To so tudi te furstracije, o katerih sem ze veckrat pisal, ki jih zaznavam med nekateri tu, in pri katerih se pogosto ponavljajo. Ljudje doma, na poslu, ali pac neke potlacene obcutke ne morejo izraziti, ker jih partner noce poslusat, v sluzbi se ne upajo itn... in potem si tukaj dajo duska. Iscejo filter za lastne furstracije. - To seveda ni fer do tistih, ki za njihove situacije niso niti malo krivi.

Zal se mi zdi, da je tega vedno vec in v casih katerih zivimo, predvidevam, da bo tega zal morda se vec.

 

Taka tema in nek minimalni komunikacijski bonton, vsekakor je potreben. Meje postavlja urednistvo in, ce le to dopusca, naknadno se mi sami oz. skuponost sama.

Zdej, ce je pac tak nacin, ki sem ga zato temo zastavil vecini ni blizu, ji pac ni. Kaj cmo. :vio:

 

Ja, tut vredu, sam predvsem zate je to pomeni vec dela, kakor morda slabsi nivo tem, zaradi prevec osebnega sranja vmes, namesto konstruktivnih debat.

Kar pa se tice osebne komunikacije, pa se s teboj definitivno strinjam - cim vec sproti popucat, ce se le da!

 

da.

 

...

Free pravis terapevtska tema.

ok, stekam, saj je kul, ampak sej nisi terapevt in tud nismo med samimi terapevti, niti nismo nastopajoci v temi oz. splosno na forumu vedno zeljni terapevtske orbavnave. xDDx x;)x

 

Poleg tega pa saj ves kako je.

V bistvu recemo ti mi pa nisi vsec, mas mim nacin, moti me to pa to pr teb, ampak hejj!, ne zameri, saj smo samo *malo terapevstki*. xDDx

a ves... clovek tud ce se strinja s kritiko oz. jo lohk sprejme, vcas rab morda mal dlje, da to tud sprocesira, pa tud, se pocut morda ponizanega na nek nacin oz. javna (sam) kritika je tecna za vsacga. x:)x

 

Sama sem precej kriticen clovek (in mi to pogosto ni vsec, sam kaj cmo, mam tak uch, direkten al kaksen xDDx ) no a vedno gledam (oz. skusam gledat) celostno. Skratka, ce mi je nekdo se tako zelo zoprn, ni mozno, da ne bi vsaj kake dobre lastnosti ali cesa, kar mi je pa vsec oz. je *plus* za onega, izpostavila - ce bi pac ze izpostavljala tud *slabo*.

 

nekdo misli da je blazno zabaven in super, in morda ne razume, da drugim to ni zabavno in super.

Potem 'naj bi' po odzivih (pogledih v shpegle) to zdojel. recimo. x:)x

Mislim da je to velik bl terapevtsko kot pa da o nekom pred vsemi govoris kriticno, brez da bi on to zelel slisat.

se mi zdi bl diskretno in elegantno, da se to sproti zmeni in dorece.

 

Me pa nic ne moti in sej je cist kul.

Kot si je pac kdo zamislil in kolikor pac kdo zeli sodelovat.

Glede na to, da sam javno sodeluje, pa pac mora prenest tud pogled nase s strani drugih, na katerega pa ima lohk vpliv le on sam - cisto vsem pa nikoli ne bo vsec in s tem se je treba kar sprijaznit. x:)x

 

Ja, kaj pa tvoja pobuda in akcija, da kej naredis, da ti ne bo dolgcas in predvidljivo al kako pac zelis ane? x;)x

 

Kako predvidljivo dolgočasno je zadnje cajte na LNF postalo :sori:

 

Nekam sterilno ocenjujoče, na (svetle) trenutke ircajoče,v glavnem pa z medmeti obremenjujoče xrolleyesx

 

Pogrešam Ruby :vio: kje je ta punca :inocent:

 

Nat ima preveč dela sama s sabo in svojo okolico, ona je tut znala kaj žmohtnega napisat.

 

Lia je zginla :C:

 

Tipka bohvet kje nabira koprive in čemaž :o|o:

 

Pa še Porny se je med softiće vpisal x:o)x

 

 

sej pravim, predvidljivo dolgočasno :o|o:

 

Tocno to :palec: Kdor je opazil ima s tem opravka. Jaz nisem, ocitno ga nimam x:o)x

Naj dodam, da se strinjam s Cookie, da je zadnje čase vse skupaj bolj mlačno....čeprav bi najbrž lahko kaj ukrenili proti temu, tako da ne bom nikogar okrivil za dano situacijo.

Je pa imela inkvizicija uspeh, ko je zatrla slovansko pogansko gibanje. x^x Forum bi lahko imel še več historičnih osebnosti. x^x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

dobri ste, da tolk o posameznikih razmišljate. x:o)x

.

.

.

to ziher na bank al pa javni uprau delate. x:Dx

 

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

...

 

Ja, kaj pa tvoja pobuda in akcija, da kej naredis, da ti ne bo dolgcas in predvidljivo al kako pac zelis ane? x;)x

Free, včas se je na LNF DEBATIRALO. Potem se je debata sprevrgla v PREPUCAVANJE kdo ma daljšega in tršega. No, v zadnem času pa je zvodeneleo, zmeglelo, vse je mlačno, ker bohnedej, da napišeš kritično mnenje, ker si takoj označen za nestrpneža, za zavrtega zafrustriranca, s totalnim pomanjkanjem ljubezni v/na/pod/ob/okoli sebe xrolleyesx in potem rajši ne napišeš nič več, ker ovce imajo rajši skupnoslinast srčkast bee bee bee.

Porny je bil, med drugimi, svetla izjema, ki si je upal komu v obraz nastavit špegu, pa ste ga prec spljuval kok nestrpen, aroganten fujfejbljak grobijan je. Tut midva sva se že orenk spičla, pa sem znala s humorne plati pogledat na zadevo, pa sem se morala strinjat z njim, vsaj v osnovi :palec: (ajde, detajli so zame včas ipak preveč ekstremistični celo zame) xDDx

 

Lia je znala včas tut kako pikro napisat, pa tut z njo sem zapela enkat v pradavnini, pa ko sem zadevo pogledala z drugega zornega kota, sem se morala ipak z njo v osnovi strinjat. Pri teh dveh (no, sej so tut še keri drugi, zarad katerih še pošpegam na LNF) vsaj veš, pri čem si; ne okolišijo, se ne slinijo od silne vseobsegajočeuniverzalne ljubezni, ne limajo srčkov do nezavesti, pa ahm, lep dan, khm, khm,...dve strani ne klepajo.

 

Free, včas znaš bit prekleto naporen s temi kurčevimi linki od ekologije, čloevka prime, da bi zanalašč šel in skuril vse plastične vrečke, pa nej dioksini veselo letajo okol, pa uno barvo od pleskanja bi najrajš zlila v bajer, ker si tečen do obisti. Ajde, ne rečem vsake tolko s temi linki in filmi, ampak dan za dnem, teden za tednom...bogami dojadi normalnemu človeku. Pol pa uleti na forum Dancerka z unimi idejami o črvariju, pa sm si rekla pa to ni možno, pa to je free v preobleki, sam veš kaj, ona NE teži; poda njej krasne rešitve, pa zdej če so še men krasne, super, če pa niso, pa ne teži s temi rešitvami do nezavesti. In če ji slučajno ne uspe, nima teh "v tebi ni ljubezni, a si prejemal premalo materine pozornosti" ipd. kozlarij)

 

Aja, k sm pa že glih v tej temi; od osebkov (že vejo kateri so to; zaupam sam toliko, da to NISO običajni LNF zateženci in prstžugajoči) sem prejemala tut take OS-e pa ne o tem kom zoprna, zatežena ženska sem (za to me boli quratz ker mnenje nekih imaginarnih osebkov me ne gane, tapravi prjatli me imajo radi GLIH zarad tega, ker pri meni se ve, kok je ura, ker ne okolišim/hinavim, ne rečem muuu, če mislim kvak, pohuljencev pa ne prenesem - in oni mene ne), ampak predvsem o tem kok nimam nič za delat v službi, če na LNFju stalno visim in pišem poste. In take sem odpikala (v sočnejšem žargonu - odjebala) z: "a te boli ker pišem takrat, ko meni paše in kako moje pisanje take osebke oškoduje, z obzirom, da delam v gospodarstvu, da plačujem vse redne, izredne, dodatne, dopolnilne davke in prispevke, dohodnine, kapitalske in kar je še tega??" In ker si znam delo organizirat, da lahko v vmesnem času še kej napišem, kako točno to finančno take osebke tangira, še posebej, ker skor do konca junija delam samo in izključno za Državo, šele potem za svoj račun? V prostem času pa se me posiljuje z raznoraznimi Tarčami, Trenji, Piramidami, Tedniki, poročili, debilnimi holivudskimi filmi, s preštevanjem kosti po raznoraznih grapah že vsaj 33 let (pa porkamotorka, a se loh pliiiiiz nehamo ukvarjat z mrtvimi in se končno posvetimo živim in njihovim tegobam tukaj zdaj v SLO, ne pa nek v Afriki, prokletzakurnik?), pa o 5m morskega dna? Pa beli, rdeči, črni (zjebal ste mi najljubše barve prokletniki, sem morala prešaltat na modro in zeleno, na rumeno si ne upam, ker avestekajsorumenci naredil v WW?

 

Ma qrtz pa vse, bom jast ko Lia x:px vsake tolko bom koga poslala v izvorno mesto, ne bom nič objasnjevala x^x aja, pa Kyllah ima FANTASTIČNE poste :2src: punca resnično napreduje :palec:

 

******

in ne Nimbus, nisem ne na banki, ne na zavarovalnici in ne na javni upravi. Zadovoljen :8):

 

*******

oink oink, bee bee beeeeee

rig, prrrrrrrrd

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Zakaj je pa terba kritike pisat?

Saj je vsak nekako dober, poseben........... če mi ne paše da ga berem, ga tud kritizirat ne morem.

 

Ker nekaj prifuknjencev pa je tukaj na svete čase.

Me ne zanimajo.

Vsi ostali ste mi OK.

 

Spluvam vas pa sproti, čeprav potem skušam to poravit (lol)

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Cookie sam en medklic...drgač si mi fajn za prečitat in se dostikrat sprašujem od kje ti toliko energije??? Meni se preprosto me da. Sploh pa ne tle na forumu prepucavat kdo ima bolj prav. Itaq ima vsak zase svoj in edini prav.

 

aja...glede preštevanja kosti, sam tolk sm hotla... nam mlajšim generacijam je to čist ena žblj tema, ki se nas tudi na daleč ne dotakne...po drugi strani je pa treba razumeti ljudi, ki so izgubili svojce v teh grapah, da želijo najti njihove ostanke. To je čisto človeško. Želijo pokopati kosti in s tem nekako zaključiti življenjski krog. Ker tega rituala ni bilo pa seveda ljudje hočejo vedeti in iščejo in bodo iskali, dokler se to ne zaključi.

Tega seveda ne veš dokler ne izgubiš bližnjega na ta način.

 

O tem kako poročajo mediji o tem je pa seveda odvisno koliko daleč smo od volitev xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

 

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa pač ne maram pretiranega podajanja linkov. Sploh je smešno, če človek ne prebere tisto, kar je pripopal oz. vedno verjame tistem, kar piše na internetu.

Pa ne mislim tukaj na free-ja.

 

Meni je pa Dancerka všeč! Koristno, simpatično napisano, brez teženja, pripravljena vprašat in se ne dela, da vse ve.

 

Drugače pa po starem. x:o)x

 

Aja, mayita al kaj je že, mi je zoprna.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Po načinu, slogu izražanja mi je Dancerka delovala/deluje kot alterego nekoga drugega.

Oz. "njegova omiljena, forumsko znosna" kopija v drugi osebi. -)

Meni je pa Dancerka všeč! Koristno, simpatično napisano, brez teženja, pripravljena vprašat in se ne dela, da vse ve.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Izražanje, slog je podoben.

Ni nujno, da gre za isto osebo.

... Pol pa uleti na forum Dancerka z unimi idejami o črvariju, pa sm si rekla pa to ni možno, pa to je free v preobleki, sam veš kaj, ona NE teži; poda njej krasne rešitve, pa zdej če so še men krasne, super, če pa niso, pa ne teži s temi rešitvami do nezavesti. In če ji slučajno ne uspe, nima teh "v tebi ni ljubezni, a si prejemal premalo materine pozornosti" ipd. kozlarij)
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Porny - ju "kompliment" za visoko frustracijsko toleranco v zvezi z mano.

Glede na to, da sem bil tule na forumu do njegovega "Idola", "SI backgrounda"

brezkompromisen, če tudi argumentirano z dejstvi iz virov javne uprave, ...

Zameril ni. Oz. je ravnal emocionalno uravnoteženo.

 

Kot tudi Michelle, Mantis, Aliani, mgd - ju, ki so ravnali

na moje provokacije čustveno racionalno. Brez nadaljne zamere.

 

Condor - ja mi je žal, da ni nadaljeval malce "bolj" ognjene debate

v zvezi z njegovim "Idolom"...

Štartal takrat v "previsokih obratih" na njegove "visoke obrate", če tudi z argumenti.

 

Free je v zabavo. Sploh, ko pade iz balansa "kdaj pa kdaj". -)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Fajn, da mas tvoje mnenje.

 

S prvim delom povsem strinjam. Ceprou je tudi dosti izjem tu. Najvec se govori itaq o tistih, ki so najbolj glasni. Sicer pa sem o istem pisal zgoraj, z mojim nacinom pac.

Tvoj pogled glede Pornya. Sm tudi o tem pisal zgoraj, kako nekdo lahko artikulira, drugi ne...

Jaz se vedno mislim, da je Porny preveckrat bil prevec nestrpen oz. sem ga tako dojemal. Za moj okus.

 

Vcasih ce kdo tukaj ne pljuje svoje furstracije, in ni izrazito glasen in vsakemu pove svoje kaj misli, se NE pomeni, da je zato slinast! Nekdo pac nima potrebe ukvarjat se s kom drugim ali z nekimi custvenimi odzivi. Tukaj pa je bil trend, da tisti, ki "zna" izrazit svoja custva je "frajer" x;)x . Dejansko izraza njihove lastno razmisljanje, ki ga drugi niso znali ubesediti. Kar se ne pomeni, da je zato njegov prispevek k forumu dejansko pridodal neko "vredno" vsebino. No, saj sem pisal o tem zgoraj...

Tiste Pornyeve poste, kjer pise konstruktivno dojemam dosti boljse kakor tiste, ko se "dere".

Dosti vas, pa se mi zdi da ravno obratno.

 

Ma jaz linke dajem predvsem v to namenjene teme. V tem ne vidim prav nic slabega, prej obratno. Ce te te teme ne zanimajo, jih ne beri, namrec namenjene so prav vsebianm ki jih dodajam. Linki so pritisk na gumb za zacetek debate. Vcasih se sprozi, vcasih ne. Vcasih pa je zgolj informacija dovolj.

Nekaterim so informacije vredu, drugim niso dovolj. Smo razlicni.

 

Linki ki vodijo na teme, ki se ticejo ekoloskih problemov so kurcevi. x:px Ma ja , moj blog ima 17.601 ogledov, vecina je ekoloskih povezav. Morda premislis o tem, ali se nekaterim ljudem dodajanje nekih izbranih ekoloskih povezav res zdi taksno kot tebi.

 

Ze sama tvoja uporaba izrazov, besed pove precej.

Cloveka prime... hm, mene in se marsikoga torej tukaj ne prime. Prej obratno. Menim, da je vsakrsna vspodbuda, pa cetudi so to linki, ki govori o resevanju in informiranju o ekoloskih problemih zelo dobrodosla. Takih ljudi kot sem sam, Dancerka itn, bo vedno vec. V to sem preprican.

 

Mislim, da je dobro da se zavedas, da jaz ali kdo drug tukaj ni kriv za tvoja custva ali njihovo stanje in tvoje odzivanje na okolico, kakor odizvanje na pisanje drugih ljudi tukaj!

Mi sami smo tisti, ki v sebi povzrocamo nemir, glede na to kako dojemamo svojo okolico.

Dokler clovek svoje astralne obcutke razume kot sveto resnico, obenem pa ni zmozen necustvene distance do situacije izven njega, potem govoris tocno o tem kar si pisala za druge - "kdo ima daljsega"! Potemtakem imas s tem kar obsojas tukaj, pravzaprav sama probleme. - Zato sem predlagal, da pisemo v 3 osebi. Ampak je ocitno to ze prevec.

 

Hm, zanimivo.

Kar se tice resitev, sem jih podal vec kot veliko. Ce ze apriori ne pogledas ali preberes besedila ali pogledas linka, ti ne morem pomagati.

Moje osebno mnenje je, da je bolje dodat link, kot pisati post dolg cele strani; ceprav ga res tudi sam napisem kdaj.

Sicer pa se mi zdi ze samo primerjanje mene s kom drugim, sorry na izrazu "butasto"?

Je kot bi premerjal okus enega cloveka z kusom drugega.

 

Tako so za moj taste, posti Dancerke veckrat predolgi. Obcudujem pa mnogo drugega pri njej.

Kljub temu marsikaj njenega preberem, ker me zanima.

 

Glej, jst ne tezim nikomur o njegovi osebnosti, ce nisem izzvan oz. coseba sama klice po tem. Mislim, da je to lahko vsakomur jasno, po cca. 7ali 8 letih pisanja tule.

 

Me primerjas kot bi premerjal tebe z Marso ali katerim drugim clanom tu. xrolleyesx

 

Ja, no, v zadnjem delu pises o tebi in tvojih... TAF punca! Bravo :palec: Pri tebi se tocno ve kako in kaj. Se posebej dobro je, da to vsi vemo in da nas na to veckrat opomnis, se posebej takrat ko se ti bo nabralo! Pohvalno :palec:

 

 

Free, včas se je na LNF DEBATIRALO. Potem se je debata sprevrgla v PREPUCAVANJE kdo ma daljšega in tršega. No, v zadnem času pa je zvodeneleo, zmeglelo, vse je mlačno, ker bohnedej, da napišeš kritično mnenje, ker si takoj označen za nestrpneža, za zavrtega zafrustriranca, s totalnim pomanjkanjem ljubezni v/na/pod/ob/okoli sebe xrolleyesx in potem rajši ne napišeš nič več, ker ovce imajo rajši skupnoslinast srčkast bee bee bee.

Porny je bil, med drugimi, svetla izjema, ki si je upal komu v obraz nastavit špegu, pa ste ga prec spljuval kok nestrpen, aroganten fujfejbljak grobijan je. Tut midva sva se že orenk spičla, pa sem znala s humorne plati pogledat na zadevo, pa sem se morala strinjat z njim, vsaj v osnovi :palec: (ajde, detajli so zame včas ipak preveč ekstremistični celo zame) xDDx

 

Lia je znala včas tut kako pikro napisat, pa tut z njo sem zapela enkat v pradavnini, pa ko sem zadevo pogledala z drugega zornega kota, sem se morala ipak z njo v osnovi strinjat. Pri teh dveh (no, sej so tut še keri drugi, zarad katerih še pošpegam na LNF) vsaj veš, pri čem si; ne okolišijo, se ne slinijo od silne vseobsegajočeuniverzalne ljubezni, ne limajo srčkov do nezavesti, pa ahm, lep dan, khm, khm,...dve strani ne klepajo.

 

Free, včas znaš bit prekleto naporen s temi kurčevimi linki od ekologije, čloevka prime, da bi zanalašč šel in skuril vse plastične vrečke, pa nej dioksini veselo letajo okol, pa uno barvo od pleskanja bi najrajš zlila v bajer, ker si tečen do obisti. Ajde, ne rečem vsake tolko s temi linki in filmi, ampak dan za dnem, teden za tednom...bogami dojadi normalnemu človeku. Pol pa uleti na forum Dancerka z unimi idejami o črvariju, pa sm si rekla pa to ni možno, pa to je free v preobleki, sam veš kaj, ona NE teži; poda njej krasne rešitve, pa zdej če so še men krasne, super, če pa niso, pa ne teži s temi rešitvami do nezavesti. In če ji slučajno ne uspe, nima teh "v tebi ni ljubezni, a si prejemal premalo materine pozornosti" ipd. kozlarij)

 

Aja, k sm pa že glih v tej temi; od osebkov (že vejo kateri so to; zaupam sam toliko, da to NISO običajni LNF zateženci in prstžugajoči) sem prejemala tut take OS-e pa ne o tem kom zoprna, zatežena ženska sem (za to me boli quratz ker mnenje nekih imaginarnih osebkov me ne gane, tapravi prjatli me imajo radi GLIH zarad tega, ker pri meni se ve, kok je ura, ker ne okolišim/hinavim, ne rečem muuu, če mislim kvak, pohuljencev pa ne prenesem - in oni mene ne), ampak predvsem o tem kok nimam nič za delat v službi, če na LNFju stalno visim in pišem poste. In take sem odpikala (v sočnejšem žargonu - odjebala) z: "a te boli ker pišem takrat, ko meni paše in kako moje pisanje take osebke oškoduje, z obzirom, da delam v gospodarstvu, da plačujem vse redne, izredne, dodatne, dopolnilne davke in prispevke, dohodnine, kapitalske in kar je še tega??" In ker si znam delo organizirat, da lahko v vmesnem času še kej napišem, kako točno to finančno take osebke tangira, še posebej, ker skor do konca junija delam samo in izključno za Državo, šele potem za svoj račun? V prostem času pa se me posiljuje z raznoraznimi Tarčami, Trenji, Piramidami, Tedniki, poročili, debilnimi holivudskimi filmi, s preštevanjem kosti po raznoraznih grapah že vsaj 33 let (pa porkamotorka, a se loh pliiiiiz nehamo ukvarjat z mrtvimi in se končno posvetimo živim in njihovim tegobam tukaj zdaj v SLO, ne pa nek v Afriki, prokletzakurnik?), pa o 5m morskega dna? Pa beli, rdeči, črni (zjebal ste mi najljubše barve prokletniki, sem morala prešaltat na modro in zeleno, na rumeno si ne upam, ker avestekajsorumenci naredil v WW?

 

Ma qrtz pa vse, bom jast ko Lia x:px vsake tolko bom koga poslala v izvorno mesto, ne bom nič objasnjevala x^x aja, pa Kyllah ima FANTASTIČNE poste :2src: punca resnično napreduje :palec:

 

******

in ne Nimbus, nisem ne na banki, ne na zavarovalnici in ne na javni upravi. Zadovoljen :8):

 

*******

oink oink, bee bee beeeeee

rig, prrrrrrrrd

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ne mislm, da je Dancerka alterego free-ja. Sam sprva sem imela tak filing, ko je takoj v drugem al tretjem postu uletela s črvarijem (k bi BTW morda kje drugje čist dobro funkcioniral, pri meni pač ne, pa pustmo to zdej stat pr gmah). Se trudi razumet point sogovornika in to je pohvalno! In ne teži do nezavesti; vpraša, poskuša pomagat (ne pa tole in tole je oh in sploh dbest eno in edino). Tko kt Mitra xDDx pa še zajtrkuje redno x;)x

 

Ja, semizdi, da se je Robida tut enmal spremenila; nekam srborita je ratala, pa Jeti ji enakovredno parira x:px Sej je lepo in prav (drugačen svet je mogoč), sam folk bi moral glave zamenjat. Men verjetno tut, baje se čist premal smejim xrolleyesx

 

Cosma, jst bi bla ful vesela, če bi enkat za vselej vse grape razkopal, pobral ostanke teh nesrečnikov in jih v neko skupno kostnico s primernim obeležjem dal. Pa vsak let eno obeležje (in magar maša- sam brez govorov) in čao. V same grape pa magar neko znamenje (pa ne križ), znak/kamen al kaj, še italijanski vojaki majo na Žalah lepše to urejeno, kot pri nas. Moti pa me to, da čim se v medijih pride vsaj malo blizu do srži problema, takoj se servira kake kosti in se prične odisejada črno/belo/rdeče. In takh grap/jam/lukenj je po nekih ocenah še ohoho (ne vem kolk točno al okol 300 al kok, kjer se predvideva da gre za množična grobišča).

 

****

in seveda, free ne more iz svoje kože x:o)x

 

in jst tut ne xrolleyesx

 

Free, ti limaš linke povsod - občasno ti lahko parira samo Tantra, sam ta vsaj medsebojno različne linke lima.

In ja, res priden, wow, kr kolk tavžent ogledov bloga maš :inocent: .

Super si :medal:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx xrolleyesx

Lepo da so se nekateri opogumili in začeli tudi imena pisat ne samo neke opise pa vtise pa... :o|o: ...karkoli že.

 

Porny - včasih http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif včasih http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h050.gif odvisno od... x?x ...lune... :inocent:

Se pa da z njim debatirat, kregat, pa tudi zmenit kaj.

Ja, sem eden od tistih ki ga na začetku ni prebavljal, pa sem spremenil mišljenje.

 

Tantra - mi je od začetka tudi šel na k***, skupaj z linki, pa sem ugotovil da je čist OK, njegovi linki pa zelo uporabni, predvsem v Računalništvu... :palec:

 

Cookie - v živo ni tak zmaj kot na forumu(ikona... :inocent: )

 

Free - no ja... xrolleyesx ...riba... :vio:

Če se ga pa pravilno lotiš pa lahko pride do zanimive debate... x;)x

 

Emanuel - se da pogovarjat z njim, le njegovo skoraj fanatično krščanstvo(če se temu lahko tako reče) mi ni všeč.

Tudi v zvezi s povojnimi poboji in pisanjem o tem in podobnih temah.

 

Robida - iz razlogov osebne varnosti ne upam nič napisat... :inocent: x:Dx

 

O tistih ki so forumski težaki, ki niso sposobni debate, ne razumejo zajebancije in vsako nasprotovanje svojim pogledom jemljejo kot napad, raje ne bi in jih tudi ne mislim imenovat.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.


Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Robida - iz razlogov osebne varnosti ne upam nič napisat... :inocent: x:Dx

Dej no.

Prosim.

Firbec me razžera, ne pusti me, da sem razžrta x;)x

 

Pa še nekaj.

Kje je pa sedaj tisti "duhovni, božji" odposlanec na zemlji?

Don#%//(&$tomaz?????????????????

 

Da nas poduči (tega forumovca pa res ne žvečim najbolje v linkih), da smo od božje milosti lahko še na zemljici in tolčemo po drugih.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Dej no.

Prosim.

Firbec me razžera, ne pusti me, da sem razžrta x;)x

 

x:Dx

Samo v primeru če mi zagotoviš politični azil za dobo najmanj enega leta... x8Dx

Firbec je pa drugače čist v redu stvar... x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.


Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx

Samo v primeru če mi zagotoviš politični azil za dobo najmanj enega leta... x8Dx

Firbec je pa drugače čist v redu stvar... x;)x

http://animacije.site90.net/jeza15.gif

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...