Samson23 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 najbrz mislis zblojena. (kar pomen, da le nisem tolk spet ) upam da ne vsa razboljena. ..uh se bolj... nism se srecu cloveka, ki bi bil sposoben ponucat tolk vrstic k ti, za eno samo misel... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 kul torej sem res edinstvena, clo zate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ..sej bi napisu komentar, sam bom s5 obtozen ircanja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 to boš itak Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 sej res, se dobr da se spomnemo takrat k treba! --------...vsakdo bi se moral trudit sam to, da bi bil najboljsi on sam. x!xSAMO TO!a stekas? celo tako preprosto je. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Uh, meni je pa KOKICA vredna obcudovanja. Kolikor ji sledim...mamica,zena, sola, sluzba,odlicni recepti ( dobra kuharica), najde cas zase - telovadi in vzdrzuje telo, je fit...hudo! Clovek samo gleda. Premorem dosti discipline, ampak cesa takega pa ne. Res. Respect In ja, seal me je zadnjic za trenutek razocaral. Zakaj ve on in vem jaz. Tudi v kaksnih odnosih sva veva midva. In glede na to, da se z njim razumem, sem ze imela svoje razloge. Vsak ima slab dan...to je pa spet res. Skratka, men je seal prav fajn. Eden izmed tistih, ki jih poznam v zivo in je duhovit in zgovoren tip, kar mi je vsec. Pa se prenasal me je, ko sem mu tezila s prehrano in vsem tem Tako da ja, men je kul! Pa evo...se Rachka moram omenit. Tip, ki me je od zacetka z necem fasciniral ( danes se ne spomnem vec s cem) in od takrat sem prav vesela, ko vidim, da je prisoten Fajn posti, no... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AIWEK joj joj joj .... buci muci buci ... AIWEK COOL! ---------.......Pa aiwek! Taka pozitivna čvekica sam kaj k je ni nič več gor. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 ammmmm ammmmm ... al pa jst recimo. Jst sm tut full vredi ne!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ammmmm ammmmm ... al pa jst recimo. Jst sm tut full vredi ne!! xyesx Sam te ne poznam prou dobr... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Uh, meni je pa KOKICA vredna obcudovanja. Kolikor ji sledim...mamica,zena, sola, sluzba,odlicni recepti ( dobra kuharica), najde cas zase - telovadi in vzdrzuje telo, je fit...hudo! Clovek samo gleda. Premorem dosti discipline, ampak cesa takega pa ne. Res. Respect Se podpišem spodaj ! Ženska v pravem pomenu ! Ostale pa ne bom omenjal, saj ste vsi posebni pač vsak na svoj način ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Uh, meni je pa KOKICA vredna obcudovanja. Kolikor ji sledim...mamica,zena, sola, sluzba,odlicni recepti ( dobra kuharica), najde cas zase - telovadi in vzdrzuje telo, je fit...hudo! Clovek samo gleda. Premorem dosti discipline, ampak cesa takega pa ne. Res. Respect Pa evo...se Rachka moram omenit. Tip, ki me je od zacetka z necem fasciniral ( danes se ne spomnem vec s cem) in od takrat sem prav vesela, ko vidim, da je prisoten Fajn posti, no... fajn da si omenila, jaz tud maram rachka. skoda, ker ga skor ni vec okol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 jah, ne vem kwa cakas ane? aja, evo sm se spomnu kera mi je kulska kle... : ammmmm cka, kwa je ze : ammmmm aja, Saturnina!!! --------- xyesx Sam te ne poznam prou dobr... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ...bom se jest enih par pokomentiru......santos... pozitivc, kul dedc... Enako man ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 men ste pa vsi kul......vsak po svoje.....mam visok tolerančni prag že v real lajfu ni enih ljudi takih k jih neb marala, tle pa sploh itak sm ae pa sam z vrbo ruknla tist kar sma pa z mich mele je pa zame sam zlo aktivna izmenjava mnjenj vsem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 kaj ste se razpištolili...ne morem da nebi dodala svojga piskra še nikjer nisem na kupu tok prijetnih odtrgancev srečala, poudarek na prijetni iz glagola prijeti Marsa itak carica, meni bi se strgal od take količine folka od 7-99 let k bi vsak na svojo vižo tulil občudujem njeno igrivo lahkotnost s katero fura tale forum in kolikor lahko razberem med vrsticam tudi lajf predvsem pa zrelo lepoto in življensko modrost, ki jo da izkušnja življenja in ne šola in ne vera prav tako ne politična struja Cosma s svojim dušebrižništvom in kuharsko umetnostjo, s krasnimi potopisi in lirično epskimi satiričnimi zapisi Coccinele s svojo nežno energijo in haiku mojstrstvom.... Rubička s svojim vonjem mediterana in italijanskega melosa, z gurmanskimi recepturami in smislom za estetiko in s svojo voljo ter borbenostjo, prava dama Nataly z otožnostjo Dravske ravnice, s svojim čutom do živalic , s svojim smislom za pisanje, v katerem se točno ve kdo pije kdo plača, ni tu nekaj na posodo in na kredit Amis s svojo prijazno in mehko besedo, ki kakor z zdravilnimi rožcami poklada na boleča mesta, z globino svojih zapisov doseže nevidna mesta skrita globoko v duši Mateja s paleto kozmičnega znanja, praktičnih informacij in milino svojih sporočil,me včasih spomni na čar mehke ženske energije, s posluhom za male otroške roke in njihov pogled na svet... Aliana bela levinja, kraljevsko lepa in dobrotljiva, nežn in kraft v pravem sorazmerju...njene novice iz zakulisja odra,predvsem pa podoben okus za umetnost me zmeraj znova preseneti Pika Pikasta s poskočnostjo, neumornostjo in večnim iskanjem absolutne resnice in večnega prav, me spominja na rožco v popku tik preden zacvete in zadiši Todika zaj ne mislim samo pišem, evo tebe prav pogrešam, k te nekaj dni ni, v vseh tvojih besednih igrah, tud kadar tolčeš take ta hude....vidim, da si ženska z glavo in srcem na pravem mestu Michelle ma belle ti si pa itak bejba nad bejbami, jasni cilji, kristalni postopki in točna smer gibanja...to sam občudujem lahko...lahko da so ti to dale že sojenice v zibko,najverjetneje je pa to naredila tvoja notranja moč Mistyca skrivnostna , nežna in mehka z občutkom za vse kar se lepega najde na tem svetu Pujsa s svojo dobrodelnostjo in priročnostjo v tehnoloških in bivanjskih zagatah Astra s svojo praktičnostjo, občutkom za vse kar je lepega in dobrega, izbrušena kakor diamant in tako življensko naravna Mick...ma kdo ga ne bi imel rad, z njegovim simpatičnim Drdan, polepša vsak dan, čuteč, sočuten, šarmanten, hiter in iskriv v pogovorih Aakhut bistroumen mislec, večni raziskovalec človeških globin in iluzij, ki s svojo kosmato roko s še take iluzije odgrne zaveso in razbistri pogled,nekje globoko pa nežna duša Bobnar borec za zmage, iskriv in nagajiv, sladokusec užitkov, predvsem pa bister in hiter v reševanju praktičnih problemčkov, predvsem pa cenim njegovo kleno, domačo štajersko špraho Borism s svojo paleto znanja, lepih misli in mehko padajočih besed, s svojo omikanostjo in umirjenim življenskim pogledom Piko s svojo umetniško žilico in s svojim raziskovalnim duhom, s prepletanjem besed in podob mi zmeraj da navdih in voljo občudujem tvoje neverending planinske podvige.... Krokodil s svojim črnim humorjem, iskrivimi domislicami, pronicljivim umom,s svojo genialnostjo in razumsko pošlihtanostjo, še dobro da kdaj objaviš kako fotko, da se da iz njih videt tudi delček tvoje duše mladenič s tebe še enkrat nekaj velikega bo Bern me fascinira s svojim znanjem iz astrologije in prizemljenim življenskim pogledom,ki je navkljub teži bremena znanja, ki ga ima ohranil zdrav smisel za humor , predvsem pa njegovo razdajanje v znanju vedno znova in znova.... Nosorog itak nimam besed, s temi kamni in z vsem svojim znanjem si me očaral, predvsem pa s preprostostjo , očarljivostjo,hudomušnostjo in s smislom za stil Nols me je očaral s svojimi zrelimi filozofskimi prebliski , predvsem pa s čudovito poezijo Samson ne morem da ne bi prebrala vse kar napišeš, zmeraj vprašaš in odpreš kar me zanima, občudujem tvoje napredke v znanju in tvojih kvantnih skokih, preprosto simpatikus for ever Silver itak da nimam besed, kakor hitro pokaže svoje konje me popolnoma razoroži, šarmanten , očarljiv , s toleranco do drugačnosti in neverjetno mero prijaznega humorja... Free s svojimi sočnimi , slastnimi komentarji, zasanjanostjo , s svojim slogom zdravega življenja telesa in duše, z večnim iskanjem boljšega lepšega si mi večni navdih.... Seal pod hudo krinko volkodlakov,bojevnikov lepa mlada duša, z močno razvito samodisciplino in prelepim telesom ter še lepšimi učkami Slani Stane občudujem tvojo neskončno potrpežljivost in tvoj izumiteljski duh in šarmantost gibov Santos itak da nimam besed, tvoja odprtost srca, dobrotljivost in eleganca telesa in duh bojevnika s srcem Onix črni biser, z lahkotno tekočo besedo,s široko pahljačo emocij in težkimi življenskimi preizkušnjami .... joooooooooooooj kok vas je ...ne morm več pisat.... hvala vsem imenovanim in neimenovanim obogatili ste mi življenje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 o lia a s ti to ž zjutri začela pisat........ dbest....dobr da mam velek ekran Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 o lia a s ti to ž zjutri začela pisat........ dbest....dobr da mam velek ekran Lia tole je pa mojstrsko zapisano..... Todika, teb se vedno .... *mogoče dobim navdih, še jest kj zapisat po tem epu o **lunatičnih** morebit pa pride od kje inspiracija, k sm se zadnjič zapičla, da ne bi bila fer, ker nekatere poznam v 3D nekatere pa ne... in ne bi bilo fer.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 a nje,čist drgač če jih ovohaš.... tak pravi Lojze Ihanov da ima vsak človek tam nekje na tisoče komunikacijskih kanalov Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Lojz že ve Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...vsec mi je pa, da nisi ovca, da razmisljas s svojo glavo in ne jebes, kaj si drugi mislijo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Pujsa ima posebno mesto, itak, se posebej pa cenim, da je pozrla nekaj morda in je s tem dokazala, da je res to kar fura.da ne govorim o njenem doprinosu, tud tu, se posebej pa na Blogih. da ne govorim o njenem navdusenju ob dajanju, pozornosti, KOLKRAT me je s kaksno pozornostjo razveselila (tud se zlo velik drugih, sam Pujsa res tolkrat! )Uh, moram priznat, da tele teme ne prebiram, ker mi je nekak hecna, se je moram navadit, preden bom jaz seznam dodala svoj , samo ko razmišljam, kako bi se tega lotila, ne vem v bistvu kako, ker vrstni red, pa če se vse sploh spomniš, al ne . Mogoče je pa šansa, da tule še na "javno" pojasnim moj LNF post. Saj z Marso sem v bistvu že in z vsemi, s katerimi smo imeli stike tudi vmes, da je lušten placek, ampak da sem preveč not padala, svinjala po vseh temah, komentirala vse živo, skratka forum mi je preplavil cel lajf. Še ko sem se slučajno odlimala od tipkovnice, pa si slučajno dala možnost kaj doživet, sem že imela vse v mislih, kam zdaj MORAM jaz to napisat. In se je to postopno stopnjevalo, pa nisem videla do enega momenta, ko je ena meni draga oseba prišla v konflikt in sem jo tolažila, da je to samo forum... No takrat sem se zamislila, kakšen odnos imam pa jaz do foruma, da to ni normalno in šla brez pojasnila dol. Ker itak ni bilo nič narobe, razen mojega odnosa do foruma. Nisem pa želela o tem razglabljat tule, da ne spravim še koga na podobne misli. Tko da itak ni blo česa pojest, razen moje osebne porcije . No pa bom recimo v tem postu Marso komentirala. Mi je všeč pri tebi, ker maso tolikih ljudi, različnih značajev, ki pridejo v raznorazne situacije tule - ker jih veliko preveč osebno vzame, pa pride do res reakcij takih in drugačnih, ampak nekako urejaš dobro tole. Si težko kogarkoli od Lunatkov predstavljam v tej vlogi, ni simpl. Pa ogromono zadev te zanima. To mi je všeč na splošno pri ljudeh, da so odprti za marsikaj. Pa ne kompliciraš pri dosti zadevah - taka samostojna ženska, nisi panik, pa zaupaš v življenje. Pa pozorna, ni ti problem 145.125 ič razlagat o glini, o kakih obkladkih, ko se to rabi. Pa ziher še full pozabila.... Pujsa s svojo dobrodelnostjo in priročnostjo v tehnoloških in bivanjskih zagatah ni sile , padeš v situacijo, pa se usedeš v kot pa tuliš, al pa kaj narediš. . V bistvu bolj iz egoizma tole se grem, ker bolj ko javskaš pa jamraš, bolj se ti vse skup strašno zdi - si še dodatno napotenciraš vse skup, tko da nima smisla - včasih sicer mal pozabim . Tvoji posti so pa itak eni od meni zelo ljubih, se nasmejiš vedno, ne glede na to, kaj se ti dogaja, kaj zabavnega, strašnega, žalostnega, vedno je napisano duhovito in mislim, da je pol rešenega, če se zmoreš situaciji nasmejat, imaš sam še pol za uredit potem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Samson ne morem da ne bi prebrala vse kar napišeš, zmeraj vprašaš in odpreš kar me zanima, občudujem tvoje napredke v znanju in tvojih kvantnih skokih, preprosto simpatikus for ever ...heh, pol pa res dobr blefiram... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Pih! Thanx! Lia in Pujsa! (*je cist kul tud o seb kaj prebrat, sploh pa fajnega, me zlo veseli, da eni tko mislite ) Macono sem imela v glavi vcery, Macono zlo maram, ker vidim njen napredek, pa itak je v vsaki fazi prava ona, primerna tej fazi, pol gre pa dalje.Vsec mi je ker je temperamentna in vsa taka divja kao, a ima pa skromnost in vrednote ji niso tuje, ni scrkljana, ni pusy.Macona je zakon! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 hehe, Marsa, jaz zadnje čase vsak dan nate mislim, ker bi te "morala" poklicati, pa se mi ne da. čist lena sem, še na forumu se mi ne bit. (januar je najbolj gnil mesec v letu, ker se takrat ziher polenim, zredim in najmanj športam--->depresija+izoliranost pa so rezultati. kaj čem, mogoče so to zgolj miselni vzorci, amapk se tolažim, da bo kmalu marec in začetek pomladi in vse drugače ... off topic)a zakon da sem? ja, znam bit tudi pusy, sanja se ti ne, kok znam tarnat in se smilit sama sebi (kot recimo v tem obdobju), ampak še sreča, da sama skapiram, sama sebe brcnem v rit in naredim nekaj, da nisem več pusy. na živce mi gre, ker se preveč rada primerjam z drugimi, namesto, da bi se trudila biti enako dobra ali boljša ... in pol, ko mam taka obdobja, kar nekaj bluzim, da me noben ne šteka.ampak v osnovi nisem pusy, ker sem optimist in ker se vedno vsaj poskušam postaviti v kožo drugih in potem vidim, da mi sploh ne gre slabo. meni je dosti folka ful v redu, pa jih sploh ne berem toliko, pač pa vem, da so kul. bom kdaj drugič kaj več o tem povedala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ker bi te "morala" poklicati, pa se mi ne da. čist lena sem idealno macona! sem mela nasponan vikend do daske in tud men se ni dal v cetrtek. niti najmanjsega problema, ne bi me morala, saj men je vseen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.