Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

xsmx

Izgorevas? A si sveca? xrolleyesx Ja kaj bo pa punca brez tebe pol!

K ze tko al tko mislm, d nima nobene postlne koristi ot tebe, k kr naprej tuki visis! Vsaj sveco ji pust! xsmx

samo s pogorelo svečo...si ne bo mogla kaj dosti pomagat x:Dx

Ne xrolleyesx xDDx xwizardx

good luck...brother x:)x

Deli na socialnih omrežjih

xrolleyesx Uprost Mako, a si nou? xrolleyesx

A ti n ves, gdo je grozna Binga? xrolleyesx A se me nc n bujis? xrolleyesx

ja...skoraj tolk ko sebe...se te bojim...se pravi...tolko kot nič x:Dx pa če že kaj vprašaš...vprašaj...tak...da se mi bo dalo odgovarjat x:Dx

Brother ni nov...sister x8Dx

Pa nč se te ne boji x^x

da se ne boš še ti....nalezel x:Dx

Mako

dobr, d te uprasam kej kunkretnga! Mako, a si pojedu umako! xrolleyesx

sem kuhal danes..dobra omakica...zmazal...in še nekaj bi te prosil...lahko moje ime bolj na malo pišeš...mi je nerodno...če me kdo izpostavlja x:Ix ...se mi zdi...da je pol vse tak sfleširano...ko ti x:Dx

Mako, mislim da si se v napačni temi znašel. Ti se običajno ne izpostavljaš. Vendar, malo več odprtosti ti ne bo škodilo. Morda se končno najde kaka Urška ki ti bo kos x:Dx
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

sem kuhal danes..dobra omakica...zmazal...in še nekaj bi te prosil...lahko moje ime bolj na malo pišeš...mi je nerodno...če me kdo izpostavlja x:Ix ...se mi zdi...da je pol vse tak sfleširano...ko ti x:Dx

Evo, zdej s si pa zrihtal, da boš še z večjimi črkami napisan x:Dx

xrolleyesx Ja Mako,zdej pa ne vem! xrolleyesx

Pa sej nism prou na velik napisala, xrolleyesx npr. tkole: Mako xrolleyesx To je zdej velik! xrolleyesx

ja...zdaj jaz tud ne vem...al ti naj ploskam...te pohvalim...pobožam po laseh...ti rečem pridna punčka...al kaj...po mojem še sama ne veš kaj hočeš x:Dx

Pa sej nism prou na velik napisala, xrolleyesx npr. tkole: Mako xrolleyesx To je zdej velik! xrolleyesx

ja...zdaj jaz tud ne vem...al ti naj ploskam...te pohvalim...pobožam po laseh...ti rečem pridna punčka...al kaj...po mojem še sama ne veš kaj hočeš x:Dx

http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=4438

Ardent! xrolleyesx

Tvoje misli so meni ukaz! Ze napisno! Gor poglej! xrolleyesx

carica :palec: razturaš...stvarno...veš...meni je dovolj...da napišem...binga....pa me itak razumeš...kaj ti hočem povedati x:Dx

xrolleyesx Ja Mako!

Pisuka, kolk si me nategnu! D sm 6 x enainisto citala! xrolleyesx

eni pač rabijo...več x:Dx da ne razumejo

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...